Metro 2033
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintetek,hogy menne nálam ez a game mert ahogy láttam elég nagy gépigénye van.GF 9600gt,AMD 5000 2.6ghz,3gb ddr2,800mhz ram és 1680*1050 felbontásba hogy menne?
Másodikra nem tudok ötletet adni, de amúgy érdekes ez a "mentés sokszori visszatöltés" téma, mert igaz nem ennél a játéknál, de pl F.E.A.R. motoros játékok szórakoztak velem néha, hogy többszöri mentés (ugyanaz a mentés) visszatöltés után megfelezõdött az fps számom és következõ játék újraindításig úgy is maradt. 😄
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Lenne két kérdésem. Az elsõ. A pneumatikus fegyvereket, hogy tölthetem újra? Ha kifogy a gáz.
A másik. Miért lehet az, hogy ha sacc harmadszor töltöm vissza ugyan azt az állást - mert meghaltam mondjuk - akkor kifagy a játék?
Itt tovább lehet jutni egyáltalán?
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Biztos igazad van, hogy villan ilyenkor a kép, erre nem figyeltem fel.
Valahol jó lenne megnézni, hogy miket teljesítettünk eddig és miket nem, de erre gondolom nincs módszer.
Jó nagy problémáim vannak ugye? 😄
Ahelyett, hogy inkább játszanék vele. 😊
pl most valami végett a mp classic lejátszómon akadnak a filmek ha belepörgetek....de leszarom már.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mondjuk 3 végigjátszás után már ugyis elnyomom az átvezetöket de azért bassza a csöröm.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
mien kodec-et használsz, mert nekem k-lite van azzal ment normálissan.
win7 64bit-en
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ps3 és x360-on mindet, még az arcade cuccok 95%-a is fel van javítva HD minõségre.
nemrég kipróbáltam a régi prince of persia classic-ot .....kibaszottjó...😊
PoP classic HD
De ezt betudhatjuk a portolásból származó hibának is, ezt se tudom megítélni.
és igen amit irsz, hogy jön majd a generációváltás, és akkor megint nagy eltérések lesznek, ez mindig is így volt és így is lesz...😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De mégcsak most jönnek majd igazán a dx11-es játékok és egyre nagyobb lesz a különbség a konzol grafhoz képest ez volt a ps2 idejébe is aztán majd kijön az új konzolgeneráció ami megint utoléri vagy megis elözi a pc-és grafot egy ideig.
Next PC upgrade: 2022
ezt amire te gondolsz csak pc-n van. konzol nem oprendszeres, ott nincsen dx...csak effectek.
de lehet én tudom rosszul, vagy konzolon csak dx9 szintû effectek futtathatók? mert szerintem ez a grafikus motorral megoldható, csak pc-n az oprendszer miatt van ez, de már megoldották ahhogy hallom mert xp-n is van dx10..
ez egyértelmû, díjjak is ezt bizonyítják.
crysis, az rendben az direct pc-s cucc, de ahhoz kell is vas.
amúgy nem is lényeges, mert tõlem lehet szebb egy fps, mert én mászkálós (TPS) párti vagyok.
csak néztem demo-kat sok fps-bõl, és full semmi eltérést eddig nem láttam egyik fps-ben se.
mindegy ebben nem akarok helyet foglalni, én rátok bízom ennek megítélését, csak havernak kéne a játék, mert neki a stalker is tetszett régen és ez egy hasonló kategóriának tûnik...
de nem települ fel valamiért.
Szóval itt elvileg úgy van megcsinálva a játék, hogy véghez is lehet vinni. 😊 Úgy legyen.
Már csak azt nem tudom, hogy újra kell-e kezdenem a játékot, mert tegnap játszotta végig tesóm a játékot és mivel nem lehet a játékban több profilt létrehozni, így lehet, hogy a feloldott fejezetek felülíródtak az õ állásaival és ha folytatnám a legutóbb játszott fejezetemet, lehet, hogy az õ addigi állását folytatnám (õ meg ki tudja, hogy mennyire figyelt oda a dolgokra). :S
te jó ég........
Karácsonykor láttam az agyon hajpolt grafikáju U2-öt és jót röhögtem hogy a három éves Crysis mellet sehol sincs.
DX9 meg DX11 között meg már elég nagy a különbség.
Minden azon mulik milyen vasat teszel a játék alá kétlem hogy csak két pixelnyi a különbség...
amúgy nekem elég lenne ahogy megy de a játék maga nem tetszik, a stílusa.
Van a butított pécés graf egy gyenge gépen és van a konzolos, a kettõ nem ugyan az! egy csúcs vgan nyilván még szebbek a textúrák talán vannak plusz effektek is, valamilyen lokális mósön blúrt nem sikerült 360as verzióba beleerõltetni, de minden más benne van és gyönyörûen néz ki. A játék pedig a graftól eltekintve is kimondottan jó, az FPS mezõnyben pedig kiemelkedõen jó és nem a graf miatt hanem az atmoszféra, játékmenet stb... miatt.
games.on.net: Ez a játék egy élvonalbeli PC-s játék. Nagy kompromisszumokat kellett tenni, a látványt illetõen, az Xbox360-as verzióhoz a PC-s verzióval szemben?
