Codename: Panzers - Cold War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
"A Mytran Wars amúgy egész jó, ötletes, kár, hogy marvellfilingje van..." #997

Þór vígi þessi rúnar

bocs, ez lemaradt, Szerinted minden szar ami storm, éppen azt írtam egy képernyõvel korábban, hogy Mytran szerintem egész jó, ötletes, de mind1.

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehetõ.\"

rosszul láttam, majdnem 4x ennyi van, úgyhogy Carlos, Timber, kapcsoljunk rá, sok a tennivaló.

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehetõ.\"

tehetek én arról, hogy ez egy olyan játék, amirõl nincs mit beszélni ?
Ha játékról akarsz trécselni, akkor menj át a Crysis topicba, ott van ugyanennyi hszólás, ha jól láttam, de nem csak 3-4 emberke trécsel, hogy kinek milyen színû a vizelete és mikor megy haza a szüleit meglátogatni.
Van itt az sg-n választék, kérem szépen, csak rá kell klikkelni.
Amúgy sem ~300, hanem ~1000. Örülj, hogy életben tartjuk ezt az érdektelen topicot. Lehet, hogy ez lesz az egyetlen reklám annak a nyomorult játéknak.

GanXstaZoleeWrk
Aha és elõtte ~300ban a viharsarki bánatos szar meg a többi? Ki volt kiváncsi egy 3 fõs chatre itt szerinted?

Benézek egy hétvége után 50 új hsz vagy több az ember már azt hitte megjelent vagy valami, de persze nem, viszont az offolás az megy.

GanXstaZolee#2709

az utóbbi 30 hszólásban a játék megjelenésérõl volt szó, csak Carlos eltolta más irányba, személyeskedésbe a dolgot. Ha engem nem zavar, akkor téged miért ?

Érdekes, hogy Carlos szerint 1 hónap sincs a játék megjelenéséig, ennek ellenére az állítólagos kiadó, Atari honlapján SEMMI sincs a játékról.

ezt elírtam, max 1,5 év, vagy annyi se. Fransz, ennyire nem emlékeztem még arra se, hogy mikor jött.

<#fogmosas>

Kipu egyébként sem tudom, hogy mióta számít régi "stormos"nak. Elõtted érkezett a céghez 2 évvel.

GanXstaZoleeWrk
Nem kell ez se, mert már nagyon unalmas ez a faszkodás ami megy itt, inkább a játékról írjatok vagy semmirõl és inkább kussban várjuk meg megjelenik e.

GanXstaZolee#2709

Carlos
TÉK!

Þór vígi þessi rúnar

Timber

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

tudni kell azt, hogy a hangstúdió egy hangszigetelt, zárt szoba volt, és mielõtt bezártam, befingtam (jó tanyasi töltöttkáposzta, három napig érleltem), jó náczimódjára akartam így elgázosítani, de túlélte, most fizethetem neki a holokárpótlást.

1. A vicc az egészben, hogy én Kipura nem is emlékszem. Takarítónõ volt vagy teszter ? Ja, mintha rémlene valami, másik irodában volt, így ha 4 év alatt összesen 5 órát töltöttünk együtt, akkor sokat mondok. Megerõszakoltam a macskáját, a hûtõbõl rendszeresen kizabáltam a foodexpresszes kajáját, a pizzájára vizeltem, és volt hogy egy hétre bezártam a hangstúdióba, így érthetõ ha pikkel rám.

1. A tapasztaltabbak tudják, hogy a beszéd soha nem azt minõsíti akirõl beszélnek, hanem azt minõsíti aki beszél.
2. Azok lettek a fõnökeid, leadek lettek, hogy sûrûn bratyisztak a vezetõséggel. :-) Amúgy a viharsarkiak távozása utáni elsõ meetingen õk dugták be elsõként a nyelvüket a vezetõség háccsójába. Még Weibelt is elfogta az undor, legalábbis az arcára az volt írva.
3. Éppúgy részem volt a Storm felvirágoztatásában (nézd meg a szaksajtó általi pontozásokat), mint kritikusaimnak és köztük neked a cég csõdbe juttatásában.
4. Szövegértés nem megy neked. Arról van szó, hogy olyan fenomenális emberismerõ vagyok, hogy 2004-ben tudtam, hogy kik fognak nagy karriert befutni a cégnél és azt is tudtam, hogy, mint tehetségtelen leadeknek, oroszlánrész nekik lesz köszönhetõ a cég csõdje. 2x vitték csõdbe a céget, respect. Ezek a "vérprofi" emberek, szakzsenik nem vették észre a PP2 gyatra eladásai után, a DR rtsklónozó mûhely csõdje után, stb, hogy az rtsklónok ideje lejárt. És belefogtak a CW-be, ami 5-10 embert ha érdekel.

