Codename: Panzers - Cold War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"
Ugyanis ha megjelenne akkor az jogi következményeket vonna maga után, enginelopás és projektlopás, ugyanis a játékot a 10T pénzébõl fejlesztették, tehát a tulaj a 10T. Nem ismerem a Nordiccal való kapcsolatát a 10Tnek, de az tutti, hogy a 10Tnek nagyobb szerepe van, mint befektetõ a szerzõdésben, tehát ha valaki a 10T engedélye, jóváhagyása nélkül adná ki a játékot, az okkal tarthat több százmillás pertõl. Hogy mibõl gondolom, hogy a 10T nem tud az Innoglow akciójáról ? Hogy mibõl gondolom, hogy az Innoglow meg akarta kerülni a 10T-t ?
A mai napig nem hozták nyilvánosságra a kiadót, pedig már javában kéne mennie a marketingnek ha tényleg decemberre ki akarják adni.
A hírekben csak a Nordic szerepelt, a 10T-el való megegyezés nem - vagy csak én nem vettem észre.
Konklúzió: amíg a 10T felszámolása tart (még vagy fél év, szerintem, de ha ügyes a 10T akkor 1 év is lehet - egy cég vezetésnek ugyanis az a célja, hogy a felszámolás minél tovább ideig tartson...), addig nincs CW és utána se biztos, hogy lesz.
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"
Amúgy érdekelne OCC véleménye is, nem akar valaki írni neki emailt ?
Eszméletlen jó humora van,a Crysis topicban szétröhögtem az agyam, csak azért nem szóltam hozzá, nehogy elszóljam magam, oszt leégessem.
Az is marha jó vicc, hogy te "hatalmas játékfejlesztõ", "nagy "stormos"" nem tudtál semmit az orosz kampányról, pedig Meier a www.panzers.hu Cold War topicjában vitatkozott róla Jagdflieger kartárssal. Óriásiak vagytok, komolyan. Oscar-díjas alakítások, de frankón. Már én is átszerkesztettem a profilomat, most megyek a WOW topicba észt osztani.
ps. Timber legalább van valami közös bennünk, én is a legaljának tartom a teszterkedést. Még 2005-ben jelentkeztem egy céghez vezérigazgatónak és aszonták, hogy náluk mindenki teszterként kezdi, annak ott lett akkor vége. :-) Nah jó, csak vicceltem, nem vezérigazgatónak, hanem designernek...
Plö õ tehet arról is, hogy a fényképezõgép amit tõle vettem a páromnak valami típushibás cucc... 😊
De legalább ingyért cserélik... 😄
Þór vígi þessi rúnar
Beültünk a jó kis meetingre, hogy véleményezzük a pályákat! Amikor mondtuk, hogy melyik miért szar (közben bassman elbillent) OCC meg üvöltözött, hogy mi ehhez nem értünk és szarjankók vagyunk és amúgyis miért pofázunk bele... LoL volt...
Þór vígi þessi rúnar
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Inno: legutóbbi beszélgetésünkkor amikor rákérdeztem, hogy P2 után mi lesz, akkor heves vállrázogatás, szemlesütés és halk mi sem tudjuk volt a válasz. <#szomoru1>#szomoru1>
Þór vígi þessi rúnar
1: Orosz kampány kivágás: Na igen a CoH. Az egyik kedvenc játékom. Az lapban valóban csak amcsi kampány volt. Bárhol elolvaol egy cikketróla, vagy egy fórumot mindig le is szólták ez miatt. Mi lett az eredménye? A kiegben már egy német és angol kampány is helyet kapott. Sõtt a készülõ újjabb kieg esetében is két kampány várható.
2: Ha jól tudom az eredeti "semleges"nézõpont helyett a gonosz orosz, jó amcsi alapelv került fókuszba. Sajnálom rutálom az amerikaiakat. Nagypofájú háborús bûnösök. Semmivel sem jobbak mint anno a szovjet birodalom volt. Jóval több háborút kezdtek és kezdenek a mai napig is csinált okokkal mit anno az oroszok.De a tengerentúlon ezt várják el.
