Codename: Panzers - Cold War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Készült baromijó atomorobbanásos tréler, azóta se tudjuk mi lett vele. Szerintem rohad a 10T-éknél lefoglalt gépeken.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Maximálisan bezoomolva nagyjából ekkorák voltak a gyalogosok és a unitok a játékban. Azóta nemtom álítottak-e rajta.

(belekötések elkerülése végett: a kép nem reprezentálja a megjelenõ játék minõségét, a valóságtól és megjelenõ játéktól eltérhet. Valamint a kép egy tesztmapon készült, bugokat tartalmaz)

Þór vígi þessi rúnar

nonicks
amúgy nagyon jó hogy nincsenek honlapok mert ma akartma épp játszani a Rush For Berlin-nel de a vistán nem indult mert kellene neki a legújabb patch (és még az angol rfb.com -on sincs fent :O)

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Azt hogy nem õ csinálta. Ha az SR nem az RfB-t hanem a Half-Life 2-õt vagy a Quake III.-at csinálta volna Jeff nélkül akkor most azt utálná. Ennyi.
Köszönöm a linkeket. Átnéztem õket. Na igen, ez az ami egy picit zavar a CW-vel kapcsolatban. Az ATARI ahhoz képest hogy most bekeményített, (sok olyan játékosok által nagyon várt nagynevû projectet karolt fel amik kiadó nélkül maradtak -XY cég ami megvette a készítõ csapatott, de a játékukat nem akarta kiadni pedig mindenki nagyon várta- )de relative kevésbé reklámozza a már szinte kész termékeket. Pl: CW, Ghostbusters stb. Nemtom nekem kicsit csicsás az új boritó. Túl barokkos,ha kevesebb dolog lenne rajta jobban megfogná a szemet. Az a baj hogy a képek amiket eddig láttunk eléggé kis felbontásúak. Nehéz így bármit is mondani az egységekröl és a textúrzotságról. Sok kép alapján az RfB pályái szebbnek tünnek. (kidolgozottabbak, több textúrával,stb) Anno az Rfb esetében is a megjelent képeken és a játék borítóján is sokkal nagyobb kamerabedöntésiszöggel és zoom határokkal készült képek voltak mint amit a játék motorja a valóságban engedett. (pl: látszott az ég,stb) Annó Meier azt igérte a CW-ben mindkét érték növelve lesz az RfB-hez képest. A bemutató trailereken viszont elég mikro gyalogosok szerepeltek. Szóval egy demó sokat jelentene, vagy egy igazi in-game HD trailer. Meg amit Meier nek is felvetettem a trailerekben pl az unit kitelepülést,az egységek kombinálását upgradelését kéne mutatni, vagy egy atom villanást ez az ami növeli a játékélményt pl: egy CandC vagy egy WiC egyhangúságával szemben. sajnálom hogy a légierõ továbra is csak hívható segítség és nem irányítható-unit. lásd: JFT. Tudomásod szerint mekkora support várható a játékhoz? (javítások, szerkesztö? )Mert ez is sokat számít sok ember szemében. Az RfB-t a support hiánya ölte meg. Akárki akármit is mond ez az igasság. Egyébként rendes az Ataritól hogy az SR jele is ott virít az Innoglow mellett a borítón.<#eljen>
Elárulod most hol nyomod a Bluest Péter? Már ha publikus.
Mi nem tetszik neked az RFB-ben?

én már nem voltam ott, nem lehetek az apád. :-) Az utolsó játék amiben részt vettem PP1, ami a sikert hozta, és rengeteg lovettát, szóval az nem olyan volt, mint a PP2, vagy az RFB. ;-)

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehetõ.\"

Carlos
Kezdõdik, kezdõdik, kezdõdik!
APA KEZDÕDIK!

Þór vígi þessi rúnar

kedves Csõd Gyermeke, szólíthatlak így ? Iróniád gyermeteg.

Az azért vicces, hogy az (nem minõsítem milyen) inasok az elmúlt 4 évben a már kész munkadarabot (PP1) többször leporolták, átcsiszolták (PP2, RFB, RFTB) és már azt hiszik, hogy mesteremberek. Vicc.

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehetõ.\"

Carlos
Szokásos Jeff kirohanása a világ ellen téma.
A globális világválságról is a Storm tehet. <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

grebber
Utóbbi sajnálatos módon!

