1707
juiced2
  • odex
    lesz pc-re vagy nem? mert már mindent mondanak
  • phenomiq
    Mindamellett hogy mindenkinek irtam valoban fokent neked szantam az elobbieket. Jol beszelsz ... a ProjectGR az valoban egy nagysikeru es nagyszeru jatek, de az sem igazi szimulator, fokent az sajnalatos hogy csak konzolra van epitve, tovabba ha lenne PC-s verzio lehet nem lehetne olyan jol megcsinalni es lenne vagy 2 DVD-nyi Velemenyem szerint ha igazai "szimet" akarsz akkor kotelezo kiprobalni a GTR2-ot, toldhato kulombozo egyebb kategoriakkal is! Ami a Juicedet illeti ez a jatek sokak nagy kedvence fuggetlen attol hogy nagyreszt mindenki tudja ez nem igazi szimulator, nagyban hasonlit a temaja a konkurens jatekkal (NFS) de attol jocskan elut, igyhat aki szereti ha az auto csuszkal es kipordul kanyarokba es nem akar szimulatort akkor annak abszolut jo valasztas a juiced. En jelenleg is jatszom vele on-line es vagyunk meg egy paran. Bizom benne hogy az iranyitason nem valtoztattak legfeljebb finomitottak rajta, a jatek elmenye meg nagy valoszinuseggel szinesebb lessz de ez varhato volt mindenkepp amugy is. A gyarto es kiado lat fantaziat a jatekba es az elsonek is sikere volt, de amugy is sokan kedvelik a tuning stilust, fokent ha alkatreszeket valaszthat, festegethet es versenyezhet. Ujdonsag lessz a drift, attol kicsit tartok es a DNA amit nem igazan ertek de figyelembe veve az elso resz sikeret bizom benne hogy a jatek osszkepe jo lessz. Kritikak voltak, vannak, lesznek ... mindenkinek nem tetszhet.

• WiZZaRD
    Persze, nem nfs, nem is azt várom tőle. Ha egy kicsit szimulátorosabb irányba hajlik, az sem gond, én nem erre értettem a nehézkes irányítást. Örök kedvencem a szimulátorok között a régi sports car gt, mai napig az egyik legjobban eltalált autós játék pc-n, persze vannak modernebbek, gt legends, gtr, stb. Talán délutánra eljutok odáig, hogy kipróbáljam, pár körre:). A jó játszhatóság és egyensúly megteremtésére egy autós játékban jó péda a PGR, igaz az sajnos csak konzolon elérhető:(. Szóval én előzetesben valami arany középutat várok a Juiced2-től, mert mint mondtam is, az első is jó irányba indult...
  • mikiking
    a napokban fog érkezni a jövő héten,de má beirtam tudod :P
  • phenomiq
    Szogezzunk le egy dolgot egyszer es remelem mindorokre! Sokan irtatok hogy az auto vezethetelnen, ezt mind az elso reszre. Nagy valoszinusegel igy lessz a masodik reszbe is es ha igen akkor ez is jo lessz. Ez a jatek eleve nem NFS sokan kozuletek azt mar megszoktak es most itt ocsaroljak ezt a jatekot. Amikor egy autoval beveszel egy kanyart 20 kmph -val szepen es bisztosan teszi azt mivel kicsi a sebesseg, ezt 100 -nal mar egy 90 fokos kanyarnal nem lehet elmondani es csak 100! Elobe egy hasonlo dolgot szinte lehetetlen megtenni, mert kisodrodsz a jobbik esetbe vagy ha alulkormanyozott az auto mesz egyenesen fuggetlen attol hol a kormanyt eltekerted. A jatek elso resze nagyon jo sikerult ami az iranyitast illeti, fokent a 4WD-s autoknal, de nyugodtan allitom a tobbinel is nagyon megkozeliti a valosagot. Igaz nem egy szimulator, de hajlik a fele viszont ha az lenne, sokan kozuletek nem tudna 1 arva kanyart bevenni az autokkal. Erre vannak a szimulatorok az igenyesebbeknek peldakent emlitenem a GTR2-ot. A jatek elso reszeben ha megnezitek a sebesseget amivel egy kanyarba mentek atlagosan 100 folott van, az en magyarazataim pedig az alatt ertendoek, igyhat gondoljatok csak el mi lenne ha 200-al vennel be egy kanyart tegyuk fel egy RX8-al ... a jatekba az auto talan elkanyarodik lassan amit ti lehuhogtok hogy miert nem vette be a kanyart (mar ekkor a jatek nektek szar!) de ezt mellettem egy EVO-ba nem mondanad, mert ott helybe beszarnal es nem 200-nal csak 100-nal. Ugyhogy a jatek nagyon is jo, a vezethetosege megjobb mondjuk ezt mi aki meg neha palyara is megyunk es nemcsak az uton vezetunk. Ami a tuningolast illeti, jogos hogy most sok a kritika mivel nem egy tegnapi jatekrol beszelunk hanem egy 2005-os jatekrol, amikor meg a fejlesztesek es a gyartok nem alltak hasonlo szinten mint most. Most varhatoan olyan lessz a grafika hogy sokaknal nem is fog tokeletesen menni a jatek, akkor meg majd arra panaszkodtok.

