2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
-
#1879 Kösz, nem kell.Elegem lett ebből az egészből.Megy a kukába, pedig kár érte... :( -
#1878 Nekem megvan még a mnetésem ha kell átküldöm persze ha ven benne Chapter checkpoint ! -
#1877 A radioaktivitás ellen a GodMode sem véd.Akkor búcsuzom a játéktól.
De előbb még a patchekkel próbálkozom, utolsó esély... -
#1876 Úgy látom, hogy ha egyszer leveszi a maszkot, azt többé nem lehet visszavenni.
Gondoltam megpróbálom trainerrel (Unlimited Gas Mask Use) átmenni ezen a részen, de úgy is meghaltam, mivel ha nincs rajtam a maszk, a trainer sem tudja értelmezni ezt a parancsot, szóval semmit nem ér.
GodMode-ban meg nem látom értelmét, hogy végigjátszam.Esetleg, ha kevés ilyen radioaktív rész van a játékban.Ilyen részeken használnám, mikor vége kikapcsolnám. -
#1875 OK, mondjuk én is próbálkoztam az alapbeállítással, ugye alapbeállításon G a gázmaszk, de teljesen hiábavaló volt a visszaváltás.Egyébként az alattalévő Num0, amit futásra használok, működik.Minden működik a gázmaszkon kívül.
Eddig a Market pályáig mentem csak vissza (többször is), de az is hiábavaló volt.Korábbit nem tudom lesz-e kedvem visszatölteni... -
#1874 Akkor biztos hogy bug ilyenkor restart vagy egy késöbbi checkpoint betöltése ! Én hagytam alapértelmezésen a bill beállitásokat és nekem müködött amikor a gázmaszkot kell használni !
-
#1873 Írja is, hogy nyomjam a Num1 gombot (ami nálam a gázmaszk), de fölösleges, mert nem működik.
Lehet akkor ez egy bug? -
#1872 wesker24 és Sir Cryalot:
Az a helyzet, hogy hiába nyomom a gázmaszk gombját, hol folyamatosan, hol csak éppen egy pillanatra.Semmi nem történik!
És akármilyen gombra állíthatom ezt a gázmaszkot, nem hajlandó működni.
-
Sir Cryalot #1871 A 3d támogatás azt jelenti hogy nincsen, ill nem lenne szabad lennie semmiféle anomáliának.
Pl unreal engines játékok általában mind tömve vannak árnyékkal kapcsolatos sztereó hibákkal amik rosszul renderelődnek.
Borderlands kivétel , mert azt a pécé fejlesztő Gearbox fejleszti, ahogy a DNF-et is , szóval jóesély van rá hogy a DNF 3dredi lesz.
Az hogy belelóg -e a fegyver a falba az nem ide tartozik hanem az engine-re, collision detection a becsületes neve.
Te iz3d-vel nyomhatod ha nálad van az a fény bizbasz, nvidiaval elvileg kifogástalan a cucc. A convergence-t kézzel kell beeditálni configban. Énis megyek át iz3d-zni amúgy nemsoká, tele lett a tököm.
-
Sir Cryalot #1870 JAJJ :D
a gázmaszkot szerintem azé nem vette fel a kommentelő , mert nyomva kell tartani a gombot, és úgy szedi elő. Szóval nyomja le a gombot rendesen vazzeg.
Egyébként nem muszáj folyamatosan gázmaszkban lenni, főleg ha lőnek v szörnyek vannak akkor én inkább leveszem mert sérülékeny. -
#1869 Na ott az a lényeg hogy nem szabad bámészkodni is igencsak gyorsan kell sietni nem szabad klazsálni ott nagyon gyorsan tovább kell jutni !
Mivel kint vagy aszabadban ott rohattul erős sugárázs van és még gázmaszkban se tudsz sokáig kint lenni !
