1707
juiced2
  • Szabi1991
    nem is gémpadal :P

vmi megoldás biztos van hogy lehesen belsőnézetben nyomulni :)
  • iguanodon
    TDU-ban viszont van és nagyon is szép ezért nem értem m iért kell kihagyni a mai autós játékokbol, aki külsőnézetből akar játszani az akkor is tud ha van benne belső nézet , de aki belsőből akar az nem tud.
    Én nagyon sajnálom hogy ezt a pluszt kihagyják mostanában pedig szerintem egy autós járékban ez lenne az alap. Az életben sem kintről vezetik az autót.
    Egyéni vélemény.
  • Szabi1991
    lehet a PS2 es verzioból kimaradt :S

asszem a PS2-es TDU ban sincs :S
  • iguanodon
    Szerintem nem roszz az biztos hogy sokkal jobb mint az 1, de én csalódtam mert a videók alapján nagyon vártam a műszerfalas belsőnézetet, de nem találom, egyéni vélemény.
  • Code92
    akinek megvan pls írjon v.mit róla h. mennyire érte meg rá várni milyen a feelingje, mer én is szedegetem ps2 re és ha nem annyira jó akkor nem várom ki a maradék 82% ot
  • iguanodon
    http://www.gamestorrents.com/#
    itt nézd meg.
  • ricsa008
    mármint ez a PS2-es néz meg nforce-on
  • ricsa008
    Juiced 2: Hot Import Nights (c) THQ *FULLDVD* *NTSC*
  • Szabi1991
    emberszabasu-n nem is látom a ps2 es verziót, bár végülis mind1, úgysincs PS2-m :S
  • iguanodon
    Azért kérdeztem mert a videóban mutatja hogy van.
  • Csabesz6
    ja eszembejutott ,hogy régen látogattam a magyar trackereket;)(pre,mag,enberszabasu)
  • Szabi1991
    gyorsan megoldottad :DD
  • Csabesz6
    már tárgytalan:)
  • Csabesz6
    inkabb azt sugd meg priviben honnan van meg:)
    nekem nem jön torrnetröl-.-
  • Szabi1991
    nem lehet állitni a menüben ? :)
  • iguanodon
    Szevasztok.
    A ps2-es verzióban Tudja valaki hogy miért nem lehet műszerfalas belsőnézetre rakni a kamerát, vagy nincs is, többi nézet van.
    Pedig a videókban volt.
    Segítségeteket előre is köszönöm..
  • phenomiq
    nope. Bizton állítom jófiú vagy!

• ricsa008
    ok bocs egy kicst elszaladt a ló
  • phenomiq
    Ricsa! "uhogy lecsúszhatná má"

Amíg nincs okod arra hogy fikázz ne csináld a lármát! Ez a fórum nem arrol szól(!), ha lökni akarod a sódert akkor menj az erdõbe a vadak közé! Külömben is honnan veszed hogy a ProStreetet várom? A kedvenc játékom a Juiced amióta megjelent, most is nyomom online és csak halkan megsugom nem szeretem egyik NFS-ed sem, soha ... úgyhogy legyél kulturáltabb fõkent addig amig infókat szolgáltatok (+ mások sokan mások ) és te csak olvasod a sorokat és kritizálsz! Ha keménykedni akarsz velem írj PM-et! Garantáltan válaszolok (keménykedve!)
    u.i.: Részemrõl feledve a dolog.

A tobbieknek ujra egy kicsit konkretabban! Ime:

Juiced 2: Hot Import Nights
    Publisher: THQ
    Platform: PC
    Release Date: TBA 2007 (US)
    Release Region: North America
    Distribution: Retail

Release Date: Oct 26, 2007
    Release Region: Europe

Release Date: Oct 25, 2007
    Release Region: Australia

Gondolom eleg vilagos mindanyiunk szamara. Igy ertheto az Xbox-os demo, valszeg en is tevedtem ami a PC-s demot illeti es hamarosan kidobjak, de sajnos a jatekra varni kell!

aki akar olvasson a sorok kozt! #269 ami a konzol es pc-t illeti.

