1707
-
ZsirosKenyer #91 rotfl -
#90 Rikimen! Osztom a velemenyed! Sotet Barom, de valoban akkora okor vagy, utod el magad. Ne itt verjed a nyalad kispofam, ne jarjon a keped, gyere fel online a Juicedre ott majd verheted a nyalad, te kis zabagep. Ja ... es ird le milyen nevvel futsz majd, ott majd szetfossuk a mocskos szadat, elhiheted, te paraszt. -
#89 ökör vagy te sötétfejű -
#88 Valóban nem.
Ettől függetlenül a véleményem válotzatlan. Nem spamet olvasgatni járok ide. 5db 1 soros hsz egymás után, összesen 14 db smileyval.. Fasza. -
#87 Attól függetlenül Miki csatlakozott egy kis játékra hozzánk. Szóval nem hazudtoltad meg a neved barátom! -
#86 Te egy ökör vagy. -
meril #85 Hello! A Juiced-hoz van vhol patch? Adjatok már lécci linket. Előre is köszönöm! -
#84 ne értsetek félre azért mondom mert a hírek szerint nagyon jól megy!!!vagyis ment!! -
#83 ez a mikiller biztos egy őrült!!! -
#82 már csak ezt a mikillert kéne valahogy elcsípni!!! -
#81 pheaper meril szabi Wasse 1 stb. gyertek játszani mert nyomják azóta is
hátha találok még több legyőzőt -
#80 aki szeretne jönni játszani az szóljjon -
#79 ez az leht jönni -
#78 nos, ezesetben, sok szeretettel varunk ma DU-tol keso estig a J online jatekan :)))) -
#77 én csak régen jácottam neten vele -
#76 -
#75 csak 1 kerdesem van: Titeket minek nem lehet latni a Juiced online jatekban ? Meril, Pheaper, Wasse 1 es sorolhatnam ... ti nem jatszotok J-t ? Az eved 3. reszeig ne is abrandozzatok J2-rol, de addig lehet nyomulni a Juicedel online ... emberek. -
#74 meril nyugi ő csak a szomszédom -
#73 sztem van egy módja, hogy megtudjátok... -
meril #72 Hé, hé, hé! Nyugi van gyerekek, Ne veszekedjetek már ennyit! -
#71 áááá te béna vagy hozzám képest mondjj egy pályát és megmondom hány kört verek rád -
Adiman2 #70 Hehe, ezt bebuktad rikimen ugyanis én vok magyarországon a legjobb játékos! -
#69 aki játszott a juiceden még vmikor majd találkozni fog velem a Juiced2-n.Figyeljetek jelen pillanatban azt hiszem (remélem) én vagyok a juiceden a legjobb magyar játékos -
#68 hellótok nagyon várjátok már a juiced 2-t úgy látom.Az 1. részbe ki játszott onlinen??? -
Szabi1991 #67 hátha.. -
#66 lesz gamestar irta -
Szabi1991 #65 ha az egy japán drift gép , akkor igen :P -
meril #64 Szerintem még ilyen infókat nem tudni! -
Wasse 1 #63 Lesz benne Opel Calibra? -
Vitéz Roland #62 szintúgy :) -
Szabi1991 #61 remélem lesz pc-re :) -
meril #60 Hello!Videó1
Videó2 -
#59 na és mi a neved????? -
#58 Eccer eccer még mostis nyomom.. -
#57 ja meg ki játszott még vmikor a juiceden onlinen??
-
#56 jó lesz a játék már azért is mert benne lesz róma meg ilyen nagyobb városok -
#55 jaja, már az egyben is csupa licenszelt szart tehettél a rozsdakazlakra :)
és nekem is tetszős a Sylvia,de vártam már valami hasonlót :)
(bár a GT4-ben tekergettem kicsit a Genki D1-est, de egy "saját" az más ugye :)) -
#54 ikszdé
bár azt remélem, hogy már a hátsó kerék meghajtásúakat is lehet majd valamennyire irányítani :)
s2000 csak az egyenekben volt gyors 2 kanyar után baxhattam a steeringet xD -
#53 Csúnya ezt az enefoshez hasonlítani... sztem az első is klasszisokkal verte
ebből nem adnak ki évente egy ugyanolyan részt
(az EA az Underground2 óta nem csinált vele semmit) -
#52 elvileg bejelentették hivatalosan hogy lesz pcre