3714
-
maniac001 #22 Jó lenne valaki válaszolna a fejlesztőktől ha már felnéznek ide. Demó nélkül kevesen fogják megvenni. Zsákbamacska nem jön be... -
#21 MAGYAR SZINKRONNAL!!!!!!!!!!!!!
Márciusban!
Berlin, Tempelhof, 1949. április 8., hajnal
Jelentős fegyverkezés, rivalizálás folyik a nyugati nagyhatalmak és a Szovjetunió között. A Vörös Hadsereg a második világháború végére egyre jobban megerősödik. A szovjet hatalom ráébred, hogy a növekvő hadserege jelentős előnyhöz juttathatja, és csak a megfelelő pillanatra vár. A Tempelhof incidens jelenti a fordulópontot, Berlin légterében egy amerikai teherszállító és egy szovjet harci repülőgép ütközése. Egy véletlen egybeesés és egy emberi hiba következtében az események megállíthatatlanok, nincs értelme azon vitatkozni, hogy ki húzta meg a ravaszt először. Ez az incidens megváltoztatja a történelmet.
12 órával az ütközés után, a német főváros zajos a háborútól, melyet az egykori szövetségesek Európa és a világ irányításáért vívnak.
Ebben a játékban a legrosszabb rémálmaid válnak valóra, és örökre megváltozik a "szabad világ" sorsa! A második világháború már csak az emlékezetünkben él - a hidegháború elkezdődött.
-
maniac001 #20 Carlos miért nincsen demó? -
#19 Kerdezd Carlost :D O meg ott dolgozik :D -
maniac001 #18 Timber miért nincsen demó? -
tibiszabo #17 seghol senki????? -
#16 Ez a vágott verzió, rossz minőségben a www.gamespot.com-on fenn van az egész szerintem kiváló minőségben, legalább 2-szer ekkora, harc jelenettel is. -
#15 LOAL! Jol adod a kulsos vagyok veletlen akadtam a hirre arcot :D -
foxkoma #14 http://www.gamestar.hu/codename-panzers-cold-war.html
GC ingame engine demo -
foxkoma #13 http://panzers.hu/
fizikai engine movie -
feamatar #12 ejj, ez a gáma nagyobb felhajtást érdemelne
-
foxkoma #11 mizu itt? -
#10 pcgames -
#9 Ezek szerint igen.
Biztos FPS fun. ;) -
#8 várjuk, de azért az RfB -t foltozhatnák már be végre. -
DJviolin #7 Neked a hidegháborút feldolgozó magyar stratégia unalmas, amely a Codename: Panzers alapjain nyugszik? -
#6 unalmas -
#5 -
#4 +fav -
Neoncsoves #3 micsoda pangás gyerekek XD -
#2 jónak ígérkezik -
#1 Új Stormregion-ös játék készül!
A cím sokat mondó lehet...
Forrás