Codename: Panzers - Cold War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ad 1.: Nem éreztem megszólítva magam, nem is értem honnan vetted ezt? Annyi történt hogy most untam meg újra hogy állatságokat beszélsz.
Ad 2.: Nem értem hogy jön ide pont az RftB?!

Ad Non Plus Ultra: Konkrétan csak sikerült bebizonyítanod, hogy amit írtam helytálló Veled kapcsolatban...

A Cold War hivatalos megjelenési dátuma: 2009. február. Értem én hogy keserû vagy az eddigi hozzászólásaidban emlegetett sok megjelenési dátum kapcsán, de ajánlanám figyelmedbe, hogy nem biztos hogy egy magazin, vagy bolthálózat internetes honlapján közzétett adat szentírásnak és hivatalos bejelentésnek bizonyul. A Cold War elõzõ, hivatalos premierje 2008. márciusa volt, amely a kialakult sajnálatos helyzetnek köszönhetõen nem teljesült, és utána természetszerûleg nem kapott új idõpontot (legalábbis hivatalosan, mert a szóbeszéd, meg az említett GameStar által tippelt, vagy hallott információ még nem biztos hogy a legautentikusabb - és lásd megint csak egy jókora negatív érzést eredményezhet)... Az Atari novemberi hivatalos bejelentése után decemberben külön rendezvényt tartott Londonban, ahol többek között a játék új videóelõzetese is bemutatásra került (http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1160073341&no=1370).

Hivatalos honlap gyanánt egyelõre az Atari oldalán található termékoldal szolgál (http://www.uk.atari.com/pc/codename-panzers-cold-war-295.html). Itt megtalálhatod a legfrissebb borítókép tervet, és néhány új képet is. Valamint a világsajtóban böngészve sem nehéz elõzetesre bukkanni a játékból (http://uk.pc.ign.com/articles/935/935044p1.html). A játék tehát minden jel szerint érkezni fog - bár nyilván mindannyiunk szívesebben látna nagyobb hírverést, még több képet, és a lehetõ legtöbb videót belõle... Azért remélem a jövõ havi megjelenést követõen már kevésbé leszel szkeptikus és keserû a játékot illetõen.

drága Petikém, az 1400-as hszólásom nem neked szólt, ha ráklikkeltél volna az elsõ "érted, Petikém?" megszólításra, akkor kapcsolhattál volna, hogy Carlos esetében miért használom az "Érted, Petikém ?" megszólítást.

Hozzászólásod terjedelmes, a betûkbe meredve fáradt tekintettel elismerem, és ugyan mi mást is tehetnék, minthogy felvegyem a stílust és akképpen feleljek körülményesen szavakba öntött gondolatféleségeidre, amiképpen te összekapartad.
A helyzet a következõ, drága Petikém, visszajelzéseim vannak, hogy a szakma emelte kalapját, még a "storm" irodájában is sorra döbbentek rá és ismerték fel, zseniálisan megfogalmazott gondolataim helytállóságát.
Nevet is tudok írni, bár visszaélni névvel nem kívánok, hiszen nem volna illendõ, aki tudatta szakmabeliekkel, hogy még "Magyarország legnagyobb és legsikeresebb játékfejlesztõ cégénél" is hüledeztek a tavalyi év áprilisától kezdõdõen, mondván a sokaságnak:"Spendernek volt igaza."

Innentõl kezdve eme hosszadalmas és elhúzott, nyúzott rizsa engedelmeddel számomra susnyásba való megalapozatlan rinya.
És képzeld, információim vannak belsõ körökbõl, hogy még abban sem tévedtem, hogy a Deep Silver nem akarta kiadni az RFTB-t, tényleg nem akarta, aztán meggondolta, gondolván gondolom, hogy az okból kifolyólag, hogy kész van és hátha jobban fogy az alapjáték is, tévedtek. Kérdeztek volna meg elõtte engem.

