Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
http://casa.colorado.edu/~ajsh/schww.html
http://loal.atw.hu
ha nem is tanulmány :)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
(\__/) ( X.x) ( } . { )
[merlinw.org]
sry, de muszáj volt leirnom :D
elöször nem esett le h mit is akartál irni :D
http://loal.atw.hu
-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
vmi párhuzamos dimenzió esetleg? :)
Bazinga!
Látványos volt, szimpatikus volt (a jó rosszfiú), nem értem miért tüntették el. Sokkal több lehetõség volt benne, mint amit megmutattak.
Þór vígi þessi rúnar
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Mohinder a legzavaróbb a számomra, egyrészt a karaktere nem túl hihetõ, rosszul tálalják, rosszul játsza az új figurát. Meg eleve zavaró volt az, ahogy beadta magának. Az, hogy irigyelte a képességet az számomra nem volt eléggé meggyõzõ egy ilyen tetthez (egy napi kísérletezgetés után beadja magána).
De ez se fikázás (mint ahogy rögtön így reagálnak sokan egy negatív véleményre), egy olyan vélemény ami mellett még mindig tetszik a sorozat.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
...
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Ez szerintem hülyeség. Szerintem teljesen hiteles, hogy ez miatt változik meg ennyire (és szerintem nem "kimagyarázás") hisz Sylar is megölte a saját anyját (mármint amikor még azt hitte hogy õ az anyja)és aztán eléggé bûntudat nélkül festegetett a vérével....
A képességek elvétele még fontos szerephez juthat szerintem a sorozatban. Lehet, hogy ez egy komoly különbség lesz a született és a csinált speciálisok között. Mármint, hogy az egyiknek el lehet venni a képességét, a másiknak nem.
DFTBA ಠ_ಠ
1.ugyebár mindenki hireszteli, h nem lehet elvenni a képességeket, holott Sylar képességét elvették a 2. évadban, nem tudom, h azt a Shanti virussal csinálták-e, de ha még azzal is akkor is fura, mert ugyebár az a virus se nem terjedt, se nem betegitette meg Sylart ugy ahogy a csávot mikor Mohinder meggyogyitja
2. Elle befejezte a szereplését a sorozatban?
Egy széttört, faragott fatányér került az egyik polcra, alatta felirat: Fatal error.
Tudna valaki adni 1 linket ahonnan letölthetem az 5. részt. Ha lehet olyat ahonnan gyorsan lejön.
Elöre is köszi
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
a másik bajom ezzel az évaddal, h nincs szerethetõ fõjó és/vagy fõgonosz eddig. mindenki olyan béna figura lett. talán sylar és hrg õrzi még valamennyire a rajongói szimpátiát, a többi szereplõ olyan unalmas.
a harmadik problémám, hogy nem nagyon bontakoznak ki nagy rejtélyek a képességek és a társaság körül. mint már jóval lentebb írtam, sztem tök érdekes szál a Company fotó és az alapítók története. remélem ez most már hamarosan jön.
illetve valamilyen szelekció a hõsök között. próbáltak erõs gonoszokat felhozni, de eddig nem sikerült. A németet ugye helybõl kinyírták (pedig Magneto után szabadon lett volna benne kakaó), Flintet és Jesset is hamar lehúzták a klotyón. Maradt Knox, aki sztem nem nagy szám, miért félne tõle bármelyik szuperhõs, egyszerûen kinyírják és kész.
reméljük most arthur petrelli és eric doyle (a bábos) visznek egy kis színt a genyák közé.
DFTBA ಠ_ಠ
a jövõképek meg egytõl-egyik alternatívák. amit megmutatnak addig él, amíg ott tartózkodik egy szereplõ. amint visszaér azon szorgoskodik, hogy megváltozzon, ergo egyik jövõkép sem fog bekövetkezni amit eddig láttunk
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Mert ezt csak akkor tudta, miután "megvizsgálta" és felismerte, megismerte a képességet.
....
re: nálam is sok a fordulat, olyan érzés, mintha nem állna irányba a történet még (bár még van néhány részük rá).:)
Nekem is Hiro utolsó mozzanata érthetetlen volt! Abszolút nem illik a képbe/jellemébe.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Petrelli papának nem hinném, hogy elnyelõ képessége lenne, mert akkor valszeg már rég tudna regenerálni..és valszeg azért is kell neki Takezo, hogy meggyógyítsa a vérével..inkább valami telepatikus lépessége lehet, mint Parkmannek..
Pete meg Mohi meg a képességeiktõl zakkantak meg..amit viszont tényleg elfejeltettek a rendezõk, az Peter csaja, aki az egyik alternatív jövõben ragadt..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
nekem ez a hiro vs ando dolog is teljesen kezdi elvenni a kedvemet a sorozattól, elsö két évadban olyan szépen felépitétték a bartátságukat...
a másik meg ami nagyon zavar, hogy ahogy alattam is irták, idegesitö a szereplök ilyen hirtelen jellemváltozása :S