1707
-
#171 nos ... ezzel egyetértek ... érezze magát mindenki annak aminek akarja, csöcsögnek, gyíknak vagy egyébb hasznos házi állatkának. -
ricsa008 #170 ez így van de mondjuk erre a fórumra sok csöcsög és gyík jár
mer sok ember azt hiszi hogy van egy jó gépe ahhoz már alapból jár egy jókora arc is
nem igaz? -
#169 még ha te is vagy a témaindító akkor is ez egy szabad fórum ... külömben is, minek kell legyíkozni masokat ha nem szólnak hozzád? csöcsög óhh ... bocs ... így jó? -
ZsirosKenyer #168 megjöttek gyíkék -
#167 igen, hát te a tipikus nagypofájuakhoz vagy sorolható , úgyhogy nyugodtan kimehetsz a kis máléföldedre kukoricát szedni. Ja és csak hogy megnyugtassalak, már rég van bányász engedélyem + megtanulhatsz helyesen magyarul írni mert nem vagy tisztába a "j" -vel ... majd holnap folytatom -
#166 én nekem nincs meg a játék de énleszek a legjobb ha megjelenik hogy tudjál fikázni legalább lesz bányász engedéjed XD -
#165 hopp ... én is megjöttem ... Ricsi, te még élsz? Hamarosan piacra dobják a kedvenc kis játékunk 2. részét ... jön majd a sok nagypofáju arc hogy ö a legjobb ... aztán lessz újra kiken szórakozni meg fikázni ... -
csokiskex #164 tegnap kipróbáltam xbox360-on a demót, hát azt kell,h mondjam KIBASZOTT KEMÉNY LESZ!
az irányítása is egész korrekt!Nagyon részletesen tuningolható! A pályák szépen kidolgozottak! Mi a faszért nincs PC DEMO? -
#163 Hát ami az 1. részt illeti azért meglehetett tanulni az irányítást mindegyik kategórián, de ez hozzáállástól is függ ami nagyban meghatározza hogy megakarod-e a tanulni az irányíthatóságot.
Én is elmondom hogy a Viper sose tartozott a kedvenceim közé, de tudtam olyan szinten irányítani hogy a köridőim benne voltak a legjobb húszba. De ki tudja ez az irányítás elég izginek érkezik. -
#162 cső. nem sok minden. játékot váltottam. Visszatértem egy régi jó kisjátékhoz. Ott is elég jól állok mint a juicedben onlinen míg a juicedben 6. vok a világranglistán itt már 3.ként vagyok feltüntetve a legrangosabb szinttel (superpro). És més játszogatok a Heroes V-el is. -
#161 A valóságban is vonatfizika van, amíg meg nem csúzsik valamelyik kerék :D -
ZsirosKenyer #160 Ezt azért szimplán egy videó alapján nem lehet megállapítani. Ha játszottál az első résszel gondolom tudod hogy éppen a Juiced az a játék aminél pl. az NFS-sel szemben nem vonatfizika van.
A videók alapján itt is egész élethűnek tűnik az irányítás, bár valószínű kicsit könnyítettek rajta mert az előző részt sokan az irányíthatósága miatt fikázták. Szerintem a demo-ig a fizikáról ne találgassunk, úgy sem derül ki. A hangulatról már beszélhetünk ami szerintem a dobogókkal, színpaddal adam freeland zenéivel egész jó lesz. -
#159 csá Rikimen.rég hallottam felöled,mi van veled?
-
#158 jó, csak ez a vonatfizika... :\ -
ZsirosKenyer #157 nekem pont ellenkeőleg. Az eddigi anyagok nem tetszettek viszont ez a 2 videó meghozta a kedvemet. Főleg ha olyan izgalmas lesz mint az első rész (pink slips csaták stb) .. -
#156 többet vártam tőle, így megnézve ezt a 2 felvételt... no comment -
raymond01 #155 http://www.gamersyde.com/news_4695_en.html
itt van két videó -
Szabi1991 #154 szeptember vége.. -
Code92 #153 érdekesnek tűnik, mikorra várható a megjelenése? -
#152 MÁsodik képen törött az RX7 segge (Y) -
Szabi1991 #151 hát arcban nem a legjobb, de a többi kárpótol :PP
jah és nagyon várom a játékot :))
-
#150 sztem tök ari, ártatlan arca van, télleg :D -
#149 hát hát fejtol lefele jó :d -
#148 jó a nő sztem -
Szabi1991 #147
-
#146 nja ... koszi Ricsi, csak lassan elfelejtek jatszani ;) de ugy ahogy mondod, mindenki varja mar nagyon a jatekot es remenykedunk hogy egy kellemes meglepetes lessz. -
#145 na épp hogy elmentem nyaralni és máris van mit olvasnom a fórumon. Mindenkiben érzek egy kis pénikot a második részt illetően. Én már nagyon várom remélem sokan fogunk találkozni a játékban.Kül. én már fél éve elfelejtettem ezt a játékot mert egyszerűen semmi kedvem sincs hozzá.Én már régebbről ismerem transt. ő egy nagyon kemény hajtós ellenfél.kb 150. hely lenne neki az ideális vagy annál jobb -
