3714
![](\"http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/codename_panzers_coldwar_fejlec.jpg\")
-
Jagdflieger #1594 Maga a játék nem lenne rosz. Az AI egész jónak tűnik (már amennyire szaggatás közben le tudtam tesztelni.) Támad visszavonul, elfoglalja a pontokat. Zavaró hogy a Space-röl átkerült a Pause a Pause Break-re. De remélem ezt a végleges verzióban majd át lehet konfigutálni. Ja és mikor megjelenik középen a bazi nagy undorító Pause tábla mikor megállítom a játékot az űber gáz.Az eddigi Stormos játékokban az volt a szép hogy ilyenkor is frankón előre lehetett gondolkozni, parancsolgatni.Na ennek most lőttek. A szárazföldi járművek nagyon jól ki vannak dolgozva a helikopterek viszont bénák, a JTF-ban jobbak, főleg a rotormozgás. (mondjuk a ha nem szaggatna ez a vacak akkor bizti szebb lenne az is. ) Az átvezető animáció nagyon szép, de értelmetlen. Értem ezalatt hogy: Nincs benne semmi hangulati lökés, semmi humor, semmi játék-történet mesélés. A skillek jópofák (már amalyiket teszteltem eddig.) a gyalogság vs járművek balance is frankó. Ami gyengusz volt az a víz. Ilyen maszat izé. Az RfB-ben szebb volt.(azóta sem láttam szebbet) Ez most visszalépés. A pálya nagy volt nem tom a többi is ekkora nagy-e. Talán ezért is lassult be mint állat. Na már most a pálya mérete miatt ilyen lassú, vagy mert a motorja egy kaka. Esetleg az AI-ért felelős programrész zabálja meg a gépeket. Na ez itt a kérdés. Láttunk már olyat is hogy egy demó lassú, és a játék normális. (mivel az nem a komplett játék csak egy szelet) Bármi is felelős a lassulásért gáz hogy a demóban bennemaradt. Mert hiába a jó ötletekkel teli gáma, grafika, ha ÉLVEZHETETLEN a játék. Azt nem mondom hogy a felelősseket ki kéne rúgni (
Hiszen már minden stormost kirúgtak) de szégyelje magát az illető-illetők.
ui: ja és annyit tölt mint állat... -
JeffeS #1593 Amit innen hiányolok a demo megjelenése után: "fejlesztői" komment.
Carlos, ehhez a topichoz is hozzászólhatsz, véleményezhetsz. Úgy kerülöd a törzshelyed, a nyitott topicod, mint boszorkány a mérleget. -
JeffeS #1592 Szép jó reggelt!
Látom végre leesett a tantusz. :-)
Én is kipróbáltam volna, ha nem jön be hibaüzenet a töltés alatt,az ingame még bejött, utána lett gebasz. Viszont megnéztem a demoból pár screenshotot és nekem is rögtön a JTF ugrott be, hogy az futott simán, hibaüzenet nélkül és sokkal szebb, kidolgozottabb is volt.
Amúgy nem tudom, hogy ki mit várt, Carlos anno írta ebbe a topicba, hogy a csiszolgatás pályabutításból(!) áll a kiadó kérésére, nem programozásból, optimalizálásról. Az Innoglowban nincs is programozó, még vérprofi Twilek (nyihahaha) is eltudott helyezkedni.
A kedvencem ez:Ez alapján megértem, miért is kukázta ki a 10Tacle magával együtt a CW-t.
A történelem megismétlődni látszik, a vérprofi játékfejlesztők elhagyták a frontot, mikor gáz van a fórumon. A néhai panzers.hu ugyanilyen szórakoztató volt. -
Fasiszta #1591 A Rush for Berlin-es tank építgetős dolog nekem se tetszet jobban szerettem a panzer-es válasz a pontjaidból egységet vagy alakidts át erősebb egységre . -
Jagdflieger #1590 Mert ezek okos NATO katonák. Több nyelven is beszélnek. -
wednes #1589 Nekem is csinál egyéb érdekességeket. Volt, hogy elindult a küldetés előzetese, ott beszélt a faszi a küldetésről, de a kép nem változott maradt a menü képe közbe.
