3714
-
JeffeS #1994 Adtam meg más linket is itt. Mint például egy személyeskedő 1967-est és egy általad azzal a személyeskedéssel egyetértő 1968-ast. A személyeskedés csak addig kúl, míg velem szemben történik, kedves nincs-eeg-jel ? -
Indigo #1993 "de én az akarok lenni"
Az is vagy, megnyugtatlak.
Az meg egy dolog, hogy JTF-ből már nincs, de a Panzers-ek első kiadásából sincs már. Amik jelenleg kaphatóak, azok kézikönyv nélküli gyűrött tokos "zsebpénzbarát" kiadások, amiket gondolom nagy példányszámban kiszórtak... Ha JTF-ből kiadnak egy ilyet nagy darabszámban, akkor majd annak a vége is ott fog porosodni az áruházak polcain.
"szerinted annyira Indigo vagyok, hogy felhozok valamit, amiről utána rögtön elismerem, hogy tévedtem azzal, hogy igazat adok annak, akinek ?"
Nem, te annyira JeffeS vagy, és tartod a formádat, és élvezed hogy hülye lehetsz. Gondolom ilyen állapotban könnyebb elviselni a sérelmeidet. -
#1992 Igen.
Ha most előszedsz valami 200-al régebbi hsz-t, akkor én lusta leszek keresni egy 200-5-ik hsz-t ahol elkezdted.
Szóval ez megint nem jött be.
No, télleg léptem.
És ne felejtsétek:
-
JeffeS #1991 Jajj, elrontottam. Személyeskedés kezdete, folytatása és itt a vége ? -
JeffeS #1990 Én kezdtem, IQ-bajnok ? -
JeffeS #1989 a gáz csak az, hogy nem ismertem a csávót, nem is láttam ezt a karikatúrát, de azé kösz. -
#1988 És rájöttem mégvalamire. Amikor valakinek igaza van veled szemben, akkor mindig elkezdesz személyeskedni.
Szánalmas.
No, léptem, nekem van jobb dolgom is, mint itt vitázni veled. -
#1987 Csakhogy nem itt. És szerintem te sem magadtól találtad ki, hanem egy méltán népszerű karikatúristától loptad:
Mingyárt kitalálja, hogy ezt ő már akkor használta amikor a rajzoló még megsem született... -
JeffeS #1986 tudom mi a különbség, a lényegen nem változtat, kezelésre szorulsz. :-) Újra kell éleszteni az agyad. :-D -
#1985 Látom jókora segg vagy, hogy még asse tudod, hogy mi a különbség a pszichiáter és a pszichológus között.
Sose mondtam hogy a barátnőm pszichiáter! Keresgess vissza a fórumba abba nagyon jó vagy. -
JeffeS #1984 tényleg olvashattad már, a topic történetében nem először használom. Lehet, hogy EEG-jel-gyenge Bagó Péter barátodnál használtam, már nem emlékszem. -
JeffeS #1983 gyépésre gyépés a válasz. Mielőtt hurrázol, várd meg a reakciót, nehogy gyépésnek tűnj azzal, hogy gyépésdologra gratulálsz. -
#1982 Mi ez a deriválós szöveg? Halottam már valahol. LoLz...
Eztse magadtól találtad ki...nyomi... -
#1981 -
JeffeS #1980 Mit bénázol már, he ?
A 1875-re írtam 1876-ot, melyben az szerepelt a CP:CW árával kapcsolatban "Igazad van". Meddig szorzod még a szavakat ? minek deriválsz ész nélkül ?
ps tényleg nem tudtam a cdgalaxis akcióról, szerinted annyira Indigo vagyok, hogy felhozok valamit, amiről utána rögtön elismerem, hogy tévedtem azzal, hogy igazat adok annak, akinek ? -
Indigo #1979 Aki visszaolvassa a topicot, az láthatja, hogy te vagy az... Ez ilyen "ultimate argument"... ^^
"Más nem találta hülyeségnek"
Csakhogy te nem arról beszéltél... Ferdítettél akkor is. Szánalmas húzás volt, amikor kijelentetted dagadó mellel (mintha ez számodra büszkeség lenne), hogy máris egy ezressel olcsóbb a CW... Pedig szerintem te is tudtad, hogy ez általános akció Galaxisnetnél és az 576-ban, de megint úgy kevered a lapjaidat, hogy téged igazoljon. Görcsösen belekapaszkodsz mindenbe, ami csak egy kicsit is alátmásztja a vélt "igazadat"... De ez ilyen szintű önlejáratás már mulatságos, de ha kedvet érzel hozzá, folytasd csak nyugodtan :-) -
JeffeS #1978 Nincs mit tenni, lebuktam. -
#1977 Valami pcdome-os tag lehet, azok ill. ott szoktak kötekedni így. -
JeffeS #1976 Azt írtad korábban, hogy van egy pszichiátered a barátnőd személyében, délután keresd fel szerintem. :-) Amúgy meg hisztizel, mert másról volt szó, te mégis ezzel hozakodtál elő. Orvosi eset. -
#1975 Arról beszélek te gyökér, hogy azért mert 10 éve kivágtak a stormból, még mindig jártatod a pofádat és összeesküvéselméleteket gyártasz, mindenféle hülyeségekről.
Szerintem neked nincs meg a 8 általálános. Én nem hisztizek, mert kib***tak a mythis-ből pedig megtehetném, hogy telefirkálom a midway topikot, hogy milyen játék. Igaz, hogy nem játszottam vele, de azért megtethetném.