#144 huha ... emberek ... latom lassan lázba esik itt mindenki, magamat is beleertve. En amondo vagyok hogy az elso resz utan ami igen jo sikerult, meg mindig bizonyitania kellesz a THQ-nak, mert hat mar csak azt veszem figyelembe hogy nekem a kedvenc autos jatekom, aztan a simulatoros GTR2 ... szoval igy is tartozkodo vagyok attol hogy mire is varjak az uj Juicedtol, akkor mit gondolnak azok akik azelott sem kedveltek. A videok alapjan a drifteleseket eppugy oldottak meg mint az EA Games-esek a Carbonba, azaz pocsekul. Megoldhattak volna maskepp a drift grafikajat, pontosabban az erohatasok kijelzeset, nekem nem jon be egyaltalan. De mint sokan nem tudjak ezert jok a forumok! De persze az angol forumok, mivel a gyartok is olvassak annak fugvenyebe alakitjak, finomitjak a jatekokat, igy ebben az esetben is. Szoval varhatjuk meg boven es szorgalmasan hogy kiadjak a jatekot, de egy abszolut jo darabig nem jo a jatek, csak nyugi, majd meglatjatok. Nem olyan barmok a THQ-ok, de az EA Games az lessz, amikor kiadjak majd a Juiced konkurens jatekat epp azidoben amikor a THQ a Juiced2-ot. Na az nagy szivas lessz majd az EA Gamesnek, fokent ha a népnek jobban bejon a Juiced2. Ugyhogy nem is ertem, minek beszeltek most arrol hogy "marcius" meg "mikor adjak vajon" ... ugyan mar, ez baromsag sracok ... meg egy artatlan demo nem jott ki, ez tudjatok mit jelent? Azt hogy nagyon sok van meg addig amig piacra dobjak az uj Juicedet. >>> Ntex "aka" KeXi csinald mar ugy hogy jatszunk egy parat online a Juiceddel, pls! -
#143 igazad van, de akkoris csak az van írva, hogy után... most jelentek meg nemrég az első képek, egyhamar sztem nem lesz megjelenés -
ricsa008 #142 bertino én a banner helyén most is ezt látom:
Folytatódik a Juiced. Tudtuk meg a THQ egy negyedéves üzleti jelentéséből. Megjelenés 2007 márciusa után. -
Lazlo #141 hát ez érdekes :) videók alapján jó ingame de akkór is videók alapján jön midnenki hogy ez szar tisztelet a kivételnek :) emléxetek anno stalker?? mindenki hú de jó hú de jó..miett belőle? remélem itt ugyan az lessz hú de szar hú de szar és utánna lese tudjátok tenni :) de énse -
ntex #140 Sztem a véglegessel sem volt semmi gáz, a 2. rész meg tutira jobb lesz az 1.-nél több kocsi, részletesebb tuningehetőségek, szebb grafika, a hangokról még nem tok nyilatkozni, irányítás is kifinomultabbnak tűnik.
Gondolom nem NFS verőnek akarják beharangozni (bár sztem Carbonig bezárólag ütni fogja mindet és az első rész ütötte is, mivel az új részről még nem tudni szinte semmit sem). -
#139 Nem a drifteléssel van a gond (egyébként mit nevez az ember driftnek? mert sokan azt is annak hívják mikor csak broadsideolnak vagy kézifékkel veszik a kanyart:D)
hanem azzal lesza gond, hogyha ennek semmi köze nem lesz valós fizikához. Azaz kb olyan lesz a fizikai megvalósítás mintha csúsznánk egy tál taknyon.
nekem az első rész demo 01 és demo 02-je kurvára tetszett. mivel lehetett érezni ha egy autó első vagy hátsó kerekes volt csúszkáltaknem pedig NFS-es sínautózás volt. Aztán a végső produktról annyi kiábrándító videót láttam és rossz hírt, hogy nem került a polcra.
Remélem ennél nem így lesz. -
#138 Koenigsegg ? Jah, lessz, meg Ascari is .... http://www.thq-games.com/uk/game/screenshots/1963/1?platform=5 -
#137 Én mindig drifteltem más játékokba is, ps2-n meg nyomtam kimondottan driftről szóló játékokat, szal sztem ezzel nincs baj, pc-re még nemnaon jöttek ilyenek... -
#136 Hat ... en letoltottem az osszes letezo trailert ... es el vagyok szomorodva, mivel a jatek az en szemszogombol nezve nem halad abba az iranyba hogy jo legyen. Lassan ugy nez ki mintha az EA games keszitette volna el az uj NFS sorozat legujabb udvoskejet, ami jon is mint tudjuk. Mi ez a sok drifteles? Semmi versenyszimulaciot nem lattam csak csupa drifteleseket, egy normalis palya vagy valami. Nekem az elso resz nagyon bejott, monthatnam a kedvenc autos jatekom, most is jatszom nem szegyenlem pedig mar multam 30, de visszaterve a masodik reszre ... hat nekem eddig egy remalomnak tunik, nem tudom ti hogy vagytok ezzel, de azert szivesen meghalgatnek mas velemenyt is . -
#135 és ?
volt vhol írva, hogy akkor jelenik meg ? -
ricsa008 #134 és tudni már valamit mikor jön ? mer március már jó rég elment -
#133 Egész pofásnak tűnik.. -
ntex #132 Juiced 2 új Gameplay Montage
videó alapján lesz benne Köenigsegg is