Es ahogy ntex is irta ne legyetek lustak olvasni a sorokba, mar sokan tobbszorosen irtuk.

• ricsa008
    írtam a CD Galaxisnak és azt kaptam válaszként hogy előreláthatólag 12.-én érkezik meg a PC -s verzió
  • tmisi
    Hééé miki most nézem vettél procit? Na ugye hogy jobban megy minden a 8600GT-vel mostmár? :)
  • tmisi
    ne is álmodj róla
  • mikiking
    Demo lesz ? ha lesz akkor mikor ?
  • Csabesz6
    igaz.
  • tonyr #322
    Ursula Mayes amugy a csay :P
  • tonyr #321
    toppos a csay, persz h ez kell, me igy a xart is el lehet adni, bár a game azé jobb lesz remélem mint az 1
  • Code92
    kicsit mintha unatkozna a csaj xD
  • Szabi1991
    el is veszne a varázsa...
  • MeTaL
    nem rossz csaj, kár hogy nem vetkőzik le :)
  • ntex
    juj...
    kiraktak egy nagyon tuti csajt a játék honlapjára, ahogy beléptek ugorjátok át az Intro-t és menjetek be a VIP Area-ba. Figyeljétek hogy pózol... tök szexi

Juiced 2 honlap
  • ntex
    nekem személy szerint az nem tetszett az 1. részben hogy pl. a tuning egyfajta lineáris tuning volt, és nagyon kevésnek találtam benne a lehetőséget. Hogy is volt ? megvetted a vadi új kocsit, feltetted Level 1-es tuningot (2 alkatrész kivételével ha jól emlékszem). ezután mentél egy versenyt, és felrakhattad az első szintű vizuális tuningalkatrészeket. Ezután megint mentél vele és megnyílt a Level 2 motor majd vizuális tuning... és ez így ment addig amíg fullosra nem ment a járgány. Ez eleinte tetszett, meg én az összes autót így végigcsináltam egytől egyig, de bevallom a közepe felé már eléggé fusztráló volt, unalmas. Csak az motívált hogy kiváncsi voltam melyik autónak mennyi a vége lóerőben és hogy néz ki széttuningolva. és a matricák száma volt vagy 20 benne...
    az autókínálat viszont elég bőséges.

A 2. rész főleg ezek terén fog javulást/bővülést hozni : több mint 80 liszenszelt autó, teljesen átszabott tuningrendszer, immár nemcsak egy város lesz hanem hat!!!

szvsz ha nem is lesz olyan jó az összkép (bár ezt eléggé kétlem... ) én hetekig elleszek vele akkor is az autók bütykölgetésével és a felfedeznivalókkal (melyik kocsi hogy néz ki és milyen erős lesz a különböző alkatrészekben, kipróbálni az összes pályát stb.) elég tetemes lesz ahhoz hogy lekössön jópár napra. ÉN nem adok arra hogy itt néhányan kijelentik hogy ilyen szar meg olyan szar.... ez volt az 1. résznél is és mégis ez lett nálam a jobb game. húúúú jöjjön már...
  • WiZZaRD
    Mert a konzolos nem játékos:). De nem is ez a lényeg. Ha minden jól megy, lesz szerencsém kipróbálni a boxos verziót. Az elsőről a jó ötlet, de kicsit elbaltázott jut eszembe, nehézkes irányítással, megpróbálok ehhez igazítva majd valami véleményt mondani a második részről...mellesleg nagyon sokat várok tőle, mert az első résznek sem volt nehéz lenyomni az aktuális nfs-t...cak valami hiányzott belőle...szvsz...
  • Gibor
    Kezdjük ott tudtommal a játékosok fóruma alapból PC-s fórum...
  • ntex
    Megint egy újabb trailer :
    Juiced 2 HIN - Car Customization Trailer
  • ntex
    OMG (nem hiszem el hogy ennyire lusták vagytok visszaolvasni átlag 20-30 hsz-t)

de hogy válaszoljon valaki a kérdésedre :

-igen jön PC-re, úgy volt hogy még szeptemberben, de elcsúsztatták Október 25-26 ra.

bűvebb INFO : Gamestar - Juiced 2 HIN csúszás
  • amdopteron
    most lehet hülyeséget kérdezek de pc.re kijön??és kb mikor?:)ha igen
  • phenomiq
    tobb a nyitott szoba a juicedbe mint amikor megjelent ... ha jobb lessz mint a masodik sokan visszaternek majd. :)))))))))))))))))

u.i. Ricsard Belapatfalvarol merre jarsz ?
  • Csabesz6
    nyugi tisztaban vagyok az autokkal valamilyen szinten, de kösz;D
  • ntex
    Aki nem látta eddig, új trailerek :

Gambling Trailer
    Race Winning Gameplay
    TV reklám (aztaaa! :P)
    Drifting Tutorial
  • phenomiq
    a konzolosoknak!