Next PC upgrade: 2022

GanXstaZoleeWrk
mivan már 71 új üzenet? megjelent vagy meg a faszkodás?

GanXstaZolee#2709

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

nonicks
lassan ki adhatjátok könyvbe a topikot(regény:D)

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Tényleg másról is beszélhetnétek

Reméltem h a hozzászólásom belátásra bír embereket h abbahagyják egymás szekálását, és a múlton való rágódást. Tudom h kevés vagyok hozzá de jó lenne befejezni ezt. Egyrészt unalmas, másrészt aki véletlenül idetéved kapásból elretten ettõl az egésztõl.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

még két kérdés, én buta hiteltelen senki részérõl feléd. A "Stormregion" vezetése 2006-ban nyitott a "kódlopók" felé, mondván, hogy megbánták az egész per kezdeményezést. Miért ?
Aztán mikor a 10tacle felvárásolta a "stormot" akkor a saját lövészárkukban kezdtek tüzelni (lásd Carlos itteni tanúvallomását, amúgy más "storm"os is mesélte), gondolod azért tették, mert úgy gondolták, hogy a "vérprofi játékfejlesztõ" pszichésen megtaposva, kirúgva jó ? Szerinted õk is olyannak látnak titeket, ahogy ti látjátok önmagatokat ? Ez az utóbbi költõi kérdés, nem muszáj rá válaszolni.

nem, drága Petya, tévedésben élsz, engem meggyõztél, a "Stormregion" KFT Magyarország legnagyobb és legsikeresebb játékfejlesztõ cége, a mai napig is, meg holnap, holnap után is, a PP2, az RFB bukása a globális felmelegedésnek köszönhetõ és az is; ami valójában csak bukásnak látszott, de nem volt az; hogy ebben a topicban össz-vissz 10 emberke beszélget (míg a nagysikerû panzers.hu-n szintén, a még nagyobb sikerû stormregion.com fórumain megint csak), míg más topicokban dehogy, az is a csillagok állásának köszönhetõ. A "Stormregion" nagyon nagy és erõs cég, csupa vérprofi játékfejlesztõ(*) és nem õk keresték fel 2007 tavaszán a Most Wantedet cégeladási szándékkal, hanem fordítva, majd felvásárolták a 10Taclet ami csõdbe vitte õket.

(*) ezek a "vérprofi" fejlesztõk napi 4 órában 5 év alatt akarnak csinálni egy MMORPG-t (Shireel), miközben a Gepard engine PP1-es szintre 4 év alatt készült el napi 10-12 órában, éjszakázásokkal, hétvégezésekkel. Miközben egy MMORPG programozátechnikailag sokkal bonyolúltabb, mint egy stratégia.

Nem varrok semmit sehová, Te vagy az, aki megállás nélkül kötni akarja a felelõsséget - általában a Stormregion nyakába. Ezen gondolatmenet szerint, ha az RfB bukás, akkor magával kellett volna rántani a Deep Silvert - egészen a csõdig. Sõt, a CDV is be kellett volna hogy krepáljon közvetlenül a Phase 2 megjelenése után...

Szóval ahogy az a délutáni diskurzusunkból számomra kiderült, Te szentül meg vagy gyõzõdve róla, hogy a Stormregion dolgozói átok nagy gazemberek, hozzá nem értõ káderek és szerencsétlen semmirekellõk voltak, és ebbõl kifolyólag minden cselekedet és tett a pokol mélyére való kárhoztatásra jogosít; kiegészítve mindezt olyan belsõ információkkal, melyeket Te jól értesültnek aposztrofálsz, és próbálod úgy beállítani hogy a fenti következtetés süljön ki belõle - addig számomra hiteltelen maradsz (hogy csak egyetlen konkrét példával éljek: a Most Wanted szerette volna ha beleolvadhat a Stormregionbe, és nem fordítva...). Az a szerencséd, hogy virágozhat minden virág, Tibor...

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

várjuk.

azért remélem, hogy az RFB bukását nem akarod a Deep Silver nyakába varrni. :-) A PP2 bukását meg a CDV nyakába varrni, ugye ? Mer' ugye a "storm" ártatlan, csak a kiadók lehetnek a hibásak.

