Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsikiraly
alapjaiban nem, de arra használta + az éhség is.

DFTBA ಠ_ಠ

Sylar-é nem olyan

R3TR0
NEM NEM NEM

Shiwo
kap másik képességet, ami kevésbé dúrva, mint az elõzõ..

amúgy érdekes, hogy Petrelliéknél a 3 gyerekbõl 2nek volt elvileg veleszületett képessége, s mindkettõnek hasonló, mint a papának, miszerint átveszi mások képességét, csak más-más módszerrel..Peteré sikerült legjobban, de most apuci lenyúlta..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

atomboy
En mar leszoktam a magyar feliratrol, szerencsere az angollal is megertem a sztorit. :)

Eleg durva lett ez a resz. Sajnalom Adamot, hogy ez lett a sorsa, azt hittem, valami komolyabb szerepet szannak neki. Hasonlo az effekt, mint a Indiana Jones es az utolso kereszteslovagban a fogonosz halala.

Szegeny Hiro ketszer is fejbevagtak. A helyeben harmadszorra is megprobaltam volna, es kerestem volna egy sisakot. :)
Nathanek kicsit naivak voltak, en kerdeztem volna Mohindertol, mit takar az a ponyva a hatterben, mar eleve gyanus a kornyezet.

Kivancsi vagyok, mi lesz Peterrel. Vagy jovo heten kiirjak (amit ketlem), vagy bortonbe zarnak, es majd kesobb visszakapja a kepesseget az addigra megjavulo Mohindertol. Mas tipp?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Davidka
Most akkor tényleg meghalt az adam??? :'( pedig õ egy tök jó karakter volt, személyiséggel, meg minden :( kár, h megölték... petrelli papa inkább szívta volna ki clairebõl az erejét, õneki mostmár úgyis a lejtõn van a karaktere...

Kicsikiraly
baromi jó rész volt, petrelli papa odabasz :D

a high five turtle-n meg a második hiro fejbecsapáson meg hangosan felröhögtem :D

DFTBA ಠ_ಠ

mosoporr
"heroes 3x06 50% - vagy ma késõ este lesz kész, vagy csak holnap."

R3TR0
Ugye lesz felirato hamarosan?

BlackShadow
viszont a falonátjárást elfelejtette a láthatatlanság mellé :P poén rész volt
highfive turtle!! :D

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Szolnokboy1
nálam ez az elsõ rész, ami igazán tetszett az évadban. leginkább azért, mert úgy tûnik ez a chapter már nem nagyon lesz tovább bonyolítva.

A Puppet Man-es szál nagyon bejött, egy kicsit ugyan túl volt húzva. A Hiro-s szál nagy volt, ahogy próbálta kikerülni a Miszter African Iszákot, meg az Ando-s megrendezés is. Végre Peter használta a képességeit (igaz, csak kettõt) mikor harcolt Sylar-rel, plusz a láthatatlanság sem lett elfelejtve. Nagy kár, hogy mire megtanulta használni õket, apuci elvette. A Mohinder VS Tracy ft. Nathan harcra kiváncsi leszek. :)

Tetszett. A fejezet utolsó részének (13.) címe: War. Jól hangzik! :D

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

precision
uhh, petrelli papa nagyon odabasz :D és ugye takezo képességét is elvette, szal hallhatatlan elvileg, legalábbis regenerálódik, megvan neki peter összes képessége...plusz ezzel együtt már át tudja anélkül venni mások képességét hogy kiszedné belõlük, egyszerüen használja peter képességét és megvan neki :) ultimate fõgonosz... arra kiváncsi vagyok, hogy a sylar féle éhséggel amit petertõl szerzett mit fog kezdeni, vagy hogy lesz e jelentõsége a továbbiakban
nagyon jó kis rész volt, évad egyik legjobbja :) már az elején mikor takezo képességét elszedi és az elporladt... hát volt áll leesés :D

Bazinga!

cassoneitaly
Ááá nagyon ott volt!!!

