Codename: Panzers - Cold War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egy kérdésem azé lenne az uccsó mondataidra: akkor is ha nem indul el ?

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehetõ.\"

Szerintem az elsõ rész épp a CDV nagy hypejának köszönheti az eladásait (még a tvben is ment a reklám), a PP2-nél hiába volt hype, senki nem kért még egy PP1-t.

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehetõ.\"

Szép és jó hogy így kategorizáljátok a játékokat ár szeint, sõt van realitásalapja is (a tömeg meg a sok népek). DE.... saját véredény, de nekem a Panzers sokkal jobban bejött mint a CoH akkor. Bevallom, engem is feszít a RA3 megjelenés, mert bétáztam és tetszik. Viszont ha van 11K pénzem és csak az egyiket vehetném meg, az a CW lenne. És szerintem sokan vannak ezzel így. Ha tetszik ha nem sokaknak, a Panezrs sorozattal (ha lehet sorozatról beszélni) a magyar fejlesztõk beírták magukat nagyok közé. Az hogy nem volt elég hype a játék körül meg nem az õ hibájuk. Sajna még csak videot láttam a CW-ból, de én már most megelõlegezek neki egy 98%-ot. Egy demóért meg csípnék, rúgnék, harapnék.
én is utálom a náczikokat, úgyhogy azt nem hallgatom, csak eztetet.

mi ez a nacionalizmus, kezitcsókolom! "Magyar terméket a magyarnak kedvezõ áron!", jajj, ezután gyün a molotovkoktél ?! Egyébként is nagyon leértékeled a méltán népszerû játékot, legyen az ára 23990 Ft. Senki többet harmadszor ?!

akkor miért nem mész olyan országba, ahol nacionalizmusnak nyoma sincs ? Még a történelmében sem ?
Széchenyi, Kölcsey, Vörösmarty, Arany, Petõfi, stb mind nacionalista volt. A 13 aradi vértanú sem tekinthetõ szerintem szimpla patriótának. 56 szintén nem patrióta ünnep, hanem egy nemzeti érzéseiben, emberi méltóságában elnyomott nemzet nacionalista ébredése, szerintem. Nem véletlen, hogy az igazi 56-osok velünk ünnepelnek. (nem a besúgó Mécs, hanem a bebörtönzöttek.) 1848 erkölcsi, szellemi öröksége nacionalista, 56-é szintúgy.
Sõt mi több, még gyurcsányapádék is a reformkori nacionalista ébredést majmolják itt. (még a szóhasználat is, "nemzeti sokaság", stb), ideje elõszedni a bõröndöket. ;-) Bár szerintem olyan országot nem találsz, ahol ne lenne nacionalizmus, még a primitív afrikai törzsek is nemzetség, törzsek alapján van berendezkedve szellemvilág, önmagukhoz, másokhoz való viszonyulás tekintetében.

Más, CW: akkor maradt az EA, mint kiadó, vagy most az Atari lett végül ? Vagy egy harmadik ? Mert errõl semmi infó, sehol. Hol egyiket, hol másikat tüntetik fel az egyes portálok. Az EA honlapon viszont nem frissül, ott már márciusban megjelent a játék, az Atari honlapon viszont nagy semmi. Rejtélyes, paranormális ügy ez, kéremszépen.

Carlos
Én most a fallout 3-ra kattogok...nézem a számlálót...

Þór vígi þessi rúnar

saxicola
A Mass Effectet és a Witchert én is megvettem.
A Dead Space-t is megveszem holnap, mert megyek Pestre és beugrok a CDGalaxisba.
Az EA-nak az árpolitikája elég szemét. Mostanában minden játékot honosítanak, tehát nem tekintik Mo.-t langyos víznek. De mintha nem tudnák, hogy itt csak megfelelõ (6-7 ezer forintos) árral lehet eladást produkálni.
Az magas ár ellenére megveszem a Dead Space-t, mert már 1 éve erre várok és félretettem a pénzt rá.
De ezen kívül már csak a FarCry 2-re futja ebben az évben.

www.gportal.hu/bioshock

Carlos
Nem volt tervben a CE kiadás (amióta eljöttem szerintem ez nem változott)

Þór vígi þessi rúnar

Prince23
ME nagyon megérte még így is az árát:) The Witcher is meg van eredetibe magyarul, arra szerencsére rá mentek a patchek simán.
Ha a kiadótok nem hajlandõ engedni, akkor kérjétek meg õket, h eszkabáljanak már valami hidegháborús túlélõ csomagot a játék mellé :D Meg ennyi várakozás ellenében ésszszerû lenne egybõl CE-be kiadni a játékot. és akkor a 9900-be megegyeztünk:D na jó csak vicceltem.