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehetõ.\"

Csak az az egy dolog sántít Veled kapcsolatban drága Tibor, hogy tulajdonképpen légbõl kapott, és ki tudja honnan szerzett, de általad jól belsõ, jól értesült és szakmai köröknek aposztrofált információid ilyen terû negligálása nem apró mértékben tesz hiteltelenné. Igaz, ez Téged sosem zavart, hiszen a tények, mint olyanok nem érdekeltek, csak az hogy el tudd mondani a saját verziódat a világról, a szakmáról, és esetünkben a Stormregionról. Ezzel csak az a bökkenõ, hogy mint olyan, véleménye mindenkinek van, csak a különbség az, hogy másokkal ellentétben Te igen sok erõfeszítést tettél azért hogy meggyõzd az embereket a saját igazadról, vagy éppenséggel azt sulykold mindenki fejébe, amit Te vélsz gondolni. Mert az az igaz.

Tudod, még ezzel sem lenne semmi baj - de azon emberek akiknek akár csak egy csöpp rálátásuk van arra hogy mint és hogy is megy maga a játékfejlesztés (és ez nem egyenlõ azon derék munkásemberekkel akik valaha részt vettek már egy játék fejlesztésében, akár csak mint jó magad) egyszerûen elhûlve nézik hogyan teszed magad nevetségessé, és járatod le magad jobban és jobban. Hozzászólásaid tanúbizonyságot tettek arról hogy lövésed sincs a kiadói státusz mibenlétérõl, a projekt finanszírozások hátterérõl, és a marketingtevékenység ismereteid is számos ködös elképzelést tartalmaznak. Sajnos ahogy ez már számomra kiderült, Téged soha nem érdekeltek a tények, és a valóság, csak az amit Te szerettél volna látni belõle. Ami még mindig nem lett volna baj, egészen addig ameddig meg nem próbáltad volna gyõzni az egész világot arról, hogy amit Te látsz, az a valóság.

És bár tisztában vagyok vele, hogy valószínûleg ez a hozzászólásom sem fog radikálisan érinteni, és eddigi tapasztalataimból kiindulva rögtön egy 24 különbözõ személytõl származó idézetbombával fogsz válaszolni (melyben megpróbálod rám erõszakolni, hogy a ki és mikor mit írt egy fórum, vagy blogbejegyzésbe - egy általad elképzelt teljesen más jelentéssel bír...), de csak széljegyzetként álljon itt ez a hozzászólás tõlem, hogy nem mindig minden úgy van ahogy Te látod, vagy gondolod, vagy szeretnéd látni. Mert ha csak egyszer is érdekelt volna a valóság, vagy ami a legközelebb állt volna hozzá, akkor nem így reagálnál és viselkednél. Így azonban számomra, és azon szakmabeliek számára akiket én ismerek, egy hiteltelen, megkeseredett, szûk látókörû, volt játékfejlesztõ vagy. És mint olyan: az egészben a legszomorúbb hogy pont egy volt szakmabeli rombolja azt, amit mi sokan szerelembõl, szenvedélybõl, vagy élvezetbõl próbáltunk meg megalkotni.

"Nem egy DR-es jött át a Stomrba és azt mesélték, hogy egyeseknek cégrészesedést és ilyesmiket akartak adni fizu helyett."
Tudod hogy mi a különbség aközött, hogy kezdettõl(!) fogva résztulajok voltak és egy másik cégnél nehezebb idõkben, késõbb(!) fizetés helyett azt adtak volna ?

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehetõ.\"

ha a DR-ben VALÓBAN résztulajdonosok(!) voltak és nem szimpla alkalmazottak, akkor az 1407-es hszólást vedd semmisnek.

Carlos
Biztos vagy te ebben? Mert én nem lennék.
Nem egy DR-es jött át a Stomrba és azt mesélték, hogy egyeseknek cégrészesedést és ilyesmiket akartak adni fizu helyett.
Az igaz, hogy droidok is voltak mellé.

p.s.: Meguntam a vitát.

Þór vígi þessi rúnar

azok a kollegák nem voltak résztulajdonosok és azokat a kollegákat nem szédítették azzal, hogy egy nap övék lesz a cég. Azok az exdres kollegák csak droidként dolgoztak a DRben, nem volt cégrészesedésük.

egy minuszról kikozmetikázott céget nehezen lehet jó pénzért eladni, nehezen nevezhetõ jó üzletnek. Szerinted a 10T amelyik cég mindig számokkal operál a tõzsdén, jelentésekben, miért titkolta el a vételárat? Mert qrva nagy üzlet volt, igaz ?

az volt, nekem a könnyeim potyogtak a röhögéstõl, mikor meghallottam, Petike nem hallotta, õ semmit se hallott. :-D

Az Innoglow reménytelen, az Atari sem bízik bennük a szakmában terjedõ pletyka szerint, úgyhogy lehet hogy meg se jelenik a CW, de support biztos hogy nem lesz. Az Innoglow feje nem más, mint a PP2 lead designere, aki... hát... hmmm... Ha Timber a designeri mérce és õ a 10-es érték, akkor ez a figura egy 3-as.

