3714
-
tomcsa4 #1754 Nem akarom védeni Carlost, mivel nem is ismerem, de igaza van.
Ő biztos, hogy tud programozni, mint a Cryteknél is (hiába vacakul megírt a Crysis alapjáték, attól még tudnak programozni), R* álá GTa4 detto.
De 1, ha a kiadó nem ad több időt erre, akkor leeht akármekkora programozó bűvész, nem! Nincs pénz és idő rá (mert nem adnak), akkor nincs.
2, Itt a játék kiadóról kiadóra vándorolt és még nem hallottam arról, ogy Carlos (vagy akármelyik csapattársa) szarná a pénzt. De ha ez igaz, veszek nektek hashajtót és szarjatok milliomosra, ok?
3, Lehet ez a demo még 2007-es állapot. Mivel úgy vol, ohgy a PCGuru tesztverziójakor ha jól emlékszem megvolt a demo. Nem ez lenne az? Két demót nem fognak csinálni ilyen kiadói háttérrel (szarakodással), optimizálni meg pláne.
Én várom a játékot és még bízom benne. A küldetések legyenek jók, a többit leszarom. (Álá GTa4.) -
Indigo #1753 "ha a kiadónál jól megy, a fejlesztőknél jól megy, akkor ennyi"
Legyen. A játék meg majd szépen megbukik anyagilag. Ennyi. De sebaj, te legalább büszke vagy rá... :))
Nálam 6000+-os 2 magos procival, HD4830-as VGA-val és 4 GB RAM-al szaggatott, még mindent levéve is... Ok, nem mai gép, viszont MINDEN MÁS játék szépen elfut rajta, de majd biztos veszek egy új gépet az új Panzers-ért...
Ez így nagy bukta lesz, pláne, ha a kiadó részéről is hasonló a hozzáállás, mint amilyen a tied. -
TDantes #1752 2 gigás ceruza? Nos... 2giga ram 2,6-s dupla magos proci, ATI 4830...1024-ben, közepesen és -be-be akad...
Ja...tudom...ez a konfig is nagyon gyenge..egy rakás sz*r...ej...nem ér fel ehhez a csodához...hűt hogyne . Nehéz lenne beismerni, hogy elk*rtuk?
Ja...de a gépünkkel van a baj...hát hogyne. Persze. Viszont érdekes..más cégek meg...nem ilyen irdatlan gépigénnyel adták ki? És mégegyszer... mivel ennek 2007-ben kellet volna megjelennie...2007-ben ez még nagyobb gépigény lett volna...
de akkor is a mi hibánk.
Aha...aztán meg ha bukás lesz a játék ,a k*csög warerzoksok lesznek a hibásak akik nem veszik meg ...véletlenül sem azok akik nem csinálták meg rendesen...hogy jászható legyen áh.... -
TDantes #1751 Ühm, pont.
Ööö....egyébként na de tényleg...2007-ben kellet volna jönnie? 2007-ben dupla magos proci a minimumhoz? Ja...de ez nem nagy gépigény...áh...tök jó igazából...jól optimalizáltságra utal -
#1750 Hmm...érdekes...ha a kiadónál jól megy, a fejlesztőknél jól megy, akkor ennyi. Ha a kiadó aszongya lassú csináljatok valamit, akkor csinálnak valamit (gondolom).
Nálam jól megy, a stormos gépemen jól ment, az innos gépen jól ment. Az, hogy vannak olyan hirtelenbalázsok a.k.a. véristván aki felnyomja 3000x2000-be, 32xAA-val ULTRAHigh graffal és sír, hogy nem megy a 2 gigás ceruzáján az ne sírjon. Kell vas alá. Ha nincs, akkor vagy nem játszok vele, vagy veszel újat. -
#1749 Mint a GTA 4. -
TDantes #1748 Ennyi. De tudod én ki vagyok? A vevő. Tudod...belőlem éltek meg.
És nem éppen vevő barát hozzá állás az, hogy ...a te hibásd b*zd meg hogy nem fut jól...vegyé 200 ezerért egy gépet....
