2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
-
#1719 Jön a folytatás.
A folytatás stílszerűen a Metro 2034 címet viseli, Danny Bilson THQ fejes pedig egyelőre csak annyit árult el róla, hogy a 3D technológiát is alkalmazni fogja. -
miki10 #1718 sziasztok!!
a nehézségi szintet hol tudom beállitani a játékba? -
mans #1717 Ja csak a játszótéren nem tudom hova tovább,van egy ház,ahol az ablakon kijutok de ott megesznek 28-an,ha túlélem meg megfulladok. -
readswift #1716 arra kell menni ,használj dobótőrt / járj túl az eszükön :P -
mans #1715 Est
A dead city résznél hogy az apámba érjem el az embert akivel megyek?nem tudott elkapni és leestem,felmásztam és egy házba lehet bemenni,onnan meg egy játszótérre,ahol kiitanak az állatok -
#1714 Kb. percenként leugrik az fps, valakinek tapasztalata, ötlete a gonddal kapcsolatban? Thx előre is
-
ricsa008 #1713 okés
baz+ hogy erre nem gondoltam
köszönet -
readswift #1712 híd talpát célozd a tartópilléreket, egyébként az egy komplett tank :D -
ricsa008 #1711 üdv
segítség kellene
egy tankszerüséggel megyünk a sineken és a másik oldalon feltünik egy azt hiszem Bulldozer nevű gépezet (de nem biztos a név) azt hogy kell kiiktatni mer sehogysem megy -
readswift #1710 én azt vettem észre hogy odakinnt moszkvában pl Alley, stereo3d-ben is 30fps , meg kikapcsolva is :D (holott ott 60at kéne nekije horzsolni felülről) -
zoltan1232 #1709 Sziasztok.
Szerintetek az miért van hogy a játék egyik nap fut 40-50fps-el a másik nap már alig éri 20 fps-t? -
#1708 Vedd meg és játszd crack-elve. Fel sem kell telepíteni a steamet hozzá. -
#1707 igen.
egy X360 kell hozza. :) -
Bulics #1706 Kiadtak olyan verziót amihez nem kell steam? Mert megvenném a játékot de a seamet rühellem. Köszi! -
falloutfan #1705 mind1 már megvan:D de most meg azt nem vágom hogy a pneumatic os fegyokban hogyan kell gázt vagy nem tom mit cserélni hogy ujra tudjak vele lőni -
miki10 #1704 nem tudjátok honnan tudok letölteni a játékhoz angol vagy német nyelvet?
mert nekem most orosz és hát azt egyátalán nem értem.:D -
tothgyorgy #1703 Örülj neki. -
newc22 #1702 jólvan na! :) -
#1701 Magyarításnak hívják de sajnos nincs még. -
newc22 #1700 MAgyarosítás nincs a játékhoz ugye?! :( -
falloutfan #1699 helosztok. nekem nem indul a jatek mert kidob ezzel az Executable hibával:S mi lehet a probléma? mert már frissitettem drivert meg minden. -
#1698 Nálam 7,2GB! -
Bulics #1697 Hány Gigabájtot tesz fel a játék? -
#1696 Na végigvittem, igazad volt tényleg ki lehetett lőni a trutymókat a földön/falon is :D
De ha nem kezdtem újból még így is azt a részt akkor egyszer se... Kifogytam skulóból, a végén már késeket meg vasnyilakat lőttem beléjük..- az a rész nem tetszett benne egyedül, de a többi 99% faja!
"Bad ending" lett nekem is, beszélgettem sokmindenkivel, de minden ellent kinyírtam, főleg ott a frontvonalnál öltem sokat, valahogy nem ment a lopakodás sosem.. :(
majd talán ha lesz magyarítás, vagy valami, megpróbálom mégegyszer -
WagnerUr #1695 Meg kéne tanulni angolul. A hidat kell lőni. -
Rotyoka #1694 Ismét elakadtam :@ Jön az a buldozer cucc a melletünk levő sínen, aztán ilyet szól a haver "hit the support" ez mind szép és jó de mijét lőjem? :D -
#1693 -
#1692 Válságban támogatja a cégeket jó ez.