A katonák meg mikor rájuk kattintunk, hol angolul szólalnak meg, hogy magyarul. Ráklikkelek mondja "igen uram" kijelölöm hova menjen a köv. megjegyzése már angol. -
Jagdflieger #1588 Ja és produkált egy kékhalált is restartal karöltve. Szóval tud valamit.
-
Jagdflieger #1587 Úgylátom nem csak nekem szaggat. ( AMD 3200, 2 giga RAM, Radeon 4850, Win XP) A grafika meg sem közelíti azt amit követel a gépigényben. Ilyen képe volt a JTF-nek és az RfB-nek is. Mintha hozzá sem nyúltak volna a motorhoz. Ha ez ilyen marad a kiadott verzióban is akkor szó sem lehet a vásárlásrol, még a Torrenten való letöltése is kétséges. (Inkább veszek FEAR 2-őt) Ha ez az optimalizált verzió akkor milyen pocsék lehetett az egy évvel ezelőtti? Ha várnak még egy évet lehet hogy fejlődik a PC ipar hogy ezt a csodát megmozdítsa. Tudom hogy nem egy csúcs a gépem de a CoH OF és a Crysis fullon megy akkor nem értem ez miért szaggat. Itt valaki nagyon nem tud programozni. -
TomDantes #1586 Hát én nem láttam benne kettő küldetést, végig játszottam, aztán kész, nincs több.
Amúgy nálam E2200(2600 Mhz-re húzva) 2 giga rammal és ATI 4830-al hát...hát..nem mondom hogy szaggat, de nem is fut tökéletesen
Olvastam valahol hogy , az ATI 4830 kevés alá? Mi a f@sz? -
tomcsa4 #1585 A Te géped sokkal jobb, mint az enyém. Ergo nem nálad van probléma, hanem a játéknál. Majdnem teljesen érzéketlen arra, ohgy mit teszel alá.
TomDantes: ha jól olvastam, kettő küldetés van. De ha mégsem és csak egy, akkor is helytálló a "megcsináltam az első küldi felét", csak a demóra vonatkozó első küldi :) (ami nem biztos, hogy a teljes játékban első küldi). -
hasonló helyzet nálam is.
minden maxon ~25fps, de van, h leesik 15-20ra is amikor átugrok a mapon egyik helyről a másikra, vagy egység mozgásnál (ami most még nem is olyan sok), 1280as felbontáson.
dual 3.16, 4850 és 4giga ram (ami csak 3 XP miatt).
nem tudom, de sztem a demo célja, h meggyőzze az embert a termék megvásárlásra, de ezek alapján ... -
TomDantes #1583 Mi az hogy első küldi felét? Más is írta...miért nem csak egy küldetés van?! -
tomcsa4 #1582 Kipróbáltam én is a következő gépen: Athlon64 4000+ (2,7GHz-re húzva, egymagos), 2GB ram és Radeon X1950GT. 1024x768, egyéni beállítás, második fülön majdnem minden letiltva, első fülön graf közepes, árnyékok low. Az FPS 15-20 között van, harc és harc nélkül is.
Tavaly márciusban cikkezett erről a játékról a Guru és akkor azt ígérték, hogy lesz optimalizálás. Hát lehetett voln több is, de a játék körüli szardobálás miatt nem szólok.
Az első küldi felét csináltam meg (15-20 perc), így vélemény még nincs, max annyi, hogy első nekifutásra tetszik. Jó, ohgy leeht foglalni pozíciókat a játékban. Fogok még játszani vele az fix (csak most suliba kell mennem még, eddig 6 órám volt, lesz még 2). De est vagy a héten betolom még. -
TomDantes #1581 Kipróbálva, le tudva.
Nem rossz, de.
A gépigény mire fel ekkora? Annyira nem szép. Optimalizálás, esetleg?
Gyárthatok tankot? Mi?!?? A Rush for Berlinben sem tetszett itt sem. Eddig a Panzer sem minden tankra úgy vigyáztam mint a szemem fényére. Most ha ki lovik gyártok újat.
Bár nem vesztettem tankot...XD
Ööö....Gröber Tigrise? Veterán tank?
Az útkeresés se változott, ilyen furán császkáltak eddig is.
