Codename: Panzers - Cold War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehetõ.\"
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehetõ.\"
Széchenyi, Kölcsey, Vörösmarty, Arany, Petõfi, stb mind nacionalista volt. A 13 aradi vértanú sem tekinthetõ szerintem szimpla patriótának. 56 szintén nem patrióta ünnep, hanem egy nemzeti érzéseiben, emberi méltóságában elnyomott nemzet nacionalista ébredése, szerintem. Nem véletlen, hogy az igazi 56-osok velünk ünnepelnek. (nem a besúgó Mécs, hanem a bebörtönzöttek.) 1848 erkölcsi, szellemi öröksége nacionalista, 56-é szintúgy.
Sõt mi több, még gyurcsányapádék is a reformkori nacionalista ébredést majmolják itt. (még a szóhasználat is, "nemzeti sokaság", stb), ideje elõszedni a bõröndöket. ;-) Bár szerintem olyan országot nem találsz, ahol ne lenne nacionalizmus, még a primitív afrikai törzsek is nemzetség, törzsek alapján van berendezkedve szellemvilág, önmagukhoz, másokhoz való viszonyulás tekintetében.
Más, CW: akkor maradt az EA, mint kiadó, vagy most az Atari lett végül ? Vagy egy harmadik ? Mert errõl semmi infó, sehol. Hol egyiket, hol másikat tüntetik fel az egyes portálok. Az EA honlapon viszont nem frissül, ott már márciusban megjelent a játék, az Atari honlapon viszont nagy semmi. Rejtélyes, paranormális ügy ez, kéremszépen.
A Dead Space-t is megveszem holnap, mert megyek Pestre és beugrok a CDGalaxisba.
Az EA-nak az árpolitikája elég szemét. Mostanában minden játékot honosítanak, tehát nem tekintik Mo.-t langyos víznek. De mintha nem tudnák, hogy itt csak megfelelõ (6-7 ezer forintos) árral lehet eladást produkálni.
Az magas ár ellenére megveszem a Dead Space-t, mert már 1 éve erre várok és félretettem a pénzt rá.
De ezen kívül már csak a FarCry 2-re futja ebben az évben.
www.gportal.hu/bioshock
Þór vígi þessi rúnar
Ha a kiadótok nem hajlandõ engedni, akkor kérjétek meg õket, h eszkabáljanak már valami hidegháborús túlélõ csomagot a játék mellé :D Meg ennyi várakozás ellenében ésszszerû lenne egybõl CE-be kiadni a játékot. és akkor a 9900-be megegyeztünk:D na jó csak vicceltem.
Mass Effectet énis megvettem. Énis szivok a patch-el és a moddal... :)
Az árral tisztában vagyok. Ha rajtam múlna, akkor 4990-6990 körül lenne az ára, mert azt tartom reálisnak.
Ennél többet nem szeretnék kiadni egy játékért, kivéve, ha valami übermegaatom zsírságról van szó (fallout 3, diablo 3, GTA 4).
Þór vígi þessi rúnar
ui: mass effectet megvettem. csak szíívtam, mert patchet, modot nem tudok feltenni, mivel magyar. na mindegy.
A játékmenetet optimalizálják, mert a kiadó szerint nehéz az easy is. Gondolom csinálnak még pár dolgot, de én sem tudhatok mindent.
Þór vígi þessi rúnar
Kicsit magasabb szellemi szinten állónak gondoltalak eddig. Most jó nagyot csalódtam. Ez aztán a vitapartnerség.
Igen mind a 2 játék stratégia, ezért hoztam fel.
De mondhatnám azt, hogy 11 000 Ft-os árral a Cold Wars-t senki nem venné, hiszen a UbiSoft AAA kategóriás játékait adja 7000 Ft-ért.
www.gportal.hu/bioshock
Az fáj, hogy nem tudjátok? Ez van! Plö nemtom napra pontosan mikor fog megjelenni a FarCry 2, Diablo 3, Starcraft 2 mégsem verem a nyálam a topikban.
Þór vígi þessi rúnar
Amúgy nem a DNF-el fog kijönni.
Þór vígi þessi rúnar
ha beszorzod az egy évre esõ teliholdak számát az idõszámitásunk bekövetkezett napfogyatkozások óráinak összegével, majd elosztod a XV. század esõs napjainak számának négyzetével akkor kijön a megjelenési dátum.<#vigyor1>#vigyor1>
Amúgy meg mi az hogy nem egy kategória a redalertel? Betolyok. Szóval ha agy másik RTS-el egy idõben jön ki az nem gáz mert ott másfajta unitokat kell gyártani? Ne vicceljetek már.Az RTS,az RTS. FPS ben már mélyebb lehet a szakadék. Pl: Rtcw: Enemy Teritory vs HL2 (az elsõ multi online, a másodikban ugye single dominál) Vagy Quake IV vs Deus Ex stb..
Amugy meg tök felesleges ez a tropik . Legalábbis most még. A játék nincs kész. Anyag nincs belõle. Kiadója nem van. Megjelenési dátum nem van. Semmi sem van.
Amúgy nem vagyok ellene mert az eddigi játékait a stormnak szerettem, sõt aki ismer az tudja hogy storm fan vagyok. Vagy ahogy Jef mondaná egy hülye buta egysejtû barom, igen szûk látókörrel.
Amúgy most vagyok túl egy köcsög fizikai modulteszten, úgyhogy most még ingerültebb vagyok...
Þór vígi þessi rúnar
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Gratulálok...
Ez esetben össze lehet hasonlítani a SWAT sorozatot a FarCry-al is akár...
Mindkettõben lõni kell. ja. ugyanaz...okoska...
Þór vígi þessi rúnar
/me nagyon utalja a nacionalistakat.
/me viszont szereti a patriotistakat.
Bár lehet, hogy az õszi idõszakban nem is kellene a boltok polcaira kerülnie, hiszen hatalmas most a konkurencia. 11 000 Ft-os árral labdába sem rúgna a Red Alert 3 mellett.
www.gportal.hu/bioshock
"tul sok nem mondhatok a megjelenesrol csak annyit, hogy eleg valoszinutlen az okt 31"
Þór vígi þessi rúnar
Egyik nagy kedvencem.
Akkor hívd az ápolót és feküdj vissza. :-D
Szerintem kérd el Carlostól a pszichológusa telefonszámát. :-)

Amúgy meg kezd kinézni a tropic ugy mint egy pszihiátriai osztály...