Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Black Hawk
nem ez a kutya volt a pemge 3 ban is 😄mingyá szétnyílik két felé az alsó állkapcsa azt a blöki is hero lesz 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Flamer
aznem kicsi 😄

http://loal.atw.hu

barom 😄

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bulykin
óóh, igazad van, sry...<#worship>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

szucsy89
fiatal még
ProGabe
<#banplz>

#9781: pedo alert! 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

5c0rp330n

Flamer

<#szeret><#szeret><#szeret>

wesker24
Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Kicsikiraly

DFTBA &#3232;_&#3232;

Hát, akkor is Elle foreva

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
😄DD

DFTBA &#3232;_&#3232;

QuippeR
innen is látszik, hogy a HD felbontás csak ront az élményen 😄

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

ProGabe
fúú, nekem annyira nem

fõleg amikor premier plánban mutatják és látszik a bibírcsók az orrán. HD-ban elég megrázó élmény tud lenni :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

szucsy89
sztem annyira nem de cuki
Kicsikiraly
<#szeret> hát igen, +1 eyecandy szvsz 😊

DFTBA &#3232;_&#3232;

ForzaInter
azért törölni még tudsz gondolom... mondjuk tõlem maradhat, de sztem az ilyennek nincs helye topikban.

Yo, Bitch!

precision
nem moderátor vagyok hanem házigazda

Bazinga!

kuci06
<#szeret>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

ForzaInter
sértegetni meg nyugodtan lehet a másikat igaz?😊 azt nem kell törölni.

Yo, Bitch!

szucsy89
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
érdekes kis rész volt...tényleg ez a két cég csatája lesz már a végén😄
Elle milyen durva már..azon gondolkoztam hogy Maya-t ezzel kiírták a sorozatból? (nemáár olyan jócsaj volt😛)

a végén már azt hittem hgoy Ando is eszik abból a masszából és neki is "lesz képessége"
precision
spoiler pls...
ezt most törölnöm kell sry 😊

Bazinga!

Sylar sztem csak benyalta magát hogy belülrõl bomlasszon :-D
jó rész volt, végre halad a sztori elõre nem csak körbe-körbe járkálnak. kár hogy elmaradt a mohinder vs. tracy, nathan:-D az öreg petrelli nagyon kemény
Mint a CG, fasza 😛

ProGabe
ez nem a star wars. itt nincs egyértelmûen egy vonal, hogy most õ jó, õ meg gonosz. tudod, mint az életben: minden csak nézõpont kérdése

Zomil
papirgyár vs biotech labor 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Most mondja meg valaki h tudja-e melyik a jó és rossz oldal xD Mert kezd jó lenni h 1ik se.

ForzaInter
ja vmi hasonló, de fene se értette már, sokszor már elfelejtem hogy kinek milyen képessége van, és mire jó😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
te sem leszel már bunkóbb, gratulálok...

Yo, Bitch!

Kicsikiraly
amit most csinált az olyan volt mint amikor az apja betette õt meg Nathant egy "álom"-ba.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Flamer
suttyo.

ForzaInter
lol, eddig csak azt tudtam hogy gondolatokban olvas, és betud vkit helyezni egy álomba, vagy hogy😄 mondjuk tényleg, apja volt Lindermann is😄

kösz mindkettõtöknek😊

Yo, Bitch!

Elhitette Knoxxal, hogy tényleg megölte õket. Amit mi láttunk az Knox fejében volt.

precision
ahogyan a faterja is, képes gondolatokat belehelyezni mások tudatába

Bazinga!

ForzaInter
mondjuk azt nem értettem hogy csinálta😄

Yo, Bitch!

Matt mûsora azért odabaszott, az tetszett 😄

fogalmazni még mindig nem tudok 😊

remélem a következõ részben egy kicsit tisztábban lehet majd látni a dolgokat, kezdek teljesen belekavarodni 😄 az a baj szerintem ezzel a sok képességgel, meg az idõutazásokkal, meg a festegetésekkel, hogy Arthurt pl. miért nem látta senki? Számomra elég sok dolog értelmetlen, meg ésszerûtlen.. Elvileg Petrelli papa most = Istennel... Csak úgy lehet tõle elvenni a képességeket ha beadnak neki valami injekciót, amúgy elpusztíthatatlan.. ÁÁH, inkább bele se megyek a többibe 😄

én is, nagyon imádtam 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Kicsikiraly
jézusom 😮 szünet miatt el is felejtettem hogy ma új rész van 😄DD

DFTBA &#3232;_&#3232;

atomboy
Jovanna, kevertem egy masik nevvel. :p
Javitom is: Claire.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

ProGabe
tudod, a majom a családban <#idiota>

amúgy miért nem lehetett megérteni, hogy

Sylar segített Peternek. még ki is mondja Peter

amúgy nagyon összecsapott rész volt. olyan volt, mintha nem is profik írták volna. B kat fílingem volt végig :S

LasDen
ki az a Charlie??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

atomboy

Eloszor arra tippeltem, hogy bokorra zuhant. Sokszor hallottam mar, hogy a kiskolykok leestek a 10. emeletrol, es bokroknak koszonthetoen tuleltek. De ahogy visszaneztem, nincs bokor, talan megis Sylar lehet a dologban.
De hogy lehet Sylart ennyien konnyen befolyasolni? Eleinte hidegveru gyilkos volt, aki NY-t akarta elpusztitani, nem akart, hogy masok parancsoljanak neki, aztan hitt a mama meseinek, most meg a papaet is bevette, es Arthur babja lett?

Maya es Elle ezzel kiszallnak a sorozatbol? Eleinte arra szamitottam, hogy a repcsi lezuhan, es csak Charlie eli tul a katasztrofat.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Flamer

elõször arra gondoltam hogy mégis cska megvannak valahol a képességei de cska gynegén.. és visszafogjam ajd nyerni õket..
de aztán végülis ya.. sylar volt. õis gondolt rá. megmentette.. ugyvolt..