2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
  • lostprophet
    Akinek esetleg megvan a STEAMES(vagyis EREDETI) verzió, az legyen szíves a következővel a segítségemre lenni:

Meg kellene keresni az Update 2 (vagyis a 2. frissítés) bejegyzését a registryben

Ezt valószínűleg a következőképpen tudod megtenni(az is lehet, hogy Steam esetén nincs ilyen bejegyzés):
    1. (Start menü > Futtatás > regedit)
    2. (Szerkesztés > Keresés)
    3. Rákeresni a "Metro" VAGY "2033" szavakra és figyelni jobb oldalt, hogy mikor ad ki egy útvonalat, ami a telepített Metro 2033 könyvtárra mutat (és lehetőleg a frissítés bejegyzése).

Előre is köszönöm.
  • lostprophet
    Akciódúsabb és néhol elrugaszkodik a könyvtől.
  • AlrightSir
    Feltétlen megéri szerintem. Főleg a második fele a könyvnek, az iszonyatjó. Meg kíváncsi vagyok, mennyit tesz hozzá majd a játék látványa és mennyiben tér majd el az általam elképzelt dolgoktól. :)
  • Szabi84
    én is olvasom 8. fejezetnél járok
  • lostprophet
    Köszi szépen, már elvégeztem ezeket a javításokat.
  • Bulics
    Mondjuk ez a leginkább filozófisztikus játék amivel eddig játszottam, ha a deus ex-t nem számítjuk. de azért ez inkább akció...
  • AlrightSir
    Most olvastam el a könyvet. Nagyon nagyon nagyon tetszett. Főleg, hogy inkább volt filózófikus mint akció. Alig várom, hogy végigvigyem játékban, de meg akarom várni a magyarítást. Sok sikert hozzá! :)
  • hykao #1952
    Ha gondolod az orosz tulajdonneveket átnézem a fordításban, hogy rendesen legyenek leírva magyarul (pl. Korolev helyesen Koroljev), mert ha angolról fordítasz, akkor ez problémás lehet...
  • Szabi84
  • Okisz
    óó, akkor mindenképpen megvárom! fasza, még egyszer emelem kalapom :]
  • lostprophet
    Szvsz várd meg, úgy a 2200 sorból kész van 1400. Reményeim szerint még ezen a héten végzek vele, aztán egy rövidke tesztelés:)
  • Okisz
    És véletlen sem sürgetésképpen, de körülbelül mennyi idő mire kész lesz? Csak mert pont ma raktam fel, hogy végigvigyem, de ha pár héten belül meg lesz, akkor még várok vele és a hunosításoddal együtt nyomom. Olvasom a portálon, hogy nagyon jól haladsz és már "csak" 2200 sorra rövidült, csak így tovább! És előre is köszönöm, sok mindenki nevében!!
  • grebber
    Várós nagyon!
  • lostprophet
    Metro 2033 Magyarítás videó

Gameplay a magyarításról.
  • Bulics
    Én is szívesen fordítottam volna, csak az ilyen szétszedésekhez nem értek. Meg azt modták vmi technikai akadája is van. Na mindegy sok sikert!!
  • lostprophet
    Készül a Metro 2033 magyarítása!
    További információk a Magyarítások Portál "Metro 2033" topikjában!

Metro 2033 az MP-n
  • koschwarz
    "...mint ahogy mindig is minden játékban..."

és persze a szituációnak megfelelően helyesen cselekedtem :DDD
  • koschwarz
    nekem az első végigjátszáskor beadta a jó befejezést is, és csak annyit tettem, hogy mint ahogy mindig is, mindenhová benéztem, mindenkivel beszéltem akivel lehet, szóval "kiveséztem" a játékot.

a könyv meg: szerintem szuper, persze nem egy olyanfajta akciódús valamire kell számítani, mint a játék, hanem egy út története, artyommal a főszerepben természetesen, de egy (több?) apokalipszis utáni világot, társadalmat lehet megismerni belőle, morális kérdésekkel, az emberi fajról szól, nekem különösen az írónak a vallással kapcsolatos nézetei tetszettek. szóval komoly mű, ne egy akcióponyvára számítson senki, de ettől függetlenül is izgalmas és érdekes történet.
  • hykao #1941
    Elég lett volna csak a banner szövegeit elolvasni. :)
  • MauroN
    Köszönöm mindenkinek a segítséget!
  • Bulics
    Nemláttad a másik befejezést? Akkor nem láttad a Metro 2033-at. Mindenképpen csináld meg. Van hozzá a neten útmutató. Igazából szerintem hardcore játékosoknak készült a good ending, mivel nem igazán adja magát hogy mit kell csinálni. ha nem unod, és még párszor végigvinnéd akkor útmutató nélkül próbáld meg. A lényeg hogy mikor megvillan a képernyő(a Sötétek kapcsolatba lépnek veled) kapsz egy "moral" pontot, hogy mennyi kell belőle, csak isten tudja, minél több. Ez általában akkor történik ha felfedezel titkos helyeket beszélsz bizonyos emberekkel kivárod a duma végét, meg azt csinálod amit mondanak a társaid. Lényeg hogy próbálj minél több villanást összeszedni, ha sikerül azt már a toronynál megtudod.. jó vadászatot!
  • wesker24
    Alapból mindig a rossz befejezést kapod meg !

