3714
  • Jagdflieger
    Igazad van. Bisztos a gépemmel van a gond nem azzal a bug-halommal amit valaki demonak adott ki. mert amúgy a gépem még sohasem csinált még csak hasonlót sem csak a CW-nevű vacakkal.
    Nagy kékség egy rakás krix-krax felirattal, a monitor közepén meg egy rózsaszin kocka. Aztán újraindul a masina.. Ha volna időm megnyomni a "Prt St SysRq" akkor elküldeném neked hogy fejtsd meg a hieroglifákat. vazze.. mert biztos nem az a demó a szar ami 10 gépből 9-en belassul, meg televan grafikai hibával. (pl: lebegő dobozok.) na nem baj játszom inkább a CoH OF-tal ami fulon megy élsimítással és az istennek nem akar szaggatni. Biztos elbasztak nála valamit a készítői..
  • Carlos
    Ilyen újraindulást/kékhalált nem tapasztalt sem az Inno sem az Atari.
    Szóval szerintem először a saját vasodon nézz szét, hogy mi baja...
  • Axon
    Én kétszer toltam végig a single demot, de egyszer sem fagyott és nem restartolt. Egyáltalán semmi gond nem volt vele.
    A grafikát közepesre állítottam és nem volt gond a sebességgel sem.
  • Carlos
    "...10 év alatt sok mindent ki tudtunk fejleszteni, most mindezt sutba vágni azért mert egy kicsit beluntunk...anyagilag nem érné meg."

Repetitiv munkát végzel-e!?
  • JeffeS
    Vagyis nem tudtál szembenézni azzal a ténnyel, hogy a hiba benned van és nem az 5 FPS-ben. Vicces. Nem lepődnék meg, ha következő cég ez lenne, amelyik bezár.
  • Carlos
    Hehe...Ezt a tanujj meg játszani dolgot megkaptam annó az Invicus-nál a Tamástól.
    5 FPS volt a CRC éshát ugye autószimulátort 5 FPS melett elég érdekesen lehet irányítani. Amikor mondtam, hogy ez igy eléggé megnehezíti a munkámat, akkor kaptam a fent leírt mondatot az arcomba...
  • JeffeS
    Jagd, nektek semmi sem jó ! Egyszer az a bajod, hogy szaggat, aztán meg az, hogy nem. Vagy mi is most a bajod ? Vedd meg és kész. Ne mindig csak másban keresd a hibát, tanulj meg játszani !!!!!!
  • Jagdflieger
    Kipróbáltam a multit. Ez is fagy vagy restartolja a képet, de nem lassul be! ( egész szép kékhalálokat produkál.) Ez már fejlődés, látszik hogy nagyon beleadtak mindent.. :-)
    Na de kötözködést félretéve kb ilye sebességgel kellet volna mennie a single-nek is mint a multinak. (bár csak egy ellen ellenében próbáltam ki.) A nagy kérdés a végleges verzió is ilyen stabil mint a demók vagy azzal már akár egy küldetést is végig lehet játszani? (szaggatás, fagyás, win visszadobás, kékhalál nélkül) Mert ha igen akkor nem is rossz játék.
  • Indigo
    Nem tudom min dolgoztak eddig, de jó lett volna egy kis optimalizáció... :S Ez így még mindig felejtős, pedig maga a játék nem lenne rossz.
  • JeffeS
    A játék hivatalos megjelenési dátuma március 12, csütörtök, reggel 8 és este 8 között, de lehet, hogy abból 7 lesz, vagy fél 5 - legalábbis itt az Atari honlapon.
  • JeffeS
    multidemo ? és milyen ? fut valakinél ?

A Mytran Wars állítólag április 3. Kíváncsi leszek...
  • Serpa
    MP demo
  • Carlos
    jöhet!
  • Bagó Péter
    A játék hivatalos megjelenési dátuma március 13, péntek - legalábbis itt Angliában. Magyarországon az Atari hivatalos disztribútora a CD Projekt illetékes ebben (de gyaníthatóan e körül fog debütálni otthon is).
  • Timber
    Rendetrakva a gepemen talaltam ra egy videora... En mar el is felejtettem a dolgot... Marminthogy az Arsenal nem csak a focirajongoknak mond valamit hanem a volt Stormosoknak is :) Felrakom majd a netre a videot ha esetleg Carlos vagy BP meg szeretne nezni ujra :P
  • Timber
    az nem effekt volt hanem a gep robbant fel amin jatszottak :D
  • tomcsa4
    Más még nem adott ki nagy gépigényű programot? Jó jó, leeht picit elfogult vagyok honfitársaimmal szemben (imádom a Storm és Digital termékeit). Láttam én már sokkal jobban elkúrt programot. Egyelőre a demo küldi közepes, de ha ötletesek lesznek a fullban, akkor nyerő a gamma.
  • Carlos
    Vegyes. Vannak itt is, ott is...
    De mindegyik programozóként helyezkedett el újra.
  • Fifus
    Amúgy se az 576-on, se a cdgalaxisnál nem tudtak ma érdemben nyilatkozni a megjelenésről.
  • Fifus
    Na oké,tényleg szép lehet a játék, csak az ajánlott gépigény nem valós, az RfB-nek bőven elég a 2,33-as core2duo és a 9600GT, szegény CW-demo a dupláját igényli teljesítményügyileg
  • Jagdflieger
    Irreális a gépigénye más baj nincs vele. (azon kívül hogy éveket késik)Akárkik is optimalizálták remélem már nem dolgoznak játékfejlesztőként mert akkor még sok progit fognak elbeszni.
  • Carlos
    Tud ám a játék szép lenni, csakhát szegénykém atomerőművet szeretne maga alá...ennyi...
  • Carlos
  • Jagdflieger
    Jó ez a trailer:

http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes/Codename_Panzers_Cold_War_jatekmenet_trailer_HD

Azért az atom szépen bevillan benne...
  • Timber
    Nagyon offtopik, de vajon hany ilyen jellegu hibaval talalkozunk majd a CPCW-ben? :D :D :D :D
  • Djuree
    tegnap láttam hogy van demó, nagyon várom már a gémet, az előző panzerseket nagyon szerettem.

elvileg márcuis 8 a megjelenés...
  • Prince23
    Gameplay
    azé a darus jelent ott van, jó lesz ez.
  • TomDantes
    Pedig hogy vártam...de ami már ennyiszer nem jelent meg annak annyi.Eleve akik meg vették volna...azok közül sokan úgyse veszik meg, mert már nem érdekli őket...amit ennyiszer halasztanak arra már nem lesznek kíváncsiak.

Aztán a demo se lett meggyőző...nem volt rossz...de nem győzött meg hogy meg kell vennem...

Így hát ez bukás...már ha ki adják...ha én egy kiadó vezetője lennék ki se adnám...minek? Nyereség ezen nem lesz...nem fogják megvenni elegen.

Persze örülnék ha kiadnák..és optimalizálnák bár nekem tűrhetően menne... de akkor is ez bukta...
  • Prince23
    Nekem mindegy, csak optimalizált legyen, addig a szemem előtt takarodjon.
  • tomcsa4
    Május 8. Ez az én tippem.
  • JeffeS
    Május ? És konkrétabban ? A, B, C, D ? Neked melyik előnyös ? Hó első fele vagy második ? Melyik negyedhez közelebb ?

Tomdantes, a tavalyi év elmúlt, ebben az évben még csak 3 megjelenési dátum volt. Amúgy uccsó megjegyzéseddel egyetértek, ha csak... :-)
  • TomDantes
    Nem fog ez úgyse megjelenni...persze...hanyadik dátumot is kapjuk már? Úgy a huszadikat? Ez bukott ügy.
  • Prince23
    Inkább májusba jelenjen meg, cserébe optilaizált játékot a népnek!
  • JeffeS
    Kiürült nagyon a topic. Akkor játszunk.

Eddig ezek a megjelenési dátumok voltak:
    1. Február 9.
    2. Február 26.
    3. Március 12

Következő dátum mi lesz ?
    A.) Április 6
    B.) Április 17
    C.) Április 22
    D.) Április 29

Rákövetkező dátum ?
    A.) Május 8
    B.) Május 14
    C.) Május 19
    D.) Május 23
  • JeffeS
    Ja, újra lett írva az engine, kivétel a beteges útkereső algoritmus.

Du már lehet, hogy én is ki tudom próbálni a játékot, de még nem biztos...
    Még a végén kiderül, hogy olyanhoz nyúltak hozzá az enginebe, amivel hazavágták az egészet ? Az nagyon csúnya lenne, számomra meg vicces.
  • Fifus
    Nem tudom, ki nézte a feladatkezelőt, de a CW kemény egy magot használ a kettőből, az egyik százon pörög, a másik semmi, az RfB-nél folyamatos 60-80%-os mindkét magnál. Tudjuk, hogy újra lett írva az engine, csak remélem a végleges lemez már korrigálva lett.
  • Fifus
    Ugy értem, hogy a fájlok ugyanazok
  • JeffeS
    hát azt meg hun találtad ?
    Ez volt a régi, nem ?
  • JeffeS
    Rákerestem a guildra, addig nem tudtam mi az. :-)
    Drága szórakozás a WoW, a foci ingyen van. :-D
  • Fifus
    Atariék viszont megszerezték a régi CW honlapot. Azzal kevesebb a munka, csak töltögetni kell.