Metro 2033
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza.
nem unreal 2007?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A me2 ,1 shooter, barátkozz meg a gondolattal. Nem áll távol a két játék egymástól egyáltalán, dehát ha a te örök elégedetlen világképedbe ( ami ebben az országban teljesen általános) a metro2033 mint csõ-fps passzol be, akkor legyen csõ fps. Nekem mindegy, nem von le az érdemeibõl.
Az unreal enginet is "folyosó shooternek" szokták csúfolni úgy ahogy van.
Next PC upgrade: 2022
Szerintem meg ennyi erõvel az összes shootert leteheted még vagy 2013-ig. A Mass effecteket meg fõleg (aminél simán jobb AI van a metroban, mégis 95%okat kap a mass effect2).
totti: az elsõ beszaggatásnál gondoltam rá, h majd egysezr boxon, de aztán az igazi gond az AI lett, az meg - elvileg - kevésbé platformbetegség. annyi jó játék van, ilyenre inkább nem pazarlom :)
Forza.
A játék 80%-ban lényegtelen az AI mert nincs hely taktikázni az meg hogy kilog valaki a fedezékböl sajnos nehéz fokozaton a játékosra is igaz elég gyorsan leszednek egy-két lövésböl ha kilogsz valamelyik fedezék mögül.
.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Fut felém és gondol egyet bebújik a fedezékbe ,igen bebújt de nem a jó oldalára és full egész testét nem védte semmi és szarrá lõttem.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Milyen intelligenciát akarsz egy csöben ahol csak elöre meg hátra lehet menni ? fedezékböl tüzelnek azzal nincs baj.
A grafhoz meg gép kell ez tény de ez nem hiba mert a látvány nélkül csak egy tucat fps volna.
Hardon is hiányos az AI még ha annyira nem is szembetünõ, de mondjuk egy Haloéhoz képest sík buta. Nincs esze, össze vissza szaladgálnak néha a fedezékben, és nem lõ ki rám, hanem átfut 10szer a másik fedezék mögé csak úgy, és ez a legnagyobb baja, hogy buták használni a fedezéket jól és ez könnyebb fokozaton nagyon kijön, mert Hardon azért ha kinéznek és lõnek rád akkor nagyon hamar meg lehet halni és annyira nem szembetünõ mert nincs is idõ ezzel foglalkozni, de csak a sebzés és a pontosságuk miatt, amúgy katasztrófa volt sokszor és ezt ki is lehetett használni.
skálázhatatlan gépigény? igen
mi ebben a fika?? tényeket irtam le
Forza.
Nehéz fokozaton semmi gond az AI-val nem is lehet mivel 80%-ban egy alagutban szemböl vagy mögüled jönnek marhára nem lehet taktikázni amit lehet azt maximálisan csinálják.
A grafról meg csak annyit hogy DX11-ben keményen odabasz minden hiba nélkül, persze ahhoz vas is kell.
ha igazi folytatása is lesz, az elõd (2033) nélkül vszeg kevéssé élvezném - márpedig én ezzel nem fogok játszani a jelenlegi formában, az fix.
Forza.
az oroszok olcsók, azt nem értem a végsõ polírra miért nem marad SOHA idõ? a metronak is még kellett volna 3 hónap (gfx optimalizácio + AI) és egy igazán jó játék lehetett volna
Forza.
Forza.
Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction Xbox 360 (89%) PC (12%)
Battlefield: Bad Company 2 (16+) Xbox 360 (50%) PS3 (41%) PC (9%)
Call Of Duty: Modern Warfare 2 (18+) Xbox 360 (72%) PS3 (21%) PC (4%)
Nincs itt semmi hókuszpókusz. Átlagban 90% konzol 10% pc.
Amúgy én sem saccolom a Metrot pár tíz ezernél többre, ami pedig nem sok, és ez nem a gém hibája, hanem a harmatgyenge hyjpé és reklámé, ezért sincsenek számok, bezzeg a COD map packhoz az elsõ napon odanyomták a számot mert millióan vették meg.
PC-n nem is tudom mikro volt utoljára olyan game ahol képesek voltak benyögni számadatot.
Konzolra bezzeg ha a hupikék törpikét átlépte a 500ezres határt már minden oldal lehozza hírbe.
Szerintem simán százezres nagyságrendben fogyott a game!
Ami a szuperlatívuszokba istenített konzolokhoz képest semmi,de mivel örül a kiadó 100% hogy nyereséget hozott ez a "pár" db is.És ez az amit nem értek a sok köcsög tirpák kiadóban miért nem adják ki a szarjaikat pc-re csak nyomorék konzolra.
A grafika gyönyörû.
A hangulat magával ragadó.
Egy percig nem tudod letenni a játékot... kíváncsi vagy a folytatásra.
Sajnos csak a rossz végjátékot sikerült megcsinálnom, de megnéztem a jó befejezést is... szenzációs:)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Sokan már magukban temetik a PC-s játékipart, ám néha mégis képes kiugró eredményeket elérni ez az iparág is.
A THQ azon kiadó közé tartozik, akik bizony látnak potenciált a számítógépes játékokban és a friss kimutatásaik szerint erre meg is van minden okuk. Itt van mindjárt a Metro 2033, melynek eladásairól pontos számokat nem árultak el, de azt a stúdió vezetõje, Brian Farrell kijelentette, hogy egy nagyon jövedelmezõ címet sikerült megszerezniük.
Az FPS eladásainak kétharmada Európából származik és ennek több mint felét a PC-s verzió tette ki. Vagyis - a Modern Warfare 2-vel ellentétben - a Metro 2033 sikeresebb számítógépeken, mint konzolokon. Épp ezért nem meglepõ, hogy az összes DLC-t megkapják a PC-sek, ahogy egy esetleges folytatást is.
info: SG <#eplus2>#eplus2>
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kíváncsi leszek, hogy milyen dlc jön ki a játékhoz<#kacsint>#kacsint>
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
What about the forests?
Na erre valakinek valami ötlete?:D Lényeg h dx10ben szeretném élvezni a játékot, de nem tudom.
A steam en megvettem a játékot és a telepítés után gondom van vele.
Amint elindult kiírta hogy a vga drivert firssítsem.Miután tovább ment kiírta hogy metro 2033 executable leállt.
Frissítettem a legújabb vga diver ra de még mindig ez van.
Olvasgattam a steam-es fórumát és ott is írja más hogy van ilyen gondja.Esetleg valaki tudja a megoldást?
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"