2688
-
#527 Nemtudom de bármilyen oldalra megyek fel mindenhol október 5 szerepel mind ps3,pc és xboxra is.Van ahol október 15 van! -
#526 Hol ? -
#525 Igen október 5-én jön! -
#524 Szept 17-én jön a második rész.
-
#523 Októberben vmikor, fogalmam sincs én toltam az első részt, elég sokat, de már sztori szinten semmire nem emlékszem, nem lehetett nagy szám, hiszen nem hagyott mély nyomokat. :D -
cherubim06 #522 Hát nekem ez az egész egyre kevésbé tetszik, mindenestre. -
#521 Ezt az oldalt marha ritkán frissítik, emiatt "pöttyet" le van maradva, egyébként a Dreamcatchertől (a játék kiadója az USA-ban) kapta az infót egy újságíró, ld. #518. -
#520 mindenki azt gondol, amit akar... -
#519 Amig nem hivatalos addig az... -
#518 Nem szivatás -
cherubim06 #517 Szivatsz, ugye?
-
cherubim06 #516 És ezt így mégis honnan veszed???? -
#515 Egyáltalán hol van ennek a hirnek a forrása ? mert azt illene megjelölni ilyenkor, egyáltalán hivatalos e vagy sem... -
#514 Az mikor jön? Mennyire kell hozzá ismerni az első részt? A demójával anno játszottam, de egyenesen borzalmas volt. -
#513 Na igaz, ez a jó oldala, bevallom msotmár szinte semmenyire nem érdekel a játék. -
#512 Na jah, Two Worlds 2 messze szebbnek tűnik a képek, videók alapján és ez a gépigény igazán baráti, ha persze igaz. -
ratgab #511 Jupííí! Minimumon el fog menni q6600-osomon. (Irónia rulez)
Tanuljanak meg optimalizálni... -
ratgab #510 Én nem próbáltam! Mindig megnézek 1-2 kedvcsináló gameplay-t és amikor meglátom a harcrendszert (darabos kardozás), akkor mindig elmegy tőle a kedvem. -
#509 De nézzük más oldalról akinek 3vagytöbb magos procija van végre örülhet hogy +1 (az amugyse sok) game között ami ki is használja! -
ricsa008 #508 ugynézki ezek nem hallottak a sokakat sujto gazdasági válságról
3gb ram , quad proci nem normális banda
bár a dzsúvúd mindig is a köcsög bandákhoz tartozott a 2. rész óta egy korrekt megmozdulásuk nem volt erre most ez ... -
Was #507 Az még jó lenne, mert a Gothic 3 legalább jó játék volt (lett) :) -
ratgab #506 De gépigénye nem volt kicsi... -
#505 Ha valóban nem fut csak 20 fps alatt 2 magos procin akkor legalább jól járok,mert:
- Mire veszek alá 2 magosnál jobb procit addigra lesz már patch + magyarítás is -
#504 Október 12.-én jön a demó, elvileg! Azt kipróbálom, és levonom a saját következtetéseimet, egy esélyt azért kap, hátha! -
#503 Lehet PC-re lepaktáltak a HW gyártókkal, hogy kicsit fellendítik az ipart nekik,ha már pc-re lötéri kutya sem veszi majd hanem agyonwarezolja.
Jelen esetben meg is értem a warezt. -
#502 A G3 nem volt túl rossz. Most meg már egy igazi gyöngyszem. -
ratgab #501 Szerintem a Two Worlds 2 is lesz ilyen szép, sőt még szebb is.
Annak a játéknak a következő az ajánlott gépigénye:
* CPU: Intel Core 2 DUO @ 2.2 GHz / AMD Athlon 64 X2 4200+
* RAM: 1 GB
* HDD: 8 GB free disk space
* Graphics: 256 MB Graphics Memory
* Sound Card: DirectX 9 Compatible
* DirectX: Version 9.0c
Tényleg nagyon a Gothic 3 útján halad ez a játék.... -
#500 Az hát, nem hiszem, hogy bárki is ezért fog vásárolni új procit, főleg itt MO-n nem! -
#499 Bocs, de ez szánalmas. Gigaerős konfigot igénylő cuccok is elfutottak minimális kompromisszimokkal a gépemen. A G4 szépnek néz ki, de ennyire azért nem.
