2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
-
tothgyorgy #1679 Jó neked. Én nem találok eleget. Mire találok vhol, addigra a másik elkopik. + van h ott van, csak nem lehet fölvenni. Lehet visszatöltök 1 ezeréves állást, veszek 1 zsákkal + gyógyszert, aztán késelek. -
#1678 Én soha nem vettem betétet mégis mindig volt vagy 20. Csak szét kéne nézni és megtalálnád. -
doggy90 #1677 4930 huf -
#1676 Steam-en akció de még így is 6 papír :( -
#1675 viszlát -
tothgyorgy #1674 Nem rossz ez a program, csak túlságosan nehéz. A problémám : gázálarc. Állandóan elfogy a betét, v lekarmolják rólam. Harc közben meg ugye nem ér rá az ember keresgélni. Deadcity 2-nél tartok, de lehet h végleg abbahagyom és letörlöm, mert unom h mindig megfulladok. Én már maradok a Stalker-nél. -
WagnerUr #1673 Ne csak a gömböket lődd szét, hanem a trutymót is amiből kikelnek. A gömböket akkor lődd szét amikor még távol vannak tőled, úgy nem sebeznek. -
#1672 Cső! Aki végigvitte, segítsen már hogy ő neki hogy sikerült ezen a részen:
D6-ban vagyok már, csak ugye áram nyista ezért le kell menni és reaktort beindítani egyik skaccal. Lift eltorlaszolva ezért át kell menni részen, ahol vannak ezek a rohadék trutymók amik egy ilyen mégnagyobb trutymókból jönnek ki. Ha hamar lelövöm, kipukkad, de úgyis sebez, ha meg ideg lesz akkor felrobban és egyből kell az inekció, de annyian jönnek mint az oroszok (-_-) és vagy én halok meg vagy a haver. Megpróbáltam vagy 10szer de ha sietek, ott hal meg hátramaradva, ha totojázva megyek mint ő, akkor egyfolytába jönnek azok a szarok..
Meg amikor meghalok mintha robbanna is valami.. -
#1671 Elnezest megoldva! MAr csak a betuket kell megoldanom vhogy,h olvashato legyen! :) -
#1670 Ilyen hibaval all le:
A program nem indult el, mert X3DAudio1_7.dll hianyzik a szamitogeprol. Probaljam meg ujratelepiteni..
Talalkozott mar vki ilyennek? Win 7 64 bit asus p6t deluxe v2 lap, semmi extra drivert nem pakoltam fel.. -
#1669 na befejeztem. szerintem zseniális. a néha ostoba MI-n kívül semmi kivetnivalót nem találtam benne.
játszottam, ahogy játszottam, ahogy a valóságban is döntöttem volna :) és így megkaptam a jó befejezés lehetőségét is. király.
10/9 -
#1668 Ez volt az első amit megpróbáltam, thx de legalább jó tudni nem csak
nálam voltak ilyen anomáliák... legfeljebb még visszább megyek. Még1x thx -
#1667 Kezdd újra a pályát vagy az előtte lévő pályát töltsd be. Nekem is volt ilyen sajnos. -
#1666 Esetleg valaki tudna e segíteni:
Játék szépen fut....na. Egy csatornából kijövök és a fegyvereket nem adja vissza a játék, kijátszottam az emberkéket de egy ajtónál vagyok ahol már szükségem lenne rá mert mögötte morognak a lények, az ajtót sem tudom kinyitni mert a game nem ad rá kéz jelet ( biztos arra kell tovább mennem lecsekkoltam), nemtudom miért tűntek el a fegyver és akció kezelők.
Ez miatt újra húztam a játékot (mentések vissza), de semmi. -
szopacska #1665 De az a lényeg,hogy elindul köszi a segitséget.
-
#1664 hát ilyen nem épp játékra való vga-val legfeljebb kisebb felbontáson (800, talán 1024) lenne játszható low beállításokkal. -
twine #1663 Köszönöma segítséget.....Akkor ennek semmi megoldása nincsen? Nem ugy volt hogy csak az UBI játékainak kell netkapcsolat a játékhoz?
Vagy valamit félreértek, és csak keresnem kell olyat ami nem Steam-es?
Köszönöm...
üdv -
szopacska #1662 ram 4gb,cpu intel core i5 2.67ghz 4 magos -
#1661 CPU, RAM, VGA, azaz a teljes konfiguráció számít.
