• TDantes
    "Egy kicsit talán flegma vagyok, igen! Mertmár betelt a pohár, hogy senki sem annak örül, hogy megjelenik egy magyar játék, ami sok lelkes ember munkája. Igaz, hogy egy kicsit optimalizálatlan, de hol van már a "lehet, hogy egy kicsit kicsi, lehet, hogy egy kicsit savanyú, de a miénk" hozzáállás?"

Annak mindenki örülne, ha egy JÓ magyar játék jelenne meg! De azért had ne csináljam már össze magam mert magyar! Ha elém raknak egy adag magyar kutyasz*rt nem fogom megenni, hiába mondják rá, hogy ez az új magyar almás pite!

De jó, oké nem te a hibád meg senki hibája meg engem hidegen hagy, hogy ki tehet róla. Mikor meghalottam hogy lesz, eldönttem meg veszem. Mióta láttam a demo-t...hát...

Miközben a demo lényege hogy kedvet csináljon hozzá... és igen nagyon sajnálom hogy ez lett belőle. Ha nem érdekelt volna, akkor nem lennék mérges miatta, hogy az egész ellett rontva!

A Panzers1 után nekem a Phase Two -nál nem kellet demo, mert maga a név volt a garancia...erre jön ez a...jó...nem szidom... mondjuk úgy jókora csalódás?

Aztán még örüljek is, neki, hogy az egyik legjobban várt játék ilyen lett?