Anno a Crysisnál is kíváncsi voltam mikor lesz olyan 1 GPU-s VGA ami maxon bírja majd vinni full hd-be. Erre úgyszintén kíváncsi leszek.
PhysX végett csak nvidia jöhet szóba szal go NV jövőre valami normálisat előállítani! -
#1691 pont azért, mert nvidia által is pénzelt game. -
Rotyoka #1690 megoldottam. Fel kellett tenni az nvidia physix-et, csak nem tudom minek ha ati-m van -
Rotyoka #1689 ok kössz. És indításkor miért fagy le állandóan a játék? Részletesen:
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: metro2033.exe
Alkalmazásverzió: 1.0.0.1
Alkalmazás időbélyegzője: 4b912b1f
Hiba – modul neve: metro2033.exe
Hiba – modul verziója: 1.0.0.1
Hiba – modul időbélyegzője: 4b912b1f
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 003e4f0f
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 0a9e
További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
További információk 3: 0a9e
További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
-
#1688 ez is, az is. többségében egyedül vagy, de igazából elég sok részben vannak társaid. sőt, ha így belegondolok, tényleg sokszor vannak társaid. -
Rotyoka #1687 Üdv!
Kérdés társam vagy társaim az egész játék alatt vannak, vagy a szokásos egy személyes hadsereget kell játszani? -
#1686 warez miatt! -
bohocotto #1685 Lehet a játék hibás,h nem megy tovább?Youtube-n néztem,de nekem nem azt csinálja.Egyszerűen nem megy tovább ahaverom,mint a videón.???????????????????????????? -
bohocotto #1684 Nem megy .Mindjárt megőrülök.Vki segitsen légyszi!!Köszi
-
#1683 Lehet hogy nem jól emlékszem, de asszem ott énis kicsit köröztem, de nem a fegyverárushoz kell menni hanem a fegyverraktárba. Valahol a végefelé van ahol kimentek majd, eléggé eldugott helyen. Csávóka ad majd fegyókat meg medkitet és utána vissza Bourbonhoz, úgy már menni fog. -
bohocotto #1682 Azt irja ?"go up to the surface with bourbon".Nem tok mit tenni,mert nem indul el a csávó,nem nagyon értek angolul ,igy 1 kicsit nehézkesen megy.Help!!!
-
bohocotto #1681 Sziasztok .Segitsen vki!Benn vok a piacon,ahol először a fegyverekhez kell ,menni,aztán vissza a haveromhoz,ad vmit,aztán visszamegyek,de nem tom mit kell csinálni!Néztem youtube-n a végigjátszást,de nem indul el a haverom a forgóajtó felé !!Mit kell tenni??Venni sem tok semmit,mert nincs töltényem,h eladjam.Egyszerűen nem értem,mit kell tenni!!!HELP!
-
#1680 Ja hogy azokat is ki lehet nyírni. Ok kösz megpróbálom majd!
A gázállarcból meg énis mindig fullon vagyok, csak hosszan kell nyomni a G-t, biztos hogy nincs egy sem neked? Csak kicsit szétnézve kell haladni minden zegzug-polc-metrószék stb van egy csomó cucc.
Az elején nekem a kevés lőszer tett csak be, kicsit anyáztam amikor a Librarianok rámmordultak és volt pár golyó a géppuskába, azt alig érezte meg+ a felpumpált sotival 5-6 nyíl a fejbe és épphogy kifeküdt aztán szedegettem ki belőle meg a falakból hogy legyen azé valami a kiskésen kívül XD
Ez a szemébe kell nézni stb dolog és akkor nem bánt valahogy nekem nem jött össze :D