Carlos
Akkor kérdezd meg errõl a DR-es volt kollégákat akiknek még mindig lóg a DR, hogy ki dolgozott akkor igéretekért? <#mf2>

A cégvezetés olyan volt amilyen. Nem sokat tudtunk ellene tenni, csak tûrtük, hogy mig egyesek dolgoznak, mások WoW-oznak, vagy arról beszélgetnek napokon-heteken-hónapokon keresztül.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ja, a DR se ment tönkre. Azis létezik még...De hogy? A vegetálás is egyfajta létezés ez igaz.
Lajosnak ez bizony nagy üzlet volt. Nem kicsit, nagyon. Az máskérdés, hogy ennek hatására tönkrementünk. Õ nyert az üzleten, õt csak ez érdekelte.

Þór vígi þessi rúnar

...a munkájukat akik átvállalták...=...a munkájukat akik átvállalták, azok...

lopás akkor lett volna, ha a "Stormregion" vezetése nem hárítja át a "kódlopókra" a cégvezetést, annak felelõsségét, és a projekt menedzselést; sem Tom, sem Lajos nem jártak be a PP1 fejlesztése alatt, viszont a munkájukat akik átvállalták, egy lyukas garast nem láttak a többlet felelõsségért és munkáért, csak hamis igéreteket, amiket évrõl évre lefaragtak. Lopni csak a "Stormregion" KFT lopott, az Idõ igazolta. Az Idõ igazolta, hogy kik futtatták fel a céget és megmutatta azt is, hogy kik vitték csõdbe.

"Abban viszont biztos vagyok"... Carlos, te eddig annyi mindenben biztos voltál, pl, hogy a Stormregionnak (10T Budapest) nincs köze a Mytran Warshoz (Mytran Wars="Stormregion"), hogy a CW-ben soha nem volt orosz kampány (ezt a korábban létezõ panzers.hu-s Meier nyilatkozat cáfolta, az sg-n Timberé), hogy a CW november közepén fog megjelenni, hogy a "Stormregion" nagyüzlet volt Lajosnak, miközben az összes kollegád tudta, hogy a "storm" csõd szélén állt, Timber a hardwireden 2007 tavaszán a gazdaságiválsággal magyarázta, nszf barátod a pc-s játékpiac beszûkülésével, de volt olyan kollegád aki kerek-perec leírta a blogjába, hogy várjátok a papot.
A Most Wanted "hamarabb tönkrement" irományod baromság, veletek ellentétben õk most is léteznek, vannak ! Érted, Petikém ?
Voltak hullámvölgyek, ez igaz, mégis vannak(!), nektek is voltak hullámvölgyek, de ti nem vagytok. Érted, Petikém ?
A garázsos cégfiling nem jelent semmit, a PP1 fejlesztése is egy lakásból kialakított "irodában" ment, nem csilivili irodaházban... ennek ellenére a PP1 nagyot szólt a játékpiacon, szakmai körökben, az RFB meg hiába egy modern irodaházban készült, bebukott mint a kancsal kacsa.

Buék. Ez a Left4Dead akkora szar, hogy nem igaz. Hogy lehetett az év játéka?
Pár napja négy-öt magyar is összejött az 1.25-ös RfB-vel és másfél óránkba telt, mire rájöttünk, hogy nem a gamespy a hibás. Az ötbõl egynek volt tört játéka.
Az RftB editor remek, gyönyörû térképeket lehet vele csinálni. Remélem a CW-hez is lesz...

Köszi az infót. Amikor én ott voltam akkor sem volt túl nagy az ipar náluk. Szó ami szó most is hirdetnek de csak nintendo DS-re. Nem nagyon van már itthon olyan független játék fejlesztõ cég aki nagyobbacska, bentvan a köztudatban, és valami nagy dolgot tesz le az asztalra. Sajnos... (lopás nem lopás de a JTS is jó játék volt.)
Carlos
Hát...amit tudok róluk az kábé annyi, hogy még vegetálnak...
Abban viszont biztos vagyok, hogy nem akarták eladni a MW-nak a stormot, mert a MW hamarabb tönkrement, mint ahogy a Storm.
Legalábbis mi még jól elvoltunk, amikor a régi kollégák akik a MW-nél voltak, hogy lehúzták a redõnyt, pár ember maradt csak.
Azóta lehet, hogy óvatosan bõvülnek. Én voltam bent interjún, akkor nagyon garázsosnak tûnt a cég.

