• Encore
    Hát nem vagyok lenyűgözve. Bugok azok vannak, legalább a feeling megvan :) Főleg a nyílvesszők bugzódnak, lebegnek fekve a lebegőben.
    A harc nem nagy eresztés, köze nincs a gothic vagy a Risen rendszeréhez. Csak csapkodni kell hardon, meg félre ugrani. Az íjászat jó, de semmi extra. A párbeszédek nem túl bonyolultak, sok mindenről nem lehet beszélgetni, de ez talán a demo velejárója (bár kétlem). A karakter mozgása, mozdulatai nevetségesek árkádos, főleg ez az oldalra vetődés. Pozitívum, hogy a sok segítséget ki lehet kapcsolni, minimap, healthbar, stb. Grafika nem rossz, de az összhang valahogy nem az igazi nyoma sincs például a Risen hangulatának, egy jobb lead desinger nem ártott volna. Kicsit üresnek éreztem (nem szó szerint, hanem olyan műnek hatott az egész).
    Lehet, hogy sok minden változni fog a teljesig (kizártnak tartom, mindjárt itt a megjelenés), eddig csak egy közepeske RPG-nek tűnik szegénykém, amolyan B kategóriás próbálkozás. De ínséges időkre talán jó lesz. Amúgy nem ártana olyan ellenfél, ami elől nem lehet simán elrohanni. :D Ja, követnek egy darabig, de ha elérsz egy "safe pontot", akkor megfordulnak és visszaspuriznak a helyükre. :D Például az erdőben a farkasok, loholtak utánam, mikor elértem a boszorkány kertjét hirtelen megfordultak, pedig alig karnyújtásnyira voltak tőlem. azért legbelül szerintem minden Gothic fan sejtette, hogy ha nem a PB csinálja, akkor nem lesz az igazi, erről árulkodtak a videók is, és most a demó is. Azért a teljes kap még egy esélyt.