1707
-
ZsirosKenyer #412 hát hiányzik rendesen. A hazai gyorsulások többségén, főleg a vidékieken (ne sértődjön meg senki) förtelem a zene, a reptér környéki falakból jönnek a diszkósparasztok, elmennek a suprák, skyline-ok mellett és elkezdik fotózni az 1.1-es seat ibizát amire ráb*sztak egy 17-es felnit. Ami Bp-hez közelebb van, (pl. laczháza) oda már értelmesebb társaság jár. A buli is nagyobb, több a program, működőképesebb a mérőtechnika is. -
#411 Ha mar egyszer multiplatformkent beharangozott game, akkor annak nemcsak azt kene jelentenie, hogy minden platformra jon (XBOX360, PS3, PC, DS, stb. stb.), hanem azt is, hogy a kulonbozo platformokra egyszerre erkezik. Igy megint olyan, mintha a konzolt reszesitenek elonyben. Es ez a game elvileg nem a konzol verzio atirata (ld. Resident Evil 4, stb.), hanem eredetileg multiplatformkent is fejlesztett. -
#410 x360 -
#409 Most meg mar azt nyomjak a reklamban, hogy OUT NOW. Gyanitom, hogy akkor az valamelyik konzolos verzioja, de melyik? -
#408 Ha esetleg még nem láttátok ezeket a képeket ...
azt nem tudtam hogy van benne Aston Martin, sehol nem volt olvasható (vagy ?)
-
#407 még ezév (?) Okt. 26
-
#406 Akkor most mi a hivatalos megjelenesi datum? Mert volt mar itt szo szeptember 28-arod (es mar a mult), oktober 14-erol, oktober 16-arol (ezt itt irta valaki), es oktober vegerol (ezt most irtatok). Mi az official release date? -
ricsa008 #405 ha piacra dodják! ez lett volna au egyedüli játék azoknak akiknek a fosstrít nem fut el -
#404 Nagyon jol beszelsz. Igazabol ami hianyzik az oreg kontinensrol a HIN feeling, ambar nem tagadhatjuk vannak egyebb hasonlo kulonleges rendezvenyek a Fold ezen reszen is amit mi is lassan atveszunk es honositunk. A mi kis 250 ezres varoskankba is csak most volt az elso tuning esemeny aminek igazan nagy vizhangja volt a kornyezo megyekre ... szoval lassan kozelrol elvezhetjuk az efajta esemenyek hangulatat. (u.i. aki igenyt tart par kisfilmre ...drift, drag az PM-be kerheti.)
Az itt jelenlevok tobbsege mar bizonyitottan turelmetlen varja a PC-s verzio megjeleneset magamat is beleértve, de abszolut varhato volt a teny miszerint oktober vegere dobjak piacra a PC-s verziot.
-
ZsirosKenyer #403 A Juiced amcsiban tuti népszerű lesz, már csak a HIN licensz miatt is.
Ugye a Hot Import Nights egy elég nagy redezvény, többezer látogatóval, van saját lapjuk, saját tv-műsoruk, és emiatt biztos sokan haza akarják vinni a hangulatot a játék formájában. Csak hát a mi kontinensünkön az NFS nagyobb név, úgyhogy itthon nem lesz nagy siker. -
#402 A THQ mar alapbol egy megbizhatatlan kiadonak bizonyult amikor az elso reszt kiadtak, fuggetlen attol hogy egy felvasarolt game volt a Juiced, most bizonyitotta hogy ugyanazon szinten tartja magat. Mar tobbszor emlitettem a konzol vs PC dolgot, ismetelten hozzafuznek annyit a dologhoz hogy a konzolra egyszerubb egy jatekot megepiteni mivel a "munkapadok" megegyeznek, amig a PC-nel a hardware-t tekintve jocskan kulomboznek. Velemenyem szerint annyi volt a butasag reszukrol hogy tul hamar beharangoztak a jatekot es tobbszorosen allitottak a jatek mihamarabbi megjeleneset, ha visszaemlekezunk sokat is beszeltunk errol hogy mennyit is fog kesni valojaban a jatek ami persze igaznak bizonyult mondhatom sajnos.
Osztom a velemenyem a Synittel miszerint a NFS egy mar ismert jateksorozat aminek van pozitiv es negativ hatasa az emberek fele karaktertol fuggoen amig a Juicedet egy kissebb retegu jatekos kedveli mitsem szamitva az a gondolat vagy tudat hogy mint jatek jobb; sokunk szerint. Velemenyem szerint ha a jatek nem kerul hamarabb a piacra mint a ProStreet varhato megjelenese annak nagy karat fogja szenvedni mind a jatek mind a keszitok es akar a kiado is, egyszoval a jovore nezve a NFS jatekszeria elvezni fogja a "monopol" létet es orokre bucsuzhatunk a Juicedtol.
