2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
-
Bulics #1839 1. túl erőltetetten vezetnek végig a történeten. sokkal többször szerettem volna egymagamban futkározni.
-mondjuk igen, de ez direkt egy ilyen játék nekem pl ezért tetszett meg
2. azért azok a fejtörők aranyat érnek amik más játékokban néha megtalálhatók.
-bocs de ezt most nem értem..
3. nekem erőltetett hogy mindenhol látszanak a családok, a gyerekek de a náciknál vagy a komcsiknál egy se volt. úgy meg nem lehet 30 éven át fenn maradni hogy nincs utánpótlás.
-mondjuk csak a kommunista állomáson voltunk, Reichben nem. Armoryban asszem épp ellenőrzés volt és azért nem láttuk a családokat.
Apropó ugye most végigvittem, nemtudtok valami hasonló játékot ajánlani?
-
artschi2 #1838 Csak ma a Steam-en 66%-kal olcsóbban -
#1837 megismétlem magam, szerintem is valóban alulértékelt, de ezt tényleg csak az (időnként, gyakran azonban tendenciózusan) rettenő ostoba AI-nak köszönheti. minden más nagyon ott van. -
#1836 Akkor lenne tokeletes, ha lenne benne magyar nyelv is... -
#1835 én azt üzenem neked hogy a Stalker fejleztőcsapata csinálta, de amúgy szerintem is nagyon jó játék.
saját vélemény:
1. túl erőltetetten vezetnek végig a történeten. sokkal többször szerettem volna egymagamban futkározni.
2. azért azok a fejtörők aranyat érnek amik más játékokban néha megtalálhatók.
3. nekem erőltetett hogy mindenhol látszanak a családok, a gyerekek de a náciknál vagy a komcsiknál egy se volt. úgy meg nem lehet 30 éven át fenn maradni hogy nincs utánpótlás.
de végeredményben tényleg ez a legnagyobb alkotás a half life óta. legalacsonyabb grafikán is tökéletesen élvezhető. (200 fps, bezzeg a crysis...) és azok az orosz szinkronok.... annyira élethű volt -
Bulics #1834 Na jó. Végigvittem én is a jó befejezést. Majdnem sírtam.. Azt hiszem ezzel megszületett az emberiség történelmének elsö értékes játéka, mely a hatodik művészetté teheti a videójátékokat. Érdekes sztori, hibátlan hangulat, majdnem tökéletes játékélmény(-butácska ai), és üzenet a végkifejletben. Lehet hogy el vagyok ragadtatva de szerintem bizonyos szempontból korszak alkotót teremtettek, a 4a games-s srácok. Stalker fejlesztőknek üzenem(bár ugyse olvasnak sg-t): igy kell átvezető animációkat csinálni.
További jó szórakozást. -
#1833 Egy kis érdekesség
sok hasonlóság:
http://imgurfun.net/imgurfun/299-abandoned-titan-1-missile-silo-35-pics.html
csapda vietnámban: http://images.travelpod.com/users/steve-n-miri/1.1268229128.a-vietcong-door-trap-cu-chi.jpg
-
ottomotto #1832 MEGAN A MEGOLDAS:le kellett vinni minimumra a felbontast es akkor beadja!
azert koszonom asegitseget Bulics -
#1831 Mit találsz te meg? Lezúgtál 100-zal a sínen a felrepedt csőig hogy a defence pályát betöltse a játék. Hol van ott holttest? -
Bulics #1830 Én is kérdeznék a depoval kapcsolatban: mikor felborultam megyek tovább és ugye megtalálom a pasas holtestét, de nem kaptam meg érte morál pontot. Valamivel esetleg kizártam a lehetőséget?!? -
Bulics #1829 Pontosan mondom a megoldást: A teljesítményed kicsi!
Én igy jártam: egyszer már év elején elkezdtem metrózni és nagyon szépen ment pedig 2006os gépem van. a depónál viszont az elején mindig kidobott egy bug. Mikor másodszorra elkezdtem játszani 3 hónapja, már nagyon akadt nem értettem miért, de a lényeg, hogy a felborulásnál szétszaggatta az egész képet az akadás, és ugyanaz lett mint nálad, hogy kidobott a pályáról(majdnem sírva fakadtam:).
