1707
-
#11 hali
engem is érdekel h milyen lesza játék!
az nfs-t már unom:p
remélem jobb lesz mint az első része:D -
Szabi1991 #10 - Ték -
Juiced 2 in development, advertising included in the price
-
Hydroceph #9 uff
elsovel toltam vmi eszméletlen xar volt nekem iranyitas, kiscit lassunak is tunt ajtek, nfs sztem elvezhetobb de majd kiprobalom ezt is.... -
ZsirosKenyer #8 részletezed hogy miért is szar? -
#7 Nekem Test Drive: Unlimited PC-s változatában van az összes reményem. -
Code92 #6 sztem ennél pénzre hajazóbb játék még nem igen jött ki a játkot először beharangozták szimulátornak realisztikus grafal aztán utcai szimuléátornak aztán árkádnak aztán nem volt kiadóüja aztán 1 év múlva lett és akkorra az eddig is szar játékból egy mégszarabb lett és pénzügyi okokból sajnos lesz második rész is de ez csak személyes vélemény -
#5 szerintem a leggyengébb volt a Street Legal, Street Racing Syndicate, és az NFS-ek közt -
Jeff24 #4 Szerintem is faszább volt mint az NFS:) -
#3 Lesz második rész? Az első részt nagyon szerettem, volt benne pár dolog, amit az undergroundból hiányoltam
Kíváncsian várom, hogy mit hoznak ki a második részből -
#2 Juiceddel még nem toltam,de a legutóbbi nfs-ekkel [NFSU, NFSU2,NFSMW] (Carbont még nemvolt helyem feltenni) hogy az ember szarrá unja magát az állandoan ugyanazoktól a pályáktól csak forditva kerszetbe kasul így ugy ez eléggé lehangolo szvsz.
-
ZsirosKenyer #1 Gondoltam utánanézek hogy van-e vmi friss info a Juiced második részéről, de most látom hogy még topikja sincs..
Sajnos az előző rész nem lett annyira sikeres, a GameSpot-tól is csak 6.1-es "Fair" értékelést kapott, annak ellenére hogy szerintem messze jobb mint a legújabb nfs-ek!
shotok még nincsenek de be van jelentve