1707
-
Gibor #252 nem csak neked.... -
#251 nem lehet az ilyen csajokat házhoz rendelni?? Ha ilyen csaj állna mellettem akkor jobban menne a vezetés!!!;)) -
#250 jó bulák na ez hiányzott még az 1-ből. Még több kedvem lesz játszani a játékkal -
ricsa008 #249 ha a játék is olyan lesz minn a csajok az süti:D -
#248 oops ... sorry
-
-
tmisi #246 Jó lesz ez a game, jók a csajok, a csajok miatt inkább az SRS-re hajaz, persze UG2 tuninggal. :D A Pro Street úgy hallottam késik, legalább lesz mivel szórakoznia addig. XD
-
#245 -
#244 De azért csaba mégis szép teljesítmény egy Corsa-val!! -
#243 -
#242 :D -
ZsirosKenyer #241 ha közben fotóztál ne csodálkozz hogy kikaptál -
#240 És ezt a szégyent milyen autóval szenvedted el??? -
#239 egy kis OFF ... bocsi ... nem is gondoltam, de kikaptam egy 1.6-os benzines 4-es golftol :( 300 m táv (130~140km/h), 40 cm kulombseggel ... 1-es 2-es megettem de az o harmasa nyomatekosabb volt ... de az adrenalin volt a lenyeg. Akinek kellenek kepek esetleg irjon egy PM-et.
Szabi ! Ami a DEMOt illeti akkor lessz PCre is ha a jatekot nem vasaroljak nagy szamba az elso 2 heten, de nem kizart hogy PCre is lessz demmo a jovo heten. En 100%-os hivatalos kozlemenyt nem lattam egy weboldalon sem hogy mikor adjak ki PC-re ... irnak 20 es 21 -et is de amig boltokba kerul az lessz 1 het Europai szinten es ha a trot verzsont varjuk akkor az lessz vagy 1~2 het es nem kizart hogy online nem mukodik majd a tort az uj szerverek miatt. -
#238 jujj de fincsi ez a bula :P -
Szabi1991 #237 kijöhetne már PC-re is vmi demó, rohadt boxosok már rég demóznak -
#236 nem ... Szatmárnémeti. Nagyváradon már volt.
TuningDay - GYorsulasi verseny ... -
Szabi1991 #235 nagyváradon ? :D -
#234 Ahoz kellene egy par video ... + sok szabadido, amibol nincs sok. Most hetvegen Tuningnap lessz a varosba, drift, ugyessegi es gyorsulasi verseny. Akinek valamilyen hasznalhato tuningolt autoja van benevezhet, igyhat en is ott leszek a versenyeken foleg, az egyik szponzort en kepviselem a sajat autommal ... tehat nekem most nem lessz idom hetvegen. Szombaton carwash, polish stb. ... nem kell magyaraznom ... Viszont egy weblapot szivesen keszitek ha ti is akarjatok, forummal csak kellene segitseg, mert azzal sok a munka, egyszoval megdumalhatjuk ha akarjatok. -
Gibor #233 Hát jah.. én csakis photoshophoz értek és semmi flash meg ijenek
-
-
#230 http://www.juiced2hin.com/imgs/wallpaper/J2_2_1024x768.jpg
http://www.juiced2hin.com/imgs/wallpaper/J2_5_1024x768.jpg
http://www.juiced2hin.com/imgs/wallpaper/J2_4_1024x768.jpg
http://www.juiced2hin.com/imgs/wallpaper/J2_1_1024x768.jpg
-
#229 en is foglalkozom designal ... dijaznam ha flash formaba lenne, ugy jobban mutatna magat. -
Szabi1991 #228 csinálj :) -
Gibor #227 Az zsíír ha már kijön de mondjuk a forumba lehetne kis design-ot vinni... mint pl a banner :D és ha kellene banner alkotáshoz segítség éntudnék alkotni... :D csak mert általában mindenhol van :P -
Szabi1991 #226 és akkor hétfőn jőn ? :OO
nagyon remélem :) -
#225 -
#224 A tipikus kenyelmesek kozze tartozol. Nem nehez visszaolvasni, ahogy a kollegak is irtak, eleg lett volna 1 sorral :)
de segitunk neked mert jofiuk vagyunk itt mind ;) szept.20 + szamolj ra par napot amig boltokba kerul vagy amig feltorik a hackerek ... ugyhogy honap vegeig ne gyotorj minket hasztalan kerdesekkel.
