Metro 2033

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JB arts
Nekem azért jön nagyon be mert ötvözi a half life 1/2 lineáris játékmenetét a számomra bonyolultabb stalkerrel kinézetével. és mindez olyan játékélménnyel mint a cod6. Tehát.. csak ízlések és pofonok.

Na, leszedtem egy másik verziót azzal minden OK volt. De nekem ez a game nagyon nem jön be...:S

JB arts
Saját magam lemondtam annál a honlapnál a videó ellenõrzését mert még rohadt sokat lehet rajta javítani. És igen, a teljes játék az elejétõl a végéig megvan 2 óra 51 perc alatt. Idelinkelem hogy a többiek is kedvet kapjanak. És persze kösz tomfuciusz hogy reagáltál. (amúgy nekem razor és valami orosz crackelt verzió is fent van a gépen mert videót csak angol felirattal érdemes felvenni. De egyiknek se volt soha baja. semmi bug vagy ilyesmi. érdekes hogy másoknak mennyi problémája van. amúgy 64bites win7-em van.

Megtetszett a játék és elég izgalmas volt mediumon nyomni,de a végére vártam volna egy kis kihívást!
akkor ez valami olyasmi hogy egy olyan videot akarsz csinálni amiben meg mutatod hogy lehet a legrövidebb idö alatt végig tolni a játékot ,és abban kell neked segitség hogy hogy lehet a leggyorsabban végig tolni egy adott pályát??és az a 2 ora 51 perc mire vonatkozik konkrétan egy teljes végig játszásra vagy csak részleges darabokra??

Üdv all.
Nekem egy olyan gondom lenne, hogy feltelepítettem a game-et, crackeltem, de utánna mindig kiírja, hogy a windows súlyos hibát észlelt és leáll. Vki tudna segíteni mit csinájak? thx

Snexi
gázsmaszkot fogsz néha találni és akkor kitudod cserélni az egészet
mert alapjáraton csak szûrõt cserél

JB arts
Sziasztok! Az SDA-n (SpeedDemosArchive.com) egy speedrun-on dolgozok. Most fogják ellenõrizni a videót, de szerintem túl sok hiba van benne ezért visszadobják, hogy javítgassak még egy kicsit rajta. Arra szeretnélek kérni titeket hogy akinek vannak ötletei a gyorsabb végigjátszáshoz. Rövidebb út, bugok amik segítenek a játék "gyorsításában", de hisz értitek, valami olyan dolog ami elõidézi azt hogy rövidebb idõ alatt lehessen végigvinni egy pályát. Aki segít nekem azt a videó végén megemlítem, ha pedig nagyon sokat segít akkor velem együtt jelenik meg a honlapon.

A mostani videóm már kész, 2óra 51 perc és drasztikusan lehet csökkenteni mert a legutóbbi bõven 3 óra fölött volt. Tehát van még mit kiaknázni. Remélem felkeltettem az érdeklõdéseteket. Ha visszadobják a videómat akkor megmutatom nektek. ( visszaélések elkerülése végett)
msn: yuhayt-onlinehu
mail: j.balintt-onlinehu

Tudja vki hogy a végén kitöl idézi hogy: He who leads a war for the love of his fellow men, will defeat his enemies?
fuu hiába keresem egyáltalán nem találok ilyen acsit amit unlockoltak el tudnád mondani hogy hol van az a dolog

http://www.gameanyone.com/X360/Metro_2033.html

itt nézd meg róla videót
Sziasztok!

Nagyon zavaró dolog miatt írok,ti. mindent egy törött üvegen keresztül látok,gondolom a gázmaszk üvege.
Nem tudom levenni a gázmaszkot,hiába nyomom hosszan a "G"-t,csak a gázmaszk ikonja és mellette egy piros 0 jelenik meg.

Van valakinek ötlete,vagy ez valami bug?

Üdv
akkor fel hivom midenki figyelmét hogy ha valaki tudna segiteni kérem segitsen vannak konkrétumok az explorer acsihoz kérem segitsen valki már csak ez az egy kell 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞

ja köszi

grebber
Én nem tudom pc-n a wareznál nem igen ad acsit<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

és mit jelent a fehér és vörös villanás??

de van valami ut mutato amivel konkrétan meg vcan mondva mi kell hogy unlockoljam mert már 5 szor megcsináltam de már nagyon kezd elegem lenni ?

grebber
Be kell járnod a játékban minden helyet akkor lesz ez feloldva!

sziasztok én is játszok a metro 2033 de nem pc hanem xboxon és nem tom hogy jo helyre irok e mert nem találtam másik forumot de ha tudvalaki akkor segitsen kérem .az lenne a kérdésem hogy van egy achievement az explorer amit nem értek hogy kell meg csinálni már 5 ször végig játszottam de nem tom hogy kell ezt meg csinálni kérem valaki segitsen .elöre is köszönöm

Hali
Valaki megmondaná nekem hol kell angolra állítani a játékot mert nekem most orosz asszem,és nem igen értek oroszul?
kösz

Intel&#174; Core&#8482;2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)

