Metro 2033
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Next PC upgrade: 2022
Valaki tudna nekem egy linket adni Magyarításhoz?...Vagy átküldeni a fileokat?
THX!
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
elakadtam a last catacombs résznél, simán mentem amikor beestem valami gödörbe és onnan nyilik még egy nagy helység ami teli van ilyen rikitozöld vizzel és nemtudok merre menni, és nemtudom az utolso mentett állástol folytatni mer ugyanide teszi :S
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
olyan problémám lenne, hogy mikor elindítom a játékot és bejön ugye ez a 4A felirat meg becsukódik az a vas ajtó... akkor ott lefagy a játéK:S segítsetek légyszi :(
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
milyen is lenne egy olyan könyv hogy..:
Ártyom guggolt, figyelt nehogy üvegre lépjen, aztán tovább gugolt és tovább és tovább..... aztán újratöltött és lõtt és lõtt aztán újratöltött és tovább lõtt, még jó hogy az golyóálló páncélt vette meg a piacon mondjuk ebben nem lehet lopakodni, gondolta, mikozben ujratöltött és tüzelt...
3800 ft.
436 oldal.
még nem kezdtem el.
Gigabyte EP45-DS3, Core 2 Duo e8400, Corsair Dominator 2 gb 1066 MHz, Sapphire Radeon HD4850
Az tény hogy optimalizálatlanságban vetekszenek.
Annyi kérdésem lenne hogy láttam a játék könyv változatás és érdekelne a véleményetek ha valaki esetleg olvasta!
ja amugy a könyvel kapcsolatban nem akarok semmit elöre elmondani de én már sikeresen elolvastam eredeti nyelven és hát a játék nem mindent takar le de vannak nagyon érdekes és fontos dolgok .
bárki is segit elöre is köszönöm mindenkinek a segitséget
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1193220
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ha valóban 2,5k akkor innen veszem mert máshol 3k + szállítás vagy helyileg 3700FT!
problem solved :D
Thrash \'Till Death
Bug leheT?
Armory nevû mapon tartok, ott ahol a katonák üldöznek egy másik csávóval együtt, õt lelövik engem meg berángat a házába egy másik fószer. Utána ad egy köpenyt, és utána nemtudom mitkell csinálni. Mentem már mindenhova de nem jövök rá :S Valaki nemtudja? ELõre is köszi.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Amúgy érdemes jó megjelenítõt használni, CRT-t, plazmát, vagy DLP projektort ezüstvászonnal.
LCD-n én is abbahagynám :)
Végülis nem bug volt, hanem az, amit mondtam, törött volt és ezért fel sem vette magára a karakter, mert nem ér semmit.
De, ahogy tovább haladtam, újból elõjött a probléma.A játszóteres résznél megint úgy széttörték a maszkot, hogy a következõ támadásnál már csak egyszer kell nekem ugorjon a szörny és vége a friss levegõnek.A közelben meg nincs maszk, amivel kicserélhetném.Hiába van 19 szûrõm, így semmit nem ér.<#szomoru1>#szomoru1>
Qwerty4
De nem is tudom.Biztos bug?
Beérek törött maszkkal a "Market" pályára.Tehát csak egy törött gázmaszkom van, az elméletileg nem véd meg a radioaktivitástól.
Miután átlépek a "Dead City"-re nem azért nem veszi fel újból a maszkot, mert törött és semmi értelme?
De ha a törött gázmaszkkal lépek ki, akkor is fulladozik, tehát mégsem vagyok biztos benne, hogy ez bug.De a kereskedõknél sem láttam maszkot.Hol szerezhetnék be egyet, hogy kikísérletezzem mi is a helyzet?
Qwerty4
Amikor gázmaszkot kellett használni nálam nem bugozodott be !
Pedig nincs olyan sok rész benne ahol kint a szabadban kell mászkálni !
Próbáltad már a z egész fejezetet ujra kezdeni ? ahol van ez a gázmaszkos rész ?
Nézz aYoutubeon végigjátszást róla hogy hova kell menni aztán ah látod hogy a gázmaszk kezd elhasználodni akkor gyorsan menj od ahova kell és találni fogsz egy másikat helyette !