Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
#9781: pedo alert! 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
,%20Veronica%20Mars.jpg)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
fõleg amikor premier plánban mutatják és látszik a bibírcsók az orrán. HD-ban elég megrázó élmény tud lenni :S
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Yo, Bitch!

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elle milyen durva már..azon gondolkoztam hogy Maya-t ezzel kiírták a sorozatból? (nemáár olyan jócsaj volt😛)
a végén már azt hittem hgoy Ando is eszik abból a masszából és neki is "lesz képessége"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Yo, Bitch!
DFTBA ಠ_ಠ
kösz mindkettõtöknek😊
Yo, Bitch!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
amúgy miért nem lehetett megérteni, hogy
amúgy nagyon összecsapott rész volt. olyan volt, mintha nem is profik írták volna. B kat fílingem volt végig :S
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Eloszor arra tippeltem, hogy bokorra zuhant. Sokszor hallottam mar, hogy a kiskolykok leestek a 10. emeletrol, es bokroknak koszonthetoen tuleltek. De ahogy visszaneztem, nincs bokor, talan megis Sylar lehet a dologban.
De hogy lehet Sylart ennyien konnyen befolyasolni? Eleinte hidegveru gyilkos volt, aki NY-t akarta elpusztitani, nem akart, hogy masok parancsoljanak neki, aztan hitt a mama meseinek, most meg a papaet is bevette, es Arthur babja lett?
Maya es Elle ezzel kiszallnak a sorozatbol? Eleinte arra szamitottam, hogy a repcsi lezuhan, es csak Charlie eli tul a katasztrofat.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka