2688
-
Zóanagyvarázsló #7 Én meg direkt a májusra ígért megapatch miatt szereztem be (pedig nem bíztam benne, hogy tényleg ki is jön ilyen "hamar"), én sem vagyok éppen túl boldog...
A fáma szerint már a kiegészítőn dolgoztak, és a bugokat egy kvázi új motor oldotta volna meg, azt cserélték volna le minden idők legnagyobb patchével, illetve a kiegészítővel. Na, ez ment a kukába. -
Zóanagyvarázsló #6 Szakított a JoWooD és a PB, már külön utakon járnak. Egyébként, ha megapatch nem is lesz, a játék további patchelése nem kizárt, mégha fejlesztő hiányában valóban nem rózsás a helyzet. Persze a JoWooD pont nem az a kiadó, melyben meg lehetne bízni, hogy patchelteti a játékot.
Bezzeg Bloodlinest a community patcheli továbbra is, pedig a már rég megszűnt a Troika... -
#5 Akkor én most jól visszaküldöm a k. drágán megvett G3-omat, és szeretném webcamen live végignézni, ahogy a Jowood és a PB minden egyes érintett tagja egyenként, vazelin nélkül felilleszti magának, oda, dobozostul.
Így még nem cseszett át senki, soha!
DB -
#4 lol @ gothic -
Nandusz #3 "A Gothic 3 igencsak félkész állapotban került a játékosok kezébe, így hát a fogadtatás se volt nagyon rózsás. A különféle patchek már javítottak a játékon, de újabb patch már nem fog megjelenni különféle kiadói gondok miatt, de jön a játék folytatása.
Ami egyben azt is jelenti, hogy a várva várt mega patch, ami szinte újjávarázsolta, de legalábbis bug-mentesítette volna a G3-at elmarad, helyette lesz Gothic 4. Viszont a 4. rész esetében a konzolosok se maradnak ki a mókából, hiszen jön Xbox360-ra és PS3-ra is a remélhetőleg remekebb mű mint a 3. Egyben a csapat új programozókat is keres hogy elkerüljék az olyan amatőr hibákat, amiket az előző résznél vétettek. A megjelenésről még nem nagyon esett szó, de mivel egy komolyabb szerepjátékról van szó, így 2008 előtt semmiképpen nem játszhatunk az új Gothic-kal."
Ez szerepel a gamestar cikkben
-
#2 Mi az, hogy nem lesz megapatch? Elmennek vajon a retkes odvas tudjákhova????? Hol van erről hír? (a gamestar oldala nem jön be innen nekem :( )
DB -
Nandusz #1
Gondoltam megnyitnám ezt a témát, ha már az a szomorú hír ért minket Gothic fanokat, hogy a Gothic 3-hoz nem lesz megapatch.
A PB és a Joowood hajba kapott ugyan, de reménykedjünk egy jobb rész mihamarabbi elékészültében.
Gothic 4