Metro 2033

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Sajnos nem hihetõ amit mondasz:

Next PC upgrade: 2022

adamq01
Nem rég raktam föl a játékot és max graffon megy szaggatás nélkül, azthittem nagyobb lesz a gép igénye, de örülök, h jól lett optimalizálva:D

AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black

plusz a prescottbol hiänyzik 1-2 utasitäskeszlet is, ami miatt nem indul a jätekod...nem akarlak elkeseriteni, de a procid jätekra mär alkalmatlan- lehet vele kinlodni, biztos el indul pär jätek, de nem erdemes..4 -5 generäciovältäs ildomos cserelni, märha jätszeni szeretnel
Bence94
nem tud annyit mint egy duo ha meghúzod.tapasztalatból mondom én a 3,2-es procimat felhúztam 4 ghz-re is és szartak rá a játékok max 1-2 fps plusz...beleraktam a ma már egy szintén "semminek" nevezhetõ core 2 e6600-at amit "csak" 2,4 ghz elkente teljesítményben régi procimat.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

IMYke2.0.0.0
Mivel minimum 2 magos CPU, és 4850-osztályú VGA (4850/GTX 260) a játék igénye, nem hiszem, hogy esélyed lesz a játszhatóságra...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szia

Csak 2 magossal megy???? olvastam összehasonlto tesztet..alig alig változott az fps a proci miatt.......Amugy ha a 3Gb Prescottot meghuzom, tud annynit mint egy két DUal:-) A többi hardwer meg belefér a leirások szerint....
Rákattintok az ikonra , megy a homokora aztán 5-6 mp és abbahagyja.Driverek frissek...Modern Warfare2 pl. ment erõs közepes beállitásokkal is
Tedd fel minden driverbõl a legfrissebbet!

Nem kéne procit cserélned?

SZiasztok..
nem idul el a játék, de hibát sem ir ki.........
Intel P4 Prescott 3 Ghz proci, 2 GB RAM, Ati X1950PRo 512 Mb video
XP SP3
hol a hiba???????????? olvasom ennél gyengébb konfigon is futhat
sherlock1
Motion blur-t hogy lehet kikapcsolni?

http://youtu.be/4v8qae11_-M

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
HDD-del is lehet probléma...

Üdv

Valamiért pár perc után iszonyatosan elkezd szaggatni a játék, helyszíntõl, beállításoktól függetlenül. Vagyis nemcsak DX11-ben, hanem alacsonyabb részletesség mellet is. Pár percig teljesen jó minden, és aztán diavetítés... Aki találkozott hasonlóval, és esetleg tudja mi a gond légyszi jelezze.

A gép amúgy: [email protected], 4 GB, Radeon 5850
IMYke2.0.0.0
Ha tényleg reccenés mentesen futott az elsõ pályán , akkor nagy gondod nem lesz szinte végig.

Deer
Sziasztok!
Csak annyi a kérdés, hogy ha a játék röccenés nélkül megy az elsõ pályákon, akkor már nem is lesz vele gondom?
Directx 10 maximális (Very High) beállítással megy.
Gép: Intel E5200 2,5GHz, 2GB RAM (1066 Mhz), ASUS Radeon 4770, Windows 7 x64
CRT monitor miatt a felbontás csak 1024x768

Mappát kijelölöd és Shift+Del.

Törölt felhasználó
Közben meglett :)
Törölt felhasználó
Segítség kellene: elakadtam ott ahol a 4 szellõzõt kell beindítani ill. az ajtót kell kinyitni. Az egyiknél kell a gombot megnyomni de nem indul el. Na ezután bejártam mindent de nem tudom mit kellene csinálni.
grebber
Én 8800GT-hez ezt használom: 197.13

Next PC upgrade: 2022

MANOWAR
Aki játszik vagy játszot vele pls írja már le a nvidia driver verzióját.

fery02
Bocsi, csak egy apró kérdés. Tudom, hogy warez.
Razor-os verziót hogyan lehet törölni a gépról? Sehol sem találok uninstall-t.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Rage47
MANOWAR
196.21 nvidia driver van fent ami elvileg a legújabb de nem megy ezzel sem, esetleg valaki tudja melyik driver-rel megy a game?