üdv!
Jóideje kísérem figyelemmel már ezeket kommentek, hozzászólni nem tudok, viszont egy dolgot végre el kéne fogadni. Ami megtörtént megtörtént, változtatni nem lehet már rajta, a múlton rágódni kár. Inkább várjuk ki a végét h mi fog történni a játékkal.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

igen, igen, mint látod, már elismertem, a polip hibája volt, hogy vasgolyókat kötött a csápjára és elmerült. Anno a Hardwiredre is írtam, hogy a 10T Balfék Dijra érdemes cég, végülis igen, õk csinálták, ha úgy nézzük.

eme hszólás sértõ lehet másoknak, visszavontam, már úgysincs értelme az egésznek a "storm" sikeresen magával rántotta a 10T-t, a 10T választása volt, az õ hibája. Viszont más szemszögbõl meg a "storm"é a felelõsség, õk mutattak hamis képet magukról a 10Tnek, úgy kellett volna átadni a könyvelést ahogy volt.

A 10Tacle tisztában kellett vele legyen, hogy mennyibe kerülnek a stúdió fenntartási költségei, az alkalmazottak, és minden egyéb járulékos költség - hiszen legkésõbb az elsõ hónap után a tételek költségeinél jelentkeznie kellett a kiadásoknak - ebben tehát nem nagyon lehet mit kozmetikázni. Valamint továbbra sem fedi a valóságot, hogy a 10Tacle a Cold Wart vásárolta volna meg a Stormregionnel. Sõt. Hovatovább, nagyon sok döntés egyenesen a 10Tacle irányából érkezett a projektet illetõen, szóval azt állítani, hogy a Stormregion vitte csõdbe a 10Tacle-t továbbra is igen nagyfokú képzelõerõrõl tesz tanúbizonyságot. A pocskondiázás pedig ismételten arról, hogy gondolkodás nélkül elvakultan sértegetni azt tudsz...

Vegyünk=Vagy. Bocs, siettem. Amúgy meg a te szemszögedbõl nézve igaz lehet, hagyta volna a guanót a pöcegödörbe, minek mászott le érte, hogy beleessen ?

úgy is lehet nézni, végülis a 10T fizetett egy halva született ötletért, a CW-ért. Ugyanakkor a 10T volt balfék, hogy nem szorongatta meg eléggé a studiói nyakát, hogy "termeljetek mán, há csõdbe megyünk ha nem."
Ezzel a független könyvvizsgálóval ne fárassz, a könyvvizsgáló csak azt tudja megnézni, hogy rendbe van téve vagy sincs a cég, azt tudja megnézni, hogy amit az orra alá tolnak, az rendben van vagy sincs, a "storm"os belsõ információim szerint meg a felvásárlás idejére tornázták fel nullára, meg volt ott ugye más is, ami nem publikus, gondolom. Vegyünk beszéljünk róla ?

Ebbe már belefutottál korábban is... Csak hogy egy kicsit ésszerûen gondolkodjunk: hogyan lehetne valakire rásózni több millió euró értékben valamit úgy, hogy az elõtte nem járja körbe körültekintõen az üzletet?! Tehát értsd: független könyvvizsgáló és kockázatfelmérõ cég alkalmazásával... Számomra ez azt bizonyítja hogy a 10Tacle befektetett, ahogyan több más stúdiójába párhuzamosan, és ha vennéd a fáradtságot és elolvasnád a többi stúdió alkalmazottai által írt expozékat, akkor rájöhetnél hogy mindenki pont ugyanabban a helyzetben találta magát mint a Stormregion alkalmazottai. Persze lehet szajkózni továbbra is ugyan azt, hogy a Stormregion vitte csõdbe a 10Tacle-t, de szerintem inkább a 10Tacle vitte csõdbe saját magát...

a "storm" a hibás,etikátlan, õk hamisították, kozmetikázták nullára a könyvelést, a 10Tnek plusz kiadást, méghozzá durva kiadást jelentett a "storm" felvásárlás után, nem tudom, hogy akkor mirõl is beszélünk...

szerintem okfejtésem logikus, magától értetõdõ.
Ha a 10Tacle-ra nem sózzák rá a "sikeres","jó üzlet" céget, akkor megmarad a rahedli pénz (amit ti feléltetek), amit JÁTÉKFEJLESZTÉSRE fordíthattak volna, mondjuk konkrétan az Elveon befejezésére.

