Codename: Panzers - Cold War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen, csak hogy a GTA4 és a Fallout3-ról is van friss trailer. Itt címlapon.

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"

Carlos
Ja, és ezzel az ürüggyel sem a GTA 4, sem a Fallout 3 sem jön ki egy hónap múlva, mert nincs demó!
Jajj...összefüggés...Ehhh...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nem érzed jól!

Þór vígi þessi rúnar

Cold War helyett tudok ajánlani egy jónak ígérkezõ filmet Kiefer Shuterland fõszereplésével: Tükrök

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"

hálásan köszönöm. :-D

hát egen, lassan október közepe és demo sehol, pedig november végét mondtak meg csütörtököt.

Jól érzem ezekbõl a lényegretörõ diskurzusokból, hogy ebbõl a legújabb magyar "csodából" már nem lesz semmi? Nem mintha kár lenne érte.

1. anno a "Stormregion" KFT-t neveztem névbitorlónak, személy szerint téged emlékeim szerint soha. Hogy te azonosultál a "Stormregion" Kftvel, az a te hibád, ha alkalmazottja lettem volna a Carlos&Timber Kft-nek és tudom, hogy nem minden tiszta körülötte, eszem ágában sem lett volna azonosulnom vele. A panzers.hu-ra írtam egy rövidebb kritikát (önkritikát) a PP1-rõl, most akkor meg kell sértõdnöm ?
2. az RFB-rõl, PP2-rõl tényleg elég negatív a kritikám, de nem csak nekem. Kérdezd meg új kollégáidat, a Crytekeseket, hogy mi a véleményük az RFBrõl és a PP2rõl. :-) Vagy ha ennyire érzékeny vagy, inkább ne kérdezd, mert egynémelyük lesújtóbb kritikát fogalmazott meg számomra. Vagy szakmán belül kérdezz meg bárkit...
3. a nuke mellé kérek egy RFB-s pólót is. :-D

Timber
Szoval szervi problemaid vannak... kezdem erteni a nagyfoku frusztracioidat akkor 😄 😄 😄

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Timber
Nem te csak folyamatosan azzal jossz, hogy mi csak silany utanzoi es galad nevrabloi vagyunk a viharsarkiaknak valamint az amit csinalunk/csinaltunk egy nagy kalap szar. Tudod inkabb barmozz le minket...

Amugy meg szolj mikor koltozol vissza... addig keszenletbe tartom a nuke-ot 😊

az lehet amnézia is, meg hogy nem kap elég oxigént az agy. A szervi dolgok ellen hatástalan a pszichológia, vagy mégsem ?

Carlos
Álmodhattad. De az önkontrol nem csak a káromkodásról szól.
Hanem arról is, hogy nem hajtogatod el ugyanazt 153-szor.

Þór vígi þessi rúnar

há' assziszem eddig én vagyok az egyetlen ebben a topicban, aki nem anyáztam, nem barmoztam, stb. :-) de lehet, hogy csak álmodtam...

Carlos
Na ezaz ami neked nincs. Önkontrol. 😊

Þór vígi þessi rúnar

az 5ös pontot elírtam, helyesen: a nem neurotikus jellegû konfliktuskezelés gyakorlás kérdése. Önkontroll.

1. de a Stormregion jelentése Viharsarok. Ha alapítasz egy Carlos&Timber Kft-t, kijátszák a kezeitek közül, akkor bevállalod, amit azok tesznek akik kijátszották ? Ez csak egy kérdés, nincs párhuzam, hiszen nem ti tettétek.
2. félig még mindig csabai vagyok és a hetedik érzékem azt súgja, hogy egy nap visszatérek a szülõföldre.
3. sírsz itt a Dunába lövetésed miatt (amire én még csak nem is utaltam), aztán meg atomtámadással fenyegetsz ? :-)
4. olyan formában, ahogy sokan vagytok, tényleg nincs helyem a játékfejlesztésben. De a csabai kezdeteknél senki sem úgy tervezte, hogy droidként hegesszük mások ötleteit és mások várát építsük. Épp ellenkezõleg. De ez az én megalomániámnak tünõ pszichés "problémám".
5. a konfliktuskezelés gyakorlás kérdése.

Timber
de ki a tokom akar echte viharsarki lenni? Stormregion mint (ex-)ceg nem egyenlo azzal, hogy csak viharsarki fejlesztok lehetnek.

