Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy érdekes, hogy Petrelliéknél a 3 gyerekbõl 2nek volt elvileg veleszületett képessége, s mindkettõnek hasonló, mint a papának, miszerint átveszi mások képességét, csak más-más módszerrel..Peteré sikerült legjobban, de most apuci lenyúlta..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Eleg durva lett ez a resz. Sajnalom Adamot, hogy ez lett a sorsa, azt hittem, valami komolyabb szerepet szannak neki. Hasonlo az effekt, mint a Indiana Jones es az utolso kereszteslovagban a fogonosz halala.
Szegeny Hiro ketszer is fejbevagtak. A helyeben harmadszorra is megprobaltam volna, es kerestem volna egy sisakot. :)
Nathanek kicsit naivak voltak, en kerdeztem volna Mohindertol, mit takar az a ponyva a hatterben, mar eleve gyanus a kornyezet.
Kivancsi vagyok, mi lesz Peterrel. Vagy jovo heten kiirjak (amit ketlem), vagy bortonbe zarnak, es majd kesobb visszakapja a kepesseget az addigra megjavulo Mohindertol. Mas tipp?
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
a high five turtle-n meg a második hiro fejbecsapáson meg hangosan felröhögtem :D
DFTBA ಠ_ಠ
highfive turtle!! :D
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Tetszett. A fejezet utolsó részének (13.) címe: War. Jól hangzik! :D
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
nagyon jó kis rész volt, évad egyik legjobbja :) már az elején mikor takezo képességét elszedi és az elporladt... hát volt áll leesés :D
Bazinga!
Remélem a jövõheti rész nem marad el a Baseball miatt, mint a szökés <#wow1>#wow1>
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Na most aztán kíváncsi leszek, hogy mi fog történni......Peter kiesett, így szerintem Sylar lesz a fõ gonoszmegállító eszköz. Vajon Peter hogy kapja majd vissza a képességeit? Mert az biztos, hogy a legerõsebb karaktert nem fogják így kiütni......hát nagyon várom a következõt.
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
(mintha valahol úgy hallottam volna hogy nem:(
Sok emberrõl nem mondható el ez.
A heavy cost. I pay it gladly.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
új elõzetes
DFTBA ಠ_ಠ
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

maya-t hogy hívjak a való életben?
elvileg abból a kalitkából,terembõl nem tudna kijönni..igazam van?
most meg petert meglöki és megreped az üveg...ennyi erõvel a többiek az energiájukkal megütvén az üveget bekelett volna hogy törjön.
megoldás a bakira:
petert nekilöki az üvegnek és nem szabadott volna,hogy megrepedjen!