Publisher: THQ
    Platform: PS3
    Release Date: Sep 24, 2007 (US)

Platform: PSP
    Release Date: Sep 25, 2007 (US)

Platform: DS
    Release Date: Sep 17, 2007 (US)

Platform: PS2

Platform: X360

Amugy nem toltak a PC-s verziot, ha olvastatok volna a sorok kozt, kedves baratunk a topik temainditoja irta mar reg #262 hogy oktober.
    Szeptembert azert irtak mert nem volt feltuntetve meg akkor hogy milyen platformra ertik azt hogy szept. na mindegy.

Csabesz, attol hogy nem vagyok 20 eves ertem a viccet es en is vicceltem (a fõnökkel is). Amugy kicsi kategoriaba a legjobb es legkeresettebb a Golf I-II, CRX, Peug.205 , egy katival fennebb a macko BMW ott mar alapbol tobb a póver ... stb. A Lada jo mert RWDs + póver es idealis driftre nedves tracken ... ha otthon akarsz butykolni. Rovidet offolok bocs.
  • Csabesz6
    nyugi csak hulyultem:P
    nah hogy ne legyen off:
    jaccatok a JUICED2vel
  • ntex
    PS2-es version ? no comment ha még a belső nézetet sem csinálták meg rá pedig elvileg van benne az is legalábbis a videókban volt. Remélem azért a PC-s verziót jól összerakják ha már csúsztatták egy hónapot
  • phenomiq
    ha sok lessz az off piritóskenyér ránkszól, itt õ a fõnök

nos, igaz hogy kozel all hozzam minden ami autoval kapcsolatos, de nem vagyok autokereskedo. Probalkozz mas iranyba. Sorry.

bocs fõnök
  • Csabesz6
    nincs benne
  • iguanodon
    Találtál műszerfalas nézetet.?
  • Csabesz6
    apropo nem tudsz elado ladat bagoert?;D(komolyan)
  • phenomiq
    iguanodon BiG ThX for appreciation!

Csabesz jol elintezte a dolgokat noah, jó lessz az. Aki igazi elmenyeket akar menjen goKartozni, vagy vegyen maganak autot.
  • Csabesz6
    hátö..
    lejött.kiírtam.betettem a kis feketébe.
    ezért nem szabad gt4ezni:D
    persze nem vártam szimulációt(igaz a gt se verbeli szim)
    de annyira zavar engem eza "játékos" grafika.+sztem nagyon is sínautós:\
    hacsi, scion tc, crx(:p) ,ford gran torino ,+ a szokásos töltelék autok rookie szinten.a tuning sztem picit körülmenyes, de ha szánnék rá időt pepecselni biztos belejönnék(sztem nemfogok:p)
    szoval összesegeben a maga kategoriajaban biztos lesz pár rajongoja, az 1. reszt nem probaltam ps-n.(egyik verzio se indult eccer se-.-)
    jah meg annyi ,hogy nem lehet a gázt/féket a bal analogra raki:s engem ez zavar, fene se akarja az xet taposni:D
    nah kb ennyi
    akinek teccik annak jo szorakozast
    szervusztok
  • iguanodon
    igen, online modot nem találtam, csak egy gépen max 2-en, nyomsz egy próbakört, majd veszel egy autót, a tuningok előtt is vannak pályák amiértt minden egyes tuning előtt van egy pálya, tewhát azt a tuning kategóriát csak akkor rakhatod fel ha a hozzátartozó pályát teljesítetted.
  • phenomiq
    ertsuk ugy hogy dualplayer ? azaz egyszerre jatszhat ket jatekos egymas ellen? onlinemod milyen? hogy kezdodik a jatek? Tudod bizonyara hogy az elso reszbe kaptal egy autot 1 versenyre aztan gyujtened kellet a penzt...itt hogy van?

• iguanodon
    Igazábol kicsit érződik a sínjáték, de grafikailag ps2 höz képest szép irányítás nem nehéz kívülről szépek a járgányok, az autók elégjól tapadnak kanyarban jól lehet csúsztatni. Elég jól megoldották a tuningos dolgot.
    Két játékos mód is van benne.
  • rikimen
    teljesen egyetértek a műszerfalas dologgal, igazán jó érezném magam hogyha egy jó belső nézetből lehetne vezetni és közben látnám hogy legalább vált a csávó benne és forog a kormány, mert a juiced 1-ben ezt nem tapasztalhattuk meg.
  • phenomiq
    xboxra 4,8 Gb es PS2 1,57 Gb csomagolastol fuggoen ... igyhat ne csodalkozz ha hianyzik ... ilyen merettel, hmmm

Kulomben megkerdenzem... amugy milyen a jatek? Mennyire csusznak az autok, mennyire reagal a kanyarvetelre, on-line mod, (remelem)nem sinjatek mint a NFS ... stb.stb. mondj egy par dolgot rola.

• iguanodon
    Ott a kormány, de igazábol a szemszögre gondoltam.