3714
  • Carlos
    A JÁTÉK jogai vannak a Nordic-nál, nem a "géppark"
  • JeffeS
    Tehát a Nordic tulajdonába került a "Stormregion" KFT gépparkja ? A Nordic bérelte az irodát, ahol a napot töltöttétek ?
    ám idő közben a kiadási jogok a CDV-től átszálltak a 10Tacle-re. (2006. szeptember 15., 14:40)
  • Carlos
    Abban igazad van, hogy a 10T vett meg mindent. Ugyanakkor a játék jogtulajdonosa (vagymi) a Nordic.
  • JeffeS
    Hát ne is legyél, mert a 10T tulajdonába került a "Stormregion" és vele együtt minden, a Gepard engine is. Itt írják, nem máshol. A Nordic csak másodhegedűs volt, a 10Tacle VAGYONÁBÓL éltetek és abból volt finanszírozva a "fejlesztés". Nem a Nordic nem utalt tavaly március után, hanem a jogos tulaj, a 10Tacle.
  • Carlos
    Nem a 10T-é, hanem a Nordic-é minden jog. Asszem...úgytudom. De ebben nem vagyok 100% biztos.
  • JeffeS
    Igen, ugyanis erre válaszoltál: "A francokat első játékuk...", a CP:CW nem az ő játékuk, sem jogilag, sem igazság szerint (se nem első, se nem nulladik, semmi), jogilag a 10Tacle Budapest játéka, igazság szerint is, hiszen a 10Tacle Budapest alkalmazottai hegesztették a 10Tacle Budapest irodájában, ők (Innoglow) csak "csiszolgatták" (kac-kac). Az, hogy rátenyereltek, attól még ők csak rátenyereltek és kész, nem az övék, sehogyan sem. Az viszont igaz, hogy az ő nevük alatt jön ki, de attól még nem az övék.

Az Innohoz a Nordicon keresztül ment az egész - tudtommal -, de a 10Tacle-el, a jogos tulajjal, finanszírozóval nem rendezték a számlát, ami szerintem, ha lépni fognak, akkor sokba fog kerülni nekik.
  • Carlos
    Én hazudok?
    Mutass egy olyan játékot amin inno logo van és a CW előtt készült?
    Amennyiben tudsz ilyet, tényleg hazudtam. Amennyiben nem, ezesetben te hazudsz!

Ugyanakkor amikor azt irtam hogy a 10T-nek nincs köze már a játékhoz, azt akkor irtam amikor már csődbement mindkét cég és átkerült az Inno-hoz és az Atari-hoz!

Szerintem tévedsz a jogi lépésekkel kapcsolatban! De majd meglátjuk! Ne felejtsd el ezt a mondatodat. Ésha fél év múlva sem lesz semmi, akkor énis belinkelem, hogy hazudtál!

Gyökér!
  • JeffeS
    Blablabla, ezt le lehetett volna írni így is:"A Moi kiadás a CD Projekt dolga, ha érdekel, a játék már megjelent dobozosan Németoban, Angliában, Amcsiban." és ha még személyeskedni is akarsz, akkor azt lehet kevesebb rizsával is:"béna hülye vagy, anyád!"

A multidemo fogadtatása óta már nem figyelem olyan elszántan a CP:CW sorsát és most más dolgom is volt, de majd közzéteszem és elolvashatod. Amúgy a PC Guruban megjelent "Stormos" cikk Nyesi bűncselekménye volt ?
  • JeffeS
    Ne keverj össze mással, aki tényleg hazudik. Haverod honlapján jelent meg, hogy 10tacle Studios AG 100 százalékos tulajdonrészt szerzett a "Stormregion"ban, és arról jelent meg hír, hogy az EA és Atari jogrendezésében végül az Atarié lett az EA-s jog, kifizette, de arról nem jelent meg semmi, hogy az Atari rendezte volna a 10T-el a számlát. Az Atari a 10Tacle Budapest által "fejlesztett" CP:CW-t dobta most piacra, melyről te azt írtad, hogy [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1160073341&no=1338]"Nincs köze már a 10T-nek a játékhoz"[/URL], amit én rád hagytam, de nem azért hagytam rád, mert hüjje vagyok, hanem azért, mert szerintem pont te. A 10T utalta a béreteket, a 10T vette meg a céget, a 10T leltárába vett gépeken "dolgoztatok"...