Þór vígi þessi rúnar

Na neee. Tényleg megkérdezték a Most Wantedet megveszi-e a Stormot? Ha ez igaz akkor az iszonyat durva lehetett...<#buck> Egyébként mint mondtam ott a vezetés volt hibás mert a fejétöl bûzlik a hal. (storm) Mert minden megvolt hogy jó gámákat csináljonak. Amúgy mi van a Most Wanteddel? Látom én is hogy hirdetnek. Nintendo DS-el vacakolnak. Akkor már legalább PSP-re gyúrnának. Amikor voltam náluk még a multiplatform motorjukat csiszolgatták. De annak is már majd két éve. (azóta sem láttam vele gámát) Na és mi a véleményed az innoglow-rol?
Most Wanted ma is van, pár hónapja hirdettek a hardwireden...

Juteszembe: csak kijavítottalak, mert hüjeséget írtál. A "storm" eladása nem volt "nagy üzlet", mint ahogy te gondoltad, kényszerhelyzet szülte. Ha a 10T nincs satuban (befektetõi felé), akkor nem vette volna meg, szvsz és akkor megint csak 2007 júniusától munkanélküli vagy.

az hogy a 10T vette meg a céget, az az utolsó lehetõség és kényszerhelyzet volt, másnak sehogy sem kellett - szerintem, a hozzám eljutott infók alapján. A 10T tartozott (hány milla euroval is? a gamestaron leközölték), nem volt más választása, az Elveon elvérzett a pozsonyiak kezén (1 év késés, vásárolt engine-l), a 10T képtelen volt kipréselni belõlük, maradt a CW-kártya a befektetõk felé vagy 10 év adósbörtön, szerintem.

Carlos
Kódlopó cég akkor már nem is létezett, max a 2 maradványa.

Juteszembe: Miért fáj az neked, hogy leszartam, hogy veszteséges-e a cég? Asse érdekel, ha a mafia mossa tisztára a pénzét benne, hogyha megkapom a fizumat és én legális munkát végzek...

Þór vígi þessi rúnar

tévedésben élsz, ha nem adja el a céget Lajos, akkor 2007 június-júliusától munkanélküli vagy. Az egész szakma tudta, hogy minuszban van a storm, kivéve te. Ugyanis végigkilincselték az egész szakmát azzal a sz@rral, hogy "ócsó, vegyétek má meg", még a "kódlopó" céghez is becsöngettek, vastagbõr, az volt. :-D

Amúgy BUÉK mindenkinek ! :-)

Na igen mert õ pénzforrást látott benne, és valószínûleg nem úgy termelt a cég mint várta. De ez irányítási hiba volt. Szerintem. mert a cégnek egy jó motorja volt és sok jó szakember volt ott. De mindezt rányítani kell. Kb mint az országot. A rendszerváltás óta dolgozunk és egyre szarabb az ország. Amit fent basznak el. Párttól függetlenül. A szavaidból itélve igaza volt Jeffnek a blöffel kapcsolatban.( felduzzasztott, nem túl nyereséges cég eladva egy béna mamlasznak. ) Lajosnál csak az volt nagyobb ász aki létrehozta a 10taclet és elszedte a részvényesek pénzét.
Szó ami szó, kíváncsi leszek mi lesz az Innoglow jövõje. Amíg ez nem biztosított addig nem veszek 11ezerér CW-t mert egy support nélküli gámáért picit sok. Figyelembe véve az RfB supportját amúgyis kételkedek a gámában. Tegnap pár srác miatt felraktam az 1.25-öt és úgy fagyott utánna a multiban az RfB mint a disznó. Azt a patch-et már szerintem csak kibaszból csinálták. Ellentétben a RftB-al 2.0-alatt tegnap simán játszottunk Fifussal.
Carlos
Nemtom mennyit termelt a sztorm, szerintem épphogy nyereséges volt. Talán. Nemtom. Nem is érdekelt. De úgytudom, hogy Lajos üzletember. Felfújta a céget (100-nál több alkalmazott, többprojektes cég, csilivili stb) majd eladta annak aki a legtöbbet adta érte. Azt nem tudhatta, hogy a 10T mit fog csinálni (mert egy fél évig minden jól ment, kaptunk fizuemelés voltak projectek, etc).
Az más kérdés, hogyha Lajos tudta volna, hogy mi lesz eladta volna-e.
(személyes véleményem, hogy akkor is eladta volna)

Inno: rákérdezek majd, hogy mizu velük.

