1707
-
#131 nem hasznalok egyaltalan MSN-t , sorry ... de skypeMe id: pcsabap , vagy keresunk egy masik megoldast ha neked ez nem jo ... ;) -
ntex #130 Majd vegyél fel MSN -re : [email protected] -
#129 hat ... juiced server csak egy van, pontosabban amikor belepsz az online menube az automatikusan mukodik, na mindegy. Telepitsd fel akkor ujra a jatekot es nyomjunk kozosen egy par kort, kivancsi vagyok hogy nyomod a jatekot, csak elotte szolj ! -
ntex #128 Csak 1x nyomtam online, akkor is csak 2. lettem valami külföldi szerveren .
2x toltam végig, de még mindig nem untam meg, lehet majd megint feldobom, akkor majd nyomhatunk 1-2 kört -
#127 igy van. Milyen nevvel futottal a Juicedbe online? Es jatszol most is? ... mert en igen, elokaptam a jatekot, most negyedjere... amikor megunom vagy jon egyebb ujdonsag leteszem, aztan ujra es ujra ... igyhat mint emlitettem mar negyedik alkalommal kaptam elo a jatekot es meg mindig nagyon elvezem, de persze csak online nyomom . Szoval te ? -
ntex #126 Jaja a Viper-t eléggé elnagyolták, annyira hogy mással nem is volt érdemes menni, ha megtanulja az ember kezelni nincs ellenfele.
amúgy EVO VIII van benne , én azt sajnáltam hogy a Muscle Car-ok kegyetlenül lassúak voltak (ugyanígy a Subaru 22B STi, meg az EVO VI is, és az összes nem 6 sebességes kocsi), nem is nagyon mentem velük mert 230-240 körül vége volt mindegyiknek, annyival meg nem gyorsultak jobban hogy azokkal kelljen elindulni DRAG-on, félúton már ott is hagytak minket. (sokszor csak úgy tudtam nyerni hogy nem engedtem hogy megelőzzenek, meg leszorítottam az ellenfelet)
-
#125 igen, a 3000 GT-hez csak annyit fuznek hozza hogy valoban jo, marcsak azert mert 4WD es azt lehet csak feltornaszni 700 HP fole ... ugye az Evo9 az max 685 vagy valmi ilyesmi ha jol emlekszem, mondjuk az is popec, de amit nem birok a Juicedbe es ez az egyetlen ... hogy az 500~600, es a folotti kategoriaba a Viper annyira erosebb a tobbi ugyazannyi lovas verdatol szoval elut nagyon a tobbi autotol, valahogy nem odavalo, ehez viszonyitva a C6 Vette az meg gyenge , pedig azonos kategoria a Viperrel, szerintem ezt elnyomtak kicsit a gyartok. -
ntex #124 Az irányítással sztem sem volt (nagy) gond, főleg 4WD -vel (Mitsubishi 3000 GT -vel az élen :P) nagyon lehetett nyomulni, viszont az RWD-k kicsit "kipördülékenyek" voltak, nagyon nehéz volt hátsókerekes, 300 HP feletti verdával hiba nélkül bevenni a kanayart, az ~1050 HP -re feltornázott Dodge Viper -el meg kész élvezet volt menni 1-2 pályán , de meg lehetett szokni. -
#123 igen, na ez egy ertelmes beszolas volt. Abszolut egyetertek, tulajdonkepp mindenben, peldaul ha megszoktal egy autot vezetni nyomhattad azzal akar 4~5 kategorian keresztul, abszolut valsszthato a tuningcsomag es eredeti bejegyzett alkatreszekrol beszleunk nem holmi kitalalt csak a jatek kedveert alkatreszekkel, minden autonak mas hangja es vezetesi stilusa van, abszolut elteroek ... nem is tudom, sokan minek ócsárolják ezt a jatekot. A gyengebbek persze mind azt mondjak hogy nem jo, mert nem lehet vezetni, de ezt nem a kezdoknek talatak ki es nem arcade alapokra epult mint a NFS-ek , ez mar inkabb szimulatoros iranyba halad es remelem igy lessz a Juiced 2 is. -
#122 ja mega nagyelőnye az 1nek az volt hogy érezted a kocsik közötti külömséget, nem ugy mint a mostani Nfs ekben, minden kocsihoz teljesen más vezetési stilus kellet, és nem váltogatta a kocsikat az ember ha már egyet megszokott, remélem ez mind benne lesz a kettőben:) -
#121 a juiced első része, nagyon jó lett!!!! a driftelés meg a mutatványokat nagyon nehéz volt megcsinálni, be kellet őket gyakorolni, és pont ez volt benne jó!!! sokaknak azért nem jött be mert volt fizikája ami elég realisztikus volt kb olyan mint a TDU-é. A dodge vipert volt a legjobb benne:) a neten nyomtam sokat és csúcsformámba a világranglista 100 helyén voltam:)de az már rég volt. ja meg a grafikára panaszkodtak sokan, szerintem élethű volt nem pedig csilli villi. ja meg volt értelme a tuningnak is nem csak a annyi hogy gyorsabban ment az autó hanem nehezedett az irányitása, igy meg kellet gondolni rárakjuk-e vagy ne. ugyhogy várom a juiced 2 -őt. jó lesz aki értékelte az 1-et -
ntex #120 Ez odabasz -
#119 Fincsi -
#118 Ha valaki jár még ide plz toljon már egy screenshotot a dobókockás matricáról ami ez első részben volt lehetőleg full oldalról
thx -
#117 így van -
ntex #116 Na véééégre...
