3714
-
JeffeS #1874 Itt több van. -
JeffeS #1873 Már jóideje annak, hogy megjelent. A kérdés az volt inkább, hogy Mon kiadják -e és mikor.
Ha mégis megveszed, akkor csak magadat hibáztathatod, support nem lesz.
Már most egy 1000essel olcsóbban adják a CDGalaxisnál 7990 HUF.
Ami érdekes, hogy a SWINE 1190 HUF és a Rush for Berlin 990 HUF. 3 hete voltam a Pólus Center 576Kb boltjában és az RFB 990 HUF volt, a Joint Task Force pedig 1990 HUF, vagyis utóbbi annyi, mint az RFB+RftB gold dobozban. Úgy látszik, hogy nem csak nekem lesújtó a véleményem az RFB-ről... -
#1872 No, azoknak akik aszitték sose lesz bóti verzió, meg doboz kellnekik mindenképpen:
CDGalaxis
-
tomcsa4 #1871 Ha meg nekem, akkor Cold War. :) (Vagy inkább tedd félre és warez után dönts.) -
Indigo #1870 Ha nekem kellene választani, akkor inkább BiA 3... -
TDantes #1869 El se hiszem de tényleg megjelent. Bocsánatot kérek...nem hittem volna.
Na most meg vegyem-e vagy inkább a BIA3 magyarul? Ez itt a kérdés. -
Fifus #1868 Meghalt Breyer Zoltán. Kérdezném, hogy a CW szinkronjában részt vett-e? -
tomcsa4 #1867 Nem baj az. A faszom tele azokkal, akik úgy osztályoznak, mint a többiek, aztán meg szubjektivitásról pofáznak. Így meggondolva legyen 5/10, ha a tesztelő úgy érezte. -
#1866 Érdekes szemlélet meglátni az 50%-ot, amikor van 84 out of 100, 8 out of 10 is.
Ez valami előfilter lehet itt... -
tomcsa4 #1865 Ja most néen nem 50%, hanem 5/10. Nem mindegy. -
tomcsa4 #1864 Az a csúnya 50% az elején nem kellene. Na de még befut 4 értékelés ahogy látom. Nem baj, én úgy is kipróbálom, szóval nem hátrálok meg (2007 márciusa óta várom a megjelenést, most pár értékelés nem tántorít meg:)). -
#1863 Értékelések! -
#1862 szerintem meg :) -
tomcsa4 #1861 Elég szomorú, ha csak a neve adta el. (De amúgy jó játék lett, csak a gépigénye ugye.)
De a CP:CW is jó lehet. Várjuk már meg a fullt könyörgöm. JeffeS, te pláne. Ha kijött a full, várom a véleményedet róla. Meg másét is. -
TDantes #1860 Láttunk, ez igaz. -
#1859 Én majdnem megvettem, de szerencsére nem tettem.
Egy jónevű is játék lehet szar, és egy kevésbé jónevű is lehet jó. Láttunk már mindkettőre példát. -
TDantes #1858 Nem és meg se vettem, de ami megéri azt megveszem., De a GTA4-nél ott van a neve amiatt megvették. Itt hol a név? -
#1857 Miért, a GTA 4 megéri az árát? -
TDantes #1856 Hát pedig nem éppen kedvező kép ,ha mindenki azt mondja nem éri meg az árát -
#1855 Felőlem!
Nem vagyok fogyasztóvédelem vagy BSA. -
Jagdflieger #1854 Igazából én is tolyok rá hogy megy-e a gépemen vagy nem. Ha nem megy nem veszem még (nem vesztek vele semmit) max letöltöm torrenten, és elkezdem másolni. Aztán a bejövő lé-böl majd egyszer veszek egy nem Tescos gépet amin elmegy ez az aluloptimalizált "leszorm a vásárlót game" és akkor végigtolom. Addig is megveszem a CoH kieget mert azt valami véletlen folytán biztos optimalizálták. -
JeffeS #1853 Én is örülök, hogy megjelent, már vártam, féltem is, hogy az Atari megint csúsztat a kevés de annál negatívabb kritikák után; ugyanis ha nem jelenik meg sohasem tudom meg, hogy mi az ábra, igazam volt vagy sem.
Én 1x próbáltam, annyira nem zavar, hogy nem megy. Nekem így is jó a gáma. -
JeffeS #1852 egyébként sem kirúgtak, hanem közös megegyezéssel elváltak útjaink. - ezt írnám, ha "storm"os lennék, de az igazság az, hogy kivágtak, mint macskát sz@rni (a helyükben én is ezt tettem volna :-), pedig még pár hónapig szívesen rontottam volna az amúgy is büdös levegőt. :-) -
#1851 Nem vagyok játékfejlesztő (már) és nem is leszek. Ergó nagyívben leásítom, hogy ki hogy kampányol mellette vagy ellene. Örülök, hogy megjelent, és ennyi. Ha neked ez nem tetszik, azt leszarom.
