3714
-
JeffeS #1634 A 2008 sem az igazi, ugyanis a 10T 2007-re tervezte, konkrétabban karácsonyra és ha a fiúk kevesebbet Wowoznak munkaidőben, akkor a terv össze is jött volna, de akkor is csak a JTF 2006-os szintjét hozzák technikailag, ráadásul játszhatatlanul szaggatva és bugosan, kékhalál és resetkombó. -
JeffeS #1633 arról nem is beszélve, hogy nálam nem menne.
Fifus, szerintem azért, mert a grafikai stílusa nagyon hasonlít, meg ugyanaz a motor hajtja. -
TomDantes #1632 Oké, akkor 2008-as. de 5152 ram meg a az a proci tavaly s nagyon sovány volt. Persze ettől még nagy a gépigénye és nekem még szarabb gépem volt...de nem is akartam semmi újjat elindítani rajta! -
JeffeS #1631 nekem tetszik, csak a mocapes anyag nincs a WiC szintjén, magyarul béna a mozgás, művi amikor elesnek, meghalnak a találattól, de amúgy tetszetős. Meg nem elég részletgazdag a pálya, kopárnak tűnik a hadszíntér, a WiC után háááát, a ruszkiktól ez is szép teljesítmény, de szerintem két évvel le van maradva. -
Fifus #1630 Így már világos, amúgy érdekes, hogy legtöbben a JTF-fel hasonlítják össze. Jó kis játék, pár hónapja vettem 890-ért. -
JeffeS #1629 Nem ott van az enter, ahol szerintem kéne, hogy legyen. Az amúgy csak ilyen viccféleség volt, ami utána jön, az a frankó. -
JeffeS #1628 Bár talán a JTF színvonalat hozza, 2009-re összejött a 2006-os színvonal, csak ugye az a fránya gépigény. JTF screenshotok:
-
Fifus #1627 Mi is a bajod a billentyűmmel? -
JeffeS #1626
-
JeffeS #1625 Ez 2009-es játék ? Ez most komoly ? Biztos vagy benne ?
Nekem a JTF (Gepard engine) pipecül ment, pedig szerintem szebb, mint ez:
A reccenések maximumra állított graffal vannak, vagy "csökkentett módban" ? -
readswift #1624 gyertek inkább men of war open bétázni , qrva jó . Panzersel meg jáccon a rézmüves gyexon :D -
TomDantes #1623 Hát azért, nehogymár azt gondold hogy 2009-ben bármi is megy majd neked 2,4-es procival 512 rammal!
Ja, és igaz nagy a gépigénye, de nem kell hozzá erőmű, 95 ezer forintos gépen nekem egész jól fut...mondjuk, csak apró reccenések vannak.
-
JeffeS #1622 Korábban nagyon lojális voltál a "stormosok"hoz, legyél most is az és ne kritizálj, panaszkodj. Csak 8000 HUF, vedd meg, mert megérdemled. Amúgy meg ha veszel fél-1 milla között egy új húzós gépet, amivel akár át tudsz ugrani a Holdra is, akkor én is garantálhatom neked, hogy döccenés mentesen fut majd a játék, az első kék képernyőig, fagyásig. -
JeffeS #1621 Milyen típusú, évjáratú a billentyűzeted, Fifus ?
Amikor 500ezret írtam gépenként, akkor azt nem viccből írtam. Utólag belegondolva, valószínűleg alulbecsültem, olyan gyenge konfig talán csak a tesztereknek volt...
Tegnap megint megpróbáltam kipróbálni, de most az ingame se indult el, percekig fekete képernyő, aztán sokkot kaptam és inkább kilőttem az egészet.
Igaz, Pentium IV 2,4 Gh, félgiga rammal a konfigom, 1024x768as felbontással, de az ennél precízebben kidolgozott és szebb - szerintem - JTF gond nélkül futott. Arról nem is beszélve, hogy ez csak egy video, mármint az ingame, nem tudom miért nem tud lefutni, mint VLC playerben a Resident Evil 2.
Nah mind1, nem adom fel, délután beugrom a Nasahoz, beviszem pendrive-on és akkor talán le tudom tesztelni, meg tudom nézni, hogy mi is ez valójában.
