1707
-
#211 szentem mind2 game faya lesz a maga modján, amugy a J2 pc-re is jön ?
me mintha az elején még nem lett wolna szo pc-s werziorol... -
ntex #210 Még mindig nem tudom miért hajtogatja mindenki meg isteníti az NFS-t, a Juiced első része is igencsak odakent a needfor szájának szvsz, majd talán a Pro Street lesz az amire már UG2 óta várok (igaz ezt mondtam a Carbon-nál is). De attól a J2-t sem temetem sőt... azért sztem tanulhatna a két game egymástól 1-2 feature-t (meg van egy olyan érzésem hogy most is a Juiced fogja nálam vinni a pálmát)
JA a másik dolog, lehet én tudom rosszul de én úgy emlékszem hogy a Juiced 2 volt az amit előbb jelentettek be, és nem a NFS:PS... szal lehet hogy fordítva van a dolog ? az NFS:PS hajaz a J2-re ? -
#209 DNa mi? nagy ötlet... végül is nem vagy superdriver, senki sem az. Speckózni lehet dolgokra ez tetszik...
NFS-re? Haa! Ha fele ilyen grafikával és negyed ennyi lehtőséggel jön ki akkor is jobb lesz sztem :))
Várjuk ki a végét -
#208 a vigyejó alapján egyre jobban hasonlít a gém a NFS-re. Mekkora egy csalódás lessz a második rész sokunknak ... pfff. De kibírunk még tizenvalahány napot. DNA ? -
ZsirosKenyer #207 új videó.. -
#206 akkor bekapcsolhato a countdown, habar szerintem hiaba, de bevallom reg vartam ennyire egy jatekot, remelem kellemes meglepetes lessz mindanyiunknak.
-
Szabi1991 #205 most nem fognak...
remélem :P -
#204 cccsz ... majd beindul a fórum amikor kidobják végre a gémet ... most még nagyon laza, csak a sok süketelés olvasható. Amúgy meg a szeptember PC-re egy vicc, nem hinném hogy 2 hétre még kidobnak egy demót, persze fantáziálhatunk kedvünkre, de emlékezzünk csak vissza az elso Juicedre! Késtek majd 1 évet .
-
#203 rendben. szeretettel várlak a pályán;))) -
ntex #202 Hallod majd szeptemberben jön ki -
ntex #201 Jó ez a szöveg : " Nem tom hogy a juiced 2 -ben mennyire fog kikapni."
Ígérem neked hogy ha kijön a game szét alázlak... -
fernandez93 #200 Sziasztok!HAllod jó game honnan lehet leszedni?mert én enm találtam:S -
#199 kezdjük ott hogy nem az én haverom phenomiq. Csak annyit mondok hogy olyan mondta ezt akivel a Juicedben is játszottam online. És őszintén megmondva semmi köze nem volt a játékhoz. Ilyan alapon nem lehet meg már neki alapból a játék se. Nem tom hogy a juiced 2 -ben mennyire fog kikapni. De amúgy ahogy mondtam ez marhaság hogy kijött. -
ricsa008 #198 Ez most milyen Ricsinek szólt? -
#197 kar is pofazni arrol hogy milyen lessz addig amig meg a demot sem dobtak ki, nemhogy a Full verzsont 360-ra. Ricsi, a baratod egy okor. Ami meg a hasonlosagot illeti a NFS-el, hat ahogy irtatok mar, az egy sinjatek, akinek tetszik vonatozzon csak nyugodtan tovabb. NFS = a porsche verzioto minden ugyanaz csak mas autok es palyak, ezert nem erdemes kiperkalni annyi penzt hogy NFS-el vonatozzak. Bllaaahhh NFS. ...nincs szandekomba senkit sem megbantani, ez csak szemelyes velemeny. -
ntex #196 Hát szerintem így is bőven jobb mint az NFS féle sínenautózás, ezért is volt jobb a szememben a Juiced mint konkurense. Attól függetlenül hogy a grafikája nem hozta az elvárt szintet, így is sokkal többet játszottam vele mint a "teszünkbeleújvárostmegpárújautótésanépúgyismegveszi" jelmondatú nagybetűs NFS-el, meg ebben legalább volt valami ami a needfor-ban nem : úgy hívják hogy FIZIKA.