Þór vígi þessi rúnar

Engem meg lehet gyõzni ellentétben Jeffel. Sõtt én a Stormot is szerettem, nem beszélve a játékaikról. (most is épp RfB szerkesztõzöm)És hát szerettem is volna ott dolgozi. Látod egyébként meg te nem értettél meg. Azt mondtam hogy azért ölök bele valamibe 1 milliárdot mert érdekel. És amit én hoztam létre azt nem adom el.Fõleg bizonytalan vevõnek. De ismétlem ha szívbõl csinállok valamit. Ha üzletbõl az más. Ha Lajosnak csak üzlet volt akkor jó hogy szart bele hogy kivel mi lesz, és abszolulte nem érdekelte a vevõ. (ami nemcsak nekem de másoknak is szúrta a szemét) Az is hérdéses mennyit termelt a Storm. Mert nyereséges céget eladni állatság. már bocs. De ha az ember szétnéz és azt látja hogy az EA vagy akármelyik másik melák megvesz egy kissebbet akkor annak kaputt.
Az innoglowal kapcsolatban meg neked legyen igazad. Anno én is bizakodtam mikor elõsször halottam róluk, de aztán kezdtek túltenni a ködösítéssel a stormon. Igen bizalmatlan vagyok. Mert a bizalom épül valamire és jelen esetben az innoglow semmit sem mutatott még. De engem meg lehet gyõzni. (ellentétben a mindkettõnk által ismert rögeszmés barátunkat) Most mi a megjelenési dátum? Várható valami a honlapjukkal kapcsolatban vagy valami egyébb infó? Mert közelít asszem a legutolsó megjelenési dátum és még semmi promócio. Se trailer, se honlap, se új képek,se demo,semmi.Volt valami béna film egy mókussal aki "mogyorózott" valamit a játékról de az egy vicc volt. (már ha az a reklám része akart volna lenni )
Carlos
Hogy tettek volna le bármit is az asztalra?
Azért jöttek létre, hogy befelyezzék a játékot.
Jómagam voltam náluk, láttam mit csinálnak és bizakodok. Jó lesz az nyugi.
Ha nem hiszel nekem, az a te bajod.
Te is kezdesz átmenni Jefferson szintdrómába. <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
2.
Lajos és a 10T.
Lajos mint üzletre gondolt a céggel kapcsolatban, semmi több. Üzletember volt, és megértem amit tett, mégha nem is helyeslem (mert ugye ha nem adja el a céget, akkor még mindig van melóhelyem)
Számomra most kiderült, hogy üzleti érzéked nincs.
Magasról leszarnám, ha vennék egy ladát, ráköltenék 100K-t, majd jönne valaki aki ad érte 400K-t, hogy mitcsinál vele. Ha belekúrja a dunába, ha felrobbantja leszarom. A befektetésem megtérült, ennyi. Szép haszonra tettem szert.

Þór vígi þessi rúnar

Elnézést a hibás linkért. Ime a helyes:

http://www.innoglow.com/

Félre értés ne essék. Szurkolok nekik. Remélem legalább olyan jó játékok készülnek ott mint annó a stormnál. És talán többet halgatnak a játékosokra is. (nem az amcsi segfejekre gondolok.) De per pillanat semmit nem tettek le az asztalra ezért vagyok szkeptikus.
üdv az Új évben Carlos!
A dolog jól hangzik de, "büzlik". Mert ha nekem 1-2 milliárdot ér a cégem, és valaki aki a semmibõl kerül elõ (eddig csak néhány ismeretlen szart adott ki.) ad érte 4 milliárdot akkor az:
1, vagy egy üzleti analfabéta. Mert a valós érték duplájáért vesz meg mindent
2. vagy valami pénzmosás jellegü dolog.
Hát ha én beleölök valamibe 1 milliárdot akkor azt "kurvára" szeretem csinálni. Mert azért az nem kis pénz. (akinek meg kicsi azt szivesen belelõném a dunába) Ergó szeretem csinálni, mert iszonyat sok pénzem van benne. Tehát nem adom el a fent említett cégnek. kivéve ha egy béna pöcs vagyok és beleöltem 1 millliárdot de kettõ az adósságom. Akkor eladom.<#crazya>A labda nálad van.<#wave>
Egyébként hány tulaja volt a megboldogult Stormnak?
Carlos
Rossz az innoglow honlap linkje.