Bocs,Mutánsok!
Zombik?
Ha ismeretlenül találkoztam volna ezzel a játékkal azt mondanám,hogy jó kis games! De így,hogy mindenhol csak a jókat lehet róla olvasni elgondolkodtató! A történet nem rossz,de monoton és baromi nehéz amikor mindenhonnan csak zombik jönnek! A grafikától meg nem kell elájulni!
szerintem nincs is, csak szivatnak hogy megvedd a játékot.. :-)
itt a hivatalosa oldalon azt írták kijött:
http://www.thq.com/uk/game/show/5889/Metro%202033™%20-%20Ranger%20Pack
de én ebbõl ne érzékeltem semmit....
kategória-ába

Ha átírják a sebzésfaktorokat azért már megérte. Eléggé el van ez kúrva perpill, én megvárom, hátra van még 1/3, szóval újra is fogom kezdeni emiatt. Na meg normalon játszani egy játékkal vicc kategória esik egérrel kíybórdal. ÉRdekes ez, mert ugyanúgy konzolra mint pc-re el kell készüljön, és kétlem hogy konzolon normal fölött lenne a nehézség többnyire. Eddig annyit írtak hogy minden halálosabb , és te is.

hát menjenek már el nem azért
de hogy még csak egy üzit se tudnak írni hogy bocsika de csúszik a dlc vagy valami
a ruszki vagy ukrán jó anyukájukat
aztán szerintem nem is mondhatjuk madj azt utólag hogy érdemes volt kivárni mer nem hiszem hogy olyan sokat tud majd mutatni az a kicsit amit a dlc tartalmaz
azóta se senkinél semmi?
szerinted ebbõl ki fog rájönni mi a hiba?vedd meg...
Segítene nekem valaki?
Elindítom az ikonjával,fekete képernyõ aztán kb 3másodperc múlva kilép.
Crack-eltem,régebben már játszottam vele de most nem tudom elindítani.
Köszönöm a segítséget elõre is!

Intel&#174; Core&#8482;2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)

hivatalos oldalon ezt írják a DLChez
all you need to do is log in to Steam later today and update your copy of Metro 2033. Your game will be updated automatically with the DLC. If the update doesn’t start automatically you may need to restart Steam.
de hiába csinálod meg a relogint mer még mindig nincs fent steamen
legalább egy sorry 1 héttel eltolódik a release szöveg lehetne
lehet hogy elromlott a ventillátorod a gépben.
vki tud tippet adni hogy miért van az hogy kb 15 perc játék után egyszerûen kikapcsol a gép?

mára ígértek valami ingyenes kieget steamen,tud valaki róla valamit?
Ne törjétek magatokat megoldódott..
az ilyen trainereket hogy kell eltávolítani?
helló, a depot résznél vagyok, amikor felborul a kocsi, én kimászom alóla és amint visszatér a fegyverem, kivûl vagyok a pályán, kiesek és innentõl semerre se tovább.. létezik ehhez patch? vagy egyéb ötlet? köszi
Rendben, köszönöm!
Végigvittem,jó volt,szép volt a táj a toronyból😊

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

arra rájöttem,most vagyok a torony tetején,ott mi az anyám van?mert hallucinálok,és van négy ajtó,ott van kettõ amibe bemehetek,de mindkettõnél magamhoztérek és leesek,ilyenkor mit kell csinálni?

koschwarz
ha kell egy tipp...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bár adnak tippet rá, ha figyelsz, de itt a megoldás: szét kell lõni azokat a lyukakat is, ahonann kijönnek a bogyók, akkor bezárulnak

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

már találtam neten mentéseket,nem tudom te hogy játszol,én könnyü fokozaton és elég nehéz,most a biomassza pályán vagyok a vége felé,a földbõl olyan labdák jönnek fel és mindíg kipusztulok,olyan káosz van ott hogy azt se tudom merre megyek.

az melyik rész mi a neve? mert nekem mégy megvannak a régi mentéseim de már nem emléxem mikor volt.
Helló, végre játszom vele és lenne egy kérdésem. egyszer már félig kijátszottam (majdnem fél éve) de én úgy emléxem akkor sem tartogatott nagyobb kihívást. Ott tartok hogy elindultunk rigába és valami mutáns vagy tízszer harapott belém mire meghaltam (direkt hagytam neki). Kérdésem annyi lenne hogy szerintetek, akik aktiv játékosok vagytok, a továbbiak folyamán lesznek-e ennél sokkal nehezebb csaták, vagy kezdjem újra legnehezebb fokozaton hogy azért legyen benne kihívás? Mert õszintén szólva élvezem a kihívást de azért nem akarok 80adszorra megcsinálni egy csatát, de igy közepes fokozaton meg túl könnyû. Szerintetek?
grebber
Egyik magyarító team oldalán ott van a projectek között.
Az van odaírva ha majd odajutnak és magyarítható akkor csinálják hozzá.

Sziasztok! A játékhoz készül már magyarítás? Mert így semmit se érteni a történetbõl! Köszi!
Tudna valaki mentést küldeni?vagy linket ahonnan le lehet szedni,valahol az után voltam ahol a bulldozer alatt kilõttem a talajt a síneknél és az leesett.

Az normális hogy az Armoryban elvesztettem az összes pénzem? Nem tudtam lõszert venni, de a Frontline-on már visszakaptam és azt vagyok kénytelen lõdözgetni.

Gigabyte EP45-DS3, Core 2 Duo e8400, Corsair Dominator 2 gb 1066 MHz, Sapphire Radeon HD4850

bertino
jaja, feltetlen.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!