3714
-
Fifus #1954 most dolgozom, majd holnap írok. -
JeffeS #1953 na, ha megvetted, akkor írj róla valamit. Először is: elindul nálad ? -
Fifus #1952 Itt van írva kézikönyvben... -
JeffeS #1951 hol találtad meg ? -
Fifus #1950 Breyer is a szinkronhangok közt van. És még vagy tízen. -
JeffeS #1949 Én sem vita kedvéért írtam. Én a Swinehoz is mindig akkor kapcsolódom, meg a Panzerssel is, addig, amíg elérhető volt a szoba.
Akit a játékkal kapcsolatos élménybeszámoló érdekel, az se ríjon most má, hiszen írva vagyon, az is. :-) Ez az 5.5 hááááttt, nem tudom, szerintem irreális. Túlértékelték szerintem a gámát, én 3.5-t adtam volna. -
Fifus #1948 Fél nyolc kissé korai, kilenc után tegnap jót Divide et impera-ztam egy magyar sráccal, amúgy nem akarok vitázni, a swine-nal tényleg többen pörgetnek. -
JeffeS #1947 :-DDDDDDD -
JeffeS #1946 Ha nem vagy hajlandó megvenni a játékot és véleményt írni róla, ahogy más sem, akkor mit vársz ? Én nem veszem meg, hülye leszek majd. -
JeffeS #1945 Timber koma, egyszer már beégtetek a gúnnyal. Miből gondolod, hogy most nem ? :-) Bár a vigyor ott is csak negyed évig tartott. :-D Februárban már tele volt a gatya. :-D Mindig az nevet, aki utoljára nevet. :-)
Fifus, tegnap felmentem RFB gamespy szobába 19 óra 34 perckor, és kongott az ürességtől. Miféle külföldiek ? Miféle magyarok és hol ? A SWINE szobában mindig 40-45-en vagyunk egy időben és van mozgás, ki- belépők.
Indigo, az, hogy valaki felfogta, amit írtam és te nem, az nem azt jelenti, hogy én vagyok a hülye, hanem azt, hogy te. Ugyanazt csinálod, mint Bagó Péter, deriválod a mondataim, logikám, aztán kihozod, hogy derivált vagyok. :-D Holott csak te deriváltál. Érted ? :-) -
#1944 Persze mindezt tessek Don Lafontaine hangjaval 'meghallani' :) -
#1943 -
#1942 Lol már. Grat a mondatalkotásból :)) -
#1941 Megvenni? Az tuti BUKÁS ebben a VILÁGVÁLSÁGban amikor a CÉGek amit igernek az csak HAZUGSÁG! :) -
Fifus #1940 Először az kell, hogy egy páran megvegyék és játszanak vele. Aztán meglátjuk. -
#1939 Itt nem is fog soha a játékról szólnia topik.
csak:
BUKÁS, VILÁGVÁLSÁG, CÉG, HAZUGSÁG
erről szól a topik. -
#1938 Nagyon kevés pályán van gyártó épület.
Szerencsétlenségre egy ilyen került a demóba.
A gyártott unitok nem kerülnek a core army-ba (amit pályáról pályára viszel). -
Fifus #1937 Bár hiába van gyár ha nincs lóvé. -
Fifus #1936 Így van, két pályán dolgozom az rfb editorral, egyiken sincs gyár, csak hozott anyag. Az egyiken még javító és lőszeres jármű sincs. A balance belőhető. -
Gauge #1935 Tudom, de azért reménykedni csak szabad:D -
TDantes #1934 De a Panzers az nem Generals utód volt! A Panzers-ben nem volt se gyártás se semmi...csak taktika...most meg...de hát mindennek butítják a játék menetét.
Biztos sokaknak bonyolult ha nem gyárthat... -
Gauge #1933 Azt nem tudom. Én egy jó kis Generals utódot várok már, ami Vistán is elmegy:D -
TDantes #1932 Miért meg vette már valaki? Sajnos, a demo nem győzött meg, hogy jobban akarjam mint a BIA3-at..inkább azt, úgy döntöttem...ezt meg majd izében. -
Gauge #1931 Látom jól elvagytok:D
Olyan hozzászólást nem is lehet látni, ami a játékkal és annak menetével foglalkozna, pedig engem/és másokat/ csak az érdekelne... -
#1930 Nem igazán érdekel... ;) -
#1929 Mint mindig! a tököm tele van már ezekkel a hszekkel :P -
Fifus #1928 Holnapra megjön a motyó, és nyilatkozom, hogy a flame igazságos-e. -
#1927 Mennyi új hsz, de ahogy vártam, a 90%-a:
-
Indigo #1926 Értem, de én JTF kontra RfB "párharcról" beszéltem adott időszakra vonatkoztatva, a te logikád szerint :) Ezek szerint te is belátod akkor, hogy ez egy hülye logika. Köszi a megerősítést :) -
#1925 :D -
Fifus #1924 mert az intel vele tesztelte az i7-et -
#1923 amúgy a demónak miért ilyen nagy a gépigénye? -
Fifus #1922 Jeffes, Te megváltoztál, persze előnyödre. -
Fifus #1921 nem, nem próbáltam a 2.00-val demóval játszani, valószínű nem jönne össze, de leszedtem a demót, és úgy vígan ment. Amúgy mindenki látja a másikat, csak játék kezdéskor derül ki, kinek milyen verziója van, meg ha előtte megkérdezem. -
JeffeS #1920 Aham. Még alszom rá egyet, osztán lehet megveszem, kiváncsi vagyok mit produkáltok. Az mpdemoval meg este lehet benézek. Végül is azzal is megy ha olyan pálya van, gondolom. -
Fifus #1919 sokszor vannak ám fenn mások is, magyarok, külföldiek vegyesen, csak a verziószám különbség megöl minden kezdeményezést. -
JeffeS #1918 Túloztam, ok. Negyed. :-) -
JeffeS #1917 de a gamespy szobába még látjuk egymást ? csak kihal játék közben vagy mi ? -
Fifus #1916 fél perc? :) -
Fifus #1915 az a 0.98-as verzió, végülis lehet vele játszani, csak le kell újra töltenem