Hogy mit gondolok ? Azt gondolom, hogyha a 10Tacle lépni fog, akkor az Innoglowosoknak nem lesz lakása, autója, semmije, mert a 10tacle mindent vinni fog a projekt és engine lopási perben, amit Ti fogtok elveszíteni, ugyanis itt tényleg, valóban lopás történt. Furcsának találtam, hogy az elmúlt hónapban azokon a börzékről is visszatért a 10Tacle, ahol már lenullázódott(!, az pedig így néz ki - hogy te is ércsd -: 0). Szerinted nem furcsa ?
  • Timber
    Pedig mar megjelent :)
  • Fifus
    Megnéztem, nincs az áprilisban megjelenők közt se.
  • Bagó Péter
    A magyarországi forgalmazó, a CD Projekt illetékes minden nemű a játékot Magyarországon érintő történéssel kapcsolatban. Így a magyarországi megjelenést illetően is. Ennek ellenére igazán utánanézhetnél mit is jelent a disztribúció és a terjesztés fogalma, ha már ilyen szorgosan szoktál utánajárni az összes általad hangoztatott hiteles információnak. A játék ugyanis hivatalosan is megjelent, kézikönyves, dobozos változatban - a világ olyan tájain mint Németország, Anglia, vagy éppen az Egyesült Államok.
  • Mintaka
    A sok játék elveszi az eszeteket! Pihenés képpen nézzétek meg a fotóimat! >>>ITT<<<
  • Carlos
    nopersze...
  • JeffeS
    ...az, hogy pl ennél a résznél szépen kussoltam és eltereltem a szót, az nem jelenti azt, hogy igazad volt és nekem nem és emiatt elsunnyogtam. Egyszerűen csak nem akartam a poént idő előtt elsütni.
  • JeffeS
    Amúgy ha valamit állítasz, érdemes lenne linket is adni, hogy mire gondolsz, nem csak személyeskedni a vakvilágba. Nagy dolgokban mindig bejött amit írtam, RFB csőd, "storm" csőd, 10taclenak annyi, CPCW csőd. Legfeljebb apró-cseprő dolgokban tévedtem, vagy legalábbis azt állítottad, hogy tévedek, pl azt írtad anno, hogy a 10T nincs semmi köze már a CPCW-hez kikerült a logója, animja is (itt), aztán ott látom a felsorolásban ugye.
  • JeffeS
    Mikor is tereltem ? Mit tereltem ?

Még ha egészen véletlenül dobozos formában is piacra dobják, akkor is a tények azok tények, még piacra sem került a gáma és már elvérzett. Lásd google.com összes cpcw topic, demo letöltőhely.

Annak ellenére, hogy azt mondta valaki, mindig úgy csináltatok mintha tepernétek, ment a nagy halandzsa, meg duma a nagy cpcw-ről (pl Weibel) és a végeredmény és a fogadtatás magáért beszél.

Az RFB/RftB alatt még tartott a PP1 bevétele, szvsz, meg gondolom Lajos az Automex eladásakor (az idő tájt volt ha jól emléxem) is befektetett abban reménykedve, hogy az RFB-ből visszakapja a pénzét, de tévedett.

tomcsa4, lehet, hogy rákattanok majd, egy 20 év múlva, mikor retrohangulatban megpróbálom valahonnan beszerezni. Bár ha most lenne retrohangulatom, most is rá lennék izgulva, biztos, de ahhoz még nem vagyok annyira öreg. Szeretném hinni, hogy nem. :-) A CoHon már filóztam, hogy megveszem, de még kell hozzá valami; ha 1000es akkor megveszem.
  • tomcsa4
    Nekem ez a még ha egyáltalán nem úgy hangzik, hogy mekkora szar, ne is nézzen rá senki. Nyilván nem fog pozitív értelemben robbantani.

Csak aztán nehogy rákattanj a játékra, mikor kijött :)
  • Carlos
    Meg fog jelenni dobozos formában is. Úgyhogy ne hisztizz előre. Az inno-sok már megkapták a dobozos verziót. Úgyhogy ez sem jött be. Azt birom, hogy mindig féligazságokkal dobálózol, aztán ha bejön, akkor vered a melled, hogy megmondtad, ha nem akkor szépen kussolsz és eltereled a szót arra amiben igazad volt...

