2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
  • lostprophet
    Hát ha én érteném, mindegy, ez legyen a legkisebb gond:)
  • mooo
    Nekem ez is meg a Dirt2 topik is simán betöltődik Tűzróka alatt.
  • DIESEL DOG #1997
    Na jó átfogóan... ki az akinél ez a topik betölt minden hiba nélkül?

Kicsit hitetlenkedem mert 4 topikot csináltam már meg ugyanezzel a módszerrel, csak épp a dizájn más, és hibátlanul működik mind a négy helyen...
  • DIESEL DOG #1996
    Na ne... gyakorlatilag teljesen ugyanazzal a módszerrel lett megcsinálva a topik mint a Dirt 2 topik is. Feladom, ezt nem értem...
  • lostprophet
    Most pl. a Dirt 2-ös oldalt betölti, de a Metro 2033-asat már nem.
  • DIESEL DOG #1994
    No minden bizonnyal a tárhellyel adódhattak problémák, ugyanis egész délután elérhetetlen volt a glap.hu... jelenleg most még nálam is sokkal gyorsabban tölti le az oldalt a böngészőm.
  • hykao #1993
    Artyomnak kell írni magyarul, mivel úgy is kell ejteni az oroszban is!
  • DIESEL DOG #1992
    Remek... :) Egyébként milyen interneted van? Ja meg egymás után többször is be tudja tölteni?
  • lostprophet
    Most behozza, de valóban lassabb a betöltés (fél perc).
  • DIESEL DOG #1990
    szerk: kivettem egy scriptet ami elvben! lassíthatja a topik betöltési sebességét, no meg teljesen feleslegesen volt bent, mivel használva sem volt. Utána járok a dolognak hogy nálad mi az ami nem működik... :)
  • DIESEL DOG #1989
    Ha a teszt topik nem tölt be nálad akkor ez sem fog, de mostmár kíváncsi vagyok rá...

Halovány gőzöm sincs hogy mi áll a háttérben...
  • lostprophet
    Hmm, de több gépen, több böngészőben?
  • DIESEL DOG #1987
    Szerintem nálad lesz a 'bibi'... mert nálam minden belépéskor, és azoknál is akiket végig kérdeztem náluk is mindig betölt az oldal, és nálad is betöltött az előbb, csak valamikor nem...
  • lostprophet
    Most megint behozta, ez véletlenszerűen működik.

FF alatt: fehér oldal.
    IE alatt: 404-es hiba.
  • DIESEL DOG #1985
    szerk:

Esetleg nem tudnál adni több információt arról hogy mire hivatkozik amikor nem tölt be? Csak egyszerűen 404?
  • DIESEL DOG #1984
    Igen, abban az esetben is betölt. Kérdeztem egy másik topikban másokat is erről a jelenségről, náluk sincsen gond.
  • lostprophet
    Nos, meg akartam nézni az oldalt egy teljesen más IP-címről és se FF, se IE nem hozza be ott sem. Akkor is behozza neked az oldalt, ha törlöd a gyorsítótárat?
  • DIESEL DOG #1982
    Beraktam az alternatív befejezés kritériumai sort is...

Viszont egy kérdésem volna még felétek. Mi az amire még esetlegesen szükség lenne? Feltéve ha megoldható... :)
    Én még gondoltam egy szűrő lisát, ami jól jöhet az esetleges flame keltő hozzászólások okán, afféle troll mentesítő...

• AlrightSir
    Igen, mintha ott lennék. Egyébként az elején volt néhány hátborzongatós rész, de amikor a könyvtáros rész jött, na az volt az a fejezet ami után nem tudtam lerakni a könyvet, és végigolvastam :)

@lostprophet:

• DIESEL DOG #1980
    Nem tudom mi állhat a probléma hátterében... Abszolút nem tölt be, hibára nem hivatkozik esetleg? Vagy próbálj meg F5-el ráfrissíteni...
  • lostprophet
    Nos, végeztem a fordítással, szusszanok egyet:) Jöhet a tesztelés.

Diesel: Megint nem hozza be se FF, se IE.
  • DIESEL DOG #1978
    Ez a mostani milyen volna?

FF4-et használok kifogástalanul tölt be az oldal... ebben tanácstalan vagyok.
  • lostprophet
    Na, most behozza. Érdekes. Igaz frissítettem FF5 bétára, de az előbb még IE se hozta be (IE9).
  • koschwarz
    annyira jó stílusban vannak megírva a könyvben ezek a történet(mesélés)ek, hogy az olvasó tényleg maga is elképzeli a sztorit, mintha ott ülne a sötétben a tábortűz mellett, és így persze sokkal hatásosabb. nekem is ez tetszett nagyon a könyvben.
  • DIESEL DOG #1975
    Ez azért érdekes mert én is FF-ot használok és nálam nincsen semmi probléma, megnéztem IE-el is, ott is működik néhány dolgot leszámítva, ami miatt a böngésző felelős, mert nem támogat ergo nem tud lefuttatni bizonyos scripteket, amelyeket a FF, Chorme vagy Opera támogat...
  • AlrightSir
    Naaaa ennek örülök. Mármint hogy megmaradt az a része, ahogyan mesélnek a szereplők. Ez nagyon bejött a könyvben is. Csak várok a magyarításig, mert úgy 100% az élvezet
  • lostprophet
    Neked igen, de nálam mind FF és IE alatt 404-es hiba (pontosabban FF alatt egy tök fehér oldal).
  • DIESEL DOG #1972
    Nem... nálam minden gond nélkül betölt...
  • koschwarz
    először játszottam a játékkal, majd olvastam a könyvet, majd most játszom újra megint, és tök érdekes, mennyire jó érzékkel vettek át a könyvből a játékkészítők.

pl. a könyvben a legtöbbet a metro világáról a szereplők sztorizgatásaiból lehet megtudni. a játékban, ha valaki nem rohan, hanem "alaposan" játszik, akkor pont ugyanazokat a sztorikat lehet elkapni és meghallgatni mindenféle npc-ktől :D

és a jó érzéken nem csak azt értem, hogy átvették a történeteket, hanem hogy a könyvnek ezt a jellemzőjét is átvették (mármint hogy RENGETEGET mesélnek a könyvben egymásnak a karakterek).
  • lostprophet
    Azért nem hozza be most az oldalt, mert dolgozol rajta?
  • DIESEL DOG #1969
    Megoldható az is... :)
  • lostprophet
    CsúcsCRT-m van még :D

Diesel Dog: Na, kezd alakulni. Esetleg egy pöppet halványítanál még a feketén? Tényleg nem kötekedésből.
  • DIESEL DOG #1967
    Igaz-igaz, csak először nem tűnt rossz ötletnek a piros kombináció... helyette van más... :)
  • Sir Cryalot
    Túl élénk a piros, ilyen designokat csúcsCRT-n kéne elkövetni, annak van egyáltalán rendes színe is.
  • DIESEL DOG #1965
    Sejtettem, mert nálam is hasonlóak a tünetek... szvsz ezt a pirost hanyagoljuk... csak egy lehetőség volt...
  • lostprophet
    Nájsz, habár a rohadt erős pirostól fél perc után kifolyik a szemem.
  • DIESEL DOG #1963
    Nagyon siralmas?
  • lostprophet
    Érdekes, hogy a könyvben a helyszínek, sőt még a neveken is kissé "magyarítottak", de Artyomból nem lett Artjom.
  • Szabi84
    én előbb játszottam, utána vettem meg a könyvet, eddig a különbség annyi ,hogy a játék sűrítve van, a könyvhöz képest
  • lostprophet
    Megoldva.