Ahhoz hogy megkapd a Good ending-et !

30 dolgot kell másképp csinálnod !
  • Szabi84
    Úgy tudom jót kell cselekedni, nem tudom hányszor, olyan esetekben mikor töltényt kérnek stb.
  • MauroN
    Másik befejezés? 2 befejezése van a játéknak? AKURVA**SZBA. Nem is tudtam.
    Én kétszer vittem végig, de ugyanazt adta. Akkor hogy lehet a másikat is előhozni?
    Mit kell máshogy csinálni?
  • Szabi84
    Ja igen aki megvette a könyvet írjon róla pár sort, lehet megveszem, ha már a játék warez.
  • Szabi84
    Végigvittem én is, de úgy néz ki neki kell ugranom majd a közeljövőben még egyszer a másik befejezés végett.
    Nagyszerű játék ez, helyenként összeszartam magam:P a hangulat magába szippant, már aki bírja ezeket az apokaliptikus világokat, és annak ellenére hogy nagyrészt alagutakban kutakodunk változatos, egyik kedvencem lett legutóbb a Fahrenheit alatt szórakoztam ilyen jól, de az sem ma volt.
    Ti milyen hanggal játszottatok? Az angol hang szerintem jobban passzol egy 20 éves gyerekhez, az orosz túl öreges volt, de legközelebb úgy próbálom meg. Érdemes végigjátszani nem tudom miért nem lett felkapott, na mindegy szar volt a PR...
  • AnarchoiD
    a hetvegen 10 euro steamon ez a gamma , szvsz meger annyit ;) ami kb 2500 lehet asszem
  • CaRiuS
    Ilyennel a hosszú pályafutásom alatt még nem találkoztam... ha nem bírja a gép szaggasson, drasztikusabb esettben follyon össze a kép vagy legyen hang kép nélkül... de a játék harmadánál egy nem is megterhelő pillanatban, és többször is :) pedig szaggatás nélküli az egész...
    Azért köszi, megpróbálom mindjárt
    (jó sokat kellet várni egy élő felhasználóra)
  • Bulics
    A felhős ég gondolom csak úgy alapnak minden pályán ott van...

Ezt úgy tudod megoldani hogy növeled a számítógéped teljesítményét. Mondjuk lejjebb veszed a beállítást, vagy bezársz minden háttérben futó programot. Így jó lesz..
  • CaRiuS
    Heló van egy nagyon idegesítő problémám, amit nem tudok megoldani:
    http://gamernews.hu/PC/metro-2033-vegigjatszas-videon-hd/Page-16.html
    4:40 nél amikor rámesett a kocsi felállok és... kiesek a textúrába...
    a képernyő egyik fele felhős égbolt a másik, az alsó része pedig színtiszta szürke... megvan mindenem, dobok dinamitot robban rázkódik a kép stb... Mi a fenét tudnék csinálni?
    jah és a bónuszkérdés... Minek van megcsinálva felhős égbolt a metróba ??:)
  • koschwarz
    nagyon jó könyv, totál hangulatos, számomra igazi meglepetés. érdemes elolvasni!!!
  • adamfesto
    Köszi!...volt egy ilyen megéprzésem...:(
  • grebber
    Nem mivel nincs magyarítás! Foglalkoznak vele de nehézségek miatt lehet nem lesz!
  • adamfesto
    HELP!
    Valaki tudna nekem egy linket adni Magyarításhoz?...Vagy átküldeni a fileokat?
    THX!
  • Marci0115
    közben már tárgytalan de köszi:d
  • Marci0115
    srácok segitsetek légyszi

elakadtam a last catacombs résznél, simán mentem amikor beestem valami gödörbe és onnan nyilik még egy nagy helység ami teli van ilyen rikitozöld vizzel és nemtudok merre menni, és nemtudom az utolso mentett állástol folytatni mer ugyanide teszi :S
  • MauroN
    Skidrow hibás, RAZOR 1911-et szedd le.
  • Hoffi
    sziasztok!
    olyan problémám lenne, hogy mikor elindítom a játékot és bejön ugye ez a 4A felirat meg becsukódik az a vas ajtó... akkor ott lefagy a játéK:S segítsetek légyszi :(
  • w77d
    nem
  • MauroN
    A játékba ugyanaz van mint a könyvbe? Úgyértem hogy minden ugyanúgy történik ugyanott?