1707
-
#51 télleg nem ir pc-t -
Szabi1991 #50 itt se ír PC-t :S -
Szabi1991 #49 amugy lesz pc re is ?
mert csak PS,PS2,X-box360 van kiírva :S -
Szabi1991 #48 gameplay ( 2 perc) -
Szabi1991 #47 hát az nfs ben névtelen , kitalált spojlerek vannak , itt meg Veilside,West stbstb -
#46 h' érted h' valódi tuning? -
Szabi1991 #45 csak ebbe végre van Nissan Silvia S15 :)
ja meg persze valodi tuning :)) -
#44 Ez Tiszta NFS Utáncat ez a Juiced!A megjelenés kora ősz! -
#43 Háth.. -
ZsirosKenyer #42 másodszorra megnézve tényleg nem annyira rossz.
Előbb bekavarhatott hogy pont előtte néztem meg egy real driftvideót. -
#41 -.- -
#40 Ezt most honnan?
Mi szar szted ezen a fizikán,
amit ráadásul egy video alapján állapítassz meg?
...és minek a fizikája?
Már az egyé sem volt olyan rossz sztem... -
#39 Ouh.. Vidijót nemis láttam. -
#38 jóa(Y) -
Szabi1991 #37 -
ZsirosKenyer #36 aki még nem látta volna: screenshots -
ZsirosKenyer #35 remélem csiszolnak a fizikán mert a videó alapján elég rosszul néz ki -
#34 Gamespot már ment vele egy kört.. -
#33 nagyon nagy lesz !!!!!!! -
#32 Yeah, fasza pesti spoilerleszakadós sztrítrészing!!! -
#31 Ezt olvassad!Juiced 2 -
#30 cikk link stb, ezt honnan veszed? :P -
#29 Így késik a kiadás
-
#28 hellótok gondolom már tudtátok hogy csődbe ment az Akklaim!!!!!!!!!! -
ZsirosKenyer #27 jó hír:
"Adam Freeland is currently scoring the THQ computer game JUICED 2. He'll also be music directing and music supervising the street racing game."
Biztos ütős lesz! És változatos is egyben. Aki ismeri A.Freeland Back to mine c. albumát az tudhatja hogy nem csak az elektronikus, hanem a rock zenékből is remek válogatást vágott össze. -
ViktorMSC #26 Ebba a játékba amúgy sztem csaz a kocsi irányításán kéne javítani -
#25 :D -
Szabi1991 #24 :) -
Szabi1991 #23 ha lesz, ide ugyis belinkeli valaki
(még nincs) -
#22 Van már valami kép a játékról?
köszi -
#21 Mekkora volt azaz egész :D Én 20-on belülre jutottam csak, de volt hogy felléptem és szinte azonnal kaptam a meghívást versenyekre :D -
#20 Jó volt ez csak szokni kellett az irányítást, mint minden game-ben.
Nekem sajnos lenullázódott egy hónap után a profilom a GamaSpy miatt, pedig 4. voltam a listán és nem volt kedvem újrakezdeni.
Synit-el találkoztam is ott MokaMiki néven voltam -
#19 és ami fontos, hogy nem hagyta ott :) -
#18 Én már nagyon várom. Főleg a multi volt jó az elsőben. Ki lehetett kapcsolni az ütközést így a lag már nem számított mint a fos Nfs-ekben. Meg hát a lóerőre osztályozott verseny. Nem jött Punto a Viper ellen. -
#17 hú ez jó lesz remélem :) -
#16 De egyébként a #10 hszbe belinkelt oldal tartalma is bizonyítja a pénzhiányt... -
#15 szerintem a juiced első demója volt a legjobb, a többiér egy rupót se adnék...
a carbon perpill a legjobb a véleményem szerint, de "kicsit" uncsi már ez a nfs széria...:S -
#14 első* -
#13 Én tudtam menni a lvl3-as verdákkal is, de csak az elfő kerék meghajtásúakkal. Pl az s2000-rel 2 kanyart tudtam bevenni :P
De összeségében tetszett, csak egy idő után unalmas volt (vagy 4 naptári évet játszottam vele)
Bár meg akartam venni ps2-re, de mikor megláttam az árát inkább csak anyáztam...
Jöhet a kövi^^ -
Elmör #12 Egyetértek az irányítás nem volt a legjobb. Volt aki "realisztikusabbnak" mondta, de ez már inkább a ló másik oldala volt. 300 lóerő felett már nehezen lehetett nyerni körversenyben, és mindegy volt, hogy milyen hajtású a kocsi. 4X4 is ugyanúgy megpördült, mint az FWD vagy RWD, szóval kicsit eltúlozták. Viszont ami miatt tetszett, az a zene, játékhangulat és a sok verda. Tuningolni NFS-ben többet lehetett. Ja és a dyno pad is cool volt.