Carlos
1: Tévedés! (Kipu emléxik rád. És mesélt vicces dolgokat rólad)
2: elmond valamit az akkori "viharsarokról"
3: de nem miattad virágzott fel a storm az biztos
4: Én megmondom most, hogy a crytek csõdbe megy! Szerintem még a Blizzard is. Lehet, hogy 20 év múlva, de igazam lesz. És ezt én már 2008-ban tudtam! Szánalom vagy!

p.s.: részemrõl befejeztem ezt a meddõ vidát. Szerinted minden szar ami storm, csak azt nem veszed észre, hogy ezt mindenki leszarja és várja a játékot.

Þór vígi þessi rúnar

bár tény, hogy 2005-re datáltam a csõdöt, nem számoltam a Panzers Phase One sikerének anyagi vonzatával.

1. régi stormosok nem lehettek ott amikor te odamentél, mert a régiek mind leléptek.
2. többségük nem velem szemben volt szemét, vagy nem csak velem szemben, hanem egymással szemben is.
3. "vétték" a "hozzánemértõ" seggem ? Ez tetszik. :-) Azt hiszem, nem az én stormos pályafutásom alatt ment csõdbe a cég, nem, épp ellenkezõleg, akkor futott fel. Igy engedelmeddel megkérdõjelezem (csõdtenger) kritikusaim szakmai jellegû véleményét velem kapcsolatban. :-)
4. nem ferdítettem. Másfelõl 2004-ben tudtam, hogy azok az emberek, akik engem is fúrtak a hátam mögött, a szemembe meg nyáladzottak, kétszínûen játszották az agyukat, belátható idõn belül nagy karriert futnak be a "stormban" (mindegyikük a hosszú nyelvének köszönhetõen lead lett 2005-re!) és csõdbe viszik a céget. 2004-ben már tudtam a "storm" csõdjét, erre varrjál gombot. :-)

Carlos
Tipikus példája a ferdítésnek!
Nem is ismered azokat az embereket akik a Stomrban voltak miután az álltalad nagyra becsültek kiléptek (õk vétték a hozzánemértõ segged?).
(ismersz pár embert akik egyszer csúnyán néztek rád és megszólták, hogy nem értesz semmihez (vannak páran akik ezt alátámasztják, mert ugye õk régi stormosok és akkor is ott voltak amikor én odamentem))

Þór vígi þessi rúnar

nem leírni kell, hanem csak linkelni.

amúgy ha én ferdítenék infót, én beszélnék mellé, ahogy a "storm"ban szokás, akkor nem adnék mindig linket, forrást.

Én nem a Stormot utálom, legfeljebb a "Stormot" (2004-ben az összes viharsarki elhagyta a céget). És ott se mindenkit, csak azokat, akik emberileg (és egyben szakmailag) nullák.

Carlos
Azért mert lusta vagyok 100x leirni ugyanazt, amikor kábé 10 hsz-el lentebb megtalálható a válasz.
(977-964)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Azért, mert utálod a Stormot és mindent ami azzal kapcsolatos.

Þór vígi þessi rúnar

amúgy kifejthetnéd azt is, hogy nekem miért lenne érdekem elferdíteni bármilyen tényt is a CW-vel kapcsolatban. Eddig mindig forrást adtam, ha írtam valamit a CW-vel kapcsolatban.

annyira nem lapoztam vissza, viszont akkor Bagó Péter barátod október 4-ikei hszólását kellene okolnod, én csak õt idéztem és abból vontam le következtetést. Amúgy ha 1x leírtad múlt hónapban, akkor miért nem tudtad ebben a hónapban is leírni az ebben hónapban érdeklõdõknek ? Vagy ugyanígy linket adni ? pl a teljesség igénye nélkül az 1011-re, 977-re, ...

Carlos
keresõ a barátod.
Jellemzõ rád a tények elferdítése, hogy a kevésbé alapos embereket megtéveszd.
itt írtam

Þór vígi þessi rúnar

"most jelen pillanatban a kiadási jogok tisztázása, és a játék kiadható állapotra hozása a prioritásos feladat." (Bagó Péter, 2008. okt. 04. 04:33)
Õ most vagy tud valamit, vagy nem tud semmit. Ha tud, és igaz az állítása, nem pedig csak a megszokott "stormos" elkenése az információnak, akkor azt jelenti, hogy még nincs is megállapodás az Atari és EA között, hanem csak folyamatban van a "kiadási jogok tisztázása".

Te viszont csak az év végét írtad, vagy azt, hogy "tudok válaszolni, de nem mondhatok semmit.", vagy ignoráltad az ilyen jellegû kérdéseket. Szóval "tervezett dátumot" nem találtam ebben a topicban.

Carlos
Tervezett megjelenési dátumot írtunk amit nem az Inno talált ki. Ez sem jött be.
De látom mindenbe belekötsz...ezis elmond egyet smást rólad. Meg az aláírásod is...

