2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
-
barnasopiane #1799 sziasztok van egy kis gond a játékal elinditom elmegy a intro azt irja hogy nyomjon egy billentyüt utána kilépp hibával!
azt irja hogy a metro 20033 exutable müködése leált ilyenkor mit lehetne csinálni valaki segitsen legyenszives!!! -
HUmanHunter #1798 keress szűrőt a földön mert gázmaszkot csak akkor kell cserélni ha betörik az üveg. -
Tschabi #1797 Hi
A segítségeteket kérném. Most értem a Depository pályára, és azzal kezdődik, hogy Artyom leveszi a gázmaszkot, mert elfogyott a szűrő. Kerestem, valami cheatet, de sem az örökélet, sem az ammo nem segít...:( Újra be kéne töltenem a Polis pályát, hátha lehet gázmaszkot venni? Esetleg van valami cheat, ami segít (időlegesen)?
Köszi előre is!
-
Pyro82 #1796 Köszönöm mindenkinek a segítséget. Megoldodot jött egy pecs Steamen és azóta jó. Megy rendesen csak a mentéseim elvesztek, de sebaj kitolom újra. -
xxxpaulxxx #1795 Tök jó!:D Amúgy mi is ennek a toronynak a neve? -
NHLFAN #1794 itt a megoldás:
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1193220
és végre megjelent a DLC! -
#1793 Apropó kész van a legeslegprofesszionálisabb speedrun aminél már nem fogok jobbat csinálni soha. 2:47 alatt, easy fokozaton. Egy segítség kéne még így utoljára. Valami gyakorolott ember lemérhetné hogy a biomass és a cave pályán mennyi idő alatt megy végig. nem kell halál pontosan. megköszönném -
#1792 szerintem uninstall, rangerpack kuka. elolvastam mi van benne hát nem dőltem hanyatt... és különben is engem normál módban mindenki megölt minek ranger hardcore? :DDD -
atyca #1791 Köszi a gyors választ.Még mielött olvastam volna módosítottam az user cfg-ot.A game elindúlt,majd hibaüzivel kilépett.Ismételt indításnál megint szétcseszett mindent(csökk.mód,rendszervisszaállítás)Fuck!! -
#1790 Az asztal felbontása akkor szokott megváltozni amikor úgy lép ki a játékból, hogy még az a parancs se fut le előtte hogy visszaálljon minden a rendes kerékvágásba. Ilyen.. über error-nál :D Az user.cfg-t pedig hagyd mert rohadtul nem abból szedi az infókat... nekem ott 1650x1200 van közben 720p-vel játszom. registry-ben sincs semmi. hagyd azt a ranger packot. hosszú csövű pisztoly a legjobb úgyis. -
atyca #1789 Sziasztok!Nekem 2.update(ranger pack) telepítés után olyan felbotással akar indúlni a game amit nem kultivál a monitorom.Ráadásul az asztal felbontását is módosította,ugyhogy egy kényszerűségből elkövetett reboot után villogó képernyő fogadott.Gondolom itt is az user fájlt kéne szerkeszteni,de már megint elfelejtettem,hogy mit kéne beírni(width 1024,és height 768 ????),hogy 1024x768-ban indúljon.Mondjuk ezzel az asztal felbontásának módosítása még nincs orvosolva.Azzal mit kezdhetnék? -
Pyro82 #1788 Sziasztok!
A Metro 2033 játékot steamen vettem meg kb. 2 hete ment rendesen semmi gond nem volt a mai napig. Indítom a játékot és a következő hiba üzenetet kapom: fekete lesz a képernyő majd ezt jelenik meg: metro 2033 executable működése leállt. Mi lehet a probléma? Valami megoldást tudtok?
Üdv!
-
#1787 nem tudom miért csináltam de tök jó. végül is ismeret terjesztő.