Már vártam mikor jön a folytatás, de remélem nem csak megint a reklámja lesz nagy, mint anno az első résznek (azt olvastam hogy egy teljes autókiállítást licenszeltek és bár nekem még mindig jobban bejött ez a játék mint bármely Porsche 2000 után megjelent NFS).
A videó alapján egész jó lesz az irányítás is. Várjuk szeretettel -
#115 Az még messze van :S -
#114 szeptember utánra -
#113 Hali.
Mikorra várhato a game? -
#112 bocs mindenkinek -
#111 na jólvan
-
#110 *félreértés lol -
#109 pedg ebben igaza van. A "válasz erre" fukcióval tudod személyesíteni a reagálásod, adott üzenetre.
Jó néhány léreértést elkerülhetsz vele, hasznos! -
#108 gtfo -.- -
#107 ne nagyon szóljj bele ok??? -
#106 Komoly nehézségeid vannak a válasz gomb használatát illetően. -.-
Amúgy pedig jobb is.. -
#105 szeptember után -
ricsa008 #104 mikor jön ki???? -
#103 én még amúgy sötétbarom sosem láttalak onlinen játszani -
#102 inkább valami értelmeset, plz
osztani meg ott privi, harcoljátok le ott -
#101 -
#100 szerintem te nagyon barom.Csoki: az egy subaru. ja és ha azt hiszed hogt te vagy itt a nagy sztár akkor neked annyi mert kiütünk a ringből hülye gyerek itt borzasztóan tudsz pofázni.Sötétbaromnak -
ZsirosKenyer #99 get a life -
#98 mennyire sok lett az okos és értelmes ember ... ha követnétek azokat amiket írtam és kinek írtam nem így reagálnátok ... továbbá véletlenül meg se említettem hogy "kapd be a f...". Egyszerüen ahogy ti, én sem viselem el ha valaki leökrözi a másikat mint a "sötöt barom" csak úgy, semmi indok nélkül. Egy reakció volt, ha nem tetszik lépj tovább és ne okoskodj hasztalan! -
#97 Titeket nem zavar hogy ez a J2 topic? Ki a legjobb kit érdekel? Menjetek szpammoljatok a J topicba az legalább nem lenne ennyir OFF!
[/Off] -
#96 pont ilyen emberek mint te akik végig írják azt hogy kapd be a f... ilyen emberek nemviselik el a vereséget! szerintem mindenki aztmondja hogy ő legjobb ez meg az én is mondhatnám de nincsen legjobb és kész csak ennyit akartam Csoki! -
#95 az én stílusom a tiedhez igazodott ... ígyhát magadra vess! Ne kötekedj ha nem muszály ... egyszer megtalálod az embered és póruljársz. De visszatérve a játék örömeire, mutasd meg mit tudsz. Mi minden nap futunk a Juiced online játékán, ugyanezzel a felhasználónévvel, ott megtalálsz minket ... és akkor majd "felnövünk" ... talán a "te" szintedre . -
#94 1. Stílus.
2. Nőlj fel.
3. -.- -
#93 Ha az egy subaru a logodban akkor semmi esélyed^^
(játszunk, ki a legkeményebbet)
[nem kecie csak poénkodik] -
#92 majd nézheted az autóm hátulját addig is festek a hátára neked vmi. szépet majd megtod hogy megy egy 8. ha egyáltalán felmersz jönni játszani