Számomra sokat mond, hogy a méltán népszerű ((C)Carlos) CP:CW demoját eddig (szerdán lesz egy hete, hogy kinn van) 480-an töltötték le a gamespotról, a WiC demoját 131,215-en. Ebből a 480-ból valószínűleg 460-an már el is felejtették uninstall, format után, hogy mi ez az egész, 19-en felírták egy cetlire, hogy "CP:CW, ha megjelent torrentről leszedni", a maradék 1 meg elküldte az előmegrendelést az amazonra. -
Fifus #1620 :D -
Jagdflieger #1619 A bemutató után a gazdái visszavitték ahonnan hozták a Proxima Centaurira. már több millió fényévre lehetnek vele. Sosem fogod látni a CW-t szaggatás nélkül. Muhahahahaaaa! -
Fifus #1618 És vajh milyen gép lehetett az? Azt hiszem nem a videókártya a hiba oka. -
TomDantes #1617 Márpedig jelenleg két olyan játékot láttam ami akadozik /nem fut fullon, az egyik a GTA4 a másik ez.. jó nálam simán jászható, csak aprókat röccen időnként, de azért szerintem ez kissé túlzás, az a gépigény -
#1616 Nemtom. Legutóbb amikor a full-t láttam, akkor azon a gépen szépen futott a teljes. Nem volt akadás. -
Jagdflieger #1615 Az irreális gépigényre mit tudsz mondani? A játék is ilyen vagy csak a demo? -
#1614 Az egyik az, hogy van északon egy pici sziget a jobb felső sarokban.
Ott be kell menni a bunkerbe. Augusta FTW.
A másik, hogy Groeber-rel kell az ellenség bázisánál lévő jobb oldali dokkba menni és kapsz jó kis tankokat. (Groebel gyalog legyen)
(márha ez a 9-es pálya, ami régen volt a demo-ban) -
#1613 Valaki nem tudja mi a két titkos feladat?
Amúgy gratula a fejlesztőknek. -
W B #1612 nah ki vittem a demot.
jó játék lenne... de mi a fene miatt ekkora a gépigénye? szaggat mint állat -
#1611 meglesz az is, csak hadd toltsem le es toljam vegig :) -
#1610 Én a demo alapján azért nem temetném a CW-t. Ugyan én csak mint játékos vonok le következtetéseket, de nekem nagyon tetszett. Kicsit Commandosos a terep.
Járművek kidolgozottsága, elég jók a tankok. A RA3 ehhez képest vicc, mind a grafika mind az intelligencia. Nagyon szimpi volt a dolog hogy a tankok tudnak tolatni, a RA-ban nem tudnak.
Szerintem az épületek is jóra sikeredtek, a robbanások, köd meg az ehhez hasonlók jók lettek. Ha messziről nézzük már pedig úgy érdemes, az egész tök jó.
Mondom ezt úgy, hogy az első két résszel nem játszottam. Lehet nem fog annyi fogyni belőle, de meglenne az esélye a sikerre csak kéne egy kis marketing alá. Milyen bosszantó bugokról van szó?
Ja majd elfelejtettem, a titkos feladatok is nagyon jók, alapjában nem is tudsz róluk csak kis szerencsével tudod teljesíteni, igaz a demoban lévő két titkos küldetésből csak az egyiket találtam meg, mi a másik az orosz tankok felfedezésén kívül? -
tomcsa4 #1609 De természetesen játszom evvel a résszel is majd, mivel imádom a Panzerseket, a Swine-t és az RfB-t, na meg a JTF-et. A magyarok nagyon ügyesek. -
tomcsa4 #1608 Nem neem szólt a kérdés és még csak egy demót láttam, de a Red Alert 3 féle kooperatív módszer számomra vonzó. Jó jó, ez egy taktikai játék, de nem lenen rossz. :) Igaz nem ilyen kiadókkal fűszerezve (mivel a megvalósítás elég macerás szerintem, be kell lőni mindent pontosan).
Akkor van, aki a filmszerűséget kedveli, én nem. -
Jagdflieger #1607 Te mit modosíttottál volna, illetve mit raktál colna a CW-be hogy értékesebb folytatása lehessen a Panzersnak mint a fejlesztők? -
#1606 A GTA 4nél tulajdonképpen az a helyzet, hogy ugyan 2 és fél hónappal a megjelenés után, de tökéletes állapotba hozták. Ma, ebben a pillanatban abban van, eddig is csak a bugokon és a gépigényen múlt a dolog.
