Codename: Panzers - Cold War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BariHUN
vki help! mikor kiirja hogy csináljak online profilt a co-op-hoz akkor beirom a nevemet és kiírja megin hogy írjam be a nevemt. és igy nemtok co-op. vki help!

Ne haragudjatok ám, csak rettenetesen sajnálom ami a Stormmal történt és a CW-vel

Dehogy, én nem vagyok szakmabeli, de attól még a fényezés fontos.

Timber
nem arra gondoltam 😊 de nalam 49 utan nem az 54 jon 😄

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Carlos
DR?
(aminek asszem már új neve van)

Þór vígi þessi rúnar

Ki szóljon hozzá?, a CW-re félretett pénzbõl Company of Heroes-t vettem, mindekettõt! Le lettem nyûgözve, úgyhogy csáó... Én is egy cégnél dolgozom, és tudom, ha nincs pénz reklámra, fényezésre, akkor bezárhatunk, amit amúgy jövõre amúgy is fogunk. És persze én vagyok a hibás...

Timber
Hova lett a sok hozzaszolas itt? Nem er torolni mig nem olvastam el! 😄 Hat hol van itt a beszolas szabadsaga????

Carlos
hehe

Þór vígi þessi rúnar

Timber
"Mocsy, a játek egyik designere..." 😊

SHADOWEYES7
Már 2x lett figyelmeztetve,és soha nem fejezte be,ment a levesbe!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Kandurex
Milyen 1060? És mi köze ehhez a Shadow -nak? És kérlek ezt fejezd be, kösz.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Carlos
Höhö...
Ez a hogyan kell fos gépen mindent maxra tolni és sopánkodni, hogy lassú kategória. De cserébe szép.

Þór vígi þessi rúnar

Prince23
Hurrá! Megint nem jelent meg a CW a Gamestar-on kitûzött idõpontban. Vazze a DNF-nek legalább nincs számokban kifejezett megjelenési dátuma. (csak a "majd ha kész van..") Legyen ennek is az. Mi franyó lenne ha kiírnák a GS-en a CW mellé: Majd ha kész van vazze...
:-) Miért mi csak arrol beszélgettünk milyen jólenne ha a CW-ben lenne egy bónuszkampány amiben Pozsonyt kell rommálõni T-72-esekkel... pusztán a játék keretein belül. Szeressük mi a piszok knédlizabállókat..<#mf1>Ahogy õk minket.
Amúgy meg személyeskedni lehet? A jatékrol amúgy sincs info.(CW) ha kimoderálnánk mindent ami nem a CW-rõl szól akkor piszok üres lenne ez a fórum...
nah! hajrá! de a hírekben is bent legyen

visszavontam, politizáljatok nyugodtan. :-) Én úccse írok már, engem ne félcsetek, feláldozom magam.

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"

Timber
Orulok, hogy nem nekem kellett kernem 😊

légyszi, Jagd, ne politizáljatok, mert akkor engem kimoderálnak. Köszike.

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"

Jó ötlet. Egy jó politikai tisztre mindig szükség van. :-) Fõleg most mikor aggitálni kéne a Szlovákok megrendszabályozására....
Rendben, közben elkezdtem hirtelen felindulásból mindenhova írogatni, hogy jöjjenek játszani az rfb-vel. Elmegyek politkomisszárnak. Ha megszûnik a munkám...

Bocsi. Elnéztem a hozzászólást. Azt hittem jól elpüfölöd a lengyelt. :-) Max vasárnap agyalhatunk egyet. Ráérek pár csatára.
De én nem Wegrosta vagyok, de az RFTB multi tényleg jó volt, és bizony jöhetnének többen is. Az a lengyel srác még visszajött egy pár percre tegnap aztán lelépett

az túl nagy neki

Aki nem birja a cillit az dugjon gyökeret. Szar az íze de legalább nem csíp. :-) Amúgy a szivembõl szólsz! (márminta megjelenés és a csapat "céggéválása")
Pontosan te. Ha multkor nem agyalunk most sem tom a kieg unitjait használni. szóval tied a dicsõség Fifus komrad! (jó móka volt a tegnapi RftB multi.)
Prince23
dehogynem! paprikafûszer 😄

Timber
PWNED 😄

Carlos
<#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

olyan nano paprika nincs...

Carlos
???
Miért mit akartam és hogy hangzott? 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Arra akartam utalni, hogy a pöcsömbe dugtam. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Timber
Ugye tudod Carlos, hogy ez most nem ugy hangzik ahogy te akartad 😄 😄 😄

Carlos
Naja...az a hálápennyó komisz jószág, bár most nem az ánuszomba toltam ahogy te szereted, hanem egy másik kivezetõ nyílásba...

Þór vígi þessi rúnar

Timber
"...es remelhetoleg megjelenik..."
Kimaradt a mihamarabb!!! Biztos, hogy megjelenik 😄

Timber
Nyugi... szerintem Carlosnak megint erospaprikat dugtak a seggebe... olyankor nagyon morcos 😊

Sajnos nincs sok info amit meg lehetne osztani... se demo, se uj hirek. A lenyeg, hogy a jatek keszul, csiszoljak es remelhetoleg megjelenik. Ha meg picit tovabb megyunk akkor remeljuk, hogy a fejlesztocsapat (InnoGlow) egyutt marad es tovabb tudjak vinni a ceget.

Nem járok csak "benézek". Mint Jeff. Csak én nem agresszívkedek. Régebben voltak jó hozzászólások. (a részetekröl is) De most nulla a hely.
Carlos
Ha nulla miért jársz ide?

Þór vígi þessi rúnar

Mármint én vezettelek rája?

Ha rám gondolsz már egy ideje itt is elõfordulok. Bár ez a fórum is elég nulla. Kb mint ha a parlamenti naplót ötvöznénk a gyözikesoval...
Amúgy amit tegnap elõtt csináltál az nem volt semmi! Mármint hogy rávezettél hogyan lehet használni az RftB unitjait.Isten vagy!<#taps>
Jééé.
Mindenütt ismerõsökbe botlik az ember!<#wow1>

Ez alatt mit értesz fifus? Hátha valaki felrakja amit kimentett kapuzárás elõtt a stormtól? (unit editor, packerek, kész objektek..) Szerintem az innoGlow alapítói talicskáztak össze mindet. De azok most polírozgatnak...<#idiota>
Ennyi baromságot emberek 😄
Sajnálom, hogy nem jelent meg pedig nagyon vártam, várom, az összes stormregion játék megvan eredetibe, én megtettem amit lehetett 😞

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Én is ezt mondom, áramoljanak ide is az infók a gepardról

SHADOWEYES7
Tessék visszatérni a topik témájához.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Ma megvettem a Joint Task Force-t. Azt hiszem a Gepardokat gyûjtöm. Csak PC-re.

a frászt fogom el olvasni ezt az 50 hozzá szólást!
állítsd már le magad!

nem hiszek neked bebebeee.... amúgy mijaza nácifigyelõ vagy mi. rájuk gondolsz ?

Timber
Amugy Jeff te tipikusan olyan ember vagy akit egy kiskanal vizbe meg tudnek fojtani. De hidd el szeretettel a szivemben tennem! 😄 😄

Timber
"Frissíthetnéd sûrûbben a blogodat. :-)"
Tudod nem mindeki irogat csak azert, hogy irogasson. Frissitem majd a blogomat ha tenyleg ugy erzem van mit irjak bele.

Timber
Tipikus... aki nem velunk van az ellenunk van. Nacifigyelot olvasol... pedig te is belekerulhetnel siman.