• Tomipapa86
    Hoppá igazad van most ugrott be összekevertem a witcher harcrendszerével abban volt a kombózás sorry. Ez viszont semmiben nem változtat azon, hogy mindenki kicsit magas elvárásokkal fordul a játékhoz. Tudom a név kötelez én is hc gothic fan vagyok(a fallout 2 mellett az egyetlen szerepjáték amit sokszor sokszor végigvittem), de már a kezdetektől tudtuk, hogy nem a piranha csinálja. Innentől kezdve nem értem,hogy miért várja mindenki a régi gothic hangulatot. Minden fejlesztőnek van egy kézjegye ami csak rá jellemző és ezt benne hagyja a játékaiban. Most ez kb olyan mintha a következő starcraftot az EA valamelyik stúdiója készítené. Lehetne az akármilyen szuper a blizzard hangulat hiányozna belőle. Az a gothic amit mi ismertünk és szerettünk örökre elveszett és max akkor jönne vissza ha a gothic ötödik részét megint a piranhák készítenék(erre az esély terminátorosan zéró pont zéró). Viszont amikor találkoztam Diegoval annak ellenére, hogy sosem volt a kedvenc npcm hihetetlen nosztalgia fogott el. És ez az ami miatt várom. Kíváncsi vagyok a story alakulására, a karakterek sorsára és, hogy mi a fészkes fekete halál támadta meg a namelest :)
    Egyenlőre összességében a Risen egyértelműen jobb, de én ettől függetlenül várom ezt is