Remélem a jövõheti rész nem marad el a Baseball miatt, mint a szökés <#wow1>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Hát én már marhára várom a következõt!

Hiro végre nem egy bamba tulok módjára viselkedett, amikor megrendezte a fake stabbingot. Helyes!

Na most aztán kíváncsi leszek, hogy mi fog történni......Peter kiesett, így szerintem Sylar lesz a fõ gonoszmegállító eszköz. Vajon Peter hogy kapja majd vissza a képességeit? Mert az biztos, hogy a legerõsebb karaktert nem fogják így kiütni......hát nagyon várom a következõt.

Athletic  Bilbo
ez elég érdekes rész volt :)

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

precision
lesz

Bazinga!

precision
sok a ps :D

Bazinga!

atomboy
Itt mar mashogy nez ki Sylar. :) Mintha gumiarca lenne...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Most a héten lesz új rész?
(mintha valahol úgy hallottam volna hogy nem:(

Fresh Duke
Legalább úgy távozik, hogy alkotott maradandót. :)
Sok emberrõl nem mondható el ez.

A heavy cost. I pay it gladly.

Bulykin
18 év után távozik az NBC programming egyik fõnöke, Vince Manze, õ találta ki annak idején a “Must See TV” szlogent és a “Save The Cheerleader, Save The World“-öt is.

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

5c0rp330n
fasz vagy? ez mi a halál töke?

<#wilting><#lama>

precision
???

Bazinga!

http://www.youtube.com/watch?v=nAxdFPrUl78

új elõzetes
szucsy89
nem tudjátok honnan lehetne 3.évados widescreen háttereket szednem?
Kicsikiraly
most is így szokott. én kedd reggel 6kor jövök ide, és akkor általában már fenn van.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Malakai
Azért nem a leggyakoribb, bár a multkori részt is lent volt már 6kor. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

szucsy89
2.évadkor volt olyan hogy kedd reggel fél5 kor már fent volt az adott rész:D szóval pörögnek:)
Malakai
Rosszul tudod, nálunk hajnal 3 a kezdési idõpontja és egy release elkészítése eltart egy darabig a felvétel után...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Gunner
tudtommal amcsiban este 9kor nyomják, ami nekünk reggel 6, 40 perces a cucc, és 6:45 körül már fent szokott lenni torrenten :) persze felirat délután szokott lenni hozzá (magyar)

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

kedd reggel megy a mûsorban,szal akkor aznap estére tuti fent lessz :D
Jókérdés, késõ este nincs fent torrenten?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Gunner
ami nálunk kedd, nemde?

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Hétfõ, mint mindig.

SpeedXHUN
Mikor lesz 6. rész?

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Ma vágtam le, hogy Maya játszotta az X-men 3-ban a gyors csajt

Idõutazás <#buck>

Mohindert azóta utálom <#idiota>

szucsy89
ezaz angela naon uszimpatikus egy ember,kinem bírom állni...a kezdetek kezdetén se bírtam de most pláne :S
maya-t hogy hívjak a való életben?
tutira!
Kicsikiraly
vagy beteleportálta.

DFTBA &#3232;_&#3232;

szucsy89
megállította az idõt és betette..
herorol nem is tudtam,hogy visszatudja tenni csak ugy az embereket a dobozba:D például adam monroe-t kiveszi majd visszateszi a koporsóba!
ááááá ez nem igaz...
elvileg abból a kalitkából,terembõl nem tudna kijönni..igazam van?
most meg petert meglöki és megreped az üveg...ennyi erõvel a többiek az energiájukkal megütvén az üveget bekelett volna hogy törjön.
megoldás a bakira:
petert nekilöki az üvegnek és nem szabadott volna,hogy megrepedjen!
nekem a fehérszemû szájler tetszik a legjobban<#beka2>
A Peter-Petrelli mama-Sylar-HRG kép olyan, mintha a Madame Tussaud-ban fotózták volna <#idiota>

precision
az elsõ meg az utsó elõtti kép odab*sz :D

Bazinga!