WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
-
Én a legeslegjobban azt imádom amikor már nem is a játékról beszélünk hanem érzésekről és etikáról. De ne hagyjuk abba mert szerintem is lényeges.
Velem is ezerszer előfordult hogy kérdeztem valamit és senki nem válaszolt. Mindig elolvasom az utolsó oldalt nehogy tényleg olyat kérdezzek amiről pont pár sorral lejjebb beszéltek. A kommentelés ment tovább mintha ott se lettem volna. Most vagy bunkók mert ők éppen másról szeretnének vitázni, és az én kérdésem nekik túl primitív, vagy
az a végzetes baleset történt hogy 3 oldallal ezelőtt beszéltek erről és ők úgy érzik, mintha most történt volna, én pedig semmit nem érzek mert azért 3 oldalt csak nem olvasok vissza. Ilyen történik. De nem itt :)
egy teljesen egyszerű kérdést tett fel belapeter úr, amire mi rögtön három sávban válaszoltunk. Úgyhogy bulics ne mondd azt hogy itt nem segítőkészek az emberek.
"...Van még support széles e világon!" Ady Endre
további kellemes játékot és kevés bugot.