3714
  • JeffeS
    :-D Az RFB multidemot én is le akartam tölteni, mert a pcdome.hu-n benne van a 990 HUFal a Top10ben, kíváncsi voltam MP-ben mit jelent az. Akik azt megveszik, azok tudnak veletek játszani ? Ha megveszem, akkor kinyírhatom jagdot valamelyik pályáján fél perc alatt ?
  • Fifus
    A régi panzersek már vagy ősz óta nem működnek gamespy-on
  • JeffeS
    mikor múltkor ? Én tegnap is, meg múlt héten is.

Gyűjtőre meg várhatsz, nincs tiltva, a remény hal meg utoljára. :-)
  • Fifus
    Az RFTB multiban meg az a jó, hogy nem veszünk össze Jagddal, hogy kivel játszunk. :D
  • nonicks
    múltkor én is multizni akartam cpp1-el és én se tudtam sőt még LAN-ba se sikerült!
  • JeffeS
    A PP1 gamespy szoba nekem nem megy, nem találja. Létezik még ?
  • JeffeS
    te tegnap fenn voltál SWINE szobában ? Tegnap benéztem 40-45-en voltunk, de folyamatosan jöttek-mentek gamerek. Ha van kedved, akkor csütörtökön kinyírlak. :-) Csak mond meg, hogy mikor lépsz be.
  • Fifus
    Durva, ha azt mondom, hogy a CW-nek már csak eszmei értéke van?
  • nonicks
    de akkor ne is várjak Gyűjtői kiadásra?
  • JeffeS
    nyomtassak ? sajnos csak fekete-fehér és A5-s, de csak 199 HUF. :-D
  • Fifus
    Az én polcom is így néz ki, csak egy Swine-nal. :)
  • nonicks
    hát mondjuk Cold War-os poszter nem lenne rossz:D
    (régen volt SWINE-os poszterem csak elszakadt :O)
  • JeffeS
    gyűjtő ? mit kérsz bele ? Nagy kóla, nagy krumpli ?
  • nonicks
    Már csak a Cold War hiányzik :D
  • Fifus
    Egy hivatalos magyar fórum pont elég lenne.
  • JeffeS
    akkor nem véletlenül volt gyanús. :-) Vannak akik szórakoznak, pl meg sem jelent filmek divx, 700 mega, letöltöm, kitömörítem, belenézek, aztán szidom az anyját a feltöltőnek. :-)
  • JeffeS
    Világéletemben akárhány játékkal játszottam, mindet csak 1x vittem végig. Talán a Golden Axe, meg a Mortal Kombatok, ami kivétel. :-)
  • nonicks
    Szerinetek GYŰJTŐI KIADÁS lesz-e a játékhoz?
  • Fifus
    a torrent az egy trójai...
  • Fifus
    Holnap este kiderül, meg az is, hogy szinkronizált-e Breyer benne.
  • JeffeS
    torrentben még csak egy crack van fenn, ami két filéből áll: cpcw-crack.r03 és Setup.exe
    Az .r03 gyanús, lehet, hogy csak szívatás az egész.

Ha valaki megvette, adjon már valami hírt róla... gazdagabb lett, vagy szegényebb, hogy pénzt költött rá.
  • nonicks
    Amúgy a játék gépigénye tényleg ilyen irgalmatlanul nagy?(coldwar)
  • nonicks
    Rush For Berlin szerintem a Stomregion leggyengébb játéka!
    Legalább 20-szor kijátszottam a S.W.I.N.E.-t
    5-szőr a Codname Panzers Phase 1-t
    10-szer a Codname Panzers Phase 2-t
    de a Rush For Berlin-t csak KÉTszer
    :D
  • nonicks
    Valaki már megvette?
    Esetleg végigvitte?
  • JeffeS
    Pedig egy általad kritizált hszólásom miatt eddig abban a tudatban éltem, hogy az vagyok. :-)

Nem azt mondtam, hogy hulladékok, viszont kizártnak tartom, hogy élvezetes lenne egy x-edik rókabőr.
  • tomcsa4
    Evvel a HSZ-szel tökéletesen egyet értek. Na mégsem vagy buta, látod? :)

Jó nem szereted a Stormot, de attól még nem hulladékok az ott dolgozók és leeht élvezetes a munkájuk eredménye.
  • JeffeS
    tomcsa4 értette amit írok, ezek szerint nem az adóban volt a hiba, hanem a vevőben. :-)
  • JeffeS
    Tény, hogy az emberek többsége birka, sötét, buta és hülye és amíg a hűtő nem üres, amíg a kenyértartóban van zsemle, addig szórják a pénzt ész nélkül. Aztán mikor sz@rban vannak, tudatosul a szarszag, akkor meg mennek hitelt felvenni. Csak amikor bankok küszködnek a válsággal, nem hiszem, hogy kapnak majd további hiteleket. Forrás
    Úgy járnak, mint a Tücsök és a Hangya meséjében. Lehet, hogy elmennek Madonna koncertre, de aztán... csiripelték a madarak, hogy az Auchanban nem fut az elektronikai és ruházati osztály, a többség élelmiszert vesz.
    Ismerek én is bulihuligánokat, akiknek fingja nincs miből fizeti ki az albérletet, de elmegy minden sz@rra, aztán mikor késik a fizetés szívják a fogukat. A "storm" tele volt ilyen fószerekkel. Pár hónapig el lehet így vegetálni, na de fél év után... ?
  • Indigo
    De abban az időben 4x annyi volt az ára, tehát 4x jobban szerették. Legalábbis a logikád szerint... :))
  • tomcsa4
    Valamennyire mutatja az ár az érdeklődést. De én inkább nem magából az aktuális árból határoznám meg, hanem az árváltozásból (persze külső gazdasági hatások beleszólnak, de még mindig tisztább képet kapsz).
  • JeffeS
    Ha 4x jobban szerették volna, akkor most nem 990 forint lenne az ára. :-)
  • tomcsa4
    Egyet ne feledj. Az ember a hobbijára mindig szívesebben költ, legyen az cigi, film, játék, könyv (bár erről mondanak le a leghamarabb) és az élelmiszerekre.