Azt én is elég nehezen tudtam csak megcsinálni ! ott az a lényeg hogy mielött kimész a szabadba gázmaszk felvesz és futsz eszeveszetül ahova kell ha látsz a gázmaszkon egy repedést azonnal menj fedezékbe különben neked annyi ha sikerül fedezékbe vonulni gázmaszk levesz és utána vissza rak és igy tovább !
Szóval gázmaszk felvesz fedezékbe vonul gázmaszk ujra felvesz és nem árt szedni a lábad! És még lesz egy pár olyan rész amikor sietni kell ! -
#1868 Nem értem ezt a gázmaszkos rendszert.
Visszatöltöttem a "Market" pályát, vettem filtert a boltban, megnyomtam a GasMask gombot (én Num1-re állítottam), eltűnt a törés, azután kimentem a "Dead City"-re, csak nyomom a maszk gombját, s csak megfulladok.
Mit kell itt tenni?Elmagyaráznátok? -
#1867 A maszk mellett úgy látom 11-et ír. -
#1866 konkrétan ki is cseréli a gázmaszkot? mert csak egy gombot nyomogatni nem elég. ha nincs maszkod és nem találsz sürgősen, megfulladsz izibe. -
#1865 Elértem a "Dead City" pályához, de miért halok meg fél perc múlva?
A gázmaszk gombot megnyomom, de úgy is kifingok.
Amúgy betört maszkkal érkeztem ide, de ha megnyomom azt a gombot, akkor is vége. -
#1864 Első pillanatban nekem is hangulatosnak tűnt, de valahogy mégsem tudtam ráhangolódni...
Mondjuk volt ilyen még a Dark Sectornál, tavasz végén nekifogtam, kivittem egy fejezetet, de azt sem nagy élvezettel, unottan, szenvedve.Viszont ősszel, amikor folytattam, már kimondottan jól esett vele játszani, sőt imádtam is.
Lehet ezt is jegelni kéne, de még egyelőre hagyom, hátha beindul.
Egyelőre egy checkpointot elérek, lépek is ki.Ma így volt. :( -
#1863 én nemrég kezdtem el a gamet és very high-on szépen muzsikál. Nagyon hangulatos game... -
#1862 Hát, akkor neked jó dolgod lehetett, hogy minden játékot maximumon toltál, kivétel ezt. :)
Én is Highra állítottam, ez úgy tűnik már az én gépemnek sem okoz gondot.
A grafja így is szép.De, ha lesznek olyan helyek esetleg, ahol szaggatna, a graf szintjét majd lennebb tolom és utána vissza. -
#1861 jah ez volt az egyetlen olyan játék amit én se Very High kategoriába játszottam végig hanem csak simán High kategoriában 4
De igy is nagyon jó játék volt ! Persze a bad endinget kaptam de majd next végigjátszásnál megcsinálom a good endinget is ! -
#1860 Én is nekikezdtem, very high beállításon, de ez nem maradhat, mert játszhatatlan lesz. :D
Amúgy jónak tűnik.A hangulat és a hitelesség miatt oroszul dumálnak, angolul írnak, így állítottam be. :)
De az még jobb lenne, ha készült volna magyarítás is... -
Bulics #1859 Nem értem igazán mit jelent hogy 3D támogatással készült el ez a játék.
3dben játszom (mert megtehetem), pár hibától eltekintve -amik a drivernek tudhatók be, pl light coronas-okat(nemtudomhogyvanmagyarul) csak egyik szememmel látom- müködik is, azomban:
ugye a lényeg az lenne, ha valaki látott már 3ds fpst, hogy a fegyveredet ne told keresztül a falon mer bezavar a 3dbe. Itt már 2 dimenzióban is lehet látni hogy ha a falnak tolod, a fegyver elmozdul, leereszkedik. viszont nem eléggé mivel így is vagy egy méterrel be lóg a falba és így a szem belezavarodik. Továbbra sem értem a 3d támogatásos dolgot.... -
#1858 Megoldottam. -
#1857 hali,
segítségeteket kérném
nem tudom valamiért átkapcsolni dx11-be a beállításoknál. Valamilyen d3dx11_42.dll hibát írt ki először, letöltöttem külön a fájlt (mivel a legfrissebb directx van fent, plusz próbálkoztam is a frissítésével, fölöslegesen), most meg egyéb dx dll hibát ír ki indításkor, de leokézás után elindul a játék, csupán nem bírom átállítani dx11-re a grafikai beállításoknál. Ez winreinstall előtt nem volt, amikor még 2 hónapja játszottam utoljára a játékkal.
