• tomcsa4
    De már kb fél éve őt szidja itt mindenki. Egyedül tehet róla? Nem, de még az összes programozó sem. Nem tudom Te mennyire tudsz programozni, de az egyik legnehezebb szellemi munka. Szvsz természetesen.

GTA4-nél is (én is) felhördültek, hogy a R* egyszerűen levacakozta a játékosok gépparkjait. Oké szaggatott a játék, de öcsém végigtolta és egy küldetésbugot sem talált benne. Erre varjunk gombot. Ergo ez azt jelenti, ohgy igenis volt tesztelve, mégpedig jól. Csak éppen ott is gondolom eldöntötték ,hogy most vagy bugírtanak vagy optimizálnak.

Kíváncsi lezsek mennyire lesz bugos ez a Panzers. Mert ha jók az információim, a tesztelés viszi a legtöbbet egy játékon. Időben és pénzben.

Nekem van az egyik leggyengébb gépem (és marad is még egy jó ideig), de mégsem vagyok betojva. Vettem már meg úgy egy játékot, ohgy szaggatva toltam végig a warezt, de mégis megvettem, mert jó volt a játék. Ami érték, az érték. Persze ha pöpecl fut és mutat a játék, az is jó, de nem elég.

És nem Carlos van a vásárlókért. Mert ha visszaolvassátok, kb ezt látom, hogy Carlos van a vevőkért.