3714
  • DJ Skyline
    ez lefárasztott most így. :DD
  • Fifus
    Na igen, így hátha válaszolnak. .
  • Timber
    Mikor lesz kesz az Innoglow honlap?

Most jo? :D
  • Fifus
    Valamelyikőtök megkérdezhetné, hogy mikor lesz kész az Innoglow-honlap.
  • Timber
    "Amúgy kollegáid mesélték, hogy Wow-karakter-központú volt a humánmenedzsment. Túloztak volna ?"
    Igen. Nem karakter alapon ment a felvétel hanem guild alapon :) Csak WoW karakter nem volt eleg :D :D :D
  • Hecker007
    az a baj hogy scrollnál is belassul :S lehet hogy kisebb felbontásba kéne próbálnom, de mindegy megvárom míg lesz egy-két patch, ano a rfb-hez is kellett
  • JeffeS
    ...maradt benne.
  • JeffeS
    Most így hirtelen elbizonytalanodtam, lehet hogy neked van igazad. Nem ismerem a DX9-t...
  • JeffeS
    Nincs mit, a gondolataid kell csak újraformázni szerintem, hogy ne kelljen teszterként sínylődnöd további életedben. Ha azon a honlapon az volt, amit te csináltál, akkor nem csodálom, hogy frusztrált a teszter szerep. A profilodba a designer nem véletlenül került bele.
    Ha láttad volna Mogyi (Crytek) első tankját, nem kételkednél magadban... (Spender beleszagol a levegőbe) hmf... hmfff... jön az őr, azt hiszem lejárt a beszélgetési idő, indulnod kell....

...most Hannibal Lectert játszom, jagd keresztelt el a panzers.hu-n imigyen.
  • Carlos
    Jól emléxel!
    Köszönöm!
  • JeffeS
    Konkrétan [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1160073341&no=1581]erre gondolok: "Az útkeresés se változott, ilyen furán császkáltak eddig is."[/URL]
    "Hééé, köcsög, az az útkereső rendben van!!, a barátom írta!!!, ne károgj, tanulj meg inkább jáccani !!!"
  • JeffeS
    Na jó, lehet, hogy nem szeretsz, de az biztos, hogy nem vagy közömbös irántam, vagyis hát valamit érzel személyem iránt. :-)
  • JeffeS
    de ha az egységek mozognak máris más a szitu, vagyis a graf is viheti az erőforrást simán.

A vicc mégsem ez, hanem az, hogy a szakmai körökben sokat szidott SWINE-os útkereső van a játékban. Azt az RFB-nél is kifogásolták.
    Az a félőrült (bocs, ha olvasod a topicot, de nem akarlak névvel égetni. Meg tudom, hogy Tom után engem szeretsz a legjobban és megbocsátod nekem. ) történelmet írt, féltucat játékba belekerült, amit összekókányolt.
  • JeffeS
    Ezek szerint nem csak néztél, hanem láttál is. :-)
    Egy jó tanács, bár semmi közöm hozzá, de...
    Anno mintha lett volna egy honlapcím a profilodban, amin mintha 3d studioban szerkesztett holmik lettek volna ömlesztve. Egy berendezett szoba, stb. Stimmt ? Nem zárlatos az agyam ? jól emléxem ? Ha még van szabadidőd a cisco mellett, én a helyedben rágyúrnék a 3d studióra. Az rossz kifogás, hogy azok kezdetleges bénaságok voltak, ugyanis MINDENKI úgy kezdte, aztán most a Cryteknél, meg Eidosnál, stb vannak. "Ha valaki elindítja a 3d studiot annak oka van..." (ősi mohikán közhely a 16-ik századból)
  • Carlos
    Hát igen...
    Egy nagyon jó tesztert kirúgtak, mert versenyeztették egy olyan emberrel, aki ellen semmi esélye se volt. A cégvezetés kitalálta, hogy most kemények lesznek. Szerencsére ez a két ember volt annyira intelligens, hogy belátták, hogy értelmetlen. Elmentek inni röhögtek rajta egyet és leszarták.
    Ezután felvettek egy olyan tesztert, akinek nem feltétlen tiszta a múltja, és még csak erkölcsi bizonyitványt se kértek, csak éppen a lent említett hárombetűssel Wow-ozik. Hát gratulálok. Szakmai hozzáértés rulez!
    Ekkor már mi is röhögtünk az egészen iddogálás közben!
  • Carlos
    Láttam... 3 betüs a neve...
    Amikor a 7th age-n bábáskodott akkor tolta...
    A többit vagy kitalálod, vagy nem.
  • JeffeS
    a gyógyszer ? :-) Én is szedem, ha nem szedném nem lennék itt.
  • readswift
    végülis az is egyfajta content kreáció, a profilba beleillik :DD
  • JeffeS
    De a Crytekben nem csak azt csinálták, hanem olyat is aminek köszönhetően sokáig az eladási listák elején voltak, hol első helyen. Nem azzal van gond, ha csinálja, hanem azzal, ha érdemi munka helyett csinálja. Meg ugye ott volt support is.

