2688
-
Zóanagyvarázsló #927 Nekem három után adta. -
Sunrider924 #926 Az nem egeszen ugy van, 10x leesel es meg is halsz akkor kapod az IDIOT! nevu achit. -
#925 -
Was #924 Ja, az eon-tól hónap végén. -
Man19 #923 Ha elindítom a játékot, magára hagyom egy napra, nem csinálok vele semmit, akkor is kapok achievementet???
Sorry mindenkitől, ezt nem bírtam kihagyni... -
Man19 #922 Ha 10x leesel, és összetöröd magad, azért is... XD :D :) -
Sunrider924 #921 Megcsinalod 10x es kapsz erte achievementet :P -
Man19 #920 Látom akkor belemélyedtél a Risen szörnyfaj jellemzéseibe, mert én ezt nem tudtam, megint gazdagodtam egy kis információval, thx!
Bár mondjuk az fura, hogy nem ragadozó, és mégis bekapja-kiköpi, akkor meg minek kapta be, de mind1, lényegtelen, ez már nagyon mellékes dolog, így jó, ahogy van! -
#919 Túl messze nem kellett eltávolodni a parttól, hogy a Dagályféreg elkapja a karaktert - mondjuk azért köp vissza a partra, mert nem ragadozó, s a készítők ötletesen így oldották meg az "erre nincs semmi keresnivalód" kérdést.
-
Man19 #918 Oké, de inkább tisztázni akartam, mert nekem akkor is egy kicsit kétértelMŰ volt. -
Man19 #917 Ha már úgyis szóbajött a Risen, és az úszás, azt gondolom tudjátok, hogyha túl messzire úsztok a parttól, ahol ugyebár már a semmibe úsznál, ezt tök ügyesen megoldották a PB-sek, mert nem raktak oda láthatatlan falat, hanem egyszerűen, ha túl messzire merészkedsz a parttól, akkor felfal egy vizikígyó, na de, hogy onnan, hogy kerülsz ki a partra, a gyomrából, és miért nem game over, az már irrealisztikus kissé, de mégis jobb a láthatatlan falnál ezerszer!! -
Nos #916 :) nehogy túl komolyan vedd -
Itsuki #915 ne magyarázzál már legalább nos... tudom hogy hol volt de hova uszol el a tengeren? be a városba? gondolom ezért nem... ha jól emlékszem volt fent északon 1 vízesés meg 1 malom szerüség... meg 1 kis tó,ennyi volt a víz uszni nem kellett benne nagyon. mocsárba meg uszni,olyan szerintem mint ebbe a vörösiszapba,irreális. -
Nos #914 kavington -
Nos #913 pedig az egy trópusi sziget
kagylót, heringet, mindenféle hajótörött dolgokat lehetett összeszedni a parton
még a város is Harbor City volt
na meg a mocsarak a repkedő dögökkel -
ricsa008 #912 futóképes már a clone? vagy még várakozás van? -
Itsuki #911 risenbe nem is nagyon emlékszek vízre se:O mondjuk kis játékrtér:/ nem rég játszottam végig a gothic2 notr-t azé fura:d -
Zóanagyvarázsló #910 A Risenben sem lehet, sőt a merülést már a "hű de szabad" Gothic 3-ból is kivették. -
Itsuki #909 nem lehet úszni? hát milyen játék ez akkor:D -
Zóanagyvarázsló #908 Ezer éve megmondták, hogy nem lehet úszni a játékban, nem a demó miatt van. -
Zóanagyvarázsló #907 Nem nevezett annak, éppen veled értett egyet a kifogásolt hozzászólásban, szóval nem kell a MŰbalhé ;) -
Tomipapa86 #906 Mekkora fos ez a rendszer. Se előnézet se szerkesztés :P
Inkább csak bemásolom nehogy úgy járjak mint az előbb :D
Feshyr
http://i404.photobucket.com/albums/pp122/THOQASS/feshyrkarte.jpg
Argaan
http://i404.photobucket.com/albums/pp122/THOQASS/karteuntergrund.jpg
-
Tomipapa86 #905 Itt a két bejárható sziget:
Feshyr és Argaan
-
Man19 #904 Igen, ezt aláírom, főhős kivétele NAGY HIBA volt... De a videó alapján, amit láttam róla, úgy vélem, hogy KINÉZETRE,STÍLUSRA igazi GOTHIC1-es hangulata van!!! -
Man19 #903 Azért, mert úgy esett le,hogy MŰ-fanboynak neveztél, ugyanakkor én igazi GOTHIC FAN-nak tartom magam, és szerintem egyáltalán nem vagyok MŰ. -
Tomipapa86 #902 Nem sértődtem meg, de a fanboy jelzőt általában negatív értelemben szokták használni a neten :)
Man19: a hangulati jelentéssel szerintem várjuk meg a teljes játékot :) (csak ne lenne az a trendi homokos fejű főhős)
-
#901 Szerintem ez ilyen demo letiltás, hogy minél kisebb legyen a demó, és ezért ezt a részt kivették :) -
#900 Ez a fanboy nem tudom miért sértés nektek.
