Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

képek a színfalak mögött, spoileresek!

http://teddike.freeblog.hu

precision
ezt kihagytad:
21.29 KB (21806 byte)

Bazinga!

Malakai
Tényleg akkora.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
haha, de viccesek vagyunk :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Malakai
600x251

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
loool mekkora kép :DDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

a.carkey

A medve nem játék.

Flamer
http://www.matter-antimatter.com/white_hole.htm

http://casa.colorado.edu/~ajsh/schww.html

http://loal.atw.hu

Flamer
good (y)

#9529: (y)

http://en.wikipedia.org/wiki/White_hole

ha nem is tanulmány :)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Malakai
Akármennyire hülyén hangzik van egy ilyen elmélet is egy ilyen elnevezéssel.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

MerlinW
Szeretném látni a tanulmányt a fehér lyukról. De legalább egy írást, ahol egyáltalán megemlítik..:)

[merlinw.org]

Zomil
*lyuk

sry, de muszáj volt leirnom :D

elöször nem esett le h mit is akartál irni :D

5c0rp330n
ez micsoda fasság már :)

Flamer
vagyinkább a fehérjuk. álltiolag a feketejuk tuloldala a fehérjuk ahol kijön minden.

Kicsikiraly
na pont ezt akartam mondani :D

DFTBA ಠ_ಠ

Zomil
akkor tényleg rosszul tudtam :)

Toodmayne
Hát rosszul tudod, mert a Lostot már jó elõre kitalálták, és már az elején is tudták hogy mi lesz a vége, és pontosan megmondták hogy hány évad lesz stb... :D

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

Zomil
ha jól tudom a lost-ot is igy egyik napról a másikra rakják össze, pedig nem egy szar sorozat :D

Shep
Hát igen, kicsit olyan az egész mintha a rendezõ mindig az adott pillanatban találná ki a következõ jelenetet, aztán majd az utolsó részben megpróbálják összehozni a szálakat :) Itthon pl. pont emiatt a kavarás miatt nem nézi senki a sorozatot rajtam kívül :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ja aztán a Heroes átmegy Sliders-be :D

precision
nem biztos hogy eltûnt, lehet van egy "hely" ahová kerülnek azok a dolgok és emberek akiket elnyelt a vortexes csákó
vmi párhuzamos dimenzió esetleg? :)

Bazinga!

Carlos
Egyetértek.
Látványos volt, szimpatikus volt (a jó rosszfiú), nem értem miért tüntették el. Sokkal több lehetõség volt benne, mint amit megmutattak.

Þór vígi þessi rúnar

De kár hogy meghalt a vortexes csávó! Végre volt egy karakter, akinek eredeti képessége volt.....

Malakai
Kétlem, hogy az elõzõ évadokban kiforrott koncepció lett volna arról, hogy pontosan hogyan is mûködik Gabriel képessége és a pszihózisa, de szerintem ezt elég szépen is hozták ki. Most szembetûnõ csak a dolog, hogy Peter átvette, de csináljuk azt, amit te nem szeretsz, magyarázzuk meg, pl azzal, hogy Peter feleannyira se tudja uralni, mint Gabriel akármikor korábban, ami szerintem még korrekt is, Peter sose volt túl összeszedett, NY is majdnem miatta robbant fel. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Hiro esetében nem is az nem tetszik nekem pl, hogy megtette, érthetõ a dolog, hogyha biztos benne, hogy vissza tudja csinálni. Ami abban nem tetszik az, hogy tuti (úgy érzem :) ezt fogják arra használni, hogy Andot ellene fordítság és esetleg majd rosszfiúként hozzák ki belõle.
Mohinder a legzavaróbb a számomra, egyrészt a karaktere nem túl hihetõ, rosszul tálalják, rosszul játsza az új figurát. Meg eleve zavaró volt az, ahogy beadta magának. Az, hogy irigyelte a képességet az számomra nem volt eléggé meggyõzõ egy ilyen tetthez (egy napi kísérletezgetés után beadja magána).
De ez se fikázás (mint ahogy rögtön így reagálnak sokan egy negatív véleményre), egy olyan vélemény ami mellett még mindig tetszik a sorozat.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Dynamic
Inkább az a hülyeség, hogy ezzel próbálod magyarázni, mert ha jól emlékszem az baleset volt.Póbált normálisan élni, majd veszekedtek vagy mi, aztán a mutterben állt meg az olló.Szal, ott nem az "éhség" miatt ölt.
ronihun
a baj az hogy ha olyan rész jön amibe csak kérdések merülnek fel bennetek amikre nem tudtok választ adni akkor csak arra gondoltok h jaj az irok de hülyék. ok sok hibát vétenek biztos de mikor olyan részek vannak amiben a csavarok kérdésre a válasz van és ledöbbensz h wtf mint pl a 4esnél (én legábbis) sok dolog fog még kiderülni egy évad elején járunk ne mondjátok már h akkora hülyeséget követnének el h hiro ok nélkül tette ök sem hülyék és én miven nagyon szeretem a sorozatot ezért nem is birnék olyat mondani h hülyeségeket csinálnak az irok én nem csalodtam még mert végül mindig kijött belöle egy megdöbbentö dolog ... és a mai dolgokra is biztos egyértelmü magyarázatot kapunk nemsokára ...na mind1 nem akarok okoskodni és semmi ilyesmi ez az én véleményem.