Ettől el tekintve jó lesz ez. -
régebbi gameplayeken szebbnek tűnt a játék
nagy bukás lesz,nem nehéz megmondani -
TomDantes #1579 Fasza nekem le se jött.Nagyszerű.... de jó -
Kipróbáltam én is.
Először is nagyon pozitív, hogy magyar szinkronnal és felirattal jelent meg. Sok kiadónál ez nem szempont még egy magyarok által fejlesztett játéknál sem.
A grafikát 1280x1024-ben toltam minimum grafikai beállításokkal. Így játszható volt a játék a munkahelyi közepes gépemen is (AMD5200+ , Nvidia8600, 2GB ram, WinXP).
A Panzersből megszokhattuk, hogy a katonák kibírnak néhány száz találatot, 10-15 páncéltörő rakétát és 5-6 aknavető gránátot, ha pedig hasal mellettük két szanitéc osztag, akkor egy atomtámadást is röhögve túlélnek...
Még mindig a levegőben röpködnek a vöröskeresztek gyógyításkor és bár járművem nem volt, de gondolom a fogaskerekek is hasonlóan röpködnek. A SWINE-ban még elment, de mostanra ezzel már szakítani kellett volna.
Az első pályát toltam kb. a harmadáig és mindentől függetlenül tetszik a játék. -
maniac001 #1577 Na én is kipróbáltam....
Sajnos elkeserítő. Totál látszik rajta hogy béta lehet. A grafika rosszabb mint a PP2-ben, szaggat mint az állat. Normál graf mellett kicsit jobb de akkor meg olyan ronda mint a bűn. Hol vannak az egységek viselkedését változtató prancsok? Kúszás, fexik a baka stb...
Játszhatatlan. Ugye ez egy korai béta vagy alfa és a full jobb lesz? Mert ez így.... -
Lord Malshun #1576 Ezek eleg rossz hirek... -
Kipróbáltam a demót. Szerintem jobb lett volna ha ki sem adják. Ez még azt a kevés vásárlót is elriasztja,a kit érdekelt volna. A gépem: Intel Dual Core 2,4 GHz, 4 GB DDR 2 RAM, ATI 3850 videókari, és ezen a konfigon maxon igen siralmas a helyzet: 17-20 képkocka/ sec alapból, de harc esetén 10-re is sokszor leesik. A fejlesztők azt mondták egyszer, hogy azt az időt amég nem találnak kiadót az optimaliációra, a játék csiszolgatására fordítják. Nem tudom mit csináltak?
Ilyen rossz optimalizációt már régen láttam.
A grafikától sem vagyok elájulva, bár a robbanások, tűz, füst elég jól néz ki. A küldetések érdekesek és kellően nehezek.
Értékelés:
Grafika: 7
Optimalizáció: 2
Hangok, zene: 8
Átvezetők: 9
Játékélmény: 6
Össz: 60 %
-
Fasiszta #1574 Most ugyan az minzt az elödök vagy jobb? -
Na, amennyire vártam, akkora pofáraesés...
Legalábbis így, ebben a formában. A teljes játékra mindenképpen javítaniuk kell rajta, mert komoly gondok vannak, lássuk is:
-véleményem szerint a leggépigényesebb játék a piacon, a pl. abban nyilvánul meg, hogy 'normál' textúraminőség mellett is olyan 20 fps környékén produkál... békeidőben. Amint beindul a matek, azonnal lemegy ez alá, ergo játszhatatlan. és a robbanásokat leszámítva nem is egy szívderítő látvány, pedig minden más fullon van, közelre zoomolva a katonák pl. környékén nincsenek a Company of Heroes szintnek
-bugos: ha fullra akarom húzni a grafikát -csak hogy állóképekben is gyönyörködhessek(?)- lefagy
De a körítés és a játékmenet rendben van, tehát nagyon fájó pont lesz, ha nem kezdenek vele valamit, viszont ez ebben a formában csak arra jó, hogy fájdítsa a szívem. -
Fent van a pcdome-on is, onnan villámgyorsan jön. -
wednes #1571 Minden lehet én is gondoltam rá. Azért nem támadok neki itt a játéknak.
Bár eddig minden játék tökéletesen és jobban futott ezen a rendszeren mint Vistán. Ráadásul Pistához-hoz való CCC-t használok. -
RZednik #1570 Nem lehet, h a Win7 64bit miatt van ez? Nem gondolnám, h béte oprendszeren is tesztelték volna, vagy optimalizálva lenne rá...
