2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
-
Gabe18 #1919 Nem volt rossz könyv, a hangulatot nagyon hozta végig. Viszont a végét elég összecsapottnak érzem. -
Sir Cryalot #1918 Az. -
Bulics #1917 Hát igen, nyilván könyvből, játékra átültetés igényel némi plussz harcot...
milyen is lenne egy olyan könyv hogy..:
Ártyom guggolt, figyelt nehogy üvegre lépjen, aztán tovább gugolt és tovább és tovább..... aztán újratöltött és lőtt és lőtt aztán újratöltött és tovább lőtt, még jó hogy az golyóálló páncélt vette meg a piacon mondjuk ebben nem lehet lopakodni, gondolta, mikozben ujratöltött és tüzelt... -
#1916 na ma elmentem az alexandrába és megvettem a könyvet én is.
3800 ft.
436 oldal.
még nem kezdtem el. -
MauroN #1915 Hány oldalas? -
yooyoo #1914 Egyelőre még csak Bourbonnal való találkozásig olvastam, de nagyon hangulatos, bár nincs benne annyi harc. -
#1913 Nem lehet a kettőt összehasonlítani.Ha ugyanolyan helyszínen játszódna akkor már könyebb lenne de így esélytelen szerintem.
Az tény hogy optimalizálatlanságban vetekszenek. -
MauroN #1912 Szerintetek szebb ez a játék, mint a crysis? -
#1911 Üdv!
Annyi kérdésem lenne hogy láttam a játék könyv változatás és érdekelne a véleményetek ha valaki esetleg olvasta! -
tomfucius #1910 sziasztok fiuk /lányok nem tom menyire vagytok pc /konzolosok itt jelen de ha van köztetek konzolos akkor töle kérném a segitséget hogy az az acsit ahol bekell járni minden helyet vagyis ahol nincs olyna hely a hol nem jártál az mit takar ön magaában és van e valami ut mutato vagy ha már meg van az acsi akkor privátban megbeszélnénk mit hogy kell csinálni .
ja amugy a könyvel kapcsolatban nem akarok semmit elöre elmondani de én már sikeresen elolvastam eredeti nyelven és hát a játék nem mindent takar le de vannak nagyon érdekes és fontos dolgok .
bárki is segit elöre is köszönöm mindenkinek a segitséget -
NHLFAN #1909 itt a megoldás:
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1193220 -
#1908 sztar vagy -
barnasopiane #1907 sziasztok win-7nél executable működés leállás ellen mi a teendő? valaki segitsen legyen szives!öszi -
#1906 A játékhoz kapott fegyver kódját hova kell beírnom nem igen találok ilyet a steam-en belül ? -
#1905 Tessék -
#1904 Dehogynem YLOD!! :( -
#1903 De rühellem ezeknek a boltoknak a keresőjét még heccből sem adja ki a Metrot :(
Ha valóban 2,5k akkor innen veszem mert máshol 3k + szállítás vagy helyileg 3700FT! -
#1902 Február 15. körül várható a könyv magyar megjelenése. Libriben már előrendelhető kb. 2,5e-ért. -
lammaer #1901 -
Novotsik #1900 vegyé konzolt nem lessz problémád vele :D
problem solved :D -
Pingi23 #1899 sziasztok win 7nél executable működés leállás ellen mi a teendő? köszi -
priluki #1898 hi,olyan gondom van ,hogy hiába állitom be a széles monitor felbontást,elvan nyujtva a kép.. van erre valami megoldás?? -
Bulics #1897 NEM. a 3ds támogatás elvileg azt jelenti hogy a játék 3 dimenzióban játszva (térhatás) jól néz ki. kifejtem: nekem van egy iz3d nevü driverem amivel egy csomó játék megy 3dben, persze kell hozzá piros kék szemüveg. Namost mivel a jatékokat nem térhatásra tervezték általában pl mikor a fallal szembe állsz, a fegyver átnyúlik a falon ami zavarosssá tesz az élményt. a metroban pedig elvileg nekinyomod a falnak a puskát és leereszkedik mintha nem férne el a faltól. AZONBAN: Nem tudom miért de nálam simán átment a falon a puska, ez zavaró mivel állandóan fedezékben vagy, plusz a "light corona" csak az egyik szemeddel látszik, persze ez lehet a driver hibája. tehát próbáld ki az iz3d-t ha van ilyen szemüveged. -
#1896 Most ez a 3D-s változat végül is megjelent külön, vagy bele van építve? -
#1895 naná simán mi az hogy még többet is ! Nagyon jó egy játék ! -
#1894 megér é ez a játék kétezer köztársasági váltót? -
#1893 Az E3-on mutatkozik be a Metro 2034 -
szobipeet #1892 oks már sikerült, csak bebuggolt a csávó, a házba ahonnan berángatott nem mozdult el. újrakezdtem a pályát, így már jó. köszi mindenki -
#1891 be kell menni az aknába ahol dumálnak, mert egy szerelvény alján fogsz kimenni a helyről -
szobipeet #1890 Megtaláltam, de nem tudok velük beszélni meg semmi:S
Bug leheT? -
Bulics #1889 Szerelkezz fel, aztán keresd meg őt és a barátait, a piac végén várnak. -
szobipeet #1888 Sziasztok!
