WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
  • JB arts
    Na srácok!
    Most itt az alkalom, hogy tegyetek valamit értem és a magyar kockákért(...)
    A SpeedDemosArchive.com ahol a világ összes helyérűl gyűjtik a speedrun(gyorsvégigjátszás)-okat, most ellenőrizni szeretné az én videómat. Kész a teljes végigjátszás, 2óra 45 perc 52 másodperc töltésekkel, videókkal együtt. Arra kérem a játékban kicsit is jártas játékosokat akik tudják ellenőrizni hogy nem csalok, rövid úton megyek, és logikusan a leggyorsabban megyek végig a pályákon, hogy ha tudnak egy kicsit angolul, akkor jelentkezzenek Mike-nál a honlap üzemeltetőjénél, hogy szeretnétek a Metro 2033 speedrun-t ellenőrizni (verify) Nem kell hozzá szakértelem, elég az ha kétszer végigtoltad a játékot. Csak az szükséges, hogy a megnézése után te ésszerűen elmondjad róla a véleményed objektíven, melyik pályán miben hibázhattam, hol vesztettem időt stb. 6 ilyen ember kell, hogy elkezdődhessen a véleményezése. De természetesen más országokból is bőven akadhat úgyhogy nem kell mindenkinek.

Nálam vagy Mike-nál beszélheted meg a dolgot. (mégegyszer, ő amerikai)
    msn címem: yuhay[at]t-online[dot]hu
    email címem: j.balint[at]t-online.[dot]hu

Mike: ICQ number is #496300018, my AIM name is mikwuyma, and my MSN name is mikw_uyma[at]hotmail[dot]com

Remélem felkeltettem valaki érdeklődését!