2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
-
#1999 Hát ha én érteném, mindegy, ez legyen a legkisebb gond:) -
#1998 Nekem ez is meg a Dirt2 topik is simán betöltődik Tűzróka alatt. -
DIESEL DOG #1997 Na jó átfogóan... ki az akinél ez a topik betölt minden hiba nélkül?
Kicsit hitetlenkedem mert 4 topikot csináltam már meg ugyanezzel a módszerrel, csak épp a dizájn más, és hibátlanul működik mind a négy helyen... -
DIESEL DOG #1996 Na ne... gyakorlatilag teljesen ugyanazzal a módszerrel lett megcsinálva a topik mint a Dirt 2 topik is. Feladom, ezt nem értem... -
#1995 Most pl. a Dirt 2-ös oldalt betölti, de a Metro 2033-asat már nem. -
DIESEL DOG #1994 No minden bizonnyal a tárhellyel adódhattak problémák, ugyanis egész délután elérhetetlen volt a glap.hu... jelenleg most még nálam is sokkal gyorsabban tölti le az oldalt a böngészőm. -
#1993 Artyomnak kell írni magyarul, mivel úgy is kell ejteni az oroszban is! -
DIESEL DOG #1992 Remek... :) Egyébként milyen interneted van? Ja meg egymás után többször is be tudja tölteni? -
#1991 Most behozza, de valóban lassabb a betöltés (fél perc). -
DIESEL DOG #1990 szerk: kivettem egy scriptet ami elvben! lassíthatja a topik betöltési sebességét, no meg teljesen feleslegesen volt bent, mivel használva sem volt. Utána járok a dolognak hogy nálad mi az ami nem működik... :) -
DIESEL DOG #1989 Ha a teszt topik nem tölt be nálad akkor ez sem fog, de mostmár kíváncsi vagyok rá...
Halovány gőzöm sincs hogy mi áll a háttérben... -
#1988 Hmm, de több gépen, több böngészőben? -
DIESEL DOG #1987 Szerintem nálad lesz a 'bibi'... mert nálam minden belépéskor, és azoknál is akiket végig kérdeztem náluk is mindig betölt az oldal, és nálad is betöltött az előbb, csak valamikor nem... -
#1986 Most megint behozta, ez véletlenszerűen működik.
FF alatt: fehér oldal.
IE alatt: 404-es hiba. -
DIESEL DOG #1985 szerk:
Esetleg nem tudnál adni több információt arról hogy mire hivatkozik amikor nem tölt be? Csak egyszerűen 404? -
DIESEL DOG #1984 Igen, abban az esetben is betölt. Kérdeztem egy másik topikban másokat is erről a jelenségről, náluk sincsen gond. -
#1983 Nos, meg akartam nézni az oldalt egy teljesen más IP-címről és se FF, se IE nem hozza be ott sem. Akkor is behozza neked az oldalt, ha törlöd a gyorsítótárat? -
DIESEL DOG #1982 Beraktam az alternatív befejezés kritériumai sort is...
Viszont egy kérdésem volna még felétek. Mi az amire még esetlegesen szükség lenne? Feltéve ha megoldható... :)
Én még gondoltam egy szűrő lisát, ami jól jöhet az esetleges flame keltő hozzászólások okán, afféle troll mentesítő...
-
#1981 Igen, mintha ott lennék. Egyébként az elején volt néhány hátborzongatós rész, de amikor a könyvtáros rész jött, na az volt az a fejezet ami után nem tudtam lerakni a könyvet, és végigolvastam :)
@lostprophet:
-
DIESEL DOG #1980 Nem tudom mi állhat a probléma hátterében... Abszolút nem tölt be, hibára nem hivatkozik esetleg? Vagy próbálj meg F5-el ráfrissíteni... -
#1979 Nos, végeztem a fordítással, szusszanok egyet:) Jöhet a tesztelés.
Diesel: Megint nem hozza be se FF, se IE. -
DIESEL DOG #1978 Ez a mostani milyen volna?
FF4-et használok kifogástalanul tölt be az oldal... ebben tanácstalan vagyok. -
#1977 Na, most behozza. Érdekes. Igaz frissítettem FF5 bétára, de az előbb még IE se hozta be (IE9). -
#1976 annyira jó stílusban vannak megírva a könyvben ezek a történet(mesélés)ek, hogy az olvasó tényleg maga is elképzeli a sztorit, mintha ott ülne a sötétben a tábortűz mellett, és így persze sokkal hatásosabb. nekem is ez tetszett nagyon a könyvben. -
DIESEL DOG #1975 Ez azért érdekes mert én is FF-ot használok és nálam nincsen semmi probléma, megnéztem IE-el is, ott is működik néhány dolgot leszámítva, ami miatt a böngésző felelős, mert nem támogat ergo nem tud lefuttatni bizonyos scripteket, amelyeket a FF, Chorme vagy Opera támogat... -
#1974 Naaaa ennek örülök. Mármint hogy megmaradt az a része, ahogyan mesélnek a szereplők. Ez nagyon bejött a könyvben is. Csak várok a magyarításig, mert úgy 100% az élvezet -
#1973 Neked igen, de nálam mind FF és IE alatt 404-es hiba (pontosabban FF alatt egy tök fehér oldal). -
DIESEL DOG #1972 Nem... nálam minden gond nélkül betölt... -
#1971 először játszottam a játékkal, majd olvastam a könyvet, majd most játszom újra megint, és tök érdekes, mennyire jó érzékkel vettek át a könyvből a játékkészítők.
pl. a könyvben a legtöbbet a metro világáról a szereplők sztorizgatásaiból lehet megtudni. a játékban, ha valaki nem rohan, hanem "alaposan" játszik, akkor pont ugyanazokat a sztorikat lehet elkapni és meghallgatni mindenféle npc-ktől :D
és a jó érzéken nem csak azt értem, hogy átvették a történeteket, hanem hogy a könyvnek ezt a jellemzőjét is átvették (mármint hogy RENGETEGET mesélnek a könyvben egymásnak a karakterek). -
#1970 Azért nem hozza be most az oldalt, mert dolgozol rajta? -
DIESEL DOG #1969 Megoldható az is... :) -
#1968 CsúcsCRT-m van még :D
Diesel Dog: Na, kezd alakulni. Esetleg egy pöppet halványítanál még a feketén? Tényleg nem kötekedésből. -
DIESEL DOG #1967 Igaz-igaz, csak először nem tűnt rossz ötletnek a piros kombináció... helyette van más... :) -
Sir Cryalot #1966 Túl élénk a piros, ilyen designokat csúcsCRT-n kéne elkövetni, annak van egyáltalán rendes színe is. -
DIESEL DOG #1965 Sejtettem, mert nálam is hasonlóak a tünetek... szvsz ezt a pirost hanyagoljuk... csak egy lehetőség volt... -
#1964 Nájsz, habár a rohadt erős pirostól fél perc után kifolyik a szemem. -
DIESEL DOG #1963 Nagyon siralmas? -
#1962 Érdekes, hogy a könyvben a helyszínek, sőt még a neveken is kissé "magyarítottak", de Artyomból nem lett Artjom. -
#1961 én előbb játszottam, utána vettem meg a könyvet, eddig a különbség annyi ,hogy a játék sűrítve van, a könyvhöz képest -
#1960 Megoldva.