Én spec oriási bioware fanboy vagyok többek között mert van más kedvencem is és nem szégyellem. -
Man19 #899 Igen, totálisan egyetértek! Akárki, akármit mond, a HANGULATA,STÍLUSA akkor is GOTHIC, az más, hogy a játékmenet egyszerűsödött... De, amit írtam neked, arra a kis férreértésre nem válaszoltál, miért lennék én mű-gothic-fanboy? :D -
Man19 #898 Igen, én is halottam már róla, csak sajnos nem kompantibilis a mentésekkel, és az egész játékot előről kell kezdeni... -.-" -
#897 Nem érted a szitut.
Ha nem a gothic sorozathoz hasonlitod nincs itt semmi butitás ez csak egy sima egyszerü akció-rpg ennyi nem több nem kevesebb.
Ha nem vársz töle gothicos ficsöröket jó lesz, ha vársz és nem szereted az ilyen egyszerübb cuccokat csak szenvedni fogsz.
Jah és bocs ha untatlak majd megrobálom feldobni a hozzászólásaimat vicces anektodákal meg szmájlikal... -
Tomipapa86 #896 Akkor elmagyarázom szépen :) Hála az új rendszernek én hiába akarnék az üllő mellett kovácsolni nem tudok mert az csak dísznek van. Aludni se tudok mert az ágyba is csak feküdni lehet és bámulni a plafont. Megölök egy állatot egyből nyúzza is a bőrét meg szedi ki a karmokat, hunting skill? áááá minek. Amúgy jó, hogy felhoztad a fallout 3. részét mert ua. a szitu, a 2. részhez viszonyítva egy rakás fos(szokásos bethesda munka)
Wedge31: A fanboyozást fejezd már be kérlek mert kicsit uncsi. Igen, mindenki tudja már rég óta, hogy ez nem lehet ua. mint amit a PB csinált de az nem egyenlő azzal, hogy ennyire lebutítják. Vagy szerinted csak a PB-s srácok tudják azt bele programozni a játékba, hogy lehessen aludni meg üllőnél kovácsolni? Azt meg szerintem csak a vak meg a hülye nem látja, hogy azért egyszerűsítették le ennyire mert meg akartak nyerni egy csomó új vásárlót(pl:12 éves amcsi fps huszárok és easy boyok).
Nem azt mondom, hogy nem fogom kipróbálni de nincsenek túlzott elvárásaim.
A gothic 3 meg azért messze nem csak bal klikk volt, de ajánlom figyelmetekbe az 1.74 community patchet alternative balance meg AI on aztán lehet fogat csikorgatni. Sőt ráteszed a quest packot meg a a cm-t és olyan nyalánkságokkal bővül a játék, hogy pl ha valamilyen lázadó páncélt viselsz az összes zsoldos, ork meg hashishin azonnal neked ugrik(nyilván visszafelé is igaz). -
#895 -
Man19 #894 Igen, akkor most engem nézel olyannak, aki "fanboy"-nak képzeli magát és panaszkodik? Hát én tudom magamról, hogy FAN vagyok, mert a Gothic 3, és a Risen és megvan eredetibe, és végigtoltam mind a kettőt, ráadásul én nem is panaszkodtam, úgyhogy nem értelek... -
Man19 #893 Én magasról teszek a demóra, én a videót láttam, ami a cdgalaxis oldalán van, és ahol fogják árulni 2 nap múlva 10000 HUF-ért a játékot, az Age of Empires 3-al is ugyan ez volt, hogy a DEMO egy rakás S*** volt, a normál játék pedig nagyon jó... -
#892 Végignyomtam a demot, hát ezt megint elkapták nagyon. :) Már alig várom. -
#891 Pedig sajnos itt most ez fog menni hetekig, a magukat fanboynak képzelök fognak folyamatosan panaszkodni.
Az igazi gothic fanok már két éve tudják hogy ez nem az a sorozat lesz amit ezen a néven megszokhatak és az igazi folytatást a pb csinálja más néven.
Türelmesnek és megértönek kell lenni velük mert a játék cime sokakat befog vinni az erdöbe ha nincsenek képbe a frencsájzal kapcsolatba. -
Sunrider924 #890 Hangulat? mondjal csak egy elemet ami hangulatkelto volt a demoban... mint sokan mondtak a zene , az mint olyan nem letezett, a helyszinek olyan tokeletesek hogy nem is tudom mitol legyen gotikus, regies... -
Man19 #889 Nem tudom mit oltjátok szét a Arcaniát, megnéztem a videóját és a hangulat, a környezet, a kidolgozottság, az igényesség ugyanúgy nem változott semmit, az egy dolog, hogy a harcrendszer más lett, ilyen alapon a Gothic 3 is "hack&slash" volt, mert nem kellett mást csinálni benne, csak nyomkodni az egérgombot, mint az állat, mégis kijátszottam, és így is fasza volt, viszont a Risenben már fejlesztették és sokkal nehezebb lett a harc, mert már nem csak az egérgombot kellett nyomogatni... Arcanianál csak a gépigény lesz a döntő, mert például a Fallout 3 fut szaggatás nélkül, addig a Gothic 3 még mindig szaggat például... -
Itsuki #888 szerzői jogok. csak úgy adta ki a jowood a játékot,h ő birtokolja a jogokat... az lenne a legjobb ha becsödölne a jowood... akkor a gothic franchise jogait visszatudná venni a piranha...és jobb kiadót keresni...
én megvárom már a sima warez kiadást,az az 1-2 nap...