MANOWAR
Szevasztok!
Valaki pls dobjon egy linket ahol olvashatok a d3d error-ról, hogy tudjam tolni. Köszi, vagy ha olyan egyszerû megoldani írja le valaki.(minden fent van új vga driver, meg amiket fel kellet tenni)

bertino
fail.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Muttley
Úgy értettem, újonnan.

Just do it :)

Muttley
Nem kell szégyellned magad amiatt, hogy a saját anyanyelveden írott mondatok értelmezésében gátolnak a szellemi korlátaid.

Ne add fel, van még esélyed! :) Oroszlánként küzdj!

bertino
tarzankodj, de rajtad kívül egyesek már kijárták az óvodát.

Kandurex
Kicsit sok az a 43...láttam 20 -ért is most boxot...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Muttley
Bizony, és a lényeg mindig ugyanaz:
High-End PC konfigon adott játék picit, de észrevehetõen szebb, mint az X360 konfigon.
High End PC ára: ~fél milla
x360 ára: 43 e.

Most lehet tarzankodni!<#vigyor>

bertino
mindég ugyanaz a lemez.

Totti5
<#worship><#worship> Köszönöm!!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

hykao
Totti5
Valakinek megvan a Soundtrackja? jó lenne egybe leszedni, de csak jútúbon találtam meg õket...

Totti5
Nem kell ezzel jönni. Tudom hiogy néz ki. Boxon is gyönyörû az effektorgia és mesteriek a fények, most hogy pécén szebb az nem érdekel, nem is ezt írtam, hanem ami a képen látható, mert minden összehasonlító képeken ilyen eltérés van. Nem izgat, csak írtam. A játék kiváló a graftól eltekintve is.

mflex
Ezek a képek semmit nem adnak vissza, ahogy ténylegesen kinéz a játék full maxon mindenen futás közben.

What about the forests?

mflex
A faxt fröcsögök, egyszerûen kár összehasonlítani a kettõt, mert láttam, kedvencem a game, többször kinyomtam, de az xboxos verzió még hd-ben sem közelíti meg, teljesen más fény árnyék effektek, pisix lófütyik tömkelege, ami boxon nagyon gyér vagy nincs is.

ezzel...

What about the forests?

Totti5

Totti5
Olvastad azt amit írtam vagy csak megy a fröcsi? amúgy nem tudom manapság mit jelent az hogy mosott, mert 360on is nagyon szép éles, persze PÉCÉN élsebb kétség kívül, mindenhol szebb, már ha az embernek van hozzá megfelelõ hardwere ugye, amin norálisan el is fut ( ~FIX 30 fps mint 360on )

mflex
Játszottál a játékkal, vagy csak képekbõl informálódsz?
Full maxon minden pc-én 2560X1600-ban, az xbox verzió egy mosott valaminek tûnik, a pc verziót így vittem végig, aztán egy ismerõsnél láttam hd tv-én az xboxos verziót. Köze nincs hozzá, végre egy olyan játék, ahol nem fõleg a konzol grafhoz butították le a játékot.

What about the forests?

wedge31
Szerintem meg pont hogy atin szebb és kontrasztosabb a kép.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

bertino
olvasgass kicsit az SGn <#gonosz2>

arty
miben szebb? eskü én semmit nem látok (pláne h miniképek, nem 1:1 ugyanaz a képkocka)

Forza.

Totti5
Nivida szebb, de hát nem csoda, ha NV logó fityeg a játékban. Amúgy érdekes, nézegettem a 360 vs pécé képeket és egészen más a bevilágítás a két verzióban. Pécén élesebb a graf nyilván, de 360on szebbnek tünnek a fények, pl egy lámpa fénye. Most vagy pécén a képek kedvéért feétolták a brájtnszet hogy lássuk hogy mennyire de éles mindenhol a graf, vagy tényleg ilyen.

arty
neked a konzolfikán kívül van más, ÉRTELMES kommented?

Forza.

grebber
bertino
ide is bemászott a konzol agyas társaság ?
grat.

DarkSector
jah kb ez a lényeg.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
xp-n nincs dx10 és konzolon sincs directx9-10-11 ... van egy hardver és van egy látvány, amit ezzel elõ lehet állitani. csak pécén megy az etetés a nagyobb verzioszámmal, mert itt még elhiszik az emberek, h a nagyobb = jobb :D

Forza.

XP van.<#pias>