...

Gunner
lusták a mai fiatalok <#idiota>

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

precision
emberek, ma jött még ki csak a magyar felirat, spoilert használjátok légyszi

Bazinga!

Toodmayne
"Nekem az, ahogy Peter "megmentem a pompom lányt, megmentem a világot" Petrelli átmegy Peter "gondolkodás nélkül megölöm azt is, akit szeretek" Petrellibe rohadtul nem hiteles még akkor sem, ha éhség keltette elmezavarral próbálják kimagyarázni."
Ez szerintem hülyeség. Szerintem teljesen hiteles, hogy ez miatt változik meg ennyire (és szerintem nem "kimagyarázás") hisz Sylar is megölte a saját anyját (mármint amikor még azt hitte hogy õ az anyja)és aztán eléggé bûntudat nélkül festegetett a vérével....

A képességek elvétele még fontos szerephez juthat szerintem a sorozatban. Lehet, hogy ez egy komoly különbség lesz a született és a csinált speciálisok között. Mármint, hogy az egyiknek el lehet venni a képességét, a másiknak nem.
Elle még fog szerepelni a sorozatban. Talán a következõ részben még nem, de azután már igen.
Kicsikiraly
tudhatnád hogy ha itt megölnek valakit az nem jelenti azt hogy meg is halt :D

DFTBA &#3232;_&#3232;

Zomil
amugy 2 dolog jutott még eszembe:

1.ugyebár mindenki hireszteli, h nem lehet elvenni a képességeket, holott Sylar képességét elvették a 2. évadban, nem tudom, h azt a Shanti virussal csinálták-e, de ha még azzal is akkor is fura, mert ugyebár az a virus se nem terjedt, se nem betegitette meg Sylart ugy ahogy a csávot mikor Mohinder meggyogyitja

2. Elle befejezte a szereplését a sorozatban?

most akkor mi is van?:D Hiro leszúrta Andót és meghalt?:O de nem ugy volt h a jövõbe Ando fogja kinyírni hirot na mind1 a rendezõk tudják...

Egy széttört, faragott fatányér került az egyik polcra, alatta felirat: Fatal error.

Dynamic
Mindent meg lehet magyarázni. A legnagyobb baromságokat is(ezt nem a Heroesra érte, hanem úgy általában).A baj akkor van, amikor már túl sokszor kell magyarázkodni.Ha mondjuk Mr. Muggles(kutya) hirtelen dalra fakadna, miközben Noah Bennet rózsaszín balettruhában táncolná körbe...nos, biztos meg lehetne magyarázni.Kérdés, hogy mennyire hiteles ez a magyarázat és mennyire veszi be a nézõ gyomra.Nekem az, ahogy Peter "megmentem a pompom lányt, megmentem a világot" Petrelli átmegy Peter "gondolkodás nélkül megölöm azt is, akit szeretek" Petrellibe rohadtul nem hiteles még akkor sem, ha éhség keltette elmezavarral próbálják kimagyarázni.
Sziasztok!
Tudna valaki adni 1 linket ahonnan letölthetem az 5. részt. Ha lehet olyat ahonnan gyorsan lejön.
Elöre is köszi
5c0rp330n
ez most qrvajó rész volt szerintem, csakúgy, mint az elõzõ. ez a stílus sokkal bejövõsebb, mint a régi nulla részek, alapjaiban változnak meg dolgok.

