Juiced 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Mi szar szted ezen a fizikán,
amit ráadásul egy video alapján állapítassz meg?
...és minek a fizikája?
Már az egyé sem volt olyan rossz sztem...
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
"Adam Freeland is currently scoring the THQ computer game JUICED 2. He'll also be music directing and music supervising the street racing game."
Biztos ütõs lesz! És változatos is egyben. Aki ismeri A.Freeland Back to mine c. albumát az tudhatja hogy nem csak az elektronikus, hanem a rock zenékbõl is remek válogatást vágott össze.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
(még nincs)
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Nekem sajnos lenullázódott egy hónap után a profilom a GamaSpy miatt, pedig 4. voltam a listán<#szomoru1>#szomoru1> és nem volt kedvem újrakezdeni.
Synit-el találkoztam is ott MokaMiki néven voltam<#wink>#wink>
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
dixitque deus fiat lux
a carbon perpill a legjobb a véleményem szerint, de "kicsit" uncsi már ez a nfs széria...:S
dixitque deus fiat lux
De összeségében tetszett, csak egy idõ után unalmas volt (vagy 4 naptári évet játszottam vele)
Bár meg akartam venni ps2-re, de mikor megláttam az árát inkább csak anyáztam...
Jöhet a kövi^^
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
engem is érdekel h milyen lesza játék!
az nfs-t már unom:p
remélem jobb lesz mint az elsõ része😄
elsovel toltam vmi eszméletlen xar volt nekem iranyitas, kiscit lassunak is tunt ajtek, nfs sztem elvezhetobb de majd kiprobalom ezt is....
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Kíváncsian várom, hogy mit hoznak ki a második részbõl<#eljen>#eljen>
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Next PC upgrade: 2022
Sajnos az elõzõ rész nem lett annyira sikeres, a GameSpot-tól is csak 6.1-es "Fair" értékelést kapott, annak ellenére hogy szerintem messze jobb mint a legújabb nfs-ek!
shotok még nincsenek de be van jelentve