Gothic 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
!!!Gothic forever!!!
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
http://gothic4.mlap.hu/
ne az már döfi :p
Vissza tér a Gothic2 hangulat, talán
Ez inkább valami WoW lenne... leszámítva a kardot, ami egy érc kétkezes mi a G2ben lovaggal az alap fegyverünk lett. Szupi fegyver kétszeri felszentelés után...
és megmodo õszintén, tetszik a honlapjuk. Az a lovag, olyan mint a G2 lovagjai, remélem a G1-G2 hangulata lessz
a honalp
A JoWood mindig kiváló volt bullshotokból, érdekes lesz majd összehasonlítani az elsõ valódi ingame képekkel. Jó kis tél lesz ez!
- Windows XP / Vista
- DirectX 9.0c oder besser
- 10 GB Festplattenspeicher
- Intel Pentium 4 3,2 GHZ, AMD Athlon 3500+
- 1 GB (Windows XP), 1,5 GB (Windows Vista)
- ATI 1800XT, Shader Model 3, 256 MB oder Nvidia 6800, Shader Model 3, 256 MB
- DirectX 8.1 kompatible Soundkarte
Next PC upgrade: 2022
Egyébként ha valaki beszélgetni akar a gothicról akkor felvehet msn-re: [email protected] <#vigyor0>#vigyor0>
Kérek lángoló kardot újra, valamint normális medálokat, és erõltessék a további páncélzat jelentõségét is, úgymint sisak és egyéb testvértek, nekem ezek nagyon tetszenének. Ha mindezek mellé a harcrendszert is fejlesztik, és harminc ork elgyepálása után nem aláz le egy vadmalac az erdõben, vagy egy farkas, akkor még gépet is hajlandó leszek bõvíteni a játék kedvéért, és ismét nem fogok anyázni, hogy mennyi pénzt adtam ki a játékért.
Remélem nem kértem sokat, ámen.
<#crazya>#crazya>
Ja, a grafika is lehet szép.
Suzuki Swift GL 1.3
Hej, 1 év múlva már legalább 1 hete tolni fogjuk! 😄
- A játék büdzséje 900 millió Ft, egy külsõ befektetési csoport adja a pénzt a JoWoodnak, mérföldkövenként fizetve a fejlesztõknek.
- Az Xbox verzió elkészülésének lehetséges végsõ határideje 2009/12/16, a PC verzióé 2010/02/01. A legvégsõ kiadási dátum 2010/02/25, ekkor akármilyen stádiumban van, már a boltok polcain kell lenni.
- A játék összes joga a befektetési csoporté, a JoWoodnak kivásárlási opciója van fél évig azután, hogy 120%-a a büdzsének megtérült.
- Mindenhol a JoWood lesz a kiadó, minimálisan Európában, USA-ban és Kanadában kell kiadniuk a játékot.
- Kiadás után a bevétel 80%-a megy a befektetési csoportnak addig, amíg ez a pénz a büdzsé 120%-át el nem éri, onnantól elkezd csökkenni egészen 30% részesedésig. A játék megjelenése után 120 napon belül a JoWoodnak a büdzsé 70%-át mindenképpen ki kell fizetnie a befektetõknek, ha nincs meg addig a fenti pénz a részesedésbõl.
High quality-ben nézzétek! Csodálom, hogy még nem szedték le, részemrõl elmentettem. 😊
nagyon szaaar.... hogy lehet úgy interview-t írni, hogy nem beszéled a nyelvet? 😄
Azt még megértem, ha nem tetszik, de csak emiatt hagynád ki a játékot?
Legalábbis a Gothic 3 elég komoly vizsga volt toleranciából 😊
Egyébként "aranyos" az alábbi intejú, de azért akad benne egy-két érdemi infó is.
Azt pedig egyenesen röhejnek tartom, hogy egyesek a cím miatt indítottak petíciót, fõleg ha zseniális Gothic 4 nevet preferálják...
Én nagyon örülök, hogy ez az epizód sok szempontból egy új kezdet lesz, akkor is, ha az Arcania körülbelül annyira kreatív cím, mint maga a Gothic 😊 (Na jó, az utóbbit azért már csak megszokásból is szeretem.)
Engem az fog zavarni, ha limitált vagy súlyfüggõ lesz a tárgylista, akkor valószínûleg passzolom...
a lényeg az, hogy a valami miatt nem tetszik... már csak az sem hogy valahol azt olvastam hogy Oblivionhoz hasonló fejlõdési rendszer lesz... és leamortizálódik a fegyver használattal, meg ilyesmi... ez nem Gothic.
de bezzeg a Risen... az nem... az marad eddigiek alapján csúcskirálynak.
én személy szerint utálom ha egy játék túl élethû.