2688
-
Nos #847 mindegy, a 3-ban még csak tegnap este szabadítottam fel Vengardot, a sivatagban még csak kirándultam, északon pedig nem is jártam -
Sunrider924 #846 Ehh igazad van , megneztem, tenyleg nincs meg crack, azt hittem maga a clone az ami zavar, en regebben tenyleg toltam clone verziokat(is), igaz volt hozzajuk crack. -
Nos #845 De itt a clon csak azt jelenti, hogy simán lekopizták, szóval semmi crack
de ha tévedek, akkor annak csa örülök -
Sunrider924 #844 Furi, regebben jopar jatek clone verziojaval jatszottam :) -
Nos #843 ezzel nem lehet még játszani, ez csak egy clone :( -
#842 Arcania: Gothic 4 (2010 RUS\\ENG) CLONE DVD 6.12GB -
Nos #841 Hol? -
#840 Angolul is! -
Csokis #839 Oroszul már elérhető. -
#838 Még nem találkoztam ilyennel, minden általam ismert és használt helyen bankkártyával kell előre fizetni. A legolcsóbb CE, amit láttam, 30 GBP volt vagyis olcsóbb, mint nálunk a sima, de ott is utalni kell. -
Man19 #837 Szerintem sem helyénvaló a dolog, mert ugyanúgy megtörténhet, hogy nem fizetnek a kiszállítás után, akár külföldről rendelnek, akár nem, vagyis, azt mondtad, hogy nem létezik utánvétel, ha külföldi országba történik a kézbesítés. -
#836 "nem magyarországi bolt nem szállít utánvétellel"
Ezt a részt gondold át még egyszer. -
NHLFAN #835 nem magyarországi bolt nem szállít utánvétellel,hogy aztán jól ne vegyék át és szívjanak?külföldi vásárlásnál amíg nem fizetsz addig nem küldenek semmit. -
Man19 #834 Jó, akkor kicsit konkretizálom tovább a kérdést:
Tud valaki olyan nem magyarországi boltot, ahonnan meg lehet rendelni utánvétellel? -
#833 Nem várható Magyarországon gyűjtői kiadás. -
#832 Én eddig csak a német amazon-on láttam CE kiadást. -
Man19 #831 Üdv!
Tud valaki egy Budapesti boltot, ahol meg lehet készpénzes fizetéssel rendelni a gyűjtői változatot???
cdgalaxis, 576kb-nál egyenlőre csak a sima változat kapható... -
#830 na végre-valhallára ;) -
#829 A játék gold státuszba lépett, elkezdödik a dvd-ék gyártása... -
#828 Mi van? -
#827 GOLD! -
#826 Azért mert fölösleges, csak úgy a végén berakták hogy legyen és kész. -
#825 Achivmentet ad alap dolgokért is? Négyes szintet eléred achi, ötösért szintúgy... :D Meg vannak ilyenek, hogy ölj meg 100 ellenséget így meg úgy és ha összeadom, akkor meg kell ölni legalább 2500 ellenséget és gondolom ez alatt nem az állatvilágot értik. Ez csak megerősít abban, hogy ez darálda lesz, nem RPG.
"Annihilate an enemy with a spell" és ezért achi jár? :D
"Kill 10 chickens in the game" Eléggé erőltetnek tűnik a legtöbb...
Na majd meglátjuk... -
#824 Hülyéből mindig sok van. -
#823 Gothic 4 Achievements list. -
#822 Rengetegen vannak ilyenek! -
#821 Elvileg 2 hét és kiderül, aminek ki kell derülnie. Jól láttam, hogy a game.co.uk oldalon a dobozos 20 font, míg a letölthető verzió ennek a duplája? ki az, aki inkább a letöltőset veszi kétszer annyiért? -
#820 VGA teszt!
CPU-tesztet is csinálhattak volna megnéztem volna szívesen! -
Tomipapa86 #819 Ezt talán még a PB srácok sem tudnák kibogozni. :)
a 3. rész bármely befejezését is nézem a nameless már tényleg félisteni szinten volt, szóval nem tudom mit lehetne vele kezdeni mint játszható karakter. Max azt, hogy a másik világból ahová mi xardassal mentünk érkezne valami borzalmas dolog, és megint meg kéne menteni Myrtanat, vagy éppenséggel ott kalandoznánk és néhány régi haver is átkerülne valahogy. -
#818 Nem ismerem a sorozatot. -
#817 Namelesshez képest kiscserkész. :) Meg, amúgy is Scofieldre emlékeztet a Prison Breakből... -
#816 Miért, Risenes hős egy marék lepkefing? :) -
#815 Az a baj, hogy nameless már nagyon erős a 3 gothic kaland óta, és ha megint előhoznák az "elvesztette a képességeit" kártyát... hát csak röhögnék. :D -
#814 Összetalákozhatna a két hős a két világból! :) -
#813 Végülis a Risen világába csak az orkokat kéne áthozni, meg a régi karaktereket, Diego, Xardas, stb... Na meg persze nameless-t, mert neki volt egyfajta karaktere, ellentétben a Risen hősével... -
Zóanagyvarázsló #812 Ez már könnyen lehet, hogy nem is a mostani kiadón múlik. Eleve egy G5-re, de már a G4 kiegekre is a PB-nek lesznek bizonyos (eltérő), mindkét fél által ködösen lebegtetett jogai, ha pedig az egyre nagyobb veszteséget termelő osztrák kiadó addig csődbe is megy, akkor nyilván ez lesz a helyzet.
Mondjuk én a PB helyében sem az már általuk is összekutyult világot venném újra elő, hanem a Risent pofozgatnám, vagy csinálnék normális alapokról egy újat. -
Zóanagyvarázsló #811 Ezzel tökéletesen egyetértek, nem is azért említettem, hogy ennek kéne lennie a jövőnek. Őket sem a folyamatos anyagi problémai miatt küszködő JoWooD alól vásárolták fel, ők függetlenek voltak. A JoWooD frencsájzai többnyire a Deep Silver, Kalypso és hasonló német kiadók érdeklődésére tarthatnának számot, az előbbivel eleve gyakori volt eddig is a "co-publish". -
#810 Vedd meg itthon és minden szöveget érteni fogsz.
Minden játék nagyobb élményt nyujt ugy ha érted is miröl szól nem csak mész mint egy birka a nyil után. -
#809 Az igaza RPG lényege a sztori. Ahhoz meg sok és jó szöveg kell. Ha nem beszélsz idegen nyelvet és nem vársz a magyarításra - bár ha szutyok lesz, akkor ki fogja megcsinálni? akkor kaphatsz egy IJ kártyát... -
cherubim06 #808 Válaszd mindig az első sort! 95%-ban jó lesz.