-
szopacska #1660 A gépben radeon sapphire hd4550 512 mb kártya van 1gb hiper memory. ha evvel simán el megy a játék akkor nyugott lelkiismerettel veszem meg. -
#1659 ha steam-es a játék, akkor szopacs, mert anélkül nem tudod telepíteni. kell a netkapcsolat, sajnos. -
twine #1658 Sziasztok!
Olvastam a cimsort az oldal tetején, de nem tudok máshova fordulni...
Ennyire nem vagyok hülye a pc-hez mint amilyen arcpirító kérdést fogok feltenni:
Hogyan kell telepíteni a játékot? Steames game még mikor megjelent a steam akkor volt fent utoljára a gépemen....tegnap telepíteném, felteszi a steam-et, ami csak internetkapcsolattal akart indulni(nekem otthon nincs),,gondoltam mobilt rákötöm hogy tudjon csatlakozni lesz ami lesz...Akkor viszont frissitené a steam-et, amit GPRS kapcsolattal 200Mb-os limit-el nem igazán szerettem volna igy maradt a megszakítás, majd steam uninstall! Ha jól láttam a játékot még tulajdon képpen el sem kezdte telepíteni! Szóval akár priviben,, akár itt tömören egy két mondatban: "ha az ösvényt megmutatjátok, én már valahogyan biztos végig sétálok rajta" alapon egy kicsi segitséget kérnék az installhoz....
Köszönettel
üdv
-
#1657 Megy ATI-val is.
"1gb ati radeon van"
Ebből semmit nem tudtunk meg. -
szopacska #1656 sziasztok egy nagyon fontos kérdésem lenne azt szeretném meg kérdezni,hogy a játék csak nvidiás kártyával megy vagy ati val is mert nekem 1gb ati radeon van a gépben és addig nem veszem meg a játékot köszi elöre is. -
#1655 még nem vagyok a végén, csak a könyvtárt kutattam át, de nekem nagyon nagyon bejön ez a játék. nem sok minden tud már meghatni, de azért ez a könyvtáras rész...OMG.
örülök, hogy nem adtam ki a kezemből a bajonettes sotit :) -
#1654 kösz! vettem egy vsv-t és meghagytam a sotit, amit minden játékban egyébként is imádok...és jól döntöttem, a war utáni pályákon igen hasznos volt. meg teljesen véletlenül észrevettem hogy öltözetet is lehet venni. vettem egy stealt suit-ot. -
SaGa Jr #1653 Ha észrevehető különbséget akarsz az automata fegyvereknél (kala és társai amik 5.45-ös lőszert használnak) a sebzés szempontjából, akkor tárazz katonai lőszert (ez a fizetőeszköz is egyben, szóval csak óvatosan) és sokkal könnyebben pusztul az ellenfél. A pontosság az amiben az újabb típusok vagy hosszabb csövű fegyverek jobbak. A pontosabb fegyverrel hamarabb kiiktatható az ellenfél amennyiben a megfelelő helyen találod el.
A legjobbhoz csúzlikhoz hozzájutsz majd ingyen (ha emlékszel még a játék elején használt távcsöves és hangtompítós pukkantyúra, na azt például megveheted ha akarod de ingyen is megszerezhető a könyvtár átkutatása után és így elég sokat spórolhatsz.
Kapsz is majd nemsokára egy VSV-t távcsővel és hangtompítóval szóval hacsak nem a lopakodást akarod erőltetni akkor nem szükséges megvenned azonnal amint elérhető.
Nyílpuska és légpuska egyaránt piszok jó fegyver de elsősorban távolra és csendes gyilkolásra valók.
Túltöltve (túlpumpálva) egy lövéssel lekapnak egy átlag dögöt vagy embert ha nem páncélozott részen sikerül meglőnöd, csendesek csak sajna lassúak.
Közelharcra a shoti (főleg a bajonettes) nagyon megéri. Amennyiben gyakran közeledbe érnek az ellenfelek akkor inkább hagyd meg a sörétest.
Csendes és gyors gyilkolásra kiváló eszköz még a dobókés is. Általában 1 dobásból lekapható a legtöbb normál ellenfél csak jó helyen kell eltalálni őket. Hátránya az erősen limitált készlet, de legalább hullákból többnyire visszaszerezhető (akárcsak a kilőtt nyílvesszők egy része is).