A Wowozás meg nem rosszindulat, hanem jóságos epés megjegyzés, költői kép meg hasonló, írhattam volna fórumozást is, netes szörfölést, torrentezést és stb. a lényegen nem változtat, hogy hiába indult a nyomába Kálámbó és Csák Norisz is az optimalizációnak, a CW-ben nem leltek nyomára.

ps attól, hogy amikor beléptél az irodába egyszerre csak 7-en wowoztak, az nem jelenti azt, hogy csak annyinak volt karaktere. Amúgy kollegáid mesélték, hogy Wow-karakter-központú volt a humánmenedzsment. Túloztak volna ?
    ps2. lehet az is, hogy egyszerűen túladagolták, stressz ellen kiváló, de 2-nél többet nem szabad bevenni, mert akkor az ember mindenbe belesz@rik:
  • Timber
    A nagy csatak alatti belassulasnak szinte semmi koze a grafikahoz. Ott valoszinuleg az AI vagy az utkereses ami elkezdi izzasztani a gepet. Ezt ugy tudod megnezni, hogy ha Pause alatt roccenes mentesen lehet scrollozni ide s oda akkor nem a grafika viszi az eroforrast :)
  • Timber
    Az LCD miert is felvagas? Manapsag mar 30e forintert olyan LCDket kapni, hogy hinnye! Minimum felbontas meg nincs rajtuk. Native van ami annyit tesz, hogy azon a felbontason a legszebb a kepe (mivel egyeb felbontasokon egy pixel tobb keppontra jut... stb). De szerintem jatekokat siman lehet mas felbontason is tolni.

Amugy miert is kell LCD? Hat mondjuk ha 3 ev alatti gyerek van a kozelben akkor azert, hogy kikuszobold a lagy rontgen sugarak okozta agykarosodast? Vagy egyszeruen azert mert szukseged van arra, hogy normalisan lass es ne kelljen par ev mulva szodasszemuveggel jarni? Valoban felvagas... Lepj mar tul azon, hogy az LCD monitor/TV meg a mobiltelo az statusszimbolum.
  • Timber
    Foleg, hogy a CPCW fejlesztoi kozul 7en WoWoztak osszesen (ebbol 2 teszter akik azert lettek a ceg alkalmazottai mert jo helyen WoWoztak :D amugy meg 3 scripter, 1 programmer es 1 grafikus...) ergo ez a cucc egy igencsak eros tulzas... Mar mar azt mondanam mero rosszindulat ha nem ismernem Jeffet :D

Megjegyzem a Crytekben sokkal tobben WoWoztak/WHOztak/Cabaloztak/Akarmiztek munkaidoben :)
  • Timber
    Azt az egyet mond meg Carlos mikor lattal barkit is WoWozni munkaidoben.
  • Hecker007
    Kipróbáltam a játék demóját, de nemigazán vagyok kibékülve, nekem a játék túl egyszerű volt :S
    Viszont ami jobban zavar az az hogy a harcoknál beszaggatott a játék akkor is ha vissza állítottam a grafikát az alap beállításokra, először mindent maximumra raktam mivel nem nagyon volt még olyan game ami kifogott volna a gépemen.
    gépem az aláírásomban, felbontás pedig: 1680*1050 élsimítás nélkül
  • Fifus
    Amúgy mi egy hajóban evezünk, az 1280 is "átlagos" felbontásnak mondható, nem hinném, hogy felvágás lenne.
  • Fifus
    Tönkrement a 17-es 6 éves crt-m, megszereztem a legolcsóbb 17-es lcd-t, tudod, valahogy nincs igazán választék crt-kből manapság...
  • TomDantes
    Bocs ha nem sírok érted mert lcd monitorod van és csak magas felbontás van rajta...