És a Juiced 2 erre még rátesz egy lapáttal, itt sokkal jobban csúszkálnak az autók (Carbon féle driftről inkább nem nyilatkozok mert említést sem érdemel...) majd akkor mondok véleményt a játékról ha kezembe vettem a full game-t. Demót ki sem próbálom ha lesz! -
Szabi1991 #195 X-box 360 al tudod csak letölteni :) -
ricsa008 #194 és hol a demo én is mondhatnám hogy a Pro street meg a Crysis demo egy nagy szar -
Szabi1991 #193 demó ? :O
nem csak X-boxra 360 ra van ? :O -
#192 A videók alapján gondoltam hogy ez lesz. -
#191 Első rész után nagyon vártam a folytatást, de hiába. Mai szinthez képest ronda és gyagyibb lett mint az első. Irányítás szar, a kocsi mozgása vicces stb... bóvli játék... demo bőven elég volt belőle, a THQ meg ezekkel a szarokkal csődbe is mehetne, nincs rájuk szükség. -
#190 marha. -
ZsirosKenyer #189 kár emiatt fáradoznod.
Fake a gyerek -
#188 Tesóm haverja szerint már neki megvan a teljes verzió. De szerintem ez képtelenség. Kérdeztem tőle hogy az nem a demo?! Azt mondta hogy full verzió. Megbeszéltem már vele egy talit. Majd kderül. Szerintem marhaság hogy már kijött. -
ricsa008 #187 a CD Galaxis katalógusába 21.ére van írva úgyhogy én bízom benne hogy kijön -
#186 hivatalos közlemény a PC-s verziórol nincs, tehát a szeptember 20 az meglepetés lessz ha piacra dobják (PC-re). Amúgy általában elõbb kiadják a demót, de azt mindhiába várjuk szerintem, csoda hogy xboxra kiadták. -
ntex #185 nem tudom, illetve remélem mert már nagyon várom -
amdopteron #184 ez a szeptember 20 a pc.re is kijövetel vagy csak xbox360?? -
#183 en meg alapbol "itt" nem dicsekszem, mert mar rafaztam -
#182 én alap hogy autós játékokba nemvagyok valami jó de szeretem akkoris :P:D -
#181 nem tudom kinek mit hihetek, ugyhogy kiszallok ... akarhogyis bocs ! -
#180 nana! Nagyon egymásnak feszülnek itt az idegek. Mindenki már várja a játékot, és azokat az ellenfeleket, akiket csak komolyabb erőfeszítés nélkül le lehet győzni, na de én a Juicedben mindig ellentétes véleményel voltam. Én sem úgy akartam eljutni a TOP 20-ba hogy egy 80000. helyezett ellen versenyzek. Jobban kedveltem a szorosabb keményebb csatákat. ahl élveztem a versenyt, nem az hogy egy-két "gyík" meg "gyökér" csak egy körpályán képes menni és azon megverni egy nála sokaal jobb versenyzőt. Megesett ez velem is. De mégis eljutottam a 6. helyig, amire büszke vagyok mert volt mögötte sok gyakorlás.
Köszönöm, hogy meghallgattatok -
#179 jajj te most ezt komolyan vetted? csak hülyültem azthittem 1 poént ezzel elsütök :P -
#178 Szeptember 20. -
#177 valami ujdonsag a jatekrol? Tud-e valaki valami ujat? Pontos megjelenes, demo ? Bovebb velemeny az xbox-os demorol ? -
ZsirosKenyer #176 én eddig mindig a gémről beszéltem, te offoltál a bányászengedéllyel.
mindegy ne folytassuk,
get a life! -
#175 nagyokos, ha jobban elolvasod azt amit irtam akkor lathatod hogy egy tagnak irtam hogy reg lattam es hamarosan lessz a kedvenc jatekunk masodik resze ... tehat nem szapultam senkit es fokent nem nevszerint! Nem ertem minek ez a felhajtas akkor? Aki kotekedik az te vagy es csak te gyikozol le masokat, ugyhogy ha neked igy dukal akkor folytasd csak, elegre te nyitottad ki a temat, neked szabad. Nezz magadba, te csak azt csinalod itt hogy kommentalod masok beszelgeteset, de a temarol soha nem beszelsz. Kerlek zard ezt a temat, mert ha nem folytatom en is, aztan majd mondhatod magadrol is mekkora gyik vagy. -
ZsirosKenyer #174 mert semmi köze a játékhoz a posztjaitoknak, csak egymást szapuljátok. azt meg lehet privátban is. -
#173 kusskicsit. -