2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
  • koschwarz
    mit akarnak a dark one-ok?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ők segítik artyomot az útján...artyomnak megvan a képessége, hogy a dark one-ok kapcsolatba léphessenek vele. figyelik őt, hogy milyen ember, ezért is van két befejezése a játéknak. ha a játék során morálisan "jókat" cselekszel vagy ugye egyszerűen megcsinálsz néhány dolgot (pl. megpendíted a gitárt), akkor ugye lehet hallani egy suttogást. na ilyenkor ők "nyugtázzák" hogy te egy jó ember vagy, így rajtad keresztül remélik a kapcsolatfelvételt köztük és az emberek között. így a végén, még ha le is lövöd az egyiküket, a "jó" befejezésben felajánlják a lehetőséget, és persze akkor nem pusztítod el őket.

ők egyébként egy fajta továbbfejlődött emberek, magyarul értelmes - sőt sokkal értelmesebb - mutánsok, akik képesek a fenti zord világban is élni, és úgy gondolják, hogy a két faj együttműködve újra teremtheti a világot. szóval alapvetően jót akarnak, csak "természetesen" az emberek az átélt sok borzalom miatt, a "barátságtalan" mutánsoktól félve, meg persze az emberiségbe évszázadok alatt beleivódott idegengyűlölet miatt alapból ellenséget látnak bennük. a dark one-oknak semmi közök a "közönséges" ellenséges mutánsokhoz.
  • lostprophet
    Hát Artyom monológjaiból és a második befejezésből kiderül pedig:)
  • DIESEL DOG #2037
  • pxxl
    szted mit? :D

• DIESEL DOG #2035
    Az ufoszerű karakterek... a játékban csak úgy hívják őket hogy "dark ones"... valamiért mindig kapcsolatba akarnak lépni velünk kalandjaink során. De őszintén szólva még én sem jöttem rá arra hogy mit akarnak... :D
  • koschwarz
    mindenféle dolgok kiderülnek.

1. kérdés: majd a végén megtudod.

2. kérdés: majd a végén megtudod.
  • grebber
    Metro #2033
  • grebber
    Egyébként a játék során kiderülnek a dolgok??

Mert így magyarítással túl vagyok a felén és semmit nem tudtam meg mi van most.

Mi miért vagyunk immúnisak arra az izére amire mások beörülnek az alagútba?
    Kik azok az ufoszerű akármik és mit akarnak?
  • DIESEL DOG #2031
    Szerintem ezt a kötetet is lehet majd kapni hazánkban, hogy mikor, azt nem tudni. :)
  • AlrightSir
    Igen a könyvre gondoltam. Németül lehet kapni bookline-on. A leírásban az van, hogy Vadász történetét viszi tovább...
  • koschwarz
    ja, engem is érdekel a 2034 könyv.
  • Svenhassel
    Szerintem ő a könyvre gondolt... Ami engem is érdekelne, bár mivel a 2033 is nemrég jelent meg magyarul ezért kizárt, hogy még az idén megjelenne a folytatás.
  • lostprophet
    Vagyis Metro Last Light néven.
  • lostprophet
    Metro 2034 nem lesz, mivel Metro 2: Last Light néven fog megjelenni.
    2012-ben valamikor.
  • AlrightSir
    Hmmm érdekes. Amúgy nem tudjátok, hogy mikor jelenik meg magyarul a Metro 2034? Vagy egyáltalán folyamatban van-e?
  • Victor1103
    Metro: The Last Light Trailer!