Namost. Van egy céged. Felfuttatod, beleölsz mondjuk 1 milliárd forintot. Te vagy a tulaj. Jön a 10T és ad érte 4 milliárdot.
Te nem adnád el?
(ha a válasz nemleges, akkor vagy kamuzol, vagy olyan szar üzleti érzéked van, hogy az lehetetlen)

/a számok hasraütés alapúak, nem fedik a valóságot, csak a mértéket/

Þór vígi þessi rúnar

Már hogy léteznének? Ezer éve megszüntek. Úgy ahogy a cég is. (Jefferzon megölte öket<#buck> )
Még ezek az oldalak élnek RfB témában:

http://rushforberlin.uw.hu/index.html (ez egy magyar oldal)

http://www.rushforberlin.com/englisch/downloads.html
(ez a német RfB . tegnap még mûködött. innen elérhetõ a Deep Silver fóruma is.)Ime:

http://forum.deepsilver.com/forum/forumdisplay.php?f=27&langid=1

Mint mondottam annó "a faszért kell othayni a Deep Silvert egy olyan szánalmas buik bandájáért mint a 10Tacle" de hát mindig lehurrogtak a fórumokon.Aztán jött a gebasz.
Néhány renitens személy meglépett a ColdWar játékkal. (kimentették flopira) És lassan másfél éve tervezik kiadni. (lehet hogy flopin <#circling> ) Nekik meg itt a honlapjuk:

http://forum.deepsilver.com/forum/forumdisplay.php?f=27&langid=1

Naaaon szép honlap. Már fél éve ilyen szép. (lehet hogy Jefferson õket is elátkozta. Othon van egy Stormregion feliratos woodoobabája minden nap fél órát szurkálja.) Állítólag idén frebruárban jön ki a CW. De addig még bizti változik. Egy hónapra a kiadás után jön a következõ kiadási dátum.<#vigyor3>

(csak azért hadováltam ezt itt össze hogy ne keljen végigolvasnod a fórumot mert látom lassan két év kiesett az életedbõl.<#vigyor4>)

nonicks
valaki tud valamit a Stormregion honlapjáról meg a panzers.hu meg a rfb.hu -ról? (egyáltalán lesznek-e még?)

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Az milyen jellegû játék lett volna? RTS, RPG? (mondjuk ez a volt egy kis döccenõ "édes" megfogalmazás... Kis döccenõ az mikor csúszik egy játék pár hetet vagy egy hónapot. Ez kb akkora döccenõ volt mintha végigmentél volna pesten padlógázzal egy versenautóval és összeadtad volna a "döccenõket"...<#vigyor1> Na a CW döccenõje kb akkora volt. Majdnem beledöglött. Vagyis amíg nincs a boltokban addig ne is mondjuk hogy sinen van. Mert megjelenési dátuma már több volt neki mint a DNF-nek...) Boldog Karácsonyt nindenkinek!
Carlos
Nem.
Egyiket sem fagyasztották be.
Volt egy kis döccenõ, de mindkettõ ki lesz adva.
Csak volt egy amirõl nem tudtok, de azt ugye jóformán elkezdeni se tudtuk.

Þór vígi þessi rúnar

az hogy nem fagyasztották be a játékot?

Carlos
Mi a kérdés?

Þór vígi þessi rúnar

No, azért hadd jöjjön csak.

Carlos
Hát nem egy spielberg dobta össze az való igaz.

Þór vígi þessi rúnar

Timber
uhh... ki csinalta ezt a trailert? Nem azert de ez eleg gyengusz.