Amugy meg vered a nyalad arra, hogy viharsarok igy meg ugy... de ha jol tudom budapesti vagy mar te is... Ez kb. olyan mint amikor Uri Geller a magyarsagarol beszel. Hiteltelen.

Komolyan olyan szinten hanyhatnekom van mar a Viharsaroktol (neked koszonhetoen), hogy legszivesebben atomot dobnek az egesz kornyekere...

Amugy meg... "csak egy alkalmazott vagyok es kesz"... Epp ezert nincs helyed a jatekfejlesztesben. Mert ez nem egy konzervgyar... Itt elhivatottsag es odaadas _kell_. Ha csak egy alkalmazott vagy akkor max a budit fogod tudni pucolni megfeleloen.

Es ne bassza' mar fel allandoan ezekkel a baromsagokkal mert komolyan nem ertelek. Tudsz te annyira normalis is lenni... miert jo neked, hogy a forumokon meg egy retardalt barom vagy?

nem ez volt a kérdés, de köszönöm a választ.

Carlos
Bp-en születtem, buktad!

Þór vígi þessi rúnar

hogy a témánál is maradjak Prince23 örömére (igaz, hogy az utóbbi 800 hszólásnak ha 10%a ha témába vág), a panzers.hu nem jön be, viszont a domain.hu szerint még nem járt le a szerzõdése.
Stoéto ???

még mindig nem tudtad megemészteni !? Fura. Én akárhány cégnél megfordultam, sohasem jelentett problémát, hogy nem vagyok azonos azzal a céggel, csak egy alkalmazott vagyok és kész, nincs közöm a cégalapítókhoz, a névadókhoz, stb. Echte Viharsarki csak echte viharsarki lehet, aki ott született, szerintem tök eccerû. Nem értem azt sem, hogy Fekete Pákó mér akar mindenáron magyar lenni. Ez szerintem indentitászavarra vezethetõ vissza, valami gikszer az agyban. Vagy ha te Bivalybasznádon születtél akkor is Kisgyatrai születésûnek mondod magad, mert az jobban hangzik ?

GRRhhGlLLLgrRRG hagggrhhggrrGRHR kit nevezel te pszichonak ? lám beindult egy pszichohorror forgatókönyv, csináljátok meg kalandjátéknak. :-) Spender, a viharsarki sövénynyíró.
WB, Carlos, Timber, osszátok el egymás között a feladatokat, szerintem Twilek, programozó minõségében is vevõ lenne rá. <#alien> Kezdõdjön úgy, hogy a Viharsaroknál leszáll egy ûrhajó és valamit kidobnak és gyorsan elhúznak a csillagok között. :-)

Carlos
Én igen.
"És amikor a viharsarkiakkal a féz egyet csináltuk te dúmoztál! Ááááh! Nem vagy igazi viharsarki, sose leszel! Ááááh! És még fõzni se tucc!"

Þór vígi þessi rúnar

Timber
te ilyen pszihonak nezned Jeffiet? 😄

vagy a felesége lent van a pincében, lekötözve bekötött szájjal.

Carlos
Vagy pedig otthon rövid pórázon van és itt éli ki a benne tomboló feszûccséget.

Þór vígi þessi rúnar

Timber
Jeff... szerintem te csak egy dologra figyelj oda... a feleseged ne olvassa ezeket a soraidat 😄 Vagy ezeket neki is eloadod? Mert akkor megtalaltuk a vilag legturelmesebb emberet 😄

Timber
szerintem elfer 😄

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Prince23
Ez a téma egyáltalán nem ide valló😊

talán végre csend lesz.

aham, értem én a célzást, szóval szerinted hülyeség az, hogyha székrekedésem van, akkor banánra iszok forró kakaót és utána pár óra és a wc-n vagyok. Szóval téged nem érdekelnek az ügyes-bajos dolgaim, értem én, fogjam be a pofámat, vagyis hallgassak el, más szóval meg se mukkanjak, mármint olyan értelemben, hogy vizuálisan duguljak el, szívódjak fel a monitorod képernyõjérõl. Oké, most megsértõdtem.

Prince23
Sok az off, meg a hülyeség

engem nem zavarnak azok a nagy képek, amiket tegnap ide belinkeltek, vagy mire gondolsz ?