-
#401 Ja :D -
#400 Majd maeglátjuk de azt mondják hogy az NFS most visszamegy az Underground stílusra, mivel hogy nem lesz szabad kóborlás mód se. A Carbon-hoz is nagy reményket fűztek, aztán jött az a szenzációs drift mód, amit nem tom hogy lehetett összehozni mert semmi valóságalapja sincs. Meg az a semmi röpke pillanat és már ki is játszottad. Meg a kira csapat verseny is. Ha volt szélfogó csapattársad akkor meg lehet tapasztalni hogy ha szólsz hogy húzzon be eléd akkor egy pillanat alatt elmegy melletted mintha én egy házával hurcolkodó csiga lennék. csak 260-280-al megyek ő meg mintha 310-el elmenne mellettem kanyarban nitró nélkül. -
#399 Sztem az Nfs-el szemben mindenképp annyi neki. Már csak a parasztvakítások miatt is. Az nfs szebb is lesz, nagyobb név is, bármilyen gagyik is a mostaniak. És ráadásul az nfs kicsit juicedesebb lesz, míg a juiced kicsit nfs-esebb. Ez a veszte. -
ZsirosKenyer #398 az nfs pro street oct.31-re van beírva, még a végén előbb megjelenik..akkor szerintem a juiced-nak annyi. -
#397 Rossz hirrol kell beszamoljak. A reklamot most mar nem latom a TV-ben, es az amazontol jott ma egy level nekem, melyben ezt irjak:
``Dear Customer,
We wanted to give you an update on the status of your order
[xxx-xxxxxxx-xxx0751].
We are sorry to report that the following items have been delayed:
"Juiced 2: Hot Import Nights (PC)" [Video Game]
Estimated arrival date: 30/10/07 - 14/11/07
We are sorry for any inconvenience this causes.
To view your order or make any changes, please visit the Your Account
link located at the top of any page of our website. Through Your
Account, you can cancel items, change delivery addresses or make other
changes to your orders for any items that have not yet entered the
dispatch process.``
Tehat nektek volt igazatok sajnos. -
#396 Emberek, legyetek mar turelmesebbek! Amit biztosan tudunk az az hogy a jatek megvan, hamarosan megjelenik PC-re is. Az ovis gyerekek csinalnak meg ilyet amikor a boltba mennek... "jaj anyu mikor megyunk ma` haza" ... stb.stb. Meg egy kis turelem aztan jatszhatunk.
Jo lenen ha nem irnatok hogy milyen gepetek van mert a kutyat sem erdekli (irjatok be az utoszoveghez ahogy sokan masok) mint ahogy azt sem hogy epp hol rontjatok a levegot. A tema a jatek. Osszeirtok hetet-havat, amikor vissza kell olvasni csak a sok baromsagot lehet olvasni, a turelmetlenseget meg hogy "jaj nem olvasok vissza mert az annyira unalmas vagy mi".
-
#395 öö én meg sajna a pc guru web oldalán ezt olvastam:
Megjelenés: 2007. október 12. akkor csuzik???ez igaz???vagy ez magyarországi megjelenés??mind1 tu lehet élni csak 14 nap csuszás ha igaz... -
raymond01 #394 Én sehol nem látom a pc verziót! -
Szabi1991 #393 -
#392 ami késik az nem múlik -
#391 Egyebkent en az alairasbeli Acer Aspire 5920G laptopomon fogom nyomni (itt kint csak laptopom van). Remelem, hogy a Geforce 8600M GT eleg lesz hozza Core2Duo T7300-al es 2 GB DDR2/667 RAM-al megtamogatva. -
#390 Remelem, hogy nem is lesz warezon. Legalabb ennyi plussz jarjon mar nekunk, akik megvettuk, hogy hamarabb jatszhatunk vele. -
#389 ma jelenik meg de még nincs warezon:( XD -
ntex #388 Na várom a hírt a megjelenésről :)
Ez amúgy mi ? mert ahogy olvastam itt csak arról írnak melyik játék fogja támogatni a LIVE szolgáltatást illetve melyek lesznek a programok akik az alant írt listából elsőként csatlakoznak a Microsoft Games For Window Live programhoz.
