Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
😄ddddddddddddddddddddddddddd<#banplz>
BlackShadow
promospoiler
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az bezzeg epicfail lenne ha claire úgy jönne rá h nem megy a képessége h kiugrik egy felhõkarcolóból 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

A franc, véletlenül elolvastam, pedig nem akartam -.-

A spoilerekrõl annyit, hogy szerintem kb felesleges is. Részemrõl amíg nem nézem meg, addig be se jövök a topikba. Minek?

Tényleg jó volt, és végre nem kesze-kusza 😊 Tetszett ahogy a végén "felállt a két oldal", bár kíváncsi leszek, hogy ez 4-5 rész után hogy néz majd ki 😊)

szucsy89
az azért vicces lenne...

végre egy rész ami tiszta, érthetõ, és kurvajó😊 így kell ezt csinálni

a hiro szál nekem se tetszett ez így gagyi...:S Sylar tényleg szipmi lett, fõleg hogy most jött ez a képességének a továbbfejlesztett változata😊 Peter sztem valahogy vissza kell hogy kapja a képességét...vagy a holdfogyatkozáskor lesz vmi, vagy Mohinder ad majd neki képességet az még majd eldõl..

és akkor a köv rész promóról(aki nem akarja tudni NEHOGY ELOLVASSA-.-

érdekes húzás ez a senkinek sincs képessége mert napfogyatkozás van...:S furcsa lesz úgy heroest nézni hogy nem csapkodnak villámok meg nem repkednek emberek😊 Claire most megtudja milyen is az a fájdalom...elég csúnyán vérzett ahogy néztem, háát nemtom érdekes rész lesz várom!😊

Shiwo
van 1 olyan érzésem, hogy ebben az elõzetesben nem minden poén lett ellõve

meglehet most azoknak lesz képessége, akiknek eddig nem volt..pl Ando

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

az egyébként meg igaz hogy más emberekre viszont tekintettel kell lenni

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

amúgy mióta ez a fórumozás tarol szinte már minden spoiler, már lassan egy moslék képet sem lehet linkelni

sztetek aki tvben nézi a sorozatot és egybõl utána jön a köv rész elõzetese ha megnézi anyáz hogy mienk spoilereznek a készítõk?

én megnéztem és pont azon gondolkodtam hogy most mi a fasz lesz, nem azon hogy ellett lõve a köv rész poénja, azért ha jó megvan csinálva egy elõzetes és megtudunk belõle pár dolgot azt még nem igazán nevezném spoilernek, max akkor ha ellövik a végkimenetelét

Dynamic
Mivel a legújabb részt láttam, nyílván elolvasom. Ha oda írja, hogy promo spoiler, akkor nem. Ilyen egyszerû.
Dynamic
Na persze, és honnan a francból tudtam volna, hogy a bemutatóra vonatkozik a spoiler?
ProGabe
igen, tudnotok kellett volna 😛

arra a hsz-re válaszolt, amiben a promót linkeltem és azt írta, hogy LESZ, nem azt, hogy volt

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ForzaInter
és tudnunk kellet volna hogy már promoról ír? ha itt vki elolvas egy spoilert azt akkor teszi ha megnézte adott részt, és nyilván kíváncsi többiek véleményére is, szal ez kb ugyanugy spoiler, még ha spoilerbe is írta😄

Yo, Bitch!

Magiszter
18-as spoilerbe írta. Nem kötelezõ elolvasni, ha mégis megtetted magadra vess. 19-est pedig nyílvános vesszõzésre ítélem! <#ejnye1>

Dynamic
Szeretnék gratulálni a két nagyokosnak (#10018, #10019), akik ezekszerint frankón lelõtték a következõ rész poénját.
LasDen
promot megnéztem, de igazából ez nekem nem volt meglepetés...eléggé kiszámítható volt, hogy ez lesz a hatása.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

MerlinW
Nos, Sylar és Arthur😊

[merlinw.org]

Kicsikiraly
eddig mindenki azért panaszkodott, hogy hiro és peter túl erõsek, mindent megoldanak a képességükkel. most petertõl elvették, hirot "visszaküldték" az idõben szellemileg. akkor hol a probléma? 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

MerlinW
Ó te nagyon... óó te.. óó....

[merlinw.org]

Hát de az a baj, hogy a promoban is konkrétan megmondták hogy mi lesz a részben... kicsit fogalmazhattak volna jobban. Összességében nagyon jó rész volt, eseménydús, de a Hiros szál nekem nagyon kényszeredettnek tûnik

ForzaInter
ó bazmeg

Yo, Bitch!

Zomil
Amugy jó kis rész volt, akcioval mindennel együtt 😊

nehéz lesz kibirni most 1 hétig 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ProGabe
idióta -.-

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Zomil
ezt pls törölje a házigazda de azonnal!!!