• tmisi
    bassza meg
    a jó játékokra mindig várni kell :)
  • ricsa008
    mé phemiq asszed a prosztrít nagyobb cucc lesz lehet még szarabb lesz mint Juiced 1-2 eggyütt uhogy lecsúszhatná má
  • Gibor
    Az pont péntek :D de miért kell megint csúsztatni.... á felfoghatatlan...
  • phenomiq
    na most essetek pofára!

Release Date: Oct 26, 2007
    Release Region: Europe

• phenomiq
    jah persze ... mindketto Genre: GT / Street Racing ugyhogy ezt ne is ecseteljuk tovabb!

ProStreet PC version Release Date: Oct 31, 2007

Juiced PC version Release Date: TBA Sep 2007 nagyokosok, amit ti lattatok 20, 21 de volt 18 is es az mar elmult szoval azok kitalalt idopontok, mindenki csak talalgat.

Tudhatjatok hogy PCre nem annyira egyszeru mint konzolra megepiteni egy jatekot, kulomboznek a gepek, platformok stb.stb. igyhat tobbet kell teszteljenek. Mi a kis aldasnak kell minden nap valaki feltegye a kerdest "jajj mikor jon mar PC-re" E honapra varhato nagy valoszinusegel azon felul mar irtam amig megerkezik a boltokba +1 het. Komprende?

PCs demorol meg ne is almodjatok

Jah es megvalami. Piszkosul nagy pofaraeses lessz majd gyerekek amikor telepititek a jatekot es szarul fog menni. ... meeert nem eleg a proci, nem eleg a video kari, mert kéne meg memoria ... szoval ne eljetek bele nagyon magatokat ... ezert mondtam hogy konzolra mas, mert ott minden szabvanyos, de PCre nem .. sõt ! Ugyhogy gondolkodjatok csak el ezeken a dolgokon. Tanacs! Vegyetek szepen elo a regi nagysikeru elso reszt, nyomjatok le egy par kort amig megjelenik vegre PCre is a HIN oszt coki. ;)

• Szabi1991
    mind 2 track..
  • ZsirosKenyer
    na jó nem vitatkozom, felőlem akár tavasszal is kiadhatják annyira nem izgat, úgy is unalmas szar lesz :D
  • ZsirosKenyer
    konzolra
  • tmisi
    Remélem ez kérdés volt. Remélem igazad van a 9.21-gyel kapcsolatban.
  • ricsa008
    ez a 10.havi megjelenés ez biztos mert a cd galaxis -on is 9.21 re van írva
  • ZsirosKenyer
    amúgy ha csúszik pár napot jól elb*sszák. Majdnem egyszerre fog megjelenni a pro street-tel ami nem lesz jó az eladásoknak. Jó az egyik street a másik track racing ez talán megmentheti :)
  • ZsirosKenyer
    2007. 10. 26.
  • tmisi
    PS2 gondolom azért 1.57 gb, mert szarabb a grafika így nem foglal annyit. Sep2007: akkor másfél héten belül tuti itt van! :)
  • phenomiq
    csak tettem egy kepet, nem kell lekapni erte ... micsoda halatlan emberek vagytok (egyesek). amugy nem romalany, itt szokas hogy orakig piritjak magukat a szoliba ;) es valoban nem egy nagy szepseg, de ez van. Akinek nem inge ne vegye magara, ha megis bekephatja.

Furcsa xboxra 4,8 Gb es PS2 1,57 Gb .... pc-re mennyi lessz ?

a THQ oldalan ennyi van PC-re "Release Date: Sep 2007 " pontos datum nincs!
  • tmisi
    Ez mind szép, de jó lenne már ha a PC-s jönne. :)
  • Szabi1991
    Juiced 2 Hot Import Nights-PROPER-USA-XBOX360-DAGGER...
  • SötétBarom
    c1gányk|_|rv@ -.-
  • ZsirosKenyer
    és?

rusnyának néz ki, a szerkója ribis. thats all
  • phenomiq
  • phenomiq
    egy kis OFF ha megengeditek.

a 16.-i Szatmari Tuningnap alkalmaval sikerult lefotozni az egyik leanykat aki egy autot "reklamozott"

Ime a kep

• Szabi1991
    Juiced 2 Hot Import Nights XBOX360-CCCLX...