3: a játék folyamatos könnyítése. Na ez szintén az amiknak jó. hogy még véletlenül se keljen azt a két, talán három neuronjukat használni. Ezzel jó alátesz az európai eladásnak a játék.
Az hogy egy játék multiban mindkét oldal nem pótolja a single történetet. Mondjuk lehet hogy a háttérben ott van hogy ha bejön a játék akkor kiegnek megheggesztjük az oroszokat teória. (erre aspektát annó a Ground Control 2, a World in Conflict és most a Starcraft nevû izé ) A zárójelben említett játékokat is folyamatosan megszólják ez miatt.
Az InnoGlow-rol nem tok mit mondani. Amit mondtam már milliószor leírtam. Remélem sokkal játékosbartabb cég lesznek mint a storm volt. Esetleg a support hallatán sem kezdenek keresztet vetni és ördögûzõt hivatni a fórumokra. és nem vésik fel az ajtó fölé a Jeff féle szálóigét arany betûkkel: "Vedd meg és le van szarva!"
Énis csak pár szót bírok kiszedni egy kollégából, de õ sem valami bõszavú. Vagymi.
Þór vígi þessi rúnar
Az InnoGlow helyzetérõl pedig jelen pillanatban szerintem totál felesleges mélyebb és parttalan huzavonába belemenni - egy bejegyzett, magyarországi cégrõl van szó, akik a Codename Panzers: Cold War fejlesztésével, illetve befejezésével vannak elfoglalva. Amennyiben az idõ megérik rá, és a projekt kiadható állapotba kerül (illetve a kiadó úgy látja jónak), nyilván sokkal több részletet és infót megtudhattok majd a játékról, a megjelenésrõl, és minden Titeket érintõ részletrõl is.
az mirõl fog szólni? <#pias>#pias>
csináljátok itt a "jef"-t...
nem kell pótolni a hiányát
CARLOS-hoz:
Volt benne orosz kampány. Legalábbis az eredeti tervek szerint. legjobb tudomásom szerint a 10tacle nevõ balfaszok gyülekezete kérésére távolították el és miattuk alakult a gonosz orosz jó amerikai történet. (ennek egyik folyamodványa hogy jó sokan a hazai rajongók közül ezután csalódottan elfordultak a játéktól, köztük én is)Ha ennek az ellenkezõje igaz akkor csalódnék jópár exstormos barátomban akiket ismerek téged viszont nem. Tehát bocsi de nekik hiszek. Innoglow nincs. Az nem cég amiröl a fórumon azt állítod hogy simogatóbrigád, aztán mikor mutatom a cégjegyzék linkjét hogy vannak, akkor azt mondod hogy igazából nincsennek. Most meg mikor kijelentem hogy nincsennek akkor itt jösz hogy de vannak. Te magad sem tudod hogy mit állíts. Játék nincs, anyag nincs belõle, és sehol sem jelentek meg vele a Storm felszámolása óta. (egy helyet kivéve) Ergo nincs. Ha bekerül a boltok polcaira akkor felülbírálom a véleményemet. Sõõt még lehet hogy a demót is kipróbálom. Talán...
Lehet, hogy volt valamelyik pre alfa elõtti kocsmamegbeszélésen amin épp nem voltam ott, de az elsõ designdoksiban sem volt benne.
Þór vígi þessi rúnar
Orosz kampány sosem volt! Tájékozottság Rulz.
Azért mert nem úgy jelentették be, hogy: Jagd, megalakult az InnoGlow.
Attól még hivatalosan létezõ cég. Csak te nem tudsz róla.
Þór vígi þessi rúnar
Meg fog jelenni, van mögötte fejlesztõgárda. Az, hogy te tök tájékozatlan vagy olyanná tesz, mint jeff.
Mondod a magadét, pedig szart se tudsz...
Þór vígi þessi rúnar