Ha kevés a pénz, nem vesz ruhát, se ékszert, de a hobbijára és az ételre költ (még ha "szart" is eszik és az olcsóbb játékokat/filmeket veszi).

Gazdasági válság, nincs pénz kenyérre, de a Madonna koncertre (legolcsóbb jegy 60 ezer forint) pillanatok alatt elkelt (1 nap sem kellett), AC/DC-re detto. És a hiedelmekkel ellentétben nem csak a gazdagok és külföldiek mennek el. Érdemes lenne megnézni. Nem sajnálom tőlük, nem azért írtam, csak a hobbi ugye amiről beszéltem.
  • Indigo
    Ez elég hülye logika... Én egy ezresért vettem kb egy éve a Joint Task Force-t, az első CD projektes kiadás kifutó darabjai ennyibe kerültek ugyanis. Ugyanebben az időben az RfB gold kiadás kb 4 ezer volt (még nem sokkal ezelőtt is annyiba került). Akkor ez most mit jelent? Tehát szerined a RfB-t négyszer jobban szerették az emberek?
  • JeffeS
    szerintem tévedsz, szerintem nem jogfüggő. A deepsilver még van, a jogok gondolom nála vannak, voltak, mint kiadónál.

honnan tudod, hogy hányezres miezres ? Én nem ismerem a számokat, de abból kiindulva, ami körülvesz és amit látok, szerintem a pc-s, konzol játékvásárlás is megcsappant. Sok céget, boltot tudok ami bezárt. Lassan örülnek az emberek, ha kenyér lesz. Legalábbis ha a történések tartják az irányt... itt is ez a trendi, mindenhol.
  • tomcsa4
    Lehet. Sose leeht tudni. Elképzelhető, hogy 3 hónap múlva 2 ezer forint alatt megkapod a CW-t.

(Worldshift volt ilyen. Hűde fasza gáma, nyílt béta multi stb, aztán nagy kuss és megláttam Ezt Vedd Meg sorozatban 2 ezer alatt:))
  • tomcsa4
    Meg egyre többen vásárolnak. GS-en is ott viccelődnek a magyar listán, hogy biztos százas nagyságrendű. Hát a fenéket. Ezres, a nagyobb címek tízezres példányban kelnek el, ami tökéletesen elég.

Ha valami 990Ft, akkor ott már lejártak a jogok vagy tévedek? Mert magyar szemmel is kurva olcsó. :) (figyelembe véve, ohgy ez még dobozos kiadás).
  • JeffeS
    áááá 8 éves most, de 5 évvel korábbi gáma a swine, az rfbhez képest nah.
  • JeffeS
    gondolom rárohadt a nyakukra az RFB, ha 100ért kapható, persze gold, akkor én is veszek. :-) Szerintem a CP:CW ugyanerre a sorsra jut, de mivel ahhoz nincs és nem lesz pecs, ezért azt ha annyi lesz, hát 50 forintért sem veszem meg.
  • JeffeS
    de én az akarok lenni. :-)

Igazad van, gondolom a válság (amihez [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1160073341&no=1185]"stormosok" is asszisztáltak[/URL] - benyögéseikből nem nehéz kitalálni, hogy a szavazati jogukat mire fecsérelték :-) oda is beköszönt... (tényleg, Carlos, van már állásod ? Ha nincs még, akkor tartalékolj minimum 2012-ig, amit tudsz, utána már talán lesz.)
    Csakhogy a Panzers 2 évvel öregebb játék, a Swine meg 8 év és mégis többet ér a piac szerint (1190 HUF), ráadásul hiánycikk. :-)
    Hogy a JTF lesz e 990.- ? Hát nem tudom, már sem a pcdome-n, sem a cdgalaxisban nem lehet kapni, míg emezeket igen.
  • tomcsa4
    Légy szíves, ne legyél buta (micsoda kérés...).

CD galaxisnál minden mejelenő játék -10%, ha neten rendeled meg (de személyesen is át leeht venni, csak neten kell megrendelni). Ez 1 éve így van. Minden játék. Figyeld a "számat": MINDEN játék. :)

Akkor Panzers is volt 990FT, sőt a Phase 2 is, sőt JTF is lesz. Majd meglátod. RfB amúgy jó játék, de nekem a Panzers-szek mindig is jobban tetszettek (és a JTF is). Ezeket meg is vásárolgattam mind.