Amúgy nekünk annó a cégnél megmondta valaki, hogy ne is nagyon teperjünk, mert mi nem megrengetjük a játékvilágot, csak csinálunk játékot. Ezek az emberek elégedettek a 70%-al. Bár a fizetésük 100%-át felvették! Ugyanakkor, ha te csak a 70%-ot teljeseítetted mint jómunkásember, akkor jött a befenyítés a kirúgunk, mindenki pótolható, legyenmeg a 10 óra plussz meg egyéb okosságok.

Az az igazság, hogy akivel még mindig tartom a kapcsolatot a strom-ból egyértleműen az RFB/RFTB időszakot tartja a storm legjobb időszakának munkakörülmény és hangulat terén. Ezután kezdett el a morál zúzni lefelé. És akkor még nem volt tenti meg eladjukacéget. (legalábbis ekkor mi még nem tudtunk róla)
  • JeffeS
    Én már arra is gondoltam, hogy a 10tacle magánszáma a tőzsdei szereplés, zuhanás, gazdasági értelemben öngyilkos lett, látták előre, hogy egy rakás köhömköhöm és majd alig 100an töltik le a gamespotról a multidemot.

A világhálón mindenhol olvasható fogadtatás után az atari sem pazarolja a dvd-ket...
  • JeffeS
    Az előzményeket is olvasd el, úgy teljes a kép.
    "meg ha a vilag legragyogobb jateka is lenne a CPCW" - "még ha", vagyis Timber szerint sem rúg labdába ez a játék...
  • tomcsa4
    Az is érdekes, hogy az EA-nél mennyire verték a farkukat a játékra, utána 10tacle becsődölt és az EA meg meg sem vette a licence-t. (Lehet hólyagos lett a tenyerük.) Mindegy, ha egy jót tudok játszani evvel a játékkal, akkor szuper is!
  • tomcsa4
    Pont a két említett etalon emelted ki. Erről van szó öregem! Ez olyan, mint amikor megjelent a Baldur's Gate 2, minden más RPG csak mögötte vagy a WoW, minden más MMO mögötte.

Nem fizetnek ezért, csak egy kedvenc sorozatom részét várom (megvettem a Panzers 1-2-t, a Swine-t, a Rush for Berlin Goldot).

Olvasd át, mait Tmber írt, nem látom ,hogy szarozná a játékot. Csak leírta a körülményeket. De gondolom neked ez elég. Ha Te nem várod a játékot, akkor minek írsz ide? Olvastuk a véleményedet a játékkal kapcsolatban, köszönjük, ennyi elég is. Én sem megyek fikázni olyan játéktopicba, ahol nem vagyok érdekelt.
  • JeffeS
    Annyira telített, hogy a COH-nál, WIC-nél gyengébb tescos színvonalú produktumoknak a játékos társadalom nem oszt lapot.
    Téged fizetnek ezért, vagy ingyen csinálod, önszorgalomból ?
    Már Timber is rájött arra, hogy nincs értelme tovább hazudni, ez úgy szégyen és csőd, ahogy van. Persze a hazugságok szajkózásával lehet osztozni benne az illetékesekkel.
  • JeffeS
    Nem ők dolgoztak rajta, Timber már leírta a PM-t, ő az Innoglow feje. Amikor még én is ott voltam, a PP2 alatt LD-ként a teljesítménye 0,01 volt. Azt pedig én is produkáltam úgy, hogy benn se voltam.

Még a bukás után is képesek hazudni, még a csőd után is képesek olyan mélyre süllyedni, ahogy a néhai "Stormregion" KFT idejében tették... vicc.
  • JeffeS
    Nem warez, hanem a fizetősre mondtam. Ez aranyos: "This product is only available for purchase in the United States, Canada, and Mexico."

A játékot nem az Innoglow fejlesztette, az csak "simított"

Majd nézd meg a COH küldetéslemezt, meg a WiC küldetéslemezt...
  • TDantes
    Nana...igaz vagy sem, a Strom. kezdte el fejleszteni, majd csődbe ment, és ennek a romjaiből alakult InnoGlow fejezte be? Ja...első játékuk...csak előtte más néven is dolgoztak... ugyan ezen... Vagy talán nem?
    De első játékuk...hát szó szerint igen.