köszi előre is -
Sir Cryalot #1856 Csúcs CRT monitor vs. 3d DLP projektor ezüstvászonnal elég kemény csata lehet játékélményre. -
Sir Cryalot #1855 én játszom vele 3d-ben nincs artifact nvidiaval -
Bulics #1854 Nem, monitoron. Van egy iz3d nevű driver, sg fórumon ajánlották nekem is, egy csomó játék megy vele(legjobb: painkiller), igy vagy úgy, mert néha okoz hibákat. például hogy a metroban nem látszik a fegyver. -
#1853 ...és nagy képernyőn? biztos nagyon jó lehet. -
Bulics #1852 HAHA! Csak azért kérdeztem mert én igen, de valamiért a fegyver nem látszódik mikor bekapcsolom a 3dt, és erről kérdeztem volna. -
#1851 :D
-
#1850 no. hungarians are poor as hell. they have no richie rich super 3d tvs. :D -
Bulics #1849 Valaki játsza 3d-ben? -
#1848 C sharp -
Bulics #1847 Mi az a c sharp? -
#1846 néha tényleg gáz az MI... de kárpótol érte a grafika. :D -
#1845 Igen és erre sokan írnák azt hogy "nem érdekel kivárjuk" de itt profitálás is van nem csak lelkes gamerek... Tehát majd egyszer később talán lesz valami.. Írjunk egy metro 2033 rpg-t tudok c sharpot meg photoshopot :D -
Bulics #1844 A térkép rész szerintem csak feeling miatt van, nincs jelentőssége. De mondjuk tényleg igaz hogy nem nagyon találtak még ki semmi bonyolultabbat mint egy billentyű gyors ütögetése, ráadásul mindig ugyanazé. Volt már olyan hogy mindig más billentyűt kellett leütni sokszor. Ilyen szerelős megoldásra, hogy zárat kéne szétszedni vagy valami törött gépet összerakni, már én is gondoltam. Mondjuk egy csomó mindent bele lehetne még rakni csak akkor úgy járnak mint a stalkeresek hogy ezer évig nem fejezik be. -
#1843 Olyan fejtörőre gondoltam például, hogy nem nyílik ki a D6 vezérlőtermének az ajtaja és próbálsz valami zsinórokat összerakni vagy pl. hogy továbbjuss valamit le kell lőnöd valahonnan stb. (mert itt nem igen tudsz mozgatni kézzel semmit) Ettől te viszed tovább a játékot és nem úgy érzed mint most, hogy a játék csak rád vár, "mozgasd már az egeret, gyere már ide mert szeretném a következő scriptelt jelenetet elkezdeni"
Nem szerettem egy stalker részt sem, de így ebben a megvilágításban egy ilyen típusú belső nézetes rpg nagyon ütős lenne. Végig az alagutakban meg pár külső helyszínen mint itt. Ja és teljes térképpel nem csak az eddig érintett állomásokkal. Az szerintem mindenkinek bejönne... :D -
#1842 Köszi, elsőre meglett :) -
Bulics #1841 Az alapzatra lőj! -
#1840 Srácok lent vagyok a metróban egy járgányon aminek a tetejében ülök egy gépágyúval, egy buldozer jön velem párhuzamosan a másik oldalt, lelök egy metrót utána engem ágyúz, nem tudom leszedni pedig már mindenére lőttem.Mit kellene csinálni? köszi