Armory nevű mapon tartok, ott ahol a katonák üldöznek egy másik csávóval együtt, őt lelövik engem meg berángat a házába egy másik fószer. Utána ad egy köpenyt, és utána nemtudom mitkell csinálni. Mentem már mindenhova de nem jövök rá :S Valaki nemtudja? ELőre is köszi. -
#1887 Helyes grat csak igy tovább ! -
#1886 Végül elfuttam a szörnyek elől, így tudtam túlélni...már a 3. fejezetnél tartok. -
#1885 Pont most mentem keresztül azon a részen, vannak elszórva rendesen maszkok amiket fellehet venni. Pl: teherautóban, hulláknál, a pálya egy eldugott részénél, ládákban. -
#1884 ne tudom, amikor én ennél a résznél voltam, nekem is necces volt, hogy találok-e maszkot, de találtam. egyszer-kétszer megfulladtam, de mégis találtam maszkot. jó kis klausztrófóbiás (szó szerint, ahogy liheg, ahogy szűkebb a látószög), feszült rész ez. kár lenne abbahagyni emiatt, próbálkozz! :D -
Sir Cryalot #1883 Mondtam hogy tanácsos levenni mert sérülékeny.
Amúgy érdemes jó megjelenítőt használni, CRT-t, plazmát, vagy DLP projektort ezüstvászonnal.
LCD-n én is abbahagynám :) -
#1882 Megoldva!
Végülis nem bug volt, hanem az, amit mondtam, törött volt és ezért fel sem vette magára a karakter, mert nem ér semmit.
De, ahogy tovább haladtam, újból előjött a probléma.A játszóteres résznél megint úgy széttörték a maszkot, hogy a következő támadásnál már csak egyszer kell nekem ugorjon a szörny és vége a friss levegőnek.A közelben meg nincs maszk, amivel kicserélhetném.Hiába van 19 szűrőm, így semmit nem ér. -
#1881 Tulajdonképpen kint kb. 20 másodpercig bírom, nem is találok új gázmaszkot annyi idő alatt.
De nem is tudom.Biztos bug?
Beérek törött maszkkal a "Market" pályára.Tehát csak egy törött gázmaszkom van, az elméletileg nem véd meg a radioaktivitástól.
Miután átlépek a "Dead City"-re nem azért nem veszi fel újból a maszkot, mert törött és semmi értelme?
De ha a törött gázmaszkkal lépek ki, akkor is fulladozik, tehát mégsem vagyok biztos benne, hogy ez bug.De a kereskedőknél sem láttam maszkot.Hol szerezhetnék be egyet, hogy kikísérletezzem mi is a helyzet?
-
#1880 Szerintem biztos csak bug lehet mert nekem nem volt vele ilyen gondom !
Amikor gázmaszkot kellett használni nálam nem bugozodott be !
Pedig nincs olyan sok rész benne ahol kint a szabadban kell mászkálni !
Próbáltad már a z egész fejezetet ujra kezdeni ? ahol van ez a gázmaszkos rész ?
Nézz aYoutubeon végigjátszást róla hogy hova kell menni aztán ah látod hogy a gázmaszk kezd elhasználodni akkor gyorsan menj od ahova kell és találni fogsz egy másikat helyette !