1. a vignettalas tul eroltetett es rohadtul idegesito
2. ossze vannak dobalva jelenetek szinte teljesen ertelmetlenul
3. a zene se a legjobban van vagva
4. a robbanas effekt hang eroltetett es baromira zavaro
5. sotet az egesz (alulexpozott :D)
6. a jatekbol szinte semmit nem mutat
7. hangulatkeltesnek keves

Ugy erzem tul sokat akartak belerakni a sracok... a kevesebb tobb lett volna.

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

most vagy az én böngészõm köhöm-köhöm, vagy elszúrtam a beszúrást.
WiC

és most nézd meg ezt a WiC videot:
http://www.youtube.com/watch?v=dU74uWK_MmI

Carlos
Fakezû ÁTÁKÚÚÚÚ bennemaradt... <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

http://www.youtube.com/v/PYYU_vYGqzs

én úgy látom, hogy igen.

és hol tapasztaltál ?
Én legfeljebb építõiparban, de ott sem volt ennyire deviánsan kiélezett a dolog. Ha régebbrõl ismerted volna Tomékat és ami történt, akkor te is magasabb vagy más perspektívából is látnád a történteket. Érdekes, hogy az emberre milyen mély hatással lehetnek külsõ ingerek, konfliktusok, néha jelentéktelennek tûnõek is, és mennyire rossz döntéseket tud meghozni késõbb azok miatt, ha azokat nem vizsgálja meg több szemszögbõl akkor amikor éppen kellene. Mert az egész humán menedzsment a vezetés részérõl, szerintem ennek a végterméke.

Carlos
Sajnos van benne igazság.
Mindig is volt egy "egészséges fluktuáció" vagymifasz. Magyarul QA csapat:
Felvettek két új embert (akkor éppen egy kellett volna, hogy meglegyen a "létszám"). Nos. Ilyenkor jött az, hogy vagy az a két új ember marad és kirúgják a legrosszabb/leggyengébb embert vagy nem hosszabbítják meg a gyengébb újoncot.
Ergó "nagyon szerettük" az új kollégákat! (kevés kivétellel)

Ilyen fasságot viszont rég tapasztaltam, mint ami volt a stormban. Szerintem egy jómunkásember nem attól lesz jó, hogy a tökeit satuba fogod és nyomorgatod, hanem ha elismered a munkáját és kiállsz mellette (Csumi).

Þór vígi þessi rúnar

én is pont ezt írtam anno a hardwiredre, hogy irtó nagy mázlista vagy, szerencsés. :-) Csak nem vagy kellõen a tudatában helyzeteddel.

Egy csõdtengernél "vezeto pozicioban levo ember" véleménye szerintem nem oszt, nem szoroz. Sõt, inkább a negáltja lehet igaz, amit gondol, amit mond. Ha pedig azt nézem, hogy a "Stormregion" KFT-ben milyen állapotok voltak humán menedzsment területen... leadeknek tettek meg olyan embereket, akiket szerintem csak és kizárólag külsõsként lett volna szabad foglalkoztatni. Persze ha a humán menedzsmentje nem olyan, amilyen, akkor a cég még ma is létezne és az nekem nem lenne jó... :-D
Amúgy hozzám meg egy olyan információ jutott el a cégvezetés részérõl ügynökeim révén :-), hogy a többség - nem emlékszem már pontosan a kifejezésre, de a lényeg - csak töltelék - akik csak akkor hajlandóak valamit is produkálni, ha sakkban tartják, pszichésen szorongatják õket. Ennek az információnak tudatában pedig képes vagyok megérteni a 10T felvásárlás utáni állapotokat, amikor mindenki feje fölött ott lebegett a munkanélküliség réme, bárkit kirúghattak a cégvezetés komolyabb indoka nélkül.

A néhai panzers.hu CW topicjában nem láthattál olyan fórumozót, aki ne gyászolná az orosz kampányt. Volt, aki emiatt le is mondott a CW-rõl. (Jagd az elsõk között volt.) Amit írtál, az alapján, OCC nevéhez köthetõ az orosz kampány. Nem ismerem, vagy mégis ? Végül is az elsõ exdr-es turnussal érkezezhetett... de ha voltak is emberi hibái, szerintem az orosz kampány akkor is jó húzása volt. Én nem csak az oroszokat raktam volna bele, hanem egy harmadik oldalt is. Mint a Starcraft.

Carlos
<#vigyor5>

Þór vígi þessi rúnar