UI ...csak vicceltem, de komolyan is veheted ;) -
Gibor #223 Hehe... meglátszik ki szeret visszaolvasni :D XD -
ntex #222 Végülis csak egy hsz-t kellett volna visszaolvasnod ^^ -
arni17 #221 Már megjelent ?? vagy mikor fogg?? elöre is köszi -
ricsa008 #220 ja és ott van valami olyasmi is hogy 2007 sept:D -
#219 igen, zibzárt a szájra ! Tisztán látni a platformokat
"Platform: PS2 | PS3 | PSP | Xbox 360 | DS | PC " + doboz
-
ntex #218 Közben megtaláltam a lényeget :
Juiced 2 PC dobozkép + info !!! -
ntex #217 Nem tom volt e már linkelve de én ezt a movie-t még sehol nem láttam :
THQ TV - Juiced 2 -
ntex #216 ahogy kiválasztottad a nyelvet lent a lap alján jobboldalon a "VIP Area" gomb alatt ott virít a "Games for Windows LIVE" felirat
(bár hivatalos PC bejelentésről még én sem hallottam) -
ZsirosKenyer #215 te hol nézted?
a hivatalos oldalon nincs PC-re utalás (http://www.juiced2hin.com/)
ez meg a THQ shop :
Juiced 2: Hot Import Nights
(Available for:PlayStation®2, PLAYSTATION®3, PSP® system, Nintendo DS™, Xbox 360™)
-
#214 Jah ... a THQ mar ez ev elejen bejelentette a masodik reszet a Juicednek, mig a ProStreetet nemreg; visszauteskent hogy le ne maradjanak, tovabba gondolom a gyarto is lathatta az utolso ket "kreacioja" a MWanted meg a Carbon nem volt annyira nagy sikeru (legalabis en ne tok rola). Valszeg az lessz hogy a nagy siettseg elrontja majd a jatek dinamikajat, ha figyelembe vesszuk azt hogy a sorozat legtobb resze nagyban hasonlit egymasra, kiveve uj pajak es automodellek, mondhatnank egy upgrade sorozat ... most nagy valtozasokat igernek, de ehez ido kell epp ugy mint a Juicednek, nalluk legalabb megvan. Nem isteniteni akarom persze a Juicedet mindamellett hogy az egyik nagy kedvencem es a NFS szeriat nem kimondottan kedvelem es finoman fogalmaztam ... szoval lehet csak a piarrmunka jo rajta es a kevesebb reklam miatt a Juiced lemaradt, de lehet ez egy szandekos "trukk" a THQ reszerol, elvegre o a kiado.
Nekem "speciel" nem tetszik a sok drift, egy masolatnak talalom (NFS) , tovabba a DNA hat errol nincs mit mondjak mert egyikunk sem tudhatja biztosan mit takar, csak csupa fikciok repkednek e korul, a latvany onmaga a videok alapjan nem annyira tetszenek, remelem a dinamika valtozatlan akarom mondani jobb az elsonel, de ez mind szemelyes velemeny es meglehet nagyreszt fikcio ... nem tom, de hamarosan kiderul.
A lenyeg hogy van mirol nyomjuk a sodert.
-
ntex #213 Ja jön a honlapján is ott van a "Games for Windows" embléma a platformikonok között, csak remélem nem "Only Vista" játék lesz -
ZsirosKenyer #212 most szept 17-én csak konzolra jelenik meg aztán ki tudja..