2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
-
mokacsin #1759 Bocs,Mutánsok! -
Bulics #1758 Zombik? -
mokacsin #1757 Ha ismeretlenül találkoztam volna ezzel a játékkal azt mondanám,hogy jó kis games! De így,hogy mindenhol csak a jókat lehet róla olvasni elgondolkodtató! A történet nem rossz,de monoton és baromi nehéz amikor mindenhonnan csak zombik jönnek! A grafikától meg nem kell elájulni! -
Bulics #1756 szerintem nincs is, csak szivatnak hogy megvedd a játékot.. :-) -
NHLFAN #1755 itt a hivatalosa oldalon azt írták kijött:
http://www.thq.com/uk/game/show/5889/Metro%202033™%20-%20Ranger%20Pack
de én ebből ne érzékeltem semmit.... -
readswift #1754 kategória-ába -
readswift #1753 Ha átírják a sebzésfaktorokat azért már megérte. Eléggé el van ez kúrva perpill, én megvárom, hátra van még 1/3, szóval újra is fogom kezdeni emiatt. Na meg normalon játszani egy játékkal vicc kategória esik egérrel kíybórdal. ÉRdekes ez, mert ugyanúgy konzolra mint pc-re el kell készüljön, és kétlem hogy konzolon normal fölött lenne a nehézség többnyire. Eddig annyit írtak hogy minden halálosabb , és te is.
-
Pingi23 #1752 hát menjenek már el nem azért
de hogy még csak egy üzit se tudnak írni hogy bocsika de csúszik a dlc vagy valami
a ruszki vagy ukrán jó anyukájukat
aztán szerintem nem is mondhatjuk madj azt utólag hogy érdemes volt kivárni mer nem hiszem hogy olyan sokat tud majd mutatni az a kicsit amit a dlc tartalmaz -
NHLFAN #1751 azóta se senkinél semmi? -
NHLFAN #1750 szerinted ebből ki fog rájönni mi a hiba?vedd meg... -
dbdadi #1749 Segítene nekem valaki?
Elindítom az ikonjával,fekete képernyő aztán kb 3másodperc múlva kilép.
Crack-eltem,régebben már játszottam vele de most nem tudom elindítani.
Köszönöm a segítséget előre is! -
Pingi23 #1748 hivatalos oldalon ezt írják a DLChez
all you need to do is log in to Steam later today and update your copy of Metro 2033. Your game will be updated automatically with the DLC. If the update doesn’t start automatically you may need to restart Steam.
de hiába csinálod meg a relogint mer még mindig nincs fent steamen
legalább egy sorry 1 héttel eltolódik a release szöveg lehetne -
Bulics #1747 lehet hogy elromlott a ventillátorod a gépben. -
HUmanHunter #1746 vki tud tippet adni hogy miért van az hogy kb 15 perc játék után egyszerűen kikapcsol a gép? -
NHLFAN #1745 mára ígértek valami ingyenes kieget steamen,tud valaki róla valamit? -
Bulics #1744 Ne törjétek magatokat megoldódott.. -
Bulics #1743 az ilyen trainereket hogy kell eltávolítani?
-
Bulics #1742 helló, a depot résznél vagyok, amikor felborul a kocsi, én kimászom alóla és amint visszatér a fegyverem, kivűl vagyok a pályán, kiesek és innentől semerre se tovább.. létezik ehhez patch? vagy egyéb ötlet? köszi -
Gábor Warrior #1741 Rendben, köszönöm! -
mans #1740 Végigvittem,jó volt,szép volt a táj a toronyból:) -
mans #1739 arra rájöttem,most vagyok a torony tetején,ott mi az anyám van?mert hallucinálok,és van négy ajtó,ott van kettő amibe bemehetek,de mindkettőnél magamhoztérek és leesek,ilyenkor mit kell csinálni? -
#1738 ha kell egy tipp...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bár adnak tippet rá, ha figyelsz, de itt a megoldás: szét kell lőni azokat a lyukakat is, ahonann kijönnek a bogyók, akkor bezárulnak -
mans #1737 már találtam neten mentéseket,nem tudom te hogy játszol,én könnyü fokozaton és elég nehéz,most a biomassza pályán vagyok a vége felé,a földből olyan labdák jönnek fel és mindíg kipusztulok,olyan káosz van ott hogy azt se tudom merre megyek. -
Bulics #1736 az melyik rész mi a neve? mert nekem mégy megvannak a régi mentéseim de már nem emléxem mikor volt. -
Bulics #1735 Helló, végre játszom vele és lenne egy kérdésem. egyszer már félig kijátszottam (majdnem fél éve) de én úgy emléxem akkor sem tartogatott nagyobb kihívást. Ott tartok hogy elindultunk rigába és valami mutáns vagy tízszer harapott belém mire meghaltam (direkt hagytam neki). Kérdésem annyi lenne hogy szerintetek, akik aktiv játékosok vagytok, a továbbiak folyamán lesznek-e ennél sokkal nehezebb csaták, vagy kezdjem újra legnehezebb fokozaton hogy azért legyen benne kihívás? Mert őszintén szólva élvezem a kihívást de azért nem akarok 80adszorra megcsinálni egy csatát, de igy közepes fokozaton meg túl könnyű. Szerintetek? -
#1734 Egyik magyarító team oldalán ott van a projectek között.
Az van odaírva ha majd odajutnak és magyarítható akkor csinálják hozzá. -
Gábor Warrior #1733 Sziasztok! A játékhoz készül már magyarítás? Mert így semmit se érteni a történetből! Köszi! -
mans #1732 Tudna valaki mentést küldeni?vagy linket ahonnan le lehet szedni,valahol az után voltam ahol a bulldozer alatt kilőttem a talajt a síneknél és az leesett. -
yooyoo #1731 Az normális hogy az Armoryban elvesztettem az összes pénzem? Nem tudtam lőszert venni, de a Frontline-on már visszakaptam és azt vagyok kénytelen lődözgetni. -
#1730 jaja, feltetlen. -
dbdadi #1729 rakjam újra??? -
#1728 hmmmm, rossz a törés... -
dbdadi #1727 Hali!
Nem indul a játék! Elindítanám az ikonjával és fekete képernyő aztán kilép:S
Valaki ötlet
Kösz -
ilyennel találkozott már valaki?
ezkután általában kikapcsol a monitor és csak az a szövegablak marad
régebben is ezt cisnálta,de 1x abbahagyta,de most megint -
CamelX #1725 ebook formájában simán vétel :) -
#1724 Mivel Steames alapból felteszi -.-
De azÓta megoldÓdott a probléma.
Feltettem egy régebbi verzióju physX-et és arra azt amit a játék telepit amugy is "AUTOMATIKUSAN",és igy már hajlandó volt elindulni végre :D -
#1723 Tedd fel a physX driverét! -
#1722 Sziasztok!
A game nem hajlando elindulni és az alábbi hiba üzenetet tolja az arcomba:
"A program nem indult el,mert a PhysXLoader.dll hiányzik a számitógépről.A probléma megoldássához probálja meg ujratelepiteni a programot.A játékot a Steamen vettem.
Configom: AMD Phenom9850,4GB Ram, Ati Radeon 4870 1GB
Aki tud plz segitsen,mert nem hiába adtam ki érte 5 rongyot :/ -
NHLFAN #1721 hátha valakit érdekel:a könyv ami alapján a játék készült már fordítás alatt van és 2011-ben fogja kiadni az Európa Könyvkiadó! -
strebacom #1720