Metro 2033
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én igy jártam: egyszer már év elején elkezdtem metrózni és nagyon szépen ment pedig 2006os gépem van. a depónál viszont az elején mindig kidobott egy bug. Mikor másodszorra elkezdtem játszani 3 hónapja, már nagyon akadt nem értettem miért, de a lényeg, hogy a felborulásnál szétszaggatta az egész képet az akadás, és ugyanaz lett mint nálad, hogy kidobott a pályáról(majdnem sírva fakadtam:).
Bezártam a skypot, messengert meg az ilyen háttérbe futó update dolgokat, és semmi hiba, rohadt sokat dobott a teljesítményen. Próbáld meg te is ezt. Ilyen hülyeségeket állítsd le.
http://www.megaupload.com/?d=KRR8HQK0
megkoszonnem ha valaki segitene
Velem is ezerszer elõfordult hogy kérdeztem valamit és senki nem válaszolt. Mindig elolvasom az utolsó oldalt nehogy tényleg olyat kérdezzek amirõl pont pár sorral lejjebb beszéltek. A kommentelés ment tovább mintha ott se lettem volna. Most vagy bunkók mert õk éppen másról szeretnének vitázni, és az én kérdésem nekik túl primitív, vagy
az a végzetes baleset történt hogy 3 oldallal ezelõtt beszéltek errõl és õk úgy érzik, mintha most történt volna, én pedig semmit nem érzek mert azért 3 oldalt csak nem olvasok vissza. Ilyen történik. De nem itt :)
egy teljesen egyszerû kérdést tett fel belapeter úr, amire mi rögtön három sávban válaszoltunk. Úgyhogy bulics ne mondd azt hogy itt nem segítõkészek az emberek.
"...Van még support széles e világon!" Ady Endre
további kellemes játékot és kevés bugot.
A szerencsétlen flótásnak: Nincsen sajnos magyarítás.
Ehhez a játékhoz készült magyarítás vagy magyar szinkron?
Mert magyarosítást kerestem,de azt írta,hogy nem készült hozzá.
Gondolom ti megtudnátok erõsíteni hogy nincs-e vagy hogy az adott oldal hazudott-e :D
Köszi .
Üdv.
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Ha azt írják fagyási gondok vannak akkor a visszacsomizásnál vagy valaminél galiba van!
Next PC upgrade: 2022
Fordító program hiánya és fagyási gondok miatt a magyarítás felfüggesztve!
Next PC upgrade: 2022
A fájlok .vfs fájlok. Ezt a quickbms-sel kitömörítettem és lett nekem egy szép root mappám. ebben van a localization mappa ott pedig a stable_us.lng
ha valaki ezt az lng fájlt lemagyarítja nekem akkor vissza lehet majd tömöríteni. :) nagy lehetetlen mi...?
http://www.megaupload.com/?d=IIQ1WDAB
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Most itt az alkalom, hogy tegyetek valamit értem és a magyar kockákért(...) <#nyes>#nyes>
A SpeedDemosArchive.com ahol a világ összes helyérûl gyûjtik a speedrun(gyorsvégigjátszás)-okat, most ellenõrizni szeretné az én videómat. Kész a teljes végigjátszás, 2óra 45 perc 52 másodperc töltésekkel, videókkal együtt. Arra kérem a játékban kicsit is jártas játékosokat akik tudják ellenõrizni hogy nem csalok, rövid úton megyek, és logikusan a leggyorsabban megyek végig a pályákon, hogy ha tudnak egy kicsit angolul, akkor jelentkezzenek Mike-nál a honlap üzemeltetõjénél, hogy szeretnétek a Metro 2033 speedrun-t ellenõrizni (verify) Nem kell hozzá szakértelem, elég az ha kétszer végigtoltad a játékot. Csak az szükséges, hogy a megnézése után te ésszerûen elmondjad róla a véleményed objektíven, melyik pályán miben hibázhattam, hol vesztettem idõt stb. 6 ilyen ember kell, hogy elkezdõdhessen a véleményezése. De természetesen más országokból is bõven akadhat úgyhogy nem kell mindenkinek.
Nálam vagy Mike-nál beszélheted meg a dolgot. (mégegyszer, õ amerikai)
msn címem: yuhay
email címem: j.balint
Mike: ICQ number is #496300018, my AIM name is mikwuyma, and my MSN name is mikw_uyma
Remélem felkeltettem valaki érdeklõdését!
azt irja hogy a metro 20033 exutable müködése leált ilyenkor mit lehetne csinálni valaki segitsen legyenszives!!!
A segítségeteket kérném. Most értem a Depository pályára, és azzal kezdõdik, hogy Artyom leveszi a gázmaszkot, mert elfogyott a szûrõ. Kerestem, valami cheatet, de sem az örökélet, sem az ammo nem segít...:( Újra be kéne töltenem a Polis pályát, hátha lehet gázmaszkot venni? Esetleg van valami cheat, ami segít (idõlegesen)?
Köszi elõre is!
Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1193220
és végre megjelent a DLC!
ASRock 4CoreDual-SATA2,DualCore Intel Pentium E2220, 2400 MHz,GeForce 9600 GT (512 MB) Creative Audigy,SAMSUNG HDD(160 GB, 7200 RPM, SATA-II),ST380012ACE (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100)
ASRock 4CoreDual-SATA2,DualCore Intel Pentium E2220, 2400 MHz,GeForce 9600 GT (512 MB) Creative Audigy,SAMSUNG HDD(160 GB, 7200 RPM, SATA-II),ST380012ACE (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100)
A Metro 2033 játékot steamen vettem meg kb. 2 hete ment rendesen semmi gond nem volt a mai napig. Indítom a játékot és a következõ hiba üzenetet kapom: fekete lesz a képernyõ majd ezt jelenik meg: metro 2033 executable mûködése leállt. Mi lehet a probléma? Valami megoldást tudtok?
Üdv!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!