2688
  • Nos
    mindegy, a 3-ban még csak tegnap este szabadítottam fel Vengardot, a sivatagban még csak kirándultam, északon pedig nem is jártam
  • Sunrider924
    Ehh igazad van , megneztem, tenyleg nincs meg crack, azt hittem maga a clone az ami zavar, en regebben tenyleg toltam clone verziokat(is), igaz volt hozzajuk crack.
  • Nos
    De itt a clon csak azt jelenti, hogy simán lekopizták, szóval semmi crack
    de ha tévedek, akkor annak csa örülök
  • Sunrider924
    Furi, regebben jopar jatek clone verziojaval jatszottam :)
  • Nos
    ezzel nem lehet még játszani, ez csak egy clone :(
  • grebber
    Arcania: Gothic 4 (2010 RUS\\ENG) CLONE DVD 6.12GB
  • Nos
    Hol?
  • grebber
    Angolul is!
  • Csokis
    Oroszul már elérhető.
  • rotator
    Még nem találkoztam ilyennel, minden általam ismert és használt helyen bankkártyával kell előre fizetni. A legolcsóbb CE, amit láttam, 30 GBP volt vagyis olcsóbb, mint nálunk a sima, de ott is utalni kell.
  • Man19
    Szerintem sem helyénvaló a dolog, mert ugyanúgy megtörténhet, hogy nem fizetnek a kiszállítás után, akár külföldről rendelnek, akár nem, vagyis, azt mondtad, hogy nem létezik utánvétel, ha külföldi országba történik a kézbesítés.
  • Inferno
    "nem magyarországi bolt nem szállít utánvétellel"
    Ezt a részt gondold át még egyszer.
  • NHLFAN
    nem magyarországi bolt nem szállít utánvétellel,hogy aztán jól ne vegyék át és szívjanak?külföldi vásárlásnál amíg nem fizetsz addig nem küldenek semmit.
  • Man19
    Jó, akkor kicsit konkretizálom tovább a kérdést:
    Tud valaki olyan nem magyarországi boltot, ahonnan meg lehet rendelni utánvétellel?
  • rotator
    Nem várható Magyarországon gyűjtői kiadás.
  • wedge31
    Én eddig csak a német amazon-on láttam CE kiadást.
  • Man19
    Üdv!

Tud valaki egy Budapesti boltot, ahol meg lehet készpénzes fizetéssel rendelni a gyűjtői változatot???
    cdgalaxis, 576kb-nál egyenlőre csak a sima változat kapható...
  • gfreak
    na végre-valhallára ;)
  • wedge31
    A játék gold státuszba lépett, elkezdödik a dvd-ék gyártása...
  • JethroHUN
    Mi van?
  • grebber
    GOLD!
  • JethroHUN
    Azért mert fölösleges, csak úgy a végén berakták hogy legyen és kész.
  • Encore
    Achivmentet ad alap dolgokért is? Négyes szintet eléred achi, ötösért szintúgy... :D Meg vannak ilyenek, hogy ölj meg 100 ellenséget így meg úgy és ha összeadom, akkor meg kell ölni legalább 2500 ellenséget és gondolom ez alatt nem az állatvilágot értik. Ez csak megerősít abban, hogy ez darálda lesz, nem RPG.
    "Annihilate an enemy with a spell" és ezért achi jár? :D
    "Kill 10 chickens in the game" Eléggé erőltetnek tűnik a legtöbb...
    Na majd meglátjuk...
  • JethroHUN
    Hülyéből mindig sok van.
  • wedge31
    Gothic 4 Achievements list.
  • grebber
    Rengetegen vannak ilyenek!
  • Encore
    Elvileg 2 hét és kiderül, aminek ki kell derülnie. Jól láttam, hogy a game.co.uk oldalon a dobozos 20 font, míg a letölthető verzió ennek a duplája? ki az, aki inkább a letöltőset veszi kétszer annyiért?
  • grebber
    VGA teszt!

CPU-tesztet is csinálhattak volna megnéztem volna szívesen!
  • Tomipapa86
    Ezt talán még a PB srácok sem tudnák kibogozni. :)
    a 3. rész bármely befejezését is nézem a nameless már tényleg félisteni szinten volt, szóval nem tudom mit lehetne vele kezdeni mint játszható karakter. Max azt, hogy a másik világból ahová mi xardassal mentünk érkezne valami borzalmas dolog, és megint meg kéne menteni Myrtanat, vagy éppenséggel ott kalandoznánk és néhány régi haver is átkerülne valahogy.
  • Molnibalage
    Nem ismerem a sorozatot.
  • Encore
    Namelesshez képest kiscserkész. :) Meg, amúgy is Scofieldre emlékeztet a Prison Breakből...
  • Molnibalage
    Miért, Risenes hős egy marék lepkefing? :)
  • Encore
    Az a baj, hogy nameless már nagyon erős a 3 gothic kaland óta, és ha megint előhoznák az "elvesztette a képességeit" kártyát... hát csak röhögnék. :D
  • Molnibalage
    Összetalákozhatna a két hős a két világból! :)
  • Encore
    Végülis a Risen világába csak az orkokat kéne áthozni, meg a régi karaktereket, Diego, Xardas, stb... Na meg persze nameless-t, mert neki volt egyfajta karaktere, ellentétben a Risen hősével...
  • Zóanagyvarázsló
    Ez már könnyen lehet, hogy nem is a mostani kiadón múlik. Eleve egy G5-re, de már a G4 kiegekre is a PB-nek lesznek bizonyos (eltérő), mindkét fél által ködösen lebegtetett jogai, ha pedig az egyre nagyobb veszteséget termelő osztrák kiadó addig csődbe is megy, akkor nyilván ez lesz a helyzet.

Mondjuk én a PB helyében sem az már általuk is összekutyult világot venném újra elő, hanem a Risent pofozgatnám, vagy csinálnék normális alapokról egy újat.
  • Zóanagyvarázsló
    Ezzel tökéletesen egyetértek, nem is azért említettem, hogy ennek kéne lennie a jövőnek. Őket sem a folyamatos anyagi problémai miatt küszködő JoWooD alól vásárolták fel, ők függetlenek voltak. A JoWooD frencsájzai többnyire a Deep Silver, Kalypso és hasonló német kiadók érdeklődésére tarthatnának számot, az előbbivel eleve gyakori volt eddig is a "co-publish".
  • wedge31
    Vedd meg itthon és minden szöveget érteni fogsz.

Minden játék nagyobb élményt nyujt ugy ha érted is miröl szól nem csak mész mint egy birka a nyil után.
  • Molnibalage
    Az igaza RPG lényege a sztori. Ahhoz meg sok és jó szöveg kell. Ha nem beszélsz idegen nyelvet és nem vársz a magyarításra - bár ha szutyok lesz, akkor ki fogja megcsinálni? akkor kaphatsz egy IJ kártyát...
  • cherubim06
    Válaszd mindig az első sort! 95%-ban jó lesz.