Codename: Panzers - Cold War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ez a hogyan kell fos gépen mindent maxra tolni és sopánkodni, hogy lassú kategória. De cserébe szép.
Þór vígi þessi rúnar
Amúgy meg személyeskedni lehet? A jatékrol amúgy sincs info.(CW) ha kimoderálnánk mindent ami nem a CW-rõl szól akkor piszok üres lenne ez a fórum...
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"
Miért mit akartam és hogy hangzott? 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Kimaradt a mihamarabb!!! Biztos, hogy megjelenik 😄
Sajnos nincs sok info amit meg lehetne osztani... se demo, se uj hirek. A lenyeg, hogy a jatek keszul, csiszoljak es remelhetoleg megjelenik. Ha meg picit tovabb megyunk akkor remeljuk, hogy a fejlesztocsapat (InnoGlow) egyutt marad es tovabb tudjak vinni a ceget.
Amúgy amit tegnap elõtt csináltál az nem volt semmi! Mármint hogy rávezettél hogyan lehet használni az RftB unitjait.Isten vagy!<#taps>#taps>
Mindenütt ismerõsökbe botlik az ember!<#wow1>#wow1>
Sajnálom, hogy nem jelent meg pedig nagyon vártam, várom, az összes stormregion játék megvan eredetibe, én megtettem amit lehetett 😞
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
állítsd már le magad!
Tudod nem mindeki irogat csak azert, hogy irogasson. Frissitem majd a blogomat ha tenyleg ugy erzem van mit irjak bele.