Én úgy látom, hogy Te játszol a szavakkal, nem én. Másrészt ha azt írtad, amit most állítasz, akkor miért nem azt írtad (vagy csak másképp, amibõl számomra nem ez volt következtethetõ) ezt megelõzõen is?!

Ismételten köszönöm hogy sértegetsz, így ismeretlenül is.

amúgy azt sem tartom kizártnak, hogy pár hónappal meghosszabbíthattátok volna a "storm" életét, ha idõben(!) elkészültök, azaz 2007 karácsonyán piacon a játék.

ez az Petikém, játsz csak a szavakkal, más úgysem megy neked. A játékfejlesztés nem a te mûfajod (a játékfejlesztés bizony mûvészet, a mûvészet és az erkölcs elválaszthatatlan egymástól, az erkölcsel pedig még nem találkoztál), a szójáték és a mondatok, szavak kiforgatása, abban profi vagy. Lennél...

Nem azt írtam, amit a számba szeretnél rágni, hanem azt, hogy ezt a pénzt a már futó projektek befejezésére is lehetett volna fordítani és akkor a 10t nem lenne gondban.

Tehát mert a Stormregion dolgozói a világ játékfejlesztõi átlagbérezésének megközelítõleg 60-70% százalékát merészelték keresni, ezért csõdbe vitték azt a céget, amely birtokolt még ezen kívül 8 másik játékfejlesztõi stúdiót, ahol többet kerestek mint a Stormregion dolgozói. Nekem ez már túl éles logikai következtetés...

De ha azt feltételezzük amit sugallni szeretnél, hogy ez a pénz úgy került a cég alkalmazottaihoz, hogy nem társult hozzájuk produktum, akkor visszakanyarodunk oda, amit állítottam: miszerint nem sok elképzelésed van arról hogy hogyan mûködik egy kiadói finanszírozás. Fõleg nem egy olyan speciális esetben amiben a 10Tacle mûködött. Akármekkora összeg is társult a Stormregionhoz a 10Tacle által, fizikailag képtelenség lett volna 8 másik hasonló stúdió mellett egymaga csõdbe vinnie a 10Tacle-t.

folytatva a gondolatot, ebbõl az irdatlan pénzbõl és a kiadó pozsonyiak felé erélyes fellépésébõl elkészülhetett volna az Elveon és a 10T most felfelé ívelne a tõzsdén, a CW-ben az Atari se bízik, infóim szerint.

az lemaradt,hogy 10 hónapra.

az a 900 alkalmazott se csinált semmit, ahogy ti sem, az viszont biztos, hogy irdatlan pénzbe kerültetek a 10taclenak, 200ezer forint 100 fõre 200.000.000 forint. És ez a "stormos" minimálbér mint tudjuk, nem csaptuk még hozzá az adót, a cég költségeit (irodabérlés, stb) programozók vittek haza 300-500ezret is NETTÓban.
Számodra lehet, hogy nem, számomra viszont egyértelmû, hogy nagyon sokba voltatok, a 10Tacle még ma is lenne, ha nem vásárolja fel ezt a pénznyelõ vízfejet.

Egyrészt köszönöm hogy alaptalanul sértegetsz, igazán hízelgõ, másrészt bizonyára az InnoGlow csapatának is hasonlóan jól esnek dicsérõ szavaid. És bár az említett trailer csak információközlés gyanánt szerepelt itt, és teljes mértékben az Atari keze munkája, azért ismét örülök hogy minden ostoba, és semmirekellõ ami nem a Te jóváhagyásoddal készült, vagy éppen felel meg a Te ízlésednek, illetve csak mert a Stormregionhöz köze van, amit kereszteshadjáratként folytatva próbálsz meg gyalázni ahol csak éred... Szép teljesítmény, el kell ismernem. Az is, ahogyan azt állítod, hogy a 10Tacle, mely 8 különbözõ stúdiót birtokolt a világon, közel 900 alkalmazottal - csupán attól, hogy megvásárolta a magyar Stormregiont, képes volt csõdbe menni... Te, lehet hogy akkor nem is volt az a banda olyan rossz ha ilyen nagy teljesítményre képes volt! De lehet hogy valóban hülyét csinálok magamból, már csak azzal hogy ilyen parttalan beszélgetést folytatok Veled, ahol nyilvánvalóan nem foglak tudni eltántorítani semmilyen képzelt vagy valós véleménynyilvánításodtól...

ne tünj el, BP, jellemtelenségre vall, ha valaki vitában alulmaradva olajra lép.
Amúgy jól operálsz a szavakkal, a gond csak az, hogy a szavaidnak nincs jelentése, nem vagyunk egy súlycsoport.