Hangtompítós fegyverek előnye, hogy könnyebb általuk túljutni bizonyos helyeken, mert nem hívod fel magadra az ellenfél figyelmét.
A hosszabb cső nagyobb pontosságot biztosít, ami távcsővel kombinálva nem rossz dolog ha nagy távolságra akarsz durrogtatni. Igazából ha van más távcsöves eszköz akkor egyáltalán nincs szükség az ennyire feltuningolt stukkerre, mert inkább való közelharcra mint távolra. Közelről meg egy hosszabb cső már elegendő tud lenni a pontosság növekedése miatt.
Tömegoszlatónak meg ott vannak a gránátok is. Ha nem kell éppen sunnyogni, piszok gyorsan lerendezik a problémaforrásokat. -
#1652 Mondjuk s1366 nagyon tartja arat! -
#1651 Így van. Arról nem is beszélve, hogy jövőre jön egy újabb Intel-foglalat... :) -
#1650 i7 920 D§-as boven eleg meg soka is lett volna es csak 60 rugo! :) -
#1649 hát nem tudom...szerintem határozottan nem rossz játék, sőt, a műfaján belül (mint túlélő horror, egyedi játékelemeket tartalmazó FPS) kifejezetten jó. el kell ismerni persze, hogy az MI az igen furcsa dolgokat művel néha, habár eddig én nem láttam ANNYIRA pocséknak, hogy ne lehessen játszani vele. na most, ha pl. ki kell pucolni egy banditatanyát, és az ott lévő 10 ellenfélből egy vagy legfeljebb ketten pont a rossz oldalon keresnek fedezéket (hihi), attól szerintem nem dől össze a világ. igaz ugyanakkor az is, hogy nem igazán akarnak bekeríteni se (hiába kiáltozzák, hogy flank him!), inkább kempelnek egy fedezék mögött (már ha eltalálják melyik oldalon érdemes (hihihi)...
sokan felhozzák a FEAR MI-jét, ami kétségkívül elég jó, de az előzetesek alapján én pl. sokkal többre számítottam, ilyen értelemben tulajdonképpen csalódás volt...mert jól csinálták, de semmi kiemelkedő nem volt.
szóval a hangulathoz, az atmoszférához meg egy csőFPS-hez képest egyedi játékelemekhez viszonyítva az a néhány MI butaság szerintem egyáltalán nem zavaró. még a gránátot is jól dobják :)
valaki esetleg tanácsot tudna adni a itt kifejtett dilemmámra? :) hm? -
#1648 Hát ja tesztek alapján játékra semmiképpen nem éri meg! -
#1647 Nekem nem tellett fél millás gépre, és akkoriban fúhádés monitorra sem.
De, ha lenne 600.000 Ft-om PC-re, akkor nem 270 ezer Ft-os CPU-t vennék...
-
#1646 Fél millás gép után már leapadt a kincstár és nem tellett 55 ezres full HD-s moncsira! van ez így. -
#1645 Ne a Metro 2033 "képességeivel" mérd le a konfigurációd "árát" - a játék orosz fejlesztés, legyen elég ennyi...
Helyette játssz normális játékokkal, és ne 1280-as felbontáson [ilyen géppel ez szinte bűn].
-
#1644 valaki az #1638-ra??? -
#1643 Ez ilyen DX11-ben csutka maxhoz kell 2 db GTX 480 legalább!
És akkor már a PhysX-et is bekapcsolhatod kb! -
#1642 egy "nagyon"-t hagyjunk ki... -
#1641 ja, persze...nekem dx9-ben, normál beállításokkal játszható tökéletesen (winxp, c2d@2400MHz, 8800gt512Mb, 2G). azonban így is nagyon szép.
persze nem látom, hogy az npc-k arcán hogy folyik le az izzadtságcsepp, vagy hogy a tükröződik-e minden a fémfelületeken, de úgysem azt fogod nézni ...hanem inkább mit művel néha az MI...ilyet nagyon régen nagyon láttam játékban
egyébként tényleg, bár azért ANNYIRA nem vészes, ki lehet bírni. -
#1640 nem mai gépekre tervezték, ne bánkódj
de én a helyedben xboxot vettem volna, a többiből meg 1 derekas nyaralás kijött volna pár földrésszel arrébb is :D