Ha a Cold Warban kijavítják a bugokat és a gépigényt, még akkor is csak egy erőtlen tovább(?)gondolása marad a Panzers 1-2-nek, és egyik sem mai darab. Sajnos. Pedig én próbáltam pozitívan hozzáállni, de magával a játékkal van baj, nem a technikai körülményekkel. -
tomcsa4 #1605 Ja amúgy azon csodálkoztam, ohgy az igyénytelenül optimizált GTA4-ben nem találtam küldetéshibát (számítsuk le azt, amikor az MI lefagy, mivel az véletlen, ahogy néztem). Ergo volt tesztelve.
És annyiban még igazat adok neked, ohgy aki eltolja az animációkat, az nem játszik korrekten a GTa-val, mivel poénok áradatáról marad le. A GTA egyféleképp paródiája a világnak (politikusok, rendőrök, bár sok poén akkro érthető, ha ismerjük a megfelelőjét).
De a GTA4 már tökéletesen játszható a drivereknek köszönthetően. Na meg a második peccs részletesebb beállításának. -
tomcsa4 #1604 Hehe, megismerlek!
Részben igazad van, de aki szereti az RTS-t, gondolom el lesz vele. De többet majd a teljessel, mivel a demo karcsú. -
#1603 Ja, csak az akciófanok kaptak egy amúgy minden tekintetben tökéletes GTA4-et, míg ez a játék egy hetvenkeddeik rókabőr kurvára korszerűtlen és igénytelen kiadása ;) -
Jagdflieger #1602 Na jó eznen a konfigon be is baszna ha szaggatna. De a gépigénye akkor is irreális. nálam sem szaggat csak be van lassúlva. De az épp elég. -
#1601 Én is próbáltam a játékot szerintem nem rossz. De én nem éreztem hogy szaggatna. Minden maxon volt 2560*1600-as felbontásban szép és fut is rendesen. Igaz a gép is erős. Core i7 920 6gb ram, ati 4870x2, vista 64bit.
Nekem tetszik elsőre :)
-
Fifus #1600 Bocs, élsímítás nélkül produkálja a 25-öt egy 9600GT-n E6550 mellett 1280x1024-en -
Fifus #1599 Első töltés után valóban volt vagy 15 fps, de aztán a harmadik újrakezdés után már 22-25, meg is lepődtem, kicsit többet tölt, mint az RFB, de számoltam rá, hogy ilyen lesz. Nekem bejött az RfB, sajnos elfogult vagyok, és elnézek egy-két dolgot.
Valóban lássuk a telit. -
TomDantes #1598 Intel E2200 2600-ra húzva, és nekem azért nem jön be, mert a Panzersben volt hogy azért kezdtem úja egy pályát hogy ne veszítsek el egy tankot...a végére oda jutottam hogy minden küldetés veszteség nélkül nyertem meg mit össze nem kommandóztam variáltam....most ennek így vége...mindegy azért majd játszok vele -
tomcsa4 #1597 Szerintem el lehet játszani vele. És ha az akciófanok megbocsájtottak a GTA4-nek, akkor az RTS fanok nyugodtan elnézhetik ennek a játéknak a hiányosságait.
Jöjjön a full, mert a demo karcsú. -
Jagdflieger #1596 Bizti neked jobb a procid. Szerintem a gyártás jó dolog. Bár nem tudtam odáig elszaggatni. Az RfB-ben is jól be volt lőve. Nem lehetett ész nélkül gyártani. Meg ha nem akartál nem gyártottál. (sőtt voltak olyan multi pályák is az RfB-ben ahol semmi gyártás.
-
TomDantes #1595 Nálam nem tölt sokat(nem játszottál a War Leaders-el az annyit tölt hogy közben megebédeltem) és jászható, bár kicsit szaggatgat...de nem feltűnő. Igaz nincs minden maxon.
Viszont, ami nekem nem tetszik a Rush For Berlinből átemelt dolog, hogy lehet tankot gyártani...ez olyan hülye ötlet szerintem