Nézzél magadba te szánalmas kis gyökér és keress magadnak más életcélt. -
JeffeS #1974 A játékosok akkor lehetnének mérvadóak, ha nem lenne meg az esélye, lehetősége csalásnak, amivel a "Stormregion" KFT az elmúlt 5 évben rendszeresen, mindig élt. Pl itt is. 22-en szavaztak a gamespoton, a "storm"nak 100 alkalmazottja volt és nem lehet tudni, hogy mennyi pontosan az átfedés. Nekem sokat mond, hogy alig töltötték le a multit (279 az univerzumban ?)és a gamespot cp:cw fórumain még annyi élet sincs, mint hajdanán a stormregion.com-n, vagy panzers.hu-n. Míg 10 ember sem társalog arról, amiről nincs értelme, szerintem. -
JeffeS #1973 Beszélt itt valaki 10 évvel ezelőtti dolgokról rajtad kívül ? :-) A legszánalmasabb az, amikor valaki így érvel ahogy te. Az 1969-ben hazavágtam az 1967-et, ahol szó nem volt 10 évről, vagy sérelemről. Lehet, hogy már kérdeztem; azért a 8 általánosod meg van ? -
tomcsa4 #1972 Hát én mindig is jobban hallgattam a játékosokra, mint az újságokra. Az újságokkal az a baj, hogy manipulálhatóak, ráadásul a játékosok mindig többen vannak, mint a cikkírók.
Cikkíró magánvéleménye, de azért vigyáznak, nehogy az átlagtól eltérjenek, mai a gamespoton stb van (Pro Streetnél tért el a GS örömömre, mivel a kedvenc autósom lett és öröm volt látni, hogy nem birka módjára követték az átlagot.)
Az az arány fog még mozogni. Bár ha úgy megy a szavazás, mint máshol (böngésző sütije kiürítve és mehet még 1 szavazat és megint stb.) akkor nem ér semmit, majd fórumozom. A fórum be szokott válni. :) -
#1971 Egy bizonyos szellemi szinten a 10 évvel ezelőtti sérelmek felhánytorgatása már szánalmas. -
JeffeS #1970 Persze hogy az. Egy bizonyos szellemi szinten egy bizonyos szellemi szinten megfogalmazott "gondolatok" valóban helyesnek tűnnek. -
JeffeS #1969 Aki visszaolvassa a topicot, az láthatja, hogy tényleg te vagy az. :-) Más nem találta hülyeségnek. De ezt egy hülye úgyis leszarja. :-D
Épphogy nem úgy magyaráztam, hanem sokalltam. -
#1968 Helyes beszéd... -
Indigo #1967 Nevetséges ez a vergődésed, ahogy a különböző árakat és statisztikákat magyarázod úgy, hogy az a te hitvallásodat támassza alá. Pedig ugye hülyeséget magyaráztál, én rákontráztam egy ugyanolyan hülyeséggel, hogy lásd, és rögtön én lettem a hülye. De le vagy te szarva. :) -
JeffeS #1966 korábban is volt mellébeszélés, linkeljek ? :-) Amúgy meg mind1, Fifus az egyetlen aki megvette. :-D -
#1965 Én csak azután viszonyultam hozzá így miután itt mindenki fikázik. És akkor irtam ilyet. -
JeffeS #1964 Utaltam ? Te írkáltál a gamespoton ? "Anno ő írogatott a gamespot fórumain ő volt a nagy support:"nálam megy, te meg le vagy szarva.". :-D" Nem te voltál az egyetlen a cég történetében, aki így viszonyult a játékosokhoz. -
JeffeS #1963 én is tudom, hogy hogyan megy. A pcdomeon elfogultak voltak pcdomemos Lemon kollegád miatt. Úgy megy, hogy elküldik a cikket a fejlesztőknek, azok pedig visszaküldik, hogy mehet vagy sem. Legalábbis a pcguru ezt csinálta a PP1-nél és szerintem most is ez történt. Mert ha nem ez történt volna, akkor a cikkben nem hazudnak megállás nélkül. -
JeffeS #1962 Kiakarod sajátítani, mint "fejlesztő", hogy leszartad a játékosokat és lyukat beszéltél a hasukba ? nszf, meier meg a többiek vérig fognak sértődni, kérj bocsánatot! -
#1961 Te utaltál rá.
Amúgy szerinted a Storm-osok nem leszarják, hogy mire értékeli a gamespot a játékot? Az általad olyan nagybecsben tartott médiákról (gémszar, pécédóm) meg tudnék mesélni, hogy hogy megy az értékelés... -
JeffeS #1960 Melyik fasz mondta, hogy te voltál az ? -
#1959 Te mekkora fasz vagy!
Egyáltalán nem vagyok regelve a GameSpot-on vagyhol.
-
JeffeS #1958 Helyes.
Még annyi tomcsa4, más lapok, portálok nem a gamespotos júzerek szavazását veszik át, hanem a gamespot értékelését. Tehát inkább ne egyél a palacsintádból. :-) -
JeffeS #1957 Vagy csak te akarsz azt látni benne. :-) 22-en szavaztak, húúhhaa, abból legalább(!) 1 stormos, aki maximumot adott neki. Anno ő írogatott a gamespot fórumain, ő volt a nagy support:"nálam megy, te meg le vagy szarva.". :-D
Igen, igazad van, a 6,4 már is ok arra, hogy megvegye a lúzer, akarom írni júzer. -
Fifus #1956 A munkahelyi cerkán biztos nem menne. -
tomcsa4 #1955 Valahogy szar került a palacsintába. Cikkíró 5,5-re értékelte, de a játékosok aránya 7,5. Sőt a kritikusok aránya 6,4. :) Figyelmesebben, figyelmesebben. :)