Egyébként mikor kellet volna megjelennie? Egy éve ? Több? Mert érdekes...még most is nagy a gépigénye.... egy éve meg sokkal lassabb gépek voltak...de a gépigény akkoriban is ennyi lehetett.... érdekes...ez igen érdekes...de lefogadom a jövő PC-ire készült, nem?
-
Indigo #1747 A jelek szerint te sem értesz hozzá, mert tényleg optimalizálatlan és szarul fut a játék. Azzal nem lehet mentegetőzni, hogy a te gépeden meg a tesztgépen jól ment, mert azt kinemszarjale... Atombrutál gépen is szarul fut és szaggat, nem mellesleg sokkal szebb grafikával rendelkező játékok sokkal jobban futnak. Ennyi... -
#1746 Utolsó mondatodban a lényeg! Nem értesz hozzá! Ennyi... -
TDantes #1745 Óh...ja az én hibám ha szarul megy és nem tiétek mert nem tudtatok optimalizálni...hát ez már a GTA4 esetében is rossz duma volt.
De büszke vagy rá?
Mert sikerült egy optikalizálatlan, bugos és játékmentileg lebutított dolgot készíteni?
Nem értek a programozáshoz...de én erre nem lennék büszke. -
#1744 Én nem szégyelem magamat, büszke vagyok a játékra, büszke vagyok rá, hogy a történtek ellenére megjelenik.
Az, hogy te vered a nyálad sajnos engem nem érdekel. Az én gépemen tökéletesen fut, a benti tesztgépen tökéletesen fut. Igen, vannak benne bugok, dehát minden játékban van.
Az, hogy nálad nem megy rendesen mert szar a vasad hozzá, az sajnos nem tud érdekelni.
Amúgy értelmezd mégegyszer amit az előző kommentemben írtam és akkor megtalálhatod a választ a kérdésedre. -
TDantes #1743 Milyen nincs warez haver? He ? Milyen warez? Két hetente van az, hogy mostmár tényleg megjelenik...és..öööö nézzük csak megjelent? Na...Meg jelent? Na hol van? Sehol. Mert nem jelent meg, már megint..jaj de érdekes.
Egyébként úgyse venném meg, mert bizonyára ismersz és tudod hogy mit csinálnék...mindegy...bár az összes eddgi Strom játék megvan eredetiben...de biztos nem venném meg...mert onnan ahol vagy bele látsz a fejembe.
Akkor nem is beszéltünk arról hogy optimalizáció, bugmentesítés...de minek ha úgy se jelenik meg? Évek alatt egy fél kész vackot sikerült összehozni?
Igen ez nagy szánalom a magyar játékipar szégyene! Én a helyedben inkább szégyelném magam! -
#1742 Te vagy a szánalom.
Megy a hiszti, hogy nincs warez? Úgyse vennéd meg, akkor nemtökmind1, várjá szépen a sorodra.
Amúgy Amerikában ma jelenik meg, Európában pénteken.
kthxbye... -
TDantes #1741 Engem viszont csak az érdekel miért is nem jelent meg már megint? Mi az új megjelenési dátum? Április? Május? Jövőre? Tíz év múlva? Soha?
Szánalom -
#1740 Én akkor hagytam abba az egész crysis marhaságot, amikor végtelen számú ember kezdett özönleni. Nemtom mi történt, de volt egy falu amin keresztül akartam menni kiirtottam mindenkit. Megyek tovább, áá, hátulról lőnek vissza, kiirt mindenkit. Megyek megint előre megint jönnek. Ezt 4-5x megismételte. Negyed óra után hagytam a picsába azt a bohóckodást. Az a játék szerintem egy trágya. Szép meg minden, lehet nyálat verni, hogy nálam 323 FPS-el megy 32 szeres AA-al, de nekem ez már kevés! -
#1739 Neked az hol apro hiba, hogy kifagy a jatek? No meg az, hogy az ironiat mint olyat nem veszed eszre... :D -
TDantes #1738 Jé...tizedike van..és mégse jelent meg? Ej de meglepő hogy már megint nem jelenik meg...nahát.... -
#1737 Az esetek 99%-ban a leglassabb géphez szinkronizál a játék.