Carlos
Perszehogy tudom, hogy igaza van az árral kapcsolatban!
Mass Effectet énis megvettem. Énis szivok a patch-el és a moddal... :)
Az árral tisztában vagyok. Ha rajtam múlna, akkor 4990-6990 körül lenne az ára, mert azt tartom reálisnak.
Ennél többet nem szeretnék kiadni egy játékért, kivéve, ha valami übermegaatom zsírságról van szó (fallout 3, diablo 3, GTA 4).

Þór vígi þessi rúnar

Prince23
Carlos! ugye azt tudod, h tényleg igaza van saxicola-nak. Szóval szorongasd meg a kiadót Timberrel :D Magyar terméket a magyarnak kedvezõ áron! 7900- ft körüli a reális. nehogy méár pl egy Mass effect olcsobb legyen mint ez, megjelenéskor.
ui: mass effectet megvettem. csak szíívtam, mert patchet, modot nem tudok feltenni, mivel magyar. na mindegy.

Carlos
Mivel az Inno nem végez jelentõs módosítást a grafikában, ezért az eddigi anyagok tekinthetõk irányadónak!
A játékmenetet optimalizálják, mert a kiadó szerint nehéz az easy is. Gondolom csinálnak még pár dolgot, de én sem tudhatok mindent.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Az árral kapcsolatos dologban egyetértek!

Þór vígi þessi rúnar

Mi az hogy nem egyszerre? A DNF elõbb kijön??? Nabazz akkor vissza minden! Nem veszem meg a FarCray 2-õt sem a Death Space-t mert a DNF-et kell! Igaz hogy nincs róla se kép se film és nem is tom megy-e a gépemen de hát a készítõk mindig azt mondták hogy üt mindent. Es hát ennyi elég egy vásárlónak nem? Minek bármivel alátámasztani. Akár a CW... <#vigyor1>
Az unitfosás stimmel. Ezért is nem játszok a CandC 3-al :-) De akkor is közelebb van egymáshoz mint pl amiket én említettem. Abban meg végülis igazad van jó ha van kiadási dátum és minek azt kifecsegni a vásárlóknak. Még félretesznek rá némi pénzt és megveszik. :-) Az meg kinek jó. Mondjuk ha én pl tudom hogy 31.-én kint van a FarCry2 a CW meg . ven its dan..akkor szerintem a FarCry2-re költöm a gubámat. :-)
saxicola
Helló Carlos!

Kicsit magasabb szellemi szinten állónak gondoltalak eddig. Most jó nagyot csalódtam. Ez aztán a vitapartnerség.
Igen mind a 2 játék stratégia, ezért hoztam fel.
De mondhatnám azt, hogy 11 000 Ft-os árral a Cold Wars-t senki nem venné, hiszen a UbiSoft AAA kategóriás játékait adja 7000 Ft-ért.

www.gportal.hu/bioshock

Carlos
Játék kész van, polírozzák. Public anyag télleg nincs belõle. Kiadója úgytudom van. Megjelenési dátum van. Majdnem minden van.
Az fáj, hogy nem tudjátok? Ez van! Plö nemtom napra pontosan mikor fog megjelenni a FarCry 2, Diablo 3, Starcraft 2 mégsem verem a nyálam a topikban.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ja, egy taktikai RTS az ugyanaz, mint a fosom ki a junitokat, ha meghalnak? Oké. akkor ugyanaz.
Amúgy nem a DNF-el fog kijönni.

Þór vígi þessi rúnar

A pontos megjelenés. ven its dan.. :-) Amúgy meg tudomásom szerint egyszerre jelenik meg a Duke Nukem Foreverrel mert megegyeztek a kiadóval hogy egyforma domozba csomagolják így olcsóbb lesz egy ezressel.. Nem kell kétféle borító.<#idiota>
ha beszorzod az egy évre esõ teliholdak számát az idõszámitásunk bekövetkezett napfogyatkozások óráinak összegével, majd elosztod a XV. század esõs napjainak számának négyzetével akkor kijön a megjelenési dátum.<#vigyor1>

Amúgy meg mi az hogy nem egy kategória a redalertel? Betolyok. Szóval ha agy másik RTS-el egy idõben jön ki az nem gáz mert ott másfajta unitokat kell gyártani? Ne vicceljetek már.Az RTS,az RTS. FPS ben már mélyebb lehet a szakadék. Pl: Rtcw: Enemy Teritory vs HL2 (az elsõ multi online, a másodikban ugye single dominál) Vagy Quake IV vs Deus Ex stb..
Amugy meg tök felesleges ez a tropik . Legalábbis most még. A játék nincs kész. Anyag nincs belõle. Kiadója nem van. Megjelenési dátum nem van. Semmi sem van.
Amúgy nem vagyok ellene mert az eddigi játékait a stormnak szerettem, sõt aki ismer az tudja hogy storm fan vagyok. Vagy ahogy Jef mondaná egy hülye buta egysejtû barom, igen szûk látókörrel.
Carlos
Ja. Meglesz.
Amúgy most vagyok túl egy köcsög fizikai modulteszten, úgyhogy most még ingerültebb vagyok...