Bezártam a skypot, messengert meg az ilyen háttérbe futó update dolgokat, és semmi hiba, rohadt sokat dobott a teljesítményen. Próbáld meg te is ezt. Ilyen hülyeségeket állítsd le. -
#1828 én a steam-et offline módban tolom és ezért még nem töltötte le a ranger pack-et (...) úgyhogy ha neked sincs akkor itt a 100% savegame az én játékomból. sehol sincs sok cuccod de egy military armort azért vettem.
http://www.megaupload.com/?d=KRR8HQK0 -
ottomotto #1827 depot a resz neve!
-
ottomotto #1826 elfelejtettem irni hogy atolvastam az osszes beszelgetest vannak akik megoldottak es segitseget kertek de nem irtak le hogyan oldottak meg
megkoszonnem ha valaki segitene
-
ottomotto #1825 Sziasztok!A Depo nevű résznél sajna elakadtam.A játékban csak a kezét látom az embernek a hátér meg csak egy sötét kék hátér:(Van valakinek mentet része erről a helyről?Amikor az emberem fel borul a vasúti hajtánnyal annál a résznél van ez.Mi a hiba?Segítsetek!Köszike!
-
#1824 Én a legeslegjobban azt imádom amikor már nem is a játékról beszélünk hanem érzésekről és etikáról. De ne hagyjuk abba mert szerintem is lényeges.
Velem is ezerszer előfordult hogy kérdeztem valamit és senki nem válaszolt. Mindig elolvasom az utolsó oldalt nehogy tényleg olyat kérdezzek amiről pont pár sorral lejjebb beszéltek. A kommentelés ment tovább mintha ott se lettem volna. Most vagy bunkók mert ők éppen másról szeretnének vitázni, és az én kérdésem nekik túl primitív, vagy
az a végzetes baleset történt hogy 3 oldallal ezelőtt beszéltek erről és ők úgy érzik, mintha most történt volna, én pedig semmit nem érzek mert azért 3 oldalt csak nem olvasok vissza. Ilyen történik. De nem itt :)
egy teljesen egyszerű kérdést tett fel belapeter úr, amire mi rögtön három sávban válaszoltunk. Úgyhogy bulics ne mondd azt hogy itt nem segítőkészek az emberek.
"...Van még support széles e világon!" Ady Endre
további kellemes játékot és kevés bugot. -
Bulics #1823 Én azt imádom mikor kérdezek valamit aztán semmi válasz, de mikor valami szerencsétlen flótás idevetődik és csak szeretné megkérdezni hogy van e magyarítás, rögtön 2 komment jön, hogy mennyire hüje! Persze egy sima "nincs" már nem is jó...
A szerencsétlen flótásnak: Nincsen sajnos magyarítás. -
#1822 Imádom azokat akik még el is olvassák hogy mi van 3 sorral lejjebb de annyira buták hogy nem is értik miről beszélünk :D -
#1821 5 hozzászólást vissza lehetne olvasgatni, még ha a lenti keresőt nem is találtad meg. -
#1820 Sziasztok.
Ehhez a játékhoz készült magyarítás vagy magyar szinkron?
Mert magyarosítást kerestem,de azt írta,hogy nem készült hozzá.
Gondolom ti megtudnátok erősíteni hogy nincs-e vagy hogy az adott oldal hazudott-e :D
Köszi .
Üdv. -
Bulics #1819 Helló nemsokára elkezdem a másodszorra a játékot és szeretném kérdezni. hogy a ranger pack (update 2)okoz-e hibákat, mert nemrégiben olvastam, hogy páran írtátok, hogy elrontotta a gép beállításait vagy mit(rendszer visszaállítás v. ilyesmit olvastam). Mennyi igaz ezekből? KÖszi a választ! -
Bulics #1818 letöltöttem, de mivel nyitom meg? -
#1817 igazad van. több sebből vérzik. :( de akkor hogy lehet hogy valaki a játékban már TEXTÚRÁT cserél ki. szemétség. -
#1816 Magyarítok akik ezzel foglakoznak csak jobban tudják!