Minek kellet lcd-t venni? Hülye felvágás
  • Fifus
    1280 x 1024-nél nem tudom lejjebb vinni az lcd miatt.
  • TomDantes
    Ki próbáltam, rá adtam minden árnyékot, 2-szeres élsimítást, 1024-ben persze még sok mindent lehetne rá adni, de így is fut, jászható, de harcnál így akadozik.
  • Fifus
    Nem túlzunk, nekem "átlagos" gépem van, és csak akkor megy 24 fps-sel, ha "normál" grafikán ki van kapcsolva az élsímítás. Egyébként 10. Az Rfb ugyanezen a gépen fullon 60. A Crysis dx9-en, fullon, kikapcsolt élsímítással 30. Valami nem kafa.
  • TomDantes
    Márpedig akkor sem kell olyan erős gép alá,. Ma a duplamag, 2 giga ram 512-4es VGA egy átlagos gép. Egy ilyenen simán megy.

Nem kell túlzásokba esni hogy ilyen meg olyan. Nálam nem bugos, nem fagy ki.

Akinek a minimum gépigény nincs meg, ne csodálkozzon!

De persze, lehetne alacsonyabb mert nem látom hogy mire föl ekkora gépigény,de túlzásba sem kell esni
  • tomcsa4
    "De azért remélem, hogy a WoW karaktere mindenkinek rendben van..."

Ez már kegyetlen azért :D
  • JeffeS
    jutnia=futnia... de sok eszem van.

tomcsa4: a demot volt idejük 5-6 hónapig csiszolni (Innoglow), nem tették. De legyen, várjunk... (szerintem nem lesz változás.)
  • JeffeS
    A JTF-ben is volt fizika, tény, hogy nem olyan szintű, mint a CP:CW-ben, de a fizikán túl én nem látok többet a CW-ben, mint a 2006-os gámában és az meg nem ok arra, hogy a JTF által bírt - igaz régi - konfigomon ne játsza le az ingame-t és pályatöltésnél, ami őrjítően lassú, hibaüzenettel elszálljon. Szóval szerintem itt valami nagyon el lett buherálva. Mert ha lassan is, de jutnia kéne...

Csúcsgépen meg persze, hogy megy. De az optimalizálás nem a csúcsgépekről szól, az atomerőművekről, hanem, hogy a gyengébb teljesítményű, elterjedtebb középszerű konfigokon is működjön. Itt meg ilyet nem látni. De azért remélem, hogy a WoW karaktere mindenkinek rendben van...
  • tomcsa4
    JeffeS: és mi van, ha ez egy egy éves demó? Valahonnét előkaparták. Várjuk meg a teljest ok? Support nem tudom mennyire lesz hozzá, szóval ha a full is ilyen gépigényes, joggal lehet fikázni (mivel nem jósolok nagy supportot neki).

A másik: nem a demó hibája az, hogy fekete a képernyő meg lefagy. Lődd ki a videókat és úgy próbáld meg. Vagy ahogy írtad nézd meg másnál.
  • Fifus
    Csak mert a korábban írt gépigény vajon mennyire valós?
  • Carlos
    Nemtom.
    Annyit tudok, hogy amikor én játszottam a teljes verzióval, akkor azon a gépen nagyon szépen ment. Azt sem tudom, hogy ez milyen verziójú demó.
  • Fifus
    Hello, Carlos. Most akkor lehet rá számítani, hogy a lemezes, "csiszolt" változat jobban fog teljesíteni?
  • Carlos
    Ennek az első felével egyetértek!
  • JeffeS
    Jó, oké, tudom, kapcsoltam. Nem ugyanaz a motor, mert a JTF, szóval az az én konfigomon is ment, szaggatás, lehalás nélkül... ez nem megy még szaggatva sem, lehal az elején.