• DIESEL DOG #2023
    Örömmel veszem... :)
  • AlrightSir
    A design nagyon tetszik, grat hozzá. A hg is simán okés
  • Maxtreme
    lehet az ám a baj mert letöltés után a vírusirtó még molyolt rajta :) Ebben az esetben egy ideig nem lesz ikonja.
  • DIESEL DOG #2020
    Majd még annyi kérdésem volna felétek hogy házigazda ügyben mi a véleményetek... :)
  • TheGrinder
    Itt van, de mondom ez a legkevesebb!!!
  • lostprophet
    Csinálj légyszíves róla képet, mert el nem tudom képzelni, hogy miért nincs.
  • DIESEL DOG #2017
    szerk:

És EZ volna a végleges verzió, utólag még eszközöltem két frissítést az egyiket az előbb leírtam, bekerült a magyarítás letöltési linkje a banner alá, a második pedig a bannerra kattintva a játék hivatalos oldala megnyílik... a topik stílus továbbra is választható, ha valaki jobban szereti az egyszerű SG-s stílust akkor rákattint a szövegdoboz és a banner között található áthúzott kis "S" betűt ábrázoló piktogramra és a böngésző meg is jegyzi a beállított stílust. Tehát kinek mi a legjobb. Plusz még bekerül majd a topikba az úgy nevezett ban lista, vagyis az user szűrő, ami afféle troll eltávolító eszköz, bármikor jól jöhet, segítségével el lehet tüntetni annak az user-nek a hozzászólásait aki szándékosan flémet kelt, anyázik, stb.
  • DIESEL DOG #2016
    Egyébként a magyarításról jut eszembe... az új dizájnba beraktam a banner alá a letöltési linket... :)
  • TheGrinder
    Nekem sincs ikonja, de ez legyen a legkevesebb! Köszönöm a magyarítást.
  • DIESEL DOG #2014
    Rendben... :)

Viszont van egy dolog, a topiknak csak témaindítója van de házigazdája nincs aki hozzátud férni a topik hosszú címéhez. Elvállalnám én is szívesen a házigazdaságot itt, (máshol is hg vagyok, nem új számomra a feladatkör) feltéve ha nincs ellenvetésetek, vagy lehet a témaindítója is hg. Én csupán jóindulatból csináltam meg a dizájnt... :)
  • wesker24
    Naná abszolut simán ! Mi az hogy ! Ez még kérdés ? Naná ! xD
  • DIESEL DOG #2012
    Uraim! Feltenném azt a kérdést hogy bekerüljön a topikba az új dizájn?
  • lostprophet
    Telepítő exének van ikonja, lásd kép:

• kjhun
    A telepítő exe-nek egy apró bibije, hogy nincs ikonja, mintha dos-os program lenne.

Amúgy grat hozzá :)
  • DIESEL DOG #2009
    szerk:

Azt elfelejtettem mondani, hogy megjegyzi a beállítást, tehát nem kell minden alkalomkor mikor belép valaki a topikba, újra kiválasztani a stílust.
  • DIESEL DOG #2008
    No kész a topik dizájn is. Sikerült beüzemelni a stílus választást is, ergo most már ki és bekapcsolható az egyszerű SG-s stílus és a dizájnos stílus a szövegdoboz felett található kis gombokkal. Mindenki azt választja amelyik neki szimpatikusabb... :)

Metro 2033

Mindez nem jöhetett volna létre Pixxel közreműködése nélkül, ez úton is köszönet neki a segítségért! :)
  • DIESEL DOG #2007
    Új gombok a textarea alatt...

És ha minden jól megy akkor választható lesz a topik stílus, ergo ha valaki csak a sima SG-s stílust akarja látni akkor elég lesz rákattintani a szövegdoboz felett lévő kis ikonra. Bár ezt még nem sikerült működésre bírni, de work in progress... :)
  • AlrightSir
    EZAZZZ!! Végre nekikezdhetek! Nagyon nagyon köszönjük a sok munkát!
  • Szabi84
    király, szuper vagy!
  • Maxtreme
    Nos mi meg nagyon szépen köszönjük. Ideje felpakolnom újra a játékot.
  • lostprophet
    Nos, örömmel jelentem, hogy aki még nem ment el aludni, máris nekiláthat a moszkvai kalandoknak, immár magyarul:)

Link:
    http://lostprophet.magyaritasok.hu/download/224

Ha esetleg akadna még benne hiba, tessék reklamálni PM-ben vagy itt.
  • DIESEL DOG #2002
  • lostprophet
    Apró infó: a magyarítás működni fog az eredeti steames és a tört verziókkal is.
  • Szabi84
    nálam jó