Þór vígi þessi rúnar

tervezésrõl nem volt szó, csak arról, hogy mikorra szeretnék kiadni. A kettõ nem ugyanaz. Az pedig november-december... de ha a kiadó nem akkora tervezte, ahogy az Inno Glow szeretné kiadni, akkor...

Carlos
Nem az én dolgom az ilyennemû informálás!
Amúgy ha lenne memóriád, akkor emlékeznél, hogy legalább 10x leírtuk már, hogy mikorra tervezik a kiadást.

Þór vígi þessi rúnar

nekem soha nem adott senki a véleményemre, de nekem így jó. Most képzeld el, ha ti adtatok volna arra a véleményemre 2006-ban, hogy a II VH egy elcsépelt téma, lerágott csont, a tankos rtsklónokból már nem kér senki, még a végén belekezdetek egy játékba és akár még ma is a "storm"ban dolgoznátok. :-)
A tobzódó tömegnek azért adhatnátok némi infót, hogy mikor szaladjanak fejvesztve a boltokba a CW-ért.

újból meghallgatva nem is annyira sz@r, csak szimplán középszerû, az eleje Indiana Jones-koppincs, a közepefele meg Sziklakoppincs.

Carlos
Neked minden szar ami stormos.
Szerencsére már senki sem ad a véleményedre!

Þór vígi þessi rúnar

amúgy ez semmi, nézd meg ezt. Összesz@rod magad, annyira durva.

igen, és eddig már 16-an letöltötték, aaaaaz igen, viszik, mint a cukrot. <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>

Timber, amikor elõször hallottam ezt a dolgot, hogy majdan vonósok meg minden, azt hittem... most meg látok itten egy gyenge középszerû muzsikaféleséget. Hihetetlen, hogy neked tetszik, zeneileg igényesebbnek gondoltalak a hszeid alapján. Viccen kívül.

és milyen pech lett volna, ha "kapcsolat.hu"-s piros sapkát találnak, Talmudot és mellé herpeszkenõcsöt. <#nevetes1> Amúgy Talmudom van, meg Mein Kampfom is. <#wave>

mert ? mi ezzel a gond ?
Amúgy meg szépen (meg)rendezett az asztalon a "talált" tárgyak, történelem témájú olvasmányaim jutnak most eszembe, amikor az 50-es években Péter Gábor minden "belsõ ellenségnél" Mein Kampfot és náci cuccokat talált. A politikai rendõrség semmit sem változott. Lehetséges, hogy ez az ürge lõtt a rendõrpalotára és rámolta ki Kádár sírját? :-)

Tényleg nagyon jó zene. Iszonyat sokat számít hogy egy játéknak milyen zenéje van. Legalábbis számomra. Szerintem legalább olyan mértékben fontos mint pl, az AI, vagy a grafika. pl egy idegesítõ zene faszán pusztítja a játékélményt..
háát mondjuk hogy megnézed a dátumot tizedik hónap nyolc , és a link a stormregion oldalra mutat. De nem lehet megnyitni mert az oldal már jó ideje nincs az élõk sorában. akkor miért célozták meg a linkel? Ja és ki rakta fel a nemlétezõ oldalra a javítást? fõleg ha nem lehet leszedni....
Carlos
Nem is értem miért... :)

Þór vígi þessi rúnar

Timber
Tudom elfogult vagyok de meg mindig kurvara tetszik ez a zene nekem... Maze nagyon jot alkotott...

4 percnel a hegedus csaj az nagyon helyes volt :) En is joparszor megtalaltam ot :)

Carlos
CP:CW Soundtrack felvétel videó:
http://www.youtube.com/v/2mqi7kTTQjc&hl=en&fs=1

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
A StormRegion játékához, a Rush for Berlinhez érkezett egy rövid kis hotfix, melyben egy, a pontszámokkal kapcsolatos bug kerül kijavításra.

Igen. A jó kis multis pontszámlálós bug. Az mekkora szopás volt. Kicsit gáznak éreztük, hogy annyira lámák voltunk, hogy nem birtuk kijavítani. De jobb késõn mint soha...
És mi is a kérdés?

Þór vígi þessi rúnar

Tessék itt a link: http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes/rush_for_berlin___v1_25_patch_international

Nézd meg a dátumot! :-)
Carlos
<#eplus2>

Þór vígi þessi rúnar

Timber
mi van Jeff... razzia volt nalatok? :)

Carlos
gimme a link

Þór vígi þessi rúnar

Mondjuk mivel a hivatalos honlap nem létezik picit nehéz letölteni... :-)
Carlos, Timber ez mi? Itt a PC guru online-on van egy javítás az RfB-hez. Fris dátummal és fejlesztõ a Storm. <#wow2> Ezt hol találhatták mikor már a cég sincs meg? (Jeff szánalmas kommentárjai nem érdekelnek.)