Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
A spoilerekrõl annyit, hogy szerintem kb felesleges is. Részemrõl amíg nem nézem meg, addig be se jövök a topikba. Minek?
végre egy rész ami tiszta, érthetõ, és kurvajó😊 így kell ezt csinálni
és akkor a köv rész promóról(aki nem akarja tudni NEHOGY ELOLVASSA-.-
érdekes húzás ez a senkinek sincs képessége mert napfogyatkozás van...:S furcsa lesz úgy heroest nézni hogy nem csapkodnak villámok meg nem repkednek emberek😊 Claire most megtudja milyen is az a fájdalom...elég csúnyán vérzett ahogy néztem, háát nemtom érdekes rész lesz várom!😊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
sztetek aki tvben nézi a sorozatot és egybõl utána jön a köv rész elõzetese ha megnézi anyáz hogy mienk spoilereznek a készítõk?
én megnéztem és pont azon gondolkodtam hogy most mi a fasz lesz, nem azon hogy ellett lõve a köv rész poénja, azért ha jó megvan csinálva egy elõzetes és megtudunk belõle pár dolgot azt még nem igazán nevezném spoilernek, max akkor ha ellövik a végkimenetelét
arra a hsz-re válaszolt, amiben a promót linkeltem és azt írta, hogy LESZ, nem azt, hogy volt
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Yo, Bitch!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
DFTBA ಠ_ಠ
nehéz lesz kibirni most 1 hétig 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
az idõutazást/teleportálást már birtokolja, mutatták is, ahogy használja
#10014:
viszont nem hinném, hogy Sylar meg tudja neki tanítani azt a képességet, lévén az csak az õ sajátjának az ultimate verziója 😊
#10013: már most is lehet sejteni, hogy van, aki nem tejesen hûséges ott
a következõ rész két részes lesz, de NEM duplaepizód
tehát lesz Eclipse 1 és Eclipse 2, két egymást követõ héten
az elsõ rész promója, de ne nézzétek meg, hacsak nem akarjátok magatoknak lelõni az ûberalles spoilert! jelen esetben sajnos én "élvezhetem" a kísérleti patkány szerepét 😞
amcsi:
kanadai:
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
[merlinw.org]
Amúgy lehet, hogy Peternek azért volt vágás az arcán a jövõben, mert a mostani, képességnélküli állapotában fogja szerezni. Szóval valahogy tuti visszaszerzi a képességeit, lehet, hogy Sylar megtanítja neki azt az "empátiás" módszert.
Bazinga!
You\'ll Never Walk Alone
Bazinga!
A Sylar-es rész viszont ütött.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Szintén hatalmas rész volt...
<#eljen>#eljen>
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
jo volt a mai resz, vegre tisztazodott az eroviszonyok, a multheti elozetes kisse trukkos volt mert kb inkabb a jovo heti reszt harangozza be mint a mostanit
I love this game!
DFTBA ಠ_ಠ
ha gonosz lennék csak kitörölném a téket 😄 nade ENNYIRE én sem vagyok gonosz 😄
Bazinga!
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
felismertem Kaitot, hidd el 😊
hogy hova lett az a hsz -ed, passz... nem is voltam most a gép elõtt... mikor beraktad akkor láttam hogy ott van, mire most hazaértem már nem volt ott
Bazinga!