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ProGabe
azt mondta, hogy az a túl veszélyes, hogy Hiro álmodott róla

az idõutazást/teleportálást már birtokolja, mutatták is, ahogy használja

#10014:

igen, úgy néz ki, hogy megvan a válasz a sebhelyre

viszont nem hinném, hogy Sylar meg tudja neki tanítani azt a képességet, lévén az csak az õ sajátjának az ultimate verziója 😊

#10013: már most is lehet sejteni, hogy van, aki nem tejesen hûséges ott

a következõ rész két részes lesz, de NEM duplaepizód

tehát lesz Eclipse 1 és Eclipse 2, két egymást követõ héten

az elsõ rész promója, de ne nézzétek meg, hacsak nem akarjátok magatoknak lelõni az ûberalles spoilert! jelen esetben sajnos én "élvezhetem" a kísérleti patkány szerepét 😞

amcsi:

kanadai:

Shiwo
amikor Chuck Norris-t megtámadta 10 000 harcos..nah, akkor Chuck volt tûlerõben <#idiota>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

MerlinW
Mikor láttál vagy hallottál te valaha is olyan történetet, ahol nem az ellenség volt túlerõben?😊

[merlinw.org]

Na végre, ez egy tényleg jó rész volt! Akció is volt bõven! Rohadtul kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ez a napfogyatkozásos cucc....

Amúgy lehet, hogy Peternek azért volt vágás az arcán a jövõben, mert a mostani, képességnélküli állapotában fogja szerezni. Szóval valahogy tuti visszaszerzi a képességeit, lehet, hogy Sylar megtanítja neki azt az "empátiás" módszert.

azér szerintem most ha így lesz a két oldal akkor nem lesz túl fair... mer most Arthur oldalán sokkal erõsebbek vannak mint Angela-én... de nagyon jó réész volt szerintem!!!😊 úgyis lesznek még módositások ezeken az oldalakon szerintem...
várom a következõ részt!!😊
precision
akkor miért nem ölte meg ha meg akart tõle szabadulni? én is azon vagyok hogy felesleges húzás volt ez, hogy 10 éves korára visszaviszik hiro -t...

Bazinga!

Scouser
Mert azt mondta, hogy ez még neki is túl veszélyes. Ezért inkább kitörölte az emlékezetét, de csak 10 éves koráig jutott😊

You\'ll Never Walk Alone

precision
nem értem miért nem vette el Arthur Hiro képességét... amúgy nem volt rossz rész, Sylar for prezident 😊 tényleg õ a no. 1. karakter az egész sorozatban 😊

Bazinga!

Szolnokboy1
sztem is jo volt, de

Hiro-szál abszolút nem tetszett, szvsz kaki volt. Hiro 28 évesen is egy 10 éves szellemi szintjén áll, tehát az egész bohóckodás csak idõhúzás volt.

A Sylar-es rész viszont ütött.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

cassoneitaly
hátt akármi akármit mondd, nekem egyre jobban tetszik <#vigyor>
Szintén hatalmas rész volt...
Hiro & Ando szála különösen tetszett <#vigyor0> és maga a sztori is... Na de mi lesz a napfogyatkozással...Mi JÖN ??? <#wow1>

<#eljen>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Baz te már ilyenkor megnézted? 😄 Én majd csak késõ délután tudom

gameplusz
Nah, ez tényleg korrekt volt (Y)

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Iori
mert koreai...

jo volt a mai resz, vegre tisztazodott az eroviszonyok, a multheti elozetes kisse trukkos volt mert kb inkabb a jovo heti reszt harangozza be mint a mostanit

I love this game!

Kicsikiraly
most képet nem tudok, de Ando a CSI legutóbbi részébe szerepelt 😊 mint Koreai (???) tolmács 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

precision
ah lekéstem 😊
ha gonosz lennék csak kitörölném a téket 😄 nade ENNYIRE én sem vagyok gonosz 😄

Bazinga!

A nagy lószart <#eplus2><#idiota>

Black Hawk
Ez is

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

TÉK

Black Hawk
Hagyjuk meg a házigazdának 😊

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Ja 😄

Black Hawk
Azt a rohatt 😄 mingyá 10000 😄

ForzaInter
😄

Yo, Bitch!

Nem offolunk el a tékig? <#ravasz1>

Carlos
Akkor sorry!
Aszittem te voltál.

Þór vígi þessi rúnar

precision
a házigazda úr hozzá sem nyúlt a képedhez <#sniffles>
felismertem Kaitot, hidd el 😊
hogy hova lett az a hsz -ed, passz... nem is voltam most a gép elõtt... mikor beraktad akkor láttam hogy ott van, mire most hazaértem már nem volt ott

Bazinga!

Nekem sikerült elsõre is. Sylar azért jobban felismerhetõ volt. Mondjuk én arra a képre azt hittem, hogy valami ps-huszár csinálta poénból 😄

pedig nem nehéz felismerni