Gothic 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Neked nyilván nem is lesz gondod, az én gépem azonban egy pöttyet gyengébb. Persze nem is várom el, hogy az én elvakult hardverem legyen a célplatform, de az esetemben a játék megvásárlásának kihagyását jelentheti.
Nekem sokat számít a grafika mivel szeretem ha valami szép.
Nemhiába tolom már 4-edszerre végig a Crysist 😄
Next PC upgrade: 2022
Ami viszont a legnagyobb szívfájdalmam az zene. Gothic KaiRo zenéje nélkül 😞
\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)
van egy érzésem hogy ez már nem is gothic lesz...
Ajánlom, hogy a Civ V is nézzen ki olyan jól, mint a Crysis!
(Természetesen az optimalizálás végett írtam 😊)
na reméljünk jókat efelõl a G4-rõl😊
1. GoW (Gears of War?) hogy jön a Gothichoz?
2. A JoWood finanszírozza, ugyanúgy, ahogy a G3-at (õk nem fejlesztõk).
3. Two Worlds-höz semmi köze a JoWoodnak, mellesleg azt is lengyelek csinálták (+ Harold Faltermeyer a zenéjét 😄).
Talán jó hír, h nem a JooWood csinálja, mert az bizonyított a játékok optimalizálatlansággal szemben, ld. G3, Two worlds
Amúgy valahol olvastam, h a lengyeleknek köze lesz hozzá, így a Witcher után?! Hmm
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
lehet rosszul emléxem, de mintha az obliban is Havok dolgozott volna
One Vision. One Purpose.
szerintem nagyon is jó motor a gamebryo, van szavatossága és sok a lehetõség benne. talán leginkább a fizikai részére férne rá egy kis csiszolás.
ugyanakkor könnyen elõfordulhat, hiszen a gamebryo támogatja mostantól a wii-t is, és nézve annak az eladásait...
ugyanaakor egy jó harcrendszer+wii controller ütne, szó szerint 😊
One Vision. One Purpose.
A szövegszerkesztéshez tudnám hasonlítani: lehet állandóan az ikonsorban nyomogatni a vágólapra másolást és beillesztést, meg lehet úgy is, hogy ctrl+c, ctrl+v. A kettõ között nagyságrendi különbség van használhatóságban. 😊
-Gyûjtõi kiadásról még semmi info
-Megejelenésrõl semmi info
-Nem akarnak új graf engine-t csinálni hanem a jól bávált technologiákat akarják használni (Unreal, Gamebryo, Trinigy). A végsõ döntésüket a jövõ hónapokban be fogják jelenteni.
-Új harcrendszer új varázslatok és fejlödési rendszer
bár még sok idQ, mire érdemleges képek jönnek (legalábbis remélem, hogy nem kapkodnak 😄)
One Vision. One Purpose.
Kíváncsi vagyok milyen megoldást választanak - névtelen hõs, karaktergenerálás, esetleg régi vagy új nevesített szereplõt irányíthatunk. Én egyáltlaán nem bánnám, ha ezen a téren felrúgnánk a hagyományt. Nem volt ezzel korábban bajom, de szerintem a G3 után ilyen apróbb vérfrissítések nem jönnének rosszul.