Hirtelen ahogy átfutottam a listán azt hittem ezek a ma megjelenő játékok -
#387 http://www.gamesforwindows.com/en-US/Community/NewsArticles/Pages/GFWE32007.aspx
New titles announced at E3 include:
* “Age of Empires® III: The Asian Dynasties” (Microsoft Game Studios)
* “Bee Movie™ Game” (Activison)
* “BlackSite: Area 51” (Midway Games)
* “Clive Barker’s Jericho™” (Codemasters)
* “The Club” (SEGA)
* “Company of Heroes: Opposing Fronts” (THQ)
* “Empire Earth® 3” (Sierra Entertainment)
* “Fallout® 3” (Bethesda Softworks®)
* “Flight Simulator X: Acceleration” (Microsoft Game Studios)
* “Gears of War” (Microsoft Game Studios)
* “Hour of Victory” (Midway Games)
* “John Woo Presents Stranglehold” (Midway Games)
* “Juiced 2: Hot Import Nights” (THQ)
* “Kane & Lynch: Dead Men” (Eidos)
* “Nancy Drew®: Legend of Crystal Skull” (Her Interactive Inc.)
* “Operation Flashpoint™ 2” (Codemasters)
* “Rise of the Argonauts” (Codemasters)
* “Rogue Warrior” (Bethesda Softworks)
* “SEGA Rally Revo” (SEGA)
* “Sid Meier’s Civilization IV®: Beyond the SwordTM” (2K Games)
* “Sid Meier’s Civilization IV: Gold Edition” (2K Games)
* “Spider-Man™: Friend or Foe” (Activision)
* “Star Wars® Empire at War®: Gold Pack” (LucasArts)
* “The Witcher” (Atari)
* “Thrillville™: Off the Rails™” (LucasArts)
* “Turning Point™: Fall of Liberty” (Codemasters)
* “Universe at War: Earth Assault™” (SEGA)
* “Viva Piñata” (Microsoft Game Studios)
* “Zoo Tycoon® 2: Extinct Animals” (Microsoft Game Studios)
In addition, Eidos, SEGA and THQ announced their intention to join Microsoft Game Studios in supporting the Games for Windows — LIVE online service for Windows XP and Windows Vista. The first wave of titles to support the service includes the following:
* “The Club” (SEGA)
* “Gears of War” (Microsoft Game Studios)
* “Juiced 2: Hot Import Nights” (THQ)
* “Kane & Lynch: Dead Men” (Eidos)
* “Universe at War: Earth Assault” (SEGA)
* “Viva Piñata” (Microsoft Game Studios) -
#386 Megint lement a reklam most a The Missing cimu film kozben, ilyen szoveggel, hogy:
It `s all about the speed its all about the cars...
Az egyik csaj nyomja a reklamban az angol dumat, es kozben Juiced 2 videot nyomatnak alatta.
Es meg mindig OUT FRIDAY es sept 28 megjelolessel.
Ugyhogy nekem holnap postazzak. -
#385 Az amazon szerint holnap, azaz szeptember 28-adikan, egyesek szerint pedig oktober 26-an. En elorendeltem, es nekem azt irtak, hogy szeptember 28-an jelenik meg, es holnap postazzak is. Hat majd meglatjuk, holnap tobbet fogunk tudni. -
#384 olvass csak nyugodtan, nem leszel rosszul tõle. -
#383 ne harizzatok de nemesik jól vissza olvasgatni mikor jelenik meg pc-re? xd -
DJ BP #382 NFS5 PU, meg 4 nekem :) -
#381 szentem jo játék lesz a nfs-ekben már nem bizom az egyre szarabb ezért kéne vmi jot lépni a juiced szerkesztöinek...nfs egyre hanyatlik már senkit sem izgat a pro street..a Nfs2 iszonyat jo volt a mai napig a legjobb autos játék:) de lehet hogy a juiced 2 megtöri:) ha nem is majd a 3:) -
#380 Holnap kiderül, addig már csak kibirjátok (?) Minek kell ezen parádézni ?
-
#379 Teljesen mindegy, hogy a magyar gamestar mit ir, ha az ITV1 es a Five ugy reklamozza, hogy OUT FRIDAY, es az amazon szerint is pentek (szept. 28). Nem veletlenul irtam, hogy lattam a reklamot, nem a hasamra utottem es ugy talaltam ezt ki. -
Gibor #378 biztos nem... nemrég írták hogy okt.26 -
#377 Hat mivel errol beszelunk mar miota, ezert igaz. Par hozzaszolassal lejjebb irtam, hogy en elorendeltem itt az UK-ban, es szeptember 28-an, holnap kezdik el kipostazni, tehat hetfon vagy kedden megkapom. Meg a reklamokban is 28-a van megjelolve. -
#376 gamestar azt irta hogy a megjelenés szeptember 28 dika TEHÁT HOLNAp???EZ IGAZZZZZZZZ????????? -
#375 de kell rá egy kis lé..... -
ricsa008 #374 remélem PC-s kép -
ntex #373 Hidd el engem is jó érzéssel töltene el ha megtehetném hogy megrendeljem ^^