Þór vígi þessi rúnar

Timber
Mi van Carlos, kisse ingerult vagy. Gyorsan jelentkezz be asszonyhoz :D

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Aha, értem...csak mert idõnként felbukkan hogy majd megjelenik...kipróbáltam volna...bár lehet nem is fut, régi ócska már a gépem...mindegy, azért akkor is várom hát ha majd kijön, kiváncsi lennék rá.

Carlos
Kár hogy a két játék tök különbözõ...
Gratulálok...
Ez esetben össze lehet hasonlítani a SWAT sorozatot a FarCry-al is akár...
Mindkettõben lõni kell. ja. ugyanaz...okoska...

Þór vígi þessi rúnar

Timber
hu basszus. Ezt csak most hallgattam meg... es ugy erzem magam mint akinek a fulebe szartak (szeretnem leszogezni, hogy meg sosem szartak a fulembe igy csak a kreativ fantaziamra hagyatkozva tudtam ezt a hasonlatot elkepzelni). Amugy miert a nagy Agyarorszagot akarjak a nagy nacionalistak visszaallitani? Miert nem az Os-Agyarorszagot? Menjenek vissza oda az Ural melle azt szevasz :D

/me nagyon utalja a nacionalistakat.
/me viszont szereti a patriotistakat.

saxicola
Pedig ha sokáig halogatják a megjelenést akkor hatalmas bukás lesz. A grafika már akkor sem volt a legszebb amikor ki akarták adni.
Bár lehet, hogy az õszi idõszakban nem is kellene a boltok polcaira kerülnie, hiszen hatalmas most a konkurencia. 11 000 Ft-os árral labdába sem rúgna a Red Alert 3 mellett.

www.gportal.hu/bioshock

Carlos
Ezt nem én mondom, hanem az egyik kolléga:
"tul sok nem mondhatok a megjelenesrol csak annyit, hogy eleg valoszinutlen az okt 31"

Þór vígi þessi rúnar

Azt láttam a PCguru honlapján megjelenés okt. 31..na most tényleg?

Jó reggelt! Valami információ a szakértõktõl?

hölgyeim és uraim! kezdõdik a Jeffes sóóóóóóóó(der)!!!

én meg ezt a te figyelmedbe mert ez sokkal jobb...

Timber

sõt, itten egy kórteremben vagyunk, ugyanaz a zártosztály :-), viszont nem is nekem kéne az a szám, hanem WB-nek ajánlottam, hogy kérje el(1123) :-)
Egyik nagy kedvencem.

Timber
Na es Jeff miota szamit idegennek? Mar-mar csaladtag! :)

És hogy van a Cold War, mint fórumtéma?

Carlos
Nem adom ki idegeneknek a barátnõm telefonszámát!

Þór vígi þessi rúnar

"Amúgy meg kezd kinézni a tropic ugy mint egy pszihiátriai osztály... "
Akkor hívd az ápolót és feküdj vissza. :-D

miért ? valaki le akarta záratni ?
Szerintem kérd el Carlostól a pszichológusa telefonszámát. :-)

Timber
:D Te kis szakmai gyakorlat! :)

Legyen a fa alatt, persze. Far Cry talán késõbb. Support nélkül is kell, csak nem 12-ért.

JeffeS! Bebúktad! nem zárták le a fórumot!

Nem rád gondoltam...
Carlos
Nekem van pszichológusom! <#vigyor1>

Þór vígi þessi rúnar

Jó játékot hozzá! Amúgy mi a karácsonyi játékterved? (mondjuk nekem a FarCray 2 és a Death Space..) Mert szerinted a fa alatt lesz a CW? Support nélkül elgondolkoztató hogy megéri-e.

Amúgy meg kezd kinézni a tropic ugy mint egy pszihiátriai osztály...
Carlos
Erre még az Inno-s srácok sem tudtak válaszolni.
Nem tudják!

Þór vígi þessi rúnar

És amúgy support lesz késõbb hozzá?

Befejezem az Rftb-t, csak az elsõ pályát csináltam meg. Felkészítem magam a karácsonyi ajándékomra...

milyen jó kis csend van :)

KUSS!<#boxer>

ez nem cáfolja, amit írtam. A Marvell-filinget szinte minden fórumozó megjegyezte a hardwireden és más fórumokon. Volt aki elõnyösnek tartotta, én nem tartom annak, viszont a többi szerintem Ok.