Petikém, állítottam ilyet ?
Mindössze arra kívántam rávilágítani, hogy az "SR" és a DR esete között ostobaságra vall párhuzamot vonni. (1410)
Akik a DRben fizetés helyett kaptak 2006-tól cégrészesedést, az teljesen más, mint az SRben ALAPITÓTAGként a KFTben, 2000-tõl részesedést birtokolni.
Másfelõl tudomásom szerint a DR nem semmizte ki alapítótagjait, résztulajdonosait, nem volt mibõl(!), vegetált a cég, az SRben volt mibõl.

szétestél ? vagy beütött a kox ? ki mondta, hogy te bármikor is párhuzamot vontál ? Te arra képtelen vagy, én hoztam Wic videot a ratyi innoglowos videolinked után.

Látom nem érted. Várjál akkor lassan írok, mert úgy tûnik nem bírsz gyorsan olvasni. Vagy fény felé fordulok. Csak a számít figyeld, artikulálni fogok, ígérem.

Tehát, állításod szerint Neked igazad volt mindenben. Abban is hogy a Digital Reality-ben nem dolgoztak tulajdoni részesedéssel bíró alkalmazottak. Akkor bizonyára az is igaz szerinted, hogy alapító-tulajdonos sem kapott állást a Stormregionnél, sok más tapasztalt és kiváló DR alkalmazotthoz hasonlóan... De ha mégsem, akkor egyszerûen csak vegyük a hozzászólásodat semmisnek. Addig azonban habzó szájjal próbálsz mocskolni mindent és mindenkit. És továbbra is én vagyok az, aki hülyét csinál magából?! Köszönjük Tibor, leülhet...

milyen valós tényeket írtál te a 1411-ben vagy a 1413-ban ? Semmilyen tényt nem írtál, csak általános megállapításokat tettél, amik a te szubjektív véleményed. Én bizonyítottam állításaimat, pl hogy a "storm" vitte csõdbe a 10T-t, ott a tõzsde (teletrader.com), nézd meg a diagramokkat, mikor kezdett zuhanni szegény polip a szakadékba. "Storm" felvásárlás után, 2007 júniusában tetõzött az árfolyama, aztán zutty.

dehogy üzleti, szakmai. :-) Új év új komment. :-D

Folyamatosan ignorálod a valós tényeken alapuló kijelentéseimet, és csak azokkal az adatokkal, információkkal és szubjektív véleményekkel dobálózol amikkel megpróbálsz manipulálni. És ezek után azt állítod, hogy én csinálok hülyét magamból? :D

Ad 3.: Mikor vontam valaha párhuzamot a World in Conflict mint játék, vagy akár videó, és a Cold War között?

1. mivel ritkán jössz fel ide, abból gondoltam, hogy magadra vetted.
2. csak példa, hogy abban is igazam volt, ahogy az RFB bukásában, a "storm" végét illetõen (még a 2008-as dárum is stimmelt, ennyire jó vagyok :-D) és a 10Tacle csõdjét illetõen.

Adnonsüketszöveg: blablabla

ezt bírom benned, hogy egy csöppnyi önkritikád nincs és mindig hülyét csinálsz magadból. 2009-et írunk, ez 2004-ben még jó volt ez a tankok jönnek, mennek, térkép bevágás, gyalogos, repülõegység, ma már nem. Nézd meg a WiC videot amit ebbe a topicba belinkeltem, Ég és Föld, ugye nem kell mondanom, hogy melyik melyik.

A CW videoval nekem más bajom nincs, tökéletesen visszaadja a játék hangulatlanságát, unalmasságát, ürességét, semmilyenségét, nem csoda, hogy Mazur már nem tudja játék alatt, hogy mit beszél és Csonti is unottnak, fásultnak látszik.

Prince23
Látom újra beindult az üzleti kommentezések:D
Cold war topik csak errõl szól :D