Prince23
Jó lenne már egy házigazda ide ... volna feladata XD

ezt még csak gyakorlom, de mire kijön a CW ezt is tudni fogom.

"kötöszökõd" - igen, ezt már más is mondta nekem. Viszont olyat, hogy "unalmas", azt még csak Timber, meg Carlos, meg nszf, jagdflieger, meg Bob, és Csárli, na meg Lola és Lulu, a szomszéd néni, a körzeti orvos, meg igen, ja, ja, anyám is, meg mintha a feleségem is utalt volna rá. Basszus...

Gondolod, hogy amit álmodok az reális ? Akkor Twilek is vagyok meg farkasember és tudathasadásom van ?

Timber

ebbõl is látszi, hogy amit álmodsz az reális.
magyarán: hülye kötöszökõd vagy. és unalmas.

vitaképtelen vagy, ugyanis a 1015-ös hszólás támadható, ha körbenézel körülötted és informálódsz. Vagy ha nem is informálódsz, leírod, hogy "Minden bizonnyal az a személy anyagilag vaskosabb szülõi háttérrel bírt..."

Amúgy újraolvastam a leveled és merengtem egy sort. Próbálom a ti szemszögetekbõl nézni, feldolgozni az egészet, ami kritikát kaptatok tõlem is. Egy biztos, volt egy kész fejlesztõi környezet, melyben csak az elemeket kellett kicserélni. Vagy legalábbis más nem látszik az elmúlt 4 év munkájából csak ez (PP2,RFB, RFt😎, apró-cseprõ változtatásokkal. Szóval fura, mind1, ha jutok valamire,majd informállak. :-D

A múltkor volt egy nagyon hülye álmom. Félig ébren és félig álomban voltam vagy mi, és épp aznap olvastam vissza a hardwireden Twilek hozzám intézett szerelmes leveleit és egy rövid pillanatig Twilek szemével láttam önmagam és az egész vitát, egy pillanatig Twilek voltam és vérig voltam sértõdve. Volt már ilyen anno, hasonló, még tizenéves voltam, amikor félálomban úgy éreztem, hogy átváltozom farkassá... farkasemberré és a félig nyitott szememmel láttam ahogy átalakulok, furcsa volt. Meg egy másik, amikor a csabai vasútállomáson aludtam és álmomban egy kékes-lila vonal vett körül és egy másik emberformájú kékes-lila vonal közeledett felém és összeért az én kékes-lila vonalammal, abban a pillanatban kinyitottam a szemem és egy dzsipó magyarázkodott, hogy "nem vettem el semmit." Az arcán kiütközött a rémület és tudtam, hogy igazat mond - talán kivételesen - mert amikor kinyitottam a szemem volt vagy 1 centi a keze és a kabátom között. Õrület, nem ?

Timber
Jeff Draga barataom. Kurvara unalmas vagy mar 😊

Höhö, miért te nem azt teszed ? LoL. <#vigyor4>

Carlos
Höhö, hogy megítél látatlanul...LoL.

Þór vígi þessi rúnar

amúgy a PP2 vagy az RFB érdekelt valakit ? vagy akár a cw ? :-) Hányan is írtunk ebbe a topicba ? Hányan is töltötték le a gamespotról a cw videot ?

amúgy ebbõl is látszik, hogy mennyire más kaliberûek (spiritusz ugye) az echte és tiszteletbeli viharsarkiak, ugyanis õk újszülöttel a karral is bevállalták, hogy felállnak az asztaltól és bevállalták az idõleges munkanélküliséget is.

szerintem meg túlzottan is illik rá a jelzõ, mindkét gámára. Akkor nem illene ha jelentõs változtatáson ment volna keresztül az engine, a játékmenet, grafika, játékhangulat, stb.

és én nem feltétlen garázsfejlesztésre gondoltam, a viharsarkiak után hagyott Most Wanted is akkor keresett embereket, 2007 elején ha jól emléxem...

bocs, de nem nézem ki belõled, hogy bármit is akartál volna csinálni. :-) Hszólásaid alapján nincs benned spiritusz. Ha lenne, akkor nem bírtad volna ki a PP1 klónozását, tovább álltál volna, hisz neked még nincs gyereked, megtehetted volna.

Carlos
Egyszercsak!

Þór vígi þessi rúnar

jó nagyot! mikor lesz cw?