2688
-
ratgab #567 Úh Bocs akkor visszaszívtam a leb...át! :-) (Risen 2 topik XD) -
ratgab #566 Csak 6 hsz-t kéne visszaolvasni... -
#565 Uh, bocs már látom. (Meg azt hittem, hogy a Risen 2 topikban vagyok...) -
#564 Az mikor is lesz? -
#563 Egyre jobban érik hogy megveszem, de azért a demót még kivárom... -
#562 Nálunk a CD Projekt adja ki a játékot és magyar feliratos lesz.Legalább a játék kiadása igényes lesz. -
#561 Oktober 12. -
#560 Október 12-én (legalábbis Nyugat-Európában). -
ricsa008 #559 és a full? -
#558 Még mindig Szept 24. -
ricsa008 #557 na ost akkor mi mikor jön? mer már meghüjülök ez a cikk is kavar mindent mint a nem tom mi -
#556 Tutorial + 2 óra játékidő a demóban, ez derék! Ízelítőnek bőven elég, mindenki eldöndheti, bejön-e neki a cucc, vagy sem (én kábé pont ennyi idő alatt untam rá az Oblivionra meg a Fallout 3-ra). -
#555 Demo szept. 24-től érhető el. nem késik. -
#554 Es nem is a jatek kesik, hanem a demo... -
#553 Csak a PS3as verzió de ezt már tudtuk -
#552 Késik a Gothic 4! -
W B #551 Legvégén kéne a víz efeketet nézni... kicsit puding szerű szerintem. Amúgy, igaz, lehet mégis jó lesz. -
#550 Ha ez igaz nem lesz itt gond. -
ratgab #549 Ez elég hivatalos? Valahol találtam 1 részletes listát is és azt linkeltem be az 501-es hozzászólásban, de az csak a CPU leírásban bővebb, mint az alant lévő!
Two worlds 2 ajánlott rendszerigény -
#548 Szept 24. -
ricsa008 #547 mikor jön a demo? -
Was #546 Ez a videó valóban a Gothic hangulati elemek felsorolása: főzés, forgónyárs, alvás, imádkozás, vizipipa, dobolás, stb.
Azért ezek szerint a fejlesztők tisztában vannak vele, hogy minden ilyen játékelemet nem dobhattak félre.
-
#545 Demó majd mindent eldönt, ha tetszik megveszem.
A Gothicos ficsörök hiánya nem zavar, legyen egy jó akció-rpg ez a lényeg nekem. -
#544 A video láttán azt kívánom legyen ilyen a full is.
Én csak a legelején a barlangban láttam grafikai hibát és ennyi sehol máshol nem! -
#543 A szokásos gothic feelinget bugok, bugok hátán...
De ez valszeg nem a végleges verzió, bár ki tudja, nálam a Gothic név garancia erre. -
#542 Lehet vak vagyok de mit kell nézni? -
#541 Vazze teljesen Gothic hangulatba hozott ez a videó... -
W B #540 Tényleg? Semmi gond? Biztos? -
#539 Akkor nem lesz itt gond! -
#538 A legujabb gépigény a demóhoz.
-
#537 Lehet, hogy kimaradt az "antialias". Örömteli lenne, mert én is ekkorában játszom, valamivel gyengébb konfigon. -
#536 Az egészböl az a tanulság azoknak akik elhiték ezt a marhaságot, hogy nem kell minden nem hivatalos infót tényként kezelni amit valaki felbüffög a neten valahol egy fórumon... -
Was #535 Illetve, azóta finomitották a kijelnetést is, hogy csak bizonyos core 2 duo modelleknél (6400-6850) van még problémájuk, ami nem azt jelenti, hogy ne futna rajta jól, csak éppen nem a legjobban. Ebből azt szűröm le, hogy ha a megjelenő verzióban nem is, de később egy patch-csel remélhetőleg korrigálni tudják ezt.
A rendszerkövetlemény egyébként sincs még véglegesen megállapítva. -
#534 Ezen én is gondolkodtam. -
#533 minden max.kikapcsolva.
Ez most mit jelent? Most be, vagy ki van kapcsolva minden? -
#532 Nos, a Dreamcatcher elismerte, hogy bizonyos CPU-kkal gondok vannak, amit tesztelés közben is észrevettek, konkrétan a Core 2 Duo 6400-6850 szériával (az újságírónak meg pont ilyen gépe volt), más dual core rendszereken fut problémamentesen. Amit minimum ajánlott igényként írtak a tesztelőnek, azt meg úgy értették, hogy a maximális beállításokhoz az a minimum...
Szeptember 24-én meglátjuk, bár egyelőre még csak a német nyelvű demót jelentették be. -
#531 Az egyi Béta tesztelő, aki honosítás miatt kapta a gamet, azt írja, hogy tökéletesen fut 1920x1200, minden max.kikapcsolva. Ezen a gépen: Gigabyte EP35-DS3R, 3 Ghz Core 2 Duo, 4 GB RAM, ATI 4870 512M. Akkor talán van remény! -
#530 Zavvi az milyen dátumokat tud lol.
Lost Planet 2 is előrendelhető volt Júliusi megjelenéssel! -
#529 Egy hete rendeltem a Zavvin akkor szept 17 volt most tényleg igazad van és átirták okt 15-re... -
#528 Hogy legyen már egy valodi hir is :
" Toronto, ON, September 3rd 2010: Today DreamCatcher Games and JoWooD Entertainment officially confirm the release date of the demo version of ArcaniA – Gothic 4 for September 24th, 2010 for Xbox 360 and PC. After thousands of gamers had the chance to play it at GamesCom 2010 in Cologne, Germany for the first time, the demo version will now be released for all fans and the rest of the gaming community.
The demo comprises the first two hours of the game and shows the beginning tutorial level on Feshyr Island featuring selected quests. Fight off demons, hone your skills and prepare for a bloody battle fueled by vengeance. Get your first taste of ArcaniA: Gothic 4. "
Itt majd kiderül az igazság a minimum konfigról.