Ha tehát 3 nasa-s gép játszik egy őskövület géppel, akkor mindenkinek lassú lesz, mert be kell várni a nyomit. -
Fifus #1736 Négyen próbáltunk játszani, de két perc után kifagyott a kép, kilépni kiléphettem. A scrollozás gyors volt, de az egységek szaggatva közlekedtek. -
Fifus #1735 A multidemó is egy magon üzemel. De ezzel semmit se akartam mondani, csak közöltem, mint észrevételt. -
#1734 Na fiúk, hagyyjuk már ezt az izéket
a játékot holnap adja ki az Atari -
JeffeS #1733 nanemááár... nanemááár... persze most csak 1 nap plusz, nem egy hónap, mint ezidáig. Volt és lesz ?
Érdemes visszaolvasni a topicot, mert ahogy múlik az idő, egyre inkább szórakoztató. -
JeffeS #1732 aham, melóhelyen hang nélkül néztem, még jó hogy nem hallottam, mert hosszas lett volna elmagyarázni idebent, hogy min röhögök. -
#1731 Ő mondta az általad linkelt videóban. Azért van idézőjelben. -
JeffeS #1730 ha ez a Tamás szövege, akkor az nagyon gáz. "storm"os, dr-es gondolatmenet, azaz csőd. -
JeffeS #1729 Deja Vu, neked nem ? :-)
www.panzers.hu
Hát persze, Fifus, így igaz. A programozók nem tehetnek róla. -
JeffeS #1728 Javíthatatlan vagy. -
Jagdflieger #1727 De a Crysisnek van supportja. Azóta már jelent me hozzá javítás. Vajon mi lesz a CW esetében? -
#1726 Jagd nekem a Crysis csinálta ugyanezt. Gyári dobozos verzió. Szaggatott szaggatott aztán kifagyott. Akármit csináltam is ez történt. Ergo egy szaros bughalom a Crysis (igen az... de erre most ne térjünk ki :D) -
Jagdflieger #1725 Nos igen. Mint alább én is írtam az a furi hogy a Multi demo ellentétben a Single demóval nem szaggat. Normális gépigénye van. A grafikának megfelelő. Remélhetőleg a végleges verzió is ilyen lesz. De hibák mindig is lehetnek. Bízok benne hogy a nálam tapasztalt probléma és a mindenki által( kivéve talán Axon csodamasináján ) tapasztalt lassulás a teljes verzióban már ne lesz jelen. De ha mégis akkor nagy a baj mert support nincs szemmel láthatólag. Különben nem lett volna olyan a single demó amilyen. -
#1724 -
Fifus #1723 Esetleg az RfB víze hiányzik. Vagy még remélhetünk? -
Fifus #1722 Nem a programozók hibája.
Az Atari oldaláról lejött, nos kellemes meglepetés, hogy very high-on sem szaggat, így remek, finom játék lesz. -
#1721 Ezis a programozók hibája, tudjuk... -
Fifus #1720 Én le se bírom tölteni a multit, mindig megszakad... -
Indigo #1719 Egyrészt igazad van, mert tényleg irreális a játék erőforrásigénye, de rajtad kívül senki nem találkozott még "hieroglifákkal", szóval kár emiatt veszekedni... -
#1718 -
Jagdflieger #1717 Szánalmas az ifjú barátom, aki nem tudja elfogadni hogy ha nála nem jelentkezik egy hiba de másnál igen, akkor az illető már becsmérelhető,a gépe lenézhető. Hát igen, én biztos nem tudok olyan überfrankó pC-nek nevezett műtrágyszórót összerakni mint te ami alkalmas a CW tökéletes futtatására. Nálam sajnos csak az olyan grafikailag silányabb játékok futnak mint a Crisys vagy a CoH OF.. -
#1716 kthxbye! -
#1715 Szánalmas ahogy hisztizel itt, mert a teszkó gazdaságos kávédarálódon nem fut a játék.