Ha azt írják fagyási gondok vannak akkor a visszacsomizásnál vagy valaminél galiba van! -
#1815 .lng fájlt pedig LEHET magyarítani csak senki nem nézett még körül. -
#1814 - METRO 2033
Fordító program hiánya és fagyási gondok miatt a magyarítás felfüggesztve! -
#1813 Na gyerekek megmondom hogy kell magyarítani.
A fájlok .vfs fájlok. Ezt a quickbms-sel kitömörítettem és lett nekem egy szép root mappám. ebben van a localization mappa ott pedig a stable_us.lng
ha valaki ezt az lng fájlt lemagyarítja nekem akkor vissza lehet majd tömöríteni. :) nagy lehetetlen mi...?
http://www.megaupload.com/?d=IIQ1WDAB -
#1812 Végigjátszottam a játékot és nekem nagyon bejött. Nagyon jól kidolgozták a poszt-apokaliptikus atmoszférát. Mikor kimegyünk a felszínre és végignézünk a romba dölt, megfagyott Moszkván... eszméletlen.
-
Bulics #1811 Én is, most direkt várok csomó időt mielőtt végigviszem az alternatív befejezést, hogy megint újként hasson... -
#1810 szerintem is alulértékelt, bár vannak hibái, főleg az AI, de egyébként ott van a szeren ez a játék, én nagyon élveztem. -
#1809 hatalmas cucc, ilyen hangulatot régóta nem éreztem játék közben. -
Bulics #1808 Kár, pedig épp a napokban gondoltam rá, hogy szivesen lefordítanám, ha valahogy ki lehetne szedni a fileokat mer az ilyenhez én nem értek... -
#1807 Technikailag sajnos nem megoldható :( -
Bulics #1806 Egyébként ehhez a játékhoz sosem jön ki magyarítás? -
#1805 Na srácok!
Most itt az alkalom, hogy tegyetek valamit értem és a magyar kockákért(...)
A SpeedDemosArchive.com ahol a világ összes helyérűl gyűjtik a speedrun(gyorsvégigjátszás)-okat, most ellenőrizni szeretné az én videómat. Kész a teljes végigjátszás, 2óra 45 perc 52 másodperc töltésekkel, videókkal együtt. Arra kérem a játékban kicsit is jártas játékosokat akik tudják ellenőrizni hogy nem csalok, rövid úton megyek, és logikusan a leggyorsabban megyek végig a pályákon, hogy ha tudnak egy kicsit angolul, akkor jelentkezzenek Mike-nál a honlap üzemeltetőjénél, hogy szeretnétek a Metro 2033 speedrun-t ellenőrizni (verify) Nem kell hozzá szakértelem, elég az ha kétszer végigtoltad a játékot. Csak az szükséges, hogy a megnézése után te ésszerűen elmondjad róla a véleményed objektíven, melyik pályán miben hibázhattam, hol vesztettem időt stb. 6 ilyen ember kell, hogy elkezdődhessen a véleményezése. De természetesen más országokból is bőven akadhat úgyhogy nem kell mindenkinek.
Nálam vagy Mike-nál beszélheted meg a dolgot. (mégegyszer, ő amerikai)
msn címem: yuhay[at]t-online[dot]hu
email címem: j.balint[at]t-online.[dot]hu
Mike: ICQ number is #496300018, my AIM name is mikwuyma, and my MSN name is mikw_uyma[at]hotmail[dot]com
Remélem felkeltettem valaki érdeklődését! -
#1804 nice -
readswift #1803 NAGYONNAGY!! -
#1802 itt egy kis ízelítő :P
-
#1801 Valaki nem talált instant bugot? :D -
Pyro82 #1800 Nekem is volt ilyen hiba csak engem indítás után rögtön kidobott a játékból. Kb. 1 hetet vártam türelmesen aztán a steam letöltött egy frissítést hozzá és után, jó lett ment rendesen.