Ha nem megy az embereknek a játék, aztis leszarom. Nálam megy, nekem ennyi elég. Mivel semmilyen szerződésben nem állok egyik céggel sem (már) ezért nem kell hogy érdekeljen az, hogy nem megy nálad vagy Jagd-nál a játék. Ez legyen a ti problémátok, oldjátok meg.
-
JeffeS #1850 A szánalmas inkább az, hogy képtelen voltál úgy csinálni, mintha játékfejlesztő lennél, nekiestél Jagdnak, a sz@r gépének, ahelyett, hogy bekérted volna a gépkonfigját és a hibajelenség körülményeinek leírását. Na meg az is szánalmas, hogy nyesi barátod így marketinggel a CP:CW mellett. -
JeffeS #1849 "kirúgtak-úristen-mileszmost-kibaszott"sztormosok"halljatokmeg" -
#1848 Aszittem a kész vagyok-ot úgy érted, hogy kész vagyok tőle.
Akkor legalább más is ráismer a hülyeségeidre és a szokásos "kirúgtak-úristen-mileszmost-kibaszott"sztormosok"halljatokmeg" kifakadásaidra. -
JeffeS #1847 Szerencse ? Mi ? He ? Inkább szerencsétlenség, rámragadt a "storm"os vírus, leállt az agyam, van itt egy orvos ? -
JeffeS #1846 Egy lángelme vagy ! (atomkutatónak kellett volna menned), lebuktam, bevallom: tényleg én írtam. Még szerencse, hogy úgy fogalmaztam: Úgy ahogy kész vagyok, talán nem bukom le, ha nem így fogalmazok, biztos valami freudi elszólás... -
#1845 Ezt az izét te írtad! A stílus ugyanaz, ezis rinyál a Storm és a "Storm" miatt. Pfff... Ez azért szánalmas Jeff!
Milyen érdekes, hogy az ilyen cikkek írói SOHA(!) nem adják nevüket a cikkhez. (ergó hitelességük kérdőjelezhető) Ráadásul 2009 márciusában indult a "blogger" ténykedése.
Felettéb gyanús... -
TDantes #1844 Ez elég megdöbbentő, ha igaz -
JeffeS #1843 Úgy ahogy kész vagyok. Lehet... -
#1842 nem érdekel senkit szerintem. -
JeffeS #1841 Annyira hivatalos, mint a pcguruban megjelent BadSectoros Stormregion-sztori, amit épp most cáfolok meg elejétől a végéig, hiszen tőletek van. :-)
Nekem csak az a véleményem, hogy nem véletlen az, hogy a 10tacle elhajtotta Lajost, amikor vissza akarta vásárolni a céget, nem véletlen. Hiszen ha állna amit írsz, akkor "ez is bevétel" alapon visszaadták volna a "Stormregion"t Lajosnak, nem tették. Van egy elméletem rá, hogy miért és ha helyes, akkor faja lesz a végszó. :-) -
#1840 Arról nem kell tudnod.
De ez hivatalosabb, mint a gémszaros.
Aztán vagy elfogadod vagy nem. -
JeffeS #1839 Ja, az csak "forrás" ha olyasmi van, ami neked nem fexik. :-)
És a te idézeted honnan van ? -
#1838 Gamestar mint hivatalos "forrás" nalol...
Tudod te honnan kell "bizonyítani".
"A CPCW aze a befektetoi csoporte, akik osszedobtak azt a par millio eurot a fejlesztesre. Termeszetesen nem szandekoztak ezt a penzt az ablakon kidobni, es gondoskodtak rola, hogy kapjanak valamit a penzukert. Ennek megfeleloen a CPCW jogaival eddig is, es ezutan is ok rendelkeznek (nem jogutodok, hanem jogtulajdonosok), sem a Storm, sem a 10T nincs erintve ebben (sajnos?). Voltak a PSP projekthez hasonlo targyalasok honapokkal ezelott a 10T a Storm es a Nordic (a jogtulajdonos, akikrol alig tudtunk, meg neztuk is mit keresnek a splash screenen) kozott az esetleges folytatasrol, de ezek nem jartak sikerrel." -
JeffeS #1837 Itt lévő linken más van. -
#1836 Ezt most kivételesen te nem látod.
A játék (CPCW) jogait mindig is a Nordic birtokolta. Nem jogutód vagy ilyesmi, hanem jogtulajdonos. Mindig is ő volt. -
JeffeS #1835 A játék jogainak egy része, ahogy az EA-nal is volt ami átkerült az Atarihoz, és a képben még ott van a 10Tacle, akkor is ha te nem látod.