Olez: Igen is meg nem is. Az Xbox egy fix platform aminek minden porcikájához hozzáférsz a fejlesztés során, igazán jópofa dolgokhoz is, sokkal egyszerûbben mint PC-n. Az Xbox360 grafikai képessége egyáltalán nem egy olcsó PC-vel ekvivalens, én inkább azt mondanám, hogy valahol a középkategóriás PC-k felett helyezkedik el.
games.on.net: Minden ficsört(tulajdonságot) ki kellett kapcsolni az Xbox360-as verzióban?
Olez: Igen volt néhány dolog, ahol nem volt eleg az Xbox360 teljesítménye. Példaul a lokális motion blurnál mikor mozog a kezed és nyomot hagy. Ezt csak akkor csináltuk volna meg ha képessek lettünk volna teljesítménycsökkenés nélkül megtenni. Xbox360-on a frameratnek mindig fixnek kell lennie, bizonyos határokon belül.
games.on.net: Ha már errõl esett szó, mi volt az a framerate amit megcéloztatok 360-ra?
Olez: A 360-as verzió mindig 30 fps-el fut. A PC-s verzió szintén ennyin fut, talán egy picit magasabbon a v-synch miatt.
Közepes grafon vagy konzolon valszeg nem több egy átlagos fps-nél.
Ha nem kell a gázmaszk hogy lehet levenni ?
Feltettem a játékot, de néhány perc után kivágja. GeForce 285 GTX 1 giga a videokártya és a legújabb driver van fenn.
Mi lehet a probléma?
Elõre is köszi
amúgymeg nekem nem kell szerintem rakásszar, csak haveromnak kell és én csak feltelepiteni próbáltam hogy nálam megy-e, vagy egyeltalán jó-e az iso.
Mindenesetre beraktam a bannerbe az alternatív befejezés kritériumaihoz a linkeket...
van nekem win7 ultimate 64bit. nekem az iso betétele után bejön az automatikus indítás, és inditom a piros M betüt és indul az intaller.
na de most!
haver ugyanezen a rendszerem ezelõtt 1x már fel tudta tenni, de most viszont, bejön egy automatikus inditás ablak, de ugy látja az iso-t mintha zene lenne.
viszont eddig nem lenne baj de kiírja hosszan hibaüzenetben, hogy kompatibillitási hiba, valami 32 meg 64bites problémákkal....
valami ötlet? <#help>#help>
Persze nem minden alkalommal vannak ilyenek, de azért szép számban elõfordulnak.
Filmszerûségre nagyon rámennek mostanában a fejlesztõk, néha elfogott a Modern Warfare 2 érzés játék közben. onnan lehet nagyon tudni, hogy itt most egy filmszerû, elõre megírt animáció következik pl egy szörny esetében, mikor lövöm-lövöm, de nem hal meg, mivel neki szigorúan csinálnia kell valami elõre megírtat a történet szerint. 😊
Amit kiemeltél egyedüli negatívumot, az pont, hogy pozitívum inkább, mert spórolásra késztet a lõszerhiány. Nem mellesleg meg segít beleélni az adott helyzetbe, mert azért ilyen körülmények között normális, hogy lõszerhiány van.
Negatívum inkább az AI, akárki akármit mond. Gépigényt végülis nem szidom, mert nálam nagyon szépen fut.
Most még hirtelen azt sem tudom, hogy hol van az a Fekete állomás, vagy hogy keresztülmentem-e már rajta.
Az is lehet, hogy már a 3 komcsi fogoly részen is túl vagyok, csak nem vettem észre azt a helyet, ahol voltak, nem tudom.
Ez az elfutás a golyók elõl meg olyan nem realisztikus dolog, ráadásul Hardcore szinten azért nem kell nekünk sok golyó.
Adakozni természetesen adakozni fogok, meg eddig is adakoztam.
Néhány kazettánál meg voltam már, de akkor ezeket ilyenkor el is teszi? Meg akkor le is lehet õket játszani bármikor?
Majd megnézem ezeket is, meg akkor ha lehet, minden barátságosabb emberkéhez odamegyek és megpróbálom lejátszani. 😄
Mellesleg ahhoz, hogy ne ölj meg senkit, nem feltétlenül kell az adott helyszínt végiglopakodni - az esetek döntõ többségében simán el lehet futkározni a lövöldözõ emberkék mellett egy-két sebesülés beszedésével, anélkül, hogy akár egy golyót is kilõne az ember...no persze erre csak akkor van szükség, ha az adott helyen nem vásároltuk meg 100 töltényért az álcaruhát...(álcaruha nélkül ne is várjuk, hogy senki sehol nem vesz majd észre...mellesleg az éjjellátós õrök még szép, hogy észrevesznek, illetve ha sokat ficánkol az ember, szintén könnyebben észrevesznek - ezt a dolgot nem kell az AI-ra fogni...)
A legbiztosabb egyébként ha az álca- és a védõruha is a birtokunkban van, ez utóbbival ugyanis több lövést tudunk beszedni halálozás nélkül, ha esetleg kiszúrnának és rohanni kell...
A "jó befejezéshez" sokkal fontosabb a "ne ölj" tételnél az adakozás bizonyos helyeken, illetve bizonyos beszélgetések kihallgatása, üzenetek meghallgatása, és a kazetta megszerzése, lejátszása a megfelelõ helyen...stb...stb...
Nem szeretem az ilyen fajta megoldást, amikor is a jó befejezésért pl nem szabad ölnünk embereket, mert az ilyet nagyon könnyû "lehetetlenné" tenni a mesterséges intelligenciával. Onnantól pedig megeszi az egészet a fene, ha az emberrel megutáltatja a játék magát.