Black Hawk
amennyire kedveltem hiro-t most annyira kiábrándultam belõle :(

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

én nagy rajongó vagyok, de azért valamennyire egyet tudok érteni az elégedetlenkedõkkel. nem azért mert nem érthetõ a történet a sok csavar miatt, hanem azért, mert már nagyon megjósolható, hogy újabb csavar lesz. ez olyan, mint a Dumb és Dumberben, amikor tudod, hogy ezt a szar poént még így lehetne fokozni és láss csodát pont úgy fokozzák. sztem egy kis rendes cselekményszövés már ráférne a történetre, h egy kicsit lankadjon a figyelmünk.

a másik bajom ezzel az évaddal, h nincs szerethetõ fõjó és/vagy fõgonosz eddig. mindenki olyan béna figura lett. talán sylar és hrg õrzi még valamennyire a rajongói szimpátiát, a többi szereplõ olyan unalmas.

a harmadik problémám, hogy nem nagyon bontakoznak ki nagy rejtélyek a képességek és a társaság körül. mint már jóval lentebb írtam, sztem tök érdekes szál a Company fotó és az alapítók története. remélem ez most már hamarosan jön.

illetve valamilyen szelekció a hõsök között. próbáltak erõs gonoszokat felhozni, de eddig nem sikerült. A németet ugye helybõl kinyírták (pedig Magneto után szabadon lett volna benne kakaó), Flintet és Jesset is hamar lehúzták a klotyón. Maradt Knox, aki sztem nem nagy szám, miért félne tõle bármelyik szuperhõs, egyszerûen kinyírják és kész.

reméljük most arthur petrelli és eric doyle (a bábos) visznek egy kis színt a genyák közé.
Kicsikiraly
ezzel nagyon nem tudok egyetérteni. Ha nem tetszik a csavarás, rengeteg jövõkép és idõutazás, ajánlom hogy Darren Shan könyvekbe bele se kezdj. ez amit itt a heroesban csinálnak, kismiska ahhoz képest. a jellemváltozások meg: Peter jellemváltozik, az éhség megbolondította, Mohi pedig azért lõtte be tesztelés vagy bármi nélkül a szert, mert ha te pl évek óta kutatnál valamit és nem tudnád megérteni, és hirtelen lenne ott a lehetõség (ha nem is 100%-os) hogy átérezhesd, nem próbálnád ki? aztán a szertõl pedig teljesen megvadult és nem emberi lett. amikor Hiro megöli Ando-t azon én is kicsit meglepõdtem, de biztos van rá magyarázat. szerintem nagyon is jó rész volt, és minden klappol egyelõre. bár tényleg vannak páran akiknek ez nem jön be, de hát ez van, majd tesznek valamit az írók

DFTBA &#3232;_&#3232;