Ez orbitális bukta lesz. -
#498 Azt írják, hogy core 2 duo-n is fut a játék, csak nem ajánlott, 10 fps-eket produkál! Állítólag kipróbáltak 150 konfigot, és így következtettek arra, hogy a Core 2 Duo volt a probléma. -
#497 Erről hol van info hogy tesztelték? -
#496 Ha tévednék, akkor utólag elnézést kérek. Ezt ki sem adták, de már látszik, hogy elkúrták. Sírok. Nem fogom megtudni, hogy Diego és többiek sorsát hogyan képzelik el. Ezért én nem veszek új CPU-t és esetleg alaplapot. Vicc.
Marad a Risen. Addig me NWN vagy inkább nem is játszok. Minek.. -
Fbn Lx #495 azt a qrva
ez a játék nem ér ennyit. -
#494 Nevetséges, 8800GTX mióta egy kategória a HD 2600 Pro-val? A 8800GTX olyan HD4850 szinten mozog... -
Was #493 Gyanítom, hogy mivel a megjelenés kőbe vésett (Jowood), már nem lehet eltolni > nincs idő a további optimalizálásra, vagyis az a legegyszerűbb, ha megemelik a minimális konfigot. A ps3-as verziót még el tudták/merték halasztani, ezt már nem.
Bár nekem ugyan megvan a minimum, sőt az ajánlott konfig is, de ezen félelmek miatt én sem vagyok nyugodt, mivel az eddigiekből sem az jött le, hogy a fene nagy MI miatt kell az erős proci.
Ettől függetlenül még továbbra is várom, de lehet hogy megvárok egy "review"-t mielőtt megrendelem.
-
#492 Vannak 3 magos procik is (Phenomból), azokkal állítólag szépen fut, csak a quad elterjedtebb. :) A videókártya igénye nem nagy a játéknak, bár ha van egy atom videókártyád, akkor a grafikája helyből kiüti a Risenét. -
#491 A quad az mióta jelent három magot? Most akkor 3 vagy négy mag a minima?
Ugye ez vicc? Egy 2,5-3 éves kétmagos procin nem fog menni úgy, hogy van egy elég durva VGA és 4GB RAM a gépemben?1
Na jó, akkor szopják le a brét. Asszem szarok erre a vacakra. A képek alapján egy fos a harcrendszer és a Gothic lélegző világa is a múlté.
Bye, bye Gothic név. Ez lement a WC-n... -
#490 Mármint a kiadó JoWood? Mert ugyebár a fejlesztők már mások.
Elindul 1-2 magoson is, csak játszhatatlan. Konkrétan a következő konfigon mindent minimumra véve is folyamatosan egyszámjegyű az fps:
Core 2 Duo E6700
Geforce GTX 285
2 GB RAM (32 bites Win XP miatt) -> de nem emiatt akadt
Amúgy a 3 procimag minimum következhet abból, hogy a fő platform a konzolok voltak, azonbelül is az Xbox 360, ami 3 magos. -
bgabor #489 Három magos CPU, mint minimum?
Legjobb úton haladnak afelé, hogy újra elkövessék a Gothic 3 féle hibát. -
#488 A minimum gépigényt módosították, az alábbira:
Intel Core 2 Quad 2.4Ghz vagy AMD Phenom X4 2.2Ghz (legalább 3 magos CPU kell a futtatáshoz)
3 GB RAM
Geforce 8800 GTX vagy ATI HD 2600 Pro
Hát sajna nincs meg a minimum, úgyhogy majd leközelebb.