• Prince23
    Pedig hivatalosan ez az első játékuk.
  • Carlos
    Amennyiben találsz még egy olyan játékot amin rajtavan az InnoGlow logója, akkor gratulálok neked.
    Az oké, hogy az élő fába is belekötsz, de akkor legalább olyanba köss bele amihez van is fogalmad.
    kthxbye
  • tomcsa4
    Butaságot ne írj légy szíves. 1, az RTS piac telített, ráadásul 2 húzó cím után szigorúbban osztályoznak. Ráadásul minél nagyobb a név, annál szigorúbban osztályoznak. Ez minden hol így van, felesleges most csak a CW esetében megfordítani a dolgot.
  • TDantes
    A francokat első játékuk...

Mindegy, rá jöttem én is, netes cucc...de én így ki nem adnék rá egy fillért se, adjak ki 8 ezer forintot és még egy szaros DVD-t se adnak?
  • Prince23
    Nem a warezra gondoltam egyébként.
    És igen... egy majdnem 2. vh vagy hidegháborús rts-től a 7 igen szé eredmény, tekintve azzal, hogy az InnoGlow nemrég alakult meg. első játékuk.
  • JeffeS
    Most azon filózom, hogy mi a cikibb, az hogy ilyen formán jelent meg, vagy az, ha meg sem jelent volna. Az Atari dvd-re se méltatja a játékot ? A díszdoboz, a poszter és a bögre hol marad ?

Az IGN 6,9 pont szerintem egy befutott név alatt futó rts-től nagyon csúnya, de a CP:CW esetében tényleg szép. Ezek szerint nem játszottak vele, vagy félbehagyták a tesztet az első kifagyás, reset után...
  • TDantes
    Nem letölteni....hanem megvenni...CDgalaxis...ott írják megjelenés április.

Sok mindent le lehet tölteni ami meg se jelent, hányszor volt már hogy a megjelenés előtt lehetett tölteni...de nem ez érdekelt.

7-est kapott? Az nem szép eredményt....egy RTS-től..miért többet nem kaphatna? Az első két Panzerst mindenképpen 8/10 vagy 9/10 közé sorolnám..ehhez képest aq 7 nem túl jó... de mindegy
  • Carlos
    TÉK!
    Most csak ennyire telik...
  • Prince23
    Már megjelent! Direct2drive-ról lehet tölteni!
    sőt már az ign le is tesztelte. majdnem 7 pontot kapott. azért ez szép eredmény egy rts-től.
  • TDantes
    Na..nem akarok rosszmájú lenni, de péntek van...nem ma jelent volna meg? Erre: április eleje...most megint akkor mi van?
  • JeffeS
    ez azért van, mert rövidtávon gondolkodnak és csak az orrukig látnak. Nem gondolnak bele a fogadtatásba, a következményekbe.
  • JeffeS
    érdemes szétnézni neten, ugyanis mindenütt ilyen a fogadtatása. A gamespoton 10 ember ha hozzászólt, és az sem szép, nem érdemes zsebre tenni.
  • JeffeS
    oldalak óta arról szól a topic, hogy szar a játék, mire te leírod, hogy szar volt a munkahelyi légkör, a PM,a HM, stb. Vagyis lényegében IGAZOLTAD, elmagyaráztad, miért olyan amilyen. Ezzel pedig alám adtad a lovat, amikor is azt írtam anno, hogy aki megveszi, magát hibáztassa, okolja, mert egy bugtenger az egész, a "storm" nem véletlenül ment csődbe, nem véletlenül vásároltatta fel magát, nem véletlenül nem tudott megállni egymaga a lábán, stb, leírtad, hogy miért.
    Én csak a végkövetkeztetést vontam le az egészből, de tény, hogy az az én végkövetkeztetésem, nem a tiéd. A multidemo ugyanúgy egy magot használ, a játékosok most már tudják, hogy miért.

ps az én oplvasatomban ez egy páli-fordulat az eddigi itteni munkásságod személve, pl., hiszen ezidáig ajnároztad és sérelmezted mikor én kritizáltam, vagy más.