de mindent meg lehet érteni, csak a készítõk vehetnék már magukat észre, hogy amit csinálnak már nem klappol! Szezonnyitó 10 millió nézõ, most 8 millió ilyen rövid idõ alatt ha így folytatódik, 5 milliónál komoly drasztikus lépések lesznek, vagy budget csökkentés vagy isten ne adja el lehet könyvelni, hogy 4. évad nem lesz! NA EZÉRT KÁROGUNK, mert valami nem klappol és nem fikázásból. Remélem összekapják magukat a készítõk!
Toodmayne
Egyébként szerintem kicsit túlzásokba estek. Pl mindenki nyafog itt h az idõvel való kavarás teljesen érthetetlenné teszi a történetet. (Most nem arról beszélek hogy pl Hiro néhány dolgot simán megváltoztathatna, ha visszamenne az idõbe, ez csak egy logikai hiba a sorozatban, amit elismerek, hanem arról h néhányan azt mondják h túl bonyolult ez a sok jövõ) Pedig szerintem eléggé érthetõ a szitu. Lehet hogy sokszor mutatták, sokféle szemszögbõl de mindig ugyanazt a jövõt látjuk. Amikor Hiro a jövõbe teleportál ugye mindenkinek van képessége Ando megöli stb... Ahonnan jövõ Peter jött, és ahova elviszi jelen Petert, ugyanaz a jövõ mint amit Hiro látott. Mindenkinek van képessége, minden tök más, Sylar jó, Claire gonosz... Itt ugye "kinyírják" jövõ Petert, Jelen Peter megy Sylarhez, megszerzi a képességét, stbstb... És ugye amit Parkman látott az a jövõ is ugyanez, hiszen abban a robbanásban hal meg a gyorscsajszi... És Petrelli mama álma is ugyanaz a jövõ, csak késõbb, ahol a lényeg h minden fõszereplõ ki van nyírva... Szerintem egyáltalán nem olyan bonyolult a történet mint egyesek állítják. Logikai hibák vannak benne persze, de ezt muszáj elfogadnunk, hiszen egy olyan sorozatról van szó, ahol néhány ember szinte bármit megtehet. És szvsz nem túlzottan sok a fordulat.

ProGabe
most komolyan, ennyire nem lehet megérteni, hogy a Villains nem (csak) azokra vonatkozik akik kiszabadultak? pont azt próbálják bemutatni, hogy bárki lehet f*sz, még "cukibaba" Claire-bear is

a jövõképek meg egytõl-egyik alternatívák. amit megmutatnak addig él, amíg ott tartózkodik egy szereplõ. amint visszaér azon szorgoskodik, hogy megváltozzon, ergo egyik jövõkép sem fog bekövetkezni amit eddig láttunk

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

trident
Ugyanolyan ember, mint más, a néhány golyótól a mellkasában meghalt, de a képessége miatt feléledt késõbb...

Mert ezt csak akkor tudta, miután "megvizsgálta" és felismerte, megismerte a képességet.

....

re: nálam is sok a fordulat, olyan érzés, mintha nem állna irányba a történet még (bár még van néhány részük rá).:)
Nekem is Hiro utolsó mozzanata érthetetlen volt! Abszolút nem illik a képbe/jellemébe.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Toodmayne
"és a gonoszokra összpontosítani, vagyis a kiszabadult 5re, akiket nevetségesen hamar kiírtak" Nem csak az az öt szabadult ki, csak õket mutatták meg elõször... amiket Calire anyja nézegetett aktákat, azok mind kiszabadultak... amikor Claire sokkolóval lelövi az örvényes csávót akkor is mondta neki, h visszaviszlek az level 5re.

Shiwo
sztem Hiro megállította az idõt, megdumálta villám-csajszival, hogy oldják meg a dolgot, hisz az sem gyilkos, s látszott rajt, hogy nem tetszik neki a dolog..

Petrelli papának nem hinném, hogy elnyelõ képessége lenne, mert akkor valszeg már rég tudna regenerálni..és valszeg azért is kell neki Takezo, hogy meggyógyítsa a vérével..inkább valami telepatikus lépessége lehet, mint Parkmannek..

Pete meg Mohi meg a képességeiktõl zakkantak meg..amit viszont tényleg elfejeltettek a rendezõk, az Peter csaja, aki az egyik alternatív jövõben ragadt..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Zomil

nekem ez a hiro vs ando dolog is teljesen kezdi elvenni a kedvemet a sorozattól, elsö két évadban olyan szépen felépitétték a bartátságukat...

a másik meg ami nagyon zavar, hogy ahogy alattam is irták, idegesitö a szereplök ilyen hirtelen jellemváltozása :S

sajnos csak azt fogják elérni, hogy nem lesz következõ évad ha így csökken a nézetség:-(