-
Pyro82 #1786 Köszi a választ! -
#1785 csak oda tudod beregisztrálni. -
Pyro82 #1784 Sziasztok! A dobozos Metro 2033 be tudom regisztrálni a Steam fiókomba? -
Bulics #1783 Ranger pack megvan már vkinek? -
mokacsin #1782 Szerintem jelen pillanatban ennek a játéknak van a legnagyobb gépigénye és ha régi a videókártyád,akkor lehet,hogy nem támogatja! -
HUmanHunter #1781 nem a letöltött változattal van a gond szerintem hanem valami drivereddel, valszeg videókártya. -
zorallb #1780 Sziasztok! Az én gondom az lenne , hogy több változatát is letőltöttem a játéknak (metro 2033) és mindíg ua a hiba. Elindúl a egészen a menüig és ott fekete minden. A zene az közben megy és hallom hogy lépked a menüben de nem látok semmit. Már próbálkoztam driver frissítéssel is . Megoldás? Kérlek írjatok ha tudjátok mert már naggggyon szeretném én is kipróbálni a játékot. Köszönöm előre is! -
#1779 Nekem azért jön nagyon be mert ötvözi a half life 1/2 lineáris játékmenetét a számomra bonyolultabb stalkerrel kinézetével. és mindez olyan játékélménnyel mint a cod6. Tehát.. csak ízlések és pofonok. -
Majestic01 #1778 Na, leszedtem egy másik verziót azzal minden OK volt. De nekem ez a game nagyon nem jön be...:S -
#1777 Saját magam lemondtam annál a honlapnál a videó ellenőrzését mert még rohadt sokat lehet rajta javítani. És igen, a teljes játék az elejétől a végéig megvan 2 óra 51 perc alatt. Idelinkelem hogy a többiek is kedvet kapjanak. És persze kösz tomfuciusz hogy reagáltál. (amúgy nekem razor és valami orosz crackelt verzió is fent van a gépen mert videót csak angol felirattal érdemes felvenni. De egyiknek se volt soha baja. semmi bug vagy ilyesmi. érdekes hogy másoknak mennyi problémája van. amúgy 64bites win7-em van. -
mokacsin #1776 Megtetszett a játék és elég izgalmas volt mediumon nyomni,de a végére vártam volna egy kis kihívást! -
tomfucius #1775 akkor ez valami olyasmi hogy egy olyan videot akarsz csinálni amiben meg mutatod hogy lehet a legrövidebb idö alatt végig tolni a játékot ,és abban kell neked segitség hogy hogy lehet a leggyorsabban végig tolni egy adott pályát??és az a 2 ora 51 perc mire vonatkozik konkrétan egy teljes végig játszásra vagy csak részleges darabokra?? -
Majestic01 #1774 Üdv all.
Nekem egy olyan gondom lenne, hogy feltelepítettem a game-et, crackeltem, de utánna mindig kiírja, hogy a windows súlyos hibát észlelt és leáll. Vki tudna segíteni mit csinájak? thx -
#1773 gázsmaszkot fogsz néha találni és akkor kitudod cserélni az egészet
mert alapjáraton csak szűrőt cserél -
#1772 Sziasztok! Az SDA-n (SpeedDemosArchive.com) egy speedrun-on dolgozok. Most fogják ellenőrizni a videót, de szerintem túl sok hiba van benne ezért visszadobják, hogy javítgassak még egy kicsit rajta. Arra szeretnélek kérni titeket hogy akinek vannak ötletei a gyorsabb végigjátszáshoz. Rövidebb út, bugok amik segítenek a játék "gyorsításában", de hisz értitek, valami olyan dolog ami előidézi azt hogy rövidebb idő alatt lehessen végigvinni egy pályát. Aki segít nekem azt a videó végén megemlítem, ha pedig nagyon sokat segít akkor velem együtt jelenik meg a honlapon.
A mostani videóm már kész, 2óra 51 perc és drasztikusan lehet csökkenteni mert a legutóbbi bőven 3 óra fölött volt. Tehát van még mit kiaknázni. Remélem felkeltettem az érdeklődéseteket. Ha visszadobják a videómat akkor megmutatom nektek. ( visszaélések elkerülése végett)
msn: yuhay[at]t-online[dot]hu
mail: j.balint[at]t-online[dot]hu -
Bulics #1771 Tudja vki hogy a végén kitöl idézi hogy: He who leads a war for the love of his fellow men, will defeat his enemies? -
tomfucius #1770 fuu hiába keresem egyáltalán nem találok ilyen acsit amit unlockoltak el tudnád mondani hogy hol van az a dolog -
mokacsin #1769 http://www.gameanyone.com/X360/Metro_2033.html
itt nézd meg róla videót -
TSanya66 #1768 Sziasztok!
Nagyon zavaró dolog miatt írok,ti. mindent egy törött üvegen keresztül látok,gondolom a gázmaszk üvege.
Nem tudom levenni a gázmaszkot,hiába nyomom hosszan a "G"-t,csak a gázmaszk ikonja és mellette egy piros 0 jelenik meg.
Van valakinek ötlete,vagy ez valami bug?
Üdv -
tomfucius #1767 akkor fel hivom midenki figyelmét hogy ha valaki tudna segiteni kérem segitsen vannak konkrétumok az explorer acsihoz kérem segitsen valki már csak ez az egy kell :( :( :( :( :( :( :( -
tomfucius #1766 ja köszi
-
#1765 Én nem tudom pc-n a wareznál nem igen ad acsit -
tomfucius #1764 és mit jelent a fehér és vörös villanás?? -
tomfucius #1763 de van valami ut mutato amivel konkrétan meg vcan mondva mi kell hogy unlockoljam mert már 5 szor megcsináltam de már nagyon kezd elegem lenni ? -
#1762 Be kell járnod a játékban minden helyet akkor lesz ez feloldva! -
tomfucius #1761 sziasztok én is játszok a metro 2033 de nem pc hanem xboxon és nem tom hogy jo helyre irok e mert nem találtam másik forumot de ha tudvalaki akkor segitsen kérem .az lenne a kérdésem hogy van egy achievement az explorer amit nem értek hogy kell meg csinálni már 5 ször végig játszottam de nem tom hogy kell ezt meg csinálni kérem valaki segitsen .elöre is köszönöm -
dbdadi #1760 Hali
Valaki megmondaná nekem hol kell angolra állítani a játékot mert nekem most orosz asszem,és nem igen értek oroszul?
kösz