Vagy más játék tökéletesen fut alatta? -
Akkor ez nagyon ciki. -
wednes #1568 Leszedtem a demot. Első tapasztalat a gépigénnyel van. 1024*768 full részletesség 2x AA-nál hozta nekem FRAPS-szal mérve a 12-20 FPS-t. Pedig intenzív harcba se keveredtem csak néztem a tájat meg az egységeket. Nem tudom mi lehet az oka, remélem nem optimalizálatlanság.
gép: AMD X2 5400+ BE(3Ghz), 4GB RAM, tuningolt ATI 4830 512MB. Win7 64bit. -
TomDantes #1567 Köszi a demo-t csak nagyon lassan jön, nekem meg óra kéne mennem...most ne menjek órára és várjak 3-4 órát míg le jön? Végülis ez fontosabb -
tomcsa4 #1566 Áldassék a kezed! -
Bagó Péter #1565 Csendesen... Ám előtte meg is jelenik még a játék játszható demonstrációs változata hogy a megjelenés előtt ki is lehessen még próbálni...
Codename Panzers: Cold War DEMO -
Fifus #1564 Igen, egyelőre úgy néz ki, hogy megjelenik egy játék a semmiből...
-
Jagdflieger #1563 Héé cimbi ne paráz. Szerintem jut mindenkinek. Amekkora reklámja volt szerintem nem kapkodják el a vásárlást. Bár úgy legyen. Mert akkor lesz CW2 és eggyel több lesz a macskagyülyteményed darbszáma.
-
maniac001 #1562 Nekem is van egy kérdésem. A kampány mellett van benne skirmish? -
Fifus #1561 Lehet, hogy ostoba, vagy csak simán titkos a kérdésem: mennyi darabszámot kap első körben Magyarország a Cold Warból? -
Jagdflieger #1560 Tudom. Azóta is azzal nyomulok. Ráadásul magyar feliratos a game. Én sem veszek ilyen online vacakot. Főleg ha drágább mint a bolti...(DoW2)
Ez a péntek 13-as fasza kis dátum. Az atari nem reklámozta szét az agyát. Viszont az árat lent tartotta. Amenyit kotlottak az SR és az innoglow emberkéi rajta sok hiba nem maradhatott benne.
Az InnoGlow honlapja még mindig egy nulla. Nem tom lesz-e valami belölük?. -
Febrúár 13 Péntek
Március 13 Péntek (számdékosra datált Resident Evil 5 megjelenés)
ez van szívunk ez évben :DDDDDDDDD -
Énis szeretem a dobozokat. Szeretem a Collectors Edition-öket a sok haszontalan kacat miatt. -
tomcsa4 #1557 Szép vétel volt. Én csak dobozosan veszek játékot, digitálisan nem.
Várom a CW-t. -
Jagdflieger #1556 Ez a 13 milyen napra esik? Remélem nem péntekre.. :-) múg az a 8000körüli ár nem rossz. Anno az RfB is ilyen árban volt. Ez reális és +fizethető. Ellentétben az olyan faszságokkal mint a sims és a harrripotter amik 12-15 körül vannak...
Valahol olvastam hogy az új Warhammer DoW2-őt online akarja trjeszteni a THQ. Ráadásul 15-pénzért. Elmennek a francba. Drágábban adják mint a dobozost és se doboz se kézikönyv. Gondolom ez a sors vár majd a CoH2-re is. (ha nem fuccsolnak be az online terjesztéssel.) De akkor már inkább torrentröl leszedem, és csinálok hozzá dobozt.
Hétfőn emelkedtek a 10Tacle részvények. Megvettem a War Front-tot a Tescoban. Lement az ára 10ezerröl 2900-ra. De a kasszánál már csak 1900volt. Meg is lepődtem ez ám a gazdaságos ár..
(dupla DVD,az egyik tele extrákkal, poster, kézikönyv+díszdoboz) Ez az amit az online terjesztés nem ad. -
Beni521 #1555 nekem is tetszik! bár úccse fut a gépemen. tehát nem veszem meg. (lese töltöm met úccse futna a gépemen!). és lehet nem én vagyok az egyetlen aki így van vele :(