Codename: Panzers - Cold War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

... ha jöni kell a nagy szerû halál mely fölött egy ország...

Carlos
jönni fog

Þór vígi þessi rúnar

Jöjjön, jöjjön, jöjjön!!!!!! Red Alert 3 elmegy kategória, nincs egy jó RTS a távlatban (amiket bejelentettek). Panzers lenne az, jöjjön már!

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Ma meghalt a panzers.hu. 1554 regisztrált tagot láttam, azt a 10-et sajnálom, aki írt rá.

Látod, ez a jó! Hiába tiltakozunk, meg fog jelenni!

Carlos
Nem fog!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Mythran Wars-nak nincs köze a 10T-hez.

Þór vígi þessi rúnar

Sajnos erre sejtettem én is a történetet, mert ugyan nem fog talán elsikkadni a CW, de biztos, hogy jogilag problémás a kiadása, sehol nincs leírva: kié(k) a jog(ok).

és szerintem, de ez is csak szerintem, a Mytran Wars ezévi szeptemberi megjelenése is azért tolódott jövõ évre, mert a 10T még létezik.

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"

nem tartom valószínûnek, Carlos november közepét jelölte meg megjelenésnek, szerintem fél éven belül nem fog megjelenni.
Ugyanis ha megjelenne akkor az jogi következményeket vonna maga után, enginelopás és projektlopás, ugyanis a játékot a 10T pénzébõl fejlesztették, tehát a tulaj a 10T. Nem ismerem a Nordiccal való kapcsolatát a 10Tnek, de az tutti, hogy a 10Tnek nagyobb szerepe van, mint befektetõ a szerzõdésben, tehát ha valaki a 10T engedélye, jóváhagyása nélkül adná ki a játékot, az okkal tarthat több százmillás pertõl. Hogy mibõl gondolom, hogy a 10T nem tud az Innoglow akciójáról ? Hogy mibõl gondolom, hogy az Innoglow meg akarta kerülni a 10T-t ?
A mai napig nem hozták nyilvánosságra a kiadót, pedig már javában kéne mennie a marketingnek ha tényleg decemberre ki akarják adni.
A hírekben csak a Nordic szerepelt, a 10T-el való megegyezés nem - vagy csak én nem vettem észre.
Konklúzió: amíg a 10T felszámolása tart (még vagy fél év, szerintem, de ha ügyes a 10T akkor 1 év is lehet - egy cég vezetésnek ugyanis az a célja, hogy a felszámolás minél tovább ideig tartson...), addig nincs CW és utána se biztos, hogy lesz.

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"

Prince23
Hozzánk remélem hamarabb ki jön😊

bocs, elnéztem. :-)

ki lett moderálva 2 hszólásom, mi a baj azzal, ha OCC véleményére is kíváncsi vagyok ? Róla volt szó a 1294-es és 1295-ös hszólásban.

aztán õt visszavették és téged rúgtak ki, az mekkora pojén volt, nem ? :-D
Amúgy érdekelne OCC véleménye is, nem akar valaki írni neki emailt ?

csúnya, rossz Carlos, most kellemetlen helyzetbe hoztad szegény Timbert (azóta be se lép a fórumra), legközelebb elõbb nézd meg a profilját (hyperleaddesigner) és csak utána hozd nyilvánosságra, hogy csak teszter a Cryteknél.
Eszméletlen jó humora van,a Crysis topicban szétröhögtem az agyam, csak azért nem szóltam hozzá, nehogy elszóljam magam, oszt leégessem.
Az is marha jó vicc, hogy te "hatalmas játékfejlesztõ", "nagy "stormos"" nem tudtál semmit az orosz kampányról, pedig Meier a www.panzers.hu Cold War topicjában vitatkozott róla Jagdflieger kartárssal. Óriásiak vagytok, komolyan. Oscar-díjas alakítások, de frankón. Már én is átszerkesztettem a profilomat, most megyek a WOW topicba észt osztani.

ps. Timber legalább van valami közös bennünk, én is a legaljának tartom a teszterkedést. Még 2005-ben jelentkeztem egy céghez vezérigazgatónak és aszonták, hogy náluk mindenki teszterként kezdi, annak ott lett akkor vége. :-) Nah jó, csak vicceltem, nem vezérigazgatónak, hanem designernek...

Carlos
Mindig basztatjuk egymást timberrel.
Plö õ tehet arról is, hogy a fényképezõgép amit tõle vettem a páromnak valami típushibás cucc... 😊
De legalább ingyért cserélik... 😄

Þór vígi þessi rúnar

akkor most egymással dobálóztok?

Carlos
Amúgy most te is kula vagy! <#vigyor1>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Erre emléxem.
Beültünk a jó kis meetingre, hogy véleményezzük a pályákat! Amikor mondtuk, hogy melyik miért szar (közben bassman elbillent) OCC meg üvöltözött, hogy mi ehhez nem értünk és szarjankók vagyunk és amúgyis miért pofázunk bele... LoL volt...

Þór vígi þessi rúnar

Timber
a masodikban nem volt benne. Az elso design doksi az a vicc kategoria volt. Oldalankent 13058134 egyseggel meg miegymas. Az RftB utan kert meg minket (es ha jol tudom a kulatimet is) Tom, hogy nezzuk at es velemenyezzuk a dolgot. Aztan rugtak ki OCC-t a Lead Designert 😄

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Carlos
Akkor még nem voltam a projecten. (Rftb-t toltuk). Az elsõ design doksiba már nem volt benne.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Azt amikor az OCC faszkodott azt nem veszem semminek, mert az még a pre-alfa elõtt alfa elõtti alfa se volt. Ráadásul egy torz elme agyszüleménye... <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Köszi timber! Akkor mégis csak az én értesüléseim a pontosak. Lehet hogy Carlos akkor mikor kivágták az orosz kampányt ép egy " kocsmamegbeszélésen " volt valahol ezért lemaradt az ominózus dologról. Mire kijózanodott már nem volt benne az orosz kampány. :-))
Timber
Carlos te pocs 😄 Orosz kampany volt pedig 😊 OCC kirugasa utan kerult ki a jatekbol, amikor ugy a game 90%-at designoltuk ujra 😄

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Hoppá. Erröl halottam , bár már nem tom hogy hol. Mondjuk nem tom hogy a többi nehézségi szinthez hozzányúlnak-e.
Carlos
Höhö, errõl jut eszembe: Russzián csampány. <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
3: no igen. Itt jön képbe, hogy te nem tudod, hogy tulképpen a meglevõ easy, medium, hard elé beraknak egy rookie, ultra easy, n00b vagy hasonló nevü nagyonkönnyû nehézséget. (legalábbis legutóbb amikor erre rákérdeztem még igy volt)

Inno: legutóbbi beszélgetésünkkor amikor rákérdeztem, hogy P2 után mi lesz, akkor heves vállrázogatás, szemlesütés és halk mi sem tudjuk volt a válasz. <#szomoru1>

Þór vígi þessi rúnar

Ez nagyon korrekt válasz volt BP!<#eljen> Tudom hogy a kezdeti ötletektöl a játszható verzióig nagyon sokat változik egy játék. És nem mindig elõnyére. Vannak fejlesztési korlátok, és van amibe a kiadó szól bele. Ezzel nincs is baj. Csak az a baj hogy a 10Tacle már elnézést de egy tehetségtelen barmokat tömörítõ cég volt. (lásd mi lett velük) És a kéréseik is ilyen jellegûek voltak.
1: Orosz kampány kivágás: Na igen a CoH. Az egyik kedvenc játékom. Az lapban valóban csak amcsi kampány volt. Bárhol elolvaol egy cikketróla, vagy egy fórumot mindig le is szólták ez miatt. Mi lett az eredménye? A kiegben már egy német és angol kampány is helyet kapott. Sõtt a készülõ újjabb kieg esetében is két kampány várható.
2: Ha jól tudom az eredeti "semleges"nézõpont helyett a gonosz orosz, jó amcsi alapelv került fókuszba. Sajnálom rutálom az amerikaiakat. Nagypofájú háborús bûnösök. Semmivel sem jobbak mint anno a szovjet birodalom volt. Jóval több háborút kezdtek és kezdenek a mai napig is csinált okokkal mit anno az oroszok.De a tengerentúlon ezt várják el.
3: a játék folyamatos könnyítése. Na ez szintén az amiknak jó. hogy még véletlenül se keljen azt a két, talán három neuronjukat használni. Ezzel jó alátesz az európai eladásnak a játék.
Az hogy egy játék multiban mindkét oldal nem pótolja a single történetet. Mondjuk lehet hogy a háttérben ott van hogy ha bejön a játék akkor kiegnek megheggesztjük az oroszokat teória. (erre aspektát annó a Ground Control 2, a World in Conflict és most a Starcraft nevû izé ) A zárójelben említett játékokat is folyamatosan megszólják ez miatt.

Az InnoGlow-rol nem tok mit mondani. Amit mondtam már milliószor leírtam. Remélem sokkal játékosbartabb cég lesznek mint a storm volt. Esetleg a support hallatán sem kezdenek keresztet vetni és ördögûzõt hivatni a fórumokra. és nem vésik fel az ajtó fölé a Jeff féle szálóigét arany betûkkel: "Vedd meg és le van szarva!"
Carlos
Sajnos tudtommal BP kolléga nem Inno-s.
Énis csak pár szót bírok kiszedni egy kollégából, de õ sem valami bõszavú. Vagymi.

Þór vígi þessi rúnar

Köszönjük szépen, életmentõ információáradat volt, még ha sok újdonság nem is volt benne. Ha a fórumot olvasod, Péter, néha írhatnál bele, ha ugyanazt is, mint most. Az ide írogatók szerintem nem a játék fejlesztésébe és kiadásába akarnak beleszólni, csak a szokásos "pár jó szót" szeretnék néha hallani, ha nem ütközik szerzõi jogokba.

Hali jagd.A számom a régi,nem változott.Itthon vagyok most egy darabig,az oroszokhoz már nem megyek vissza.Elég volt az az 5hónap.

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Valóban létezett több párhuzamos elképzelés a játék kampányait is illetõen - hasonlóan minden valamire való fejlesztés alatt álló játékhoz, melyek egészen addig a pillanatig, míg a boltok polcaira nem kerülnek, többféle elképzeléssel bírhatnak. Ezek nyilvánosságra kerülése (fõleg a fejlesztés közben) nem túl szerencsés, hiszen olyan pontatlan információkkal traktálja az érdeklõdõket, amelyek nem segítik a játék megítélését, és csak megosztják a rajongókat, vagy az egyszerû érdeklõdõket (hiszen a folyamatos változtatások és csiszolgatások közepette lehet hogy két teljesen ellentétes variáció is elõtérbe kerül, ami ha ezek után napvilágot lát, máris nehézzé teszi annak az eldöntését, hogy most melyik kijelentés is valós...). Hidd el, hogy bármelyikünk akik a játékon dolgoztak, kapásból több tucat olyan dolgot tudnánk mondani, amelyek megváltoztak az elsõ papírra vetést követõen - függetlenül attól, hogy milyen döntés húzódott a háttérben. Mivel a Stormregion elsõsorban egy fejlesztõ csapat volt, a kiadói kérések és igények tekintetében sok esetben nem igazán lehetett ágálni valója (ahogyan más hasonló kaliberû fejlesztõstúdióknak sem - ezek farkastörvények ugyebár). Ellenben az itt dolgozók többsége igyekezett úgy végezni a munkáját, hogy amennyiben egy ilyen kérés, vagy megállapodás megszületett (esetünkben a kampányokat illetõen), akkor vállalható és tisztességes megoldásban készüljön el - és ne kelljen se nekünk, se a vásárlóknak húzniuk a szájukat. Így történhetett meg például az, hogy bár az egyszerûség kedvéért egy darab kampányvonalat választottunk (akár csak a Company of Heroes, hogy ne menjünk messzire), ámbátor több pályán adunk lehetõséget a játékosnak hogy kipróbálja az ellenkezõ oldalt is. Ami szerintem mégis csak némi elégtétel azoknak akik hiányolnák a több kampányt (persze tökéletesen megértem azokat is akik több ilyen kampányt szerettek volna látni). Multiplayerben pedig teljes értékû mindkét választható oldal...

Az InnoGlow helyzetérõl pedig jelen pillanatban szerintem totál felesleges mélyebb és parttalan huzavonába belemenni - egy bejegyzett, magyarországi cégrõl van szó, akik a Codename Panzers: Cold War fejlesztésével, illetve befejezésével vannak elfoglalva. Amennyiben az idõ megérik rá, és a projekt kiadható állapotba kerül (illetve a kiadó úgy látja jónak), nyilván sokkal több részletet és infót megtudhattok majd a játékról, a megjelenésrõl, és minden Titeket érintõ részletrõl is.

Coldwar2...Ez jó..hi-hi

oké!
az mirõl fog szólni? <#pias>

Pótolja a rosseb. Õ pótolhatatlan. Szerintem most gyógyszerezik. Amíg beveszi a pirulát addig nem veszélyes. De mivel már mindent tudunk a ColdWar nevû remek játékról, ami "bármikor" megjelenhet beszéljünk inkább a ColdWar2-röl.<#idiota>
kus...

csináljátok itt a "jef"-t...

nem kell pótolni a hiányát

Köszi wegrosta! Amúgy a teflonszámod a régi? Itthon vagy még vagy külföldön?
CARLOS-hoz:
Volt benne orosz kampány. Legalábbis az eredeti tervek szerint. legjobb tudomásom szerint a 10tacle nevõ balfaszok gyülekezete kérésére távolították el és miattuk alakult a gonosz orosz jó amerikai történet. (ennek egyik folyamodványa hogy jó sokan a hazai rajongók közül ezután csalódottan elfordultak a játéktól, köztük én is)Ha ennek az ellenkezõje igaz akkor csalódnék jópár exstormos barátomban akiket ismerek téged viszont nem. Tehát bocsi de nekik hiszek. Innoglow nincs. Az nem cég amiröl a fórumon azt állítod hogy simogatóbrigád, aztán mikor mutatom a cégjegyzék linkjét hogy vannak, akkor azt mondod hogy igazából nincsennek. Most meg mikor kijelentem hogy nincsennek akkor itt jösz hogy de vannak. Te magad sem tudod hogy mit állíts. Játék nincs, anyag nincs belõle, és sehol sem jelentek meg vele a Storm felszámolása óta. (egy helyet kivéve) Ergo nincs. Ha bekerül a boltok polcaira akkor felülbírálom a véleményemet. Sõõt még lehet hogy a demót is kipróbálom. Talán...
Carlos
Höhö...Ez azért lol...
Lehet, hogy volt valamelyik pre alfa elõtti kocsmamegbeszélésen amin épp nem voltam ott, de az elsõ designdoksiban sem volt benne.

Þór vígi þessi rúnar

Na azért én ebben a kijelentésben annyira nem volnék biztos!Idézet"Orosz kampány sosem volt!" Pedig volt,és ha annyira tudnál,mint ahogy azt akarod, hogy látszódjon,akkor én azért utánanéznék a helyedben.Jagdot pedig szerintem pont nem kéne piszkálni,mert õ az egyik olyan ember aki a legtöbbet tette azért, hogy a Storm által kiadott gamék egyálltalán játszhatóak legyenek.

Carlos
Höhö...
Orosz kampány sosem volt! Tájékozottság Rulz.
Azért mert nem úgy jelentették be, hogy: Jagd, megalakult az InnoGlow.
Attól még hivatalosan létezõ cég. Csak te nem tudsz róla.

Þór vígi þessi rúnar

OFF OFF vagy UF ahogy a rézbõrûek mondják. :-)
Én csak a tényeknek hiszek. Ez a játék az egyik progi amelyik szinte a legtöbb halasztást megélt az eredeti kiadási dátumhoz képest. Már jó párszor megcsonkították (lásd orosz kampány) kihalt alóla egy egész jó kis cég. Most pedig egy hivatalosan nemlétezõ csapat az amerikai közönség számára próbálja még élvezhetõbbé tenni. (magyarul egy rakás fost csinál belõle, mert a harvardi iskolán végzet tengerentúliaknak túl nehéz ) pedig Csonti épp arról panaszkodott a teszt során hogy túl könnyû. Ezekután mit vársz tõlem? Ha kijön lesz egy support nélküli öntsd az öngyógyulós übertápos egységeket a gyengusz ellenre gáma. Semmi kihívás egy európai játékos számára. (fõleg egy magyarnak vagy egy németnek) Meg addig csiszolják hogy lassan kijön a CoH soronkövetkezõ része. akkor pedig a "penge" kis CW simán fûbeharap melette. Mert abban is van ám ezer év óta fizika, meg grafika. ..És a Relic-et ismerve minden jóval telerakja akár a korábbi kieget.
OFF

Carlos
Csalódtam benned.
Meg fog jelenni, van mögötte fejlesztõgárda. Az, hogy te tök tájékozatlan vagy olyanná tesz, mint jeff.
Mondod a magadét, pedig szart se tudsz...

Þór vígi þessi rúnar

Azért ez erõs tulzás. Mert 4 kép meg egy két trailer pl a DNF-böl is van, és ráadásul annak van egy létezõ fejlesztõcége. (más kérdés hogy évekóta szart sem mutatnak fel)é hátt az a játék sem várható hogy kijön belátható idõn belül.(sõt azon kívül sem) A ColdWar nem több mint egy Urbanus legenda. Olyan messze van a megjelenéstöl szerintem mint magyarország európától. viszont remek kis fórum ez mert a nemlétezõ játékon kívül rengeteg dologról el lehet társalogni. Mert hát amig érdemben nincs miröl ON hozzászólst produkálni addig nyugodtan OFF-olhatunk.. . :-))
Carlos
Ez egy létezõ még ki nem adott játék fórumja Jagd.

Þór vígi þessi rúnar

Ez